Sari la conținut

🔥🔥🔥Aspasia 0735093487 🔥🔥🔥


Vizitator andreeakvl98

Postări Recomandate

Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0

Bună!

Începând cu data de 1 Iulie voi activa în Constanța. 

Vă las aici un link în care puteți găsi recenzii despre mine: 










Aici sunt serviciile mele:

♥️Sex normal doar protejat

♥Sex oral protejat sau neprotejat(NU SE PLĂTEȘTE EXTRA)

♥Sex in diferite poziții

♥Deep(oral adanc)

♥COB(finalizare corporală)

♥Sărutări corporale

♥Masaj erotic

♥Masaj de relaxare

♥Foot fetish

♥Handjob

♥Dacă aveti si alte propuneri as accepta si ideile voastre in limita bunului simt.


♥ O finalizare 30 de minute: 200 de lei


♥ O finalizare 45 de minute 300 de lei


♥ Două finalizări 60 de minute 350 de lei.


Pentru deplasări: 500 de lei ora(minim 4 ore)

Imi rezerv dreptul de a selecta clienții care imi vor calca pragul.

Rog seriozitate dar si igiena maxima asa cum si eu vă voi oferi acelasi lucru.

CEI CU SOLDATUL MAI ÎNALT DE 21cm sau FOARTE GROS ( va rog frumos sa fiu anunțată înainte de acest aspect)

Nu se accepta sub nici o formă urmatoarele:

❣️–¤Bărbați cu bile sau alte adaugiri

❣️--¤Bărbați in stare de ebrietate

❣️--¤Nu se accepta anal indiferent de suma oferita

❣️–¤Bărbați fără respect♢

NU COLABOREZ  CU "BOMBARDIERI"
 

 

 

Link spre comentariu
  • pisicuts a setat ca important acest topic
  • Vizitator a închis acest topic
  • Vizitator a deschis acest topic
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Pana una alta cred ca e mai bine ca fata sa ramana aici. De ce zic asta? Simplu! Am vizitat-o si am ramas impresionat. Nu de cazare, evident  dar nu o sa punctez neaparat cazarea ci faptul ca stie sa puna in valoare o camera anosta. Niste lumanarele pe jos, o muzica de cina romantica si atmosfera se destinde. Am programat prin Pm, deci stia cine sunt, tocmai pentru a nu pierde timp inutil si am avut norocul sa-mi raspunda sa sa ne sincronizam. Prima impresie despre ea mi-a schimbat total parerea. Eu aveam in gand o tupeista versata si putin creola si cand colo am dat de o cumintica blonduta. Cumintenia pamantului, ce mai! Tatuajele sunt aranjate elegant cu cu bun gust pe corpul ei superb.

Mi-a cerut s-o dezbrac! Am reusit pe jumatate dar m-am impotmolit la dresurile prinse strategic de chilotel😁. Pun mana stangaci sa dau chilotetul jos in timp ce ea ma saruta pe corp si ma trezesc cu o parceluta blonduta acolo jos. Sexy, de mult nu am mai vazut asa ceva, dar stiti cum e! Moda se mai intoarce. 

Oralul a fost de vis! Cred ca este una din cele mai talentate fete din punctul meu de vedere. Executat fix cum imi place mie, cu atentie mare la sateliti, soft, deep, umed si cu o tehnica a limbii extraordinara. Nici acum nu-mi revin! 

La normal am simtit-o destul de bine. Geme frumos, este acolo cu tine si il face la fel de slow. Genul love making! Se potriveste si cu muzica aia😁 Ce nu prea e din filmul ala e ca nu este extraordinar de activa...adica se misca, dar nu are miscarile alea sa-ti schimbe directia!🤣 Oricum ar fi, si aici mi-a placut. 

Note: 

chip 9

Corp 10

Oral 10

Normal 8.5

Atitudine 10

Locatie 7

De revenit

350 h

Te pup Andreeakvl

 

  • Like 12
  • Mersi 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu

Am fost și eu și am simțit foarte bine.Programat pe WhatsApp respectată de amândoi.Locatia nu este grozava dar este curat,la baie cu tot ce trebuie se vede că fata știe cum se așteaptă un client.Atmosfera este însă deosebita și rar am mai întâlnit așa ceva.Lumanarele pe jos, muzică relaxanta , atmosferă intimă,de la ok început m a făcut să mă simt bine.Fata frumoasă ,nu chiar ce îmi place mie,sânii cam mici dar frumoși cur bombat bun de futut.Dupa igienizare început un oral de mare clasă.A făcut tot ce se poate face cu gura și mai ales cu limba ,a înghițit o pe toată.Normalul protejat foarte bun.Am început cu LOT unde se mișcă foarte bine ,am trecut în misionar și umeri craci și am sfârșit în capra unde mi a plăcut foarte mult.Ea participa tot timpul , geme frumos, dă contre îi place să se fută.In capra priveliștea este de milioane.Asa am finalizat.Nu m a grăbit,nu au sunat telefoanele.Fata este o profesionista.Halatul 200 lei.Voi reveni și recomand.

  • Like 5
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:AC Milan
  • Oras:AC Milan

Tocmai ce am plecat de la Andreea, o fată super finuță și atentă și drăguță. 
După ce am reușit într-un final să ne sincronizăm, după ce am luptat un pic cu căldura, am ajuns la ea și i-am urat bun venit la Constanța si ea mie bun venit la ea, îmbrăcată într-o ținută sexy, nu prea mă pricep la descrieri. Corp - 9,5, chip - 9,5, atitudine - 10 (îți spune ce poți face, ce e permis, te întreabă ce si cum îți place), ON - 9 (mai trebuie să încercăm mai multe aici), NP - 9 (și aici la fel). Acțiunea - partea 1 cu săruturi pe corp, mângâieri, ON soft și cu atenție la împrejurimi, NP căpriță, priveliște minunată, finalizat în balonaș. După pauza de țigară ( nu mai fumez niciodată de acum încolo, știe ea de ce), partea 2 cu săruturi pe corp, mângâieri, ON la fel ca la partea 1, dar din păcate nu am reușit să termin și s-a terminat și meciul, prelungirile data viitoare, până atunci visez cum ar fi fost să finalizez din oral, pe corpul ei atrăgător. Nota generală din partea mea - 9,5. Locația acceptabilă, prosop, gel de duș, am fost servit cu apă plată, suc, dulciuri la alegere. Este de revenit la ea, sigur va fi din ce în ce mai bine pe măsură ce te cunoaște. Mulțumesc Andreea și sper să ne mai revedem, și atunci voi fi nefumător.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brașov
  • Oras:Brașov

Salut la toată lumea.Daca tot am venit pe litoralul românesc am zis să fut ceva și am intrat pe forum.Bineinteles că mi a sărit în ochi curul domniței și am zis să merg să i dau la buci.Dupa câteva încercări am reușit să o prindă și să mă programez.Am ajuns la timp ,am intrat și m a primit o domnișoară frumoasă cu aer de școlăriță și Intr o ținută sexy neagra de mi s a sculat cardanul imediat.M am dus repede la duș unde am găsit tot ce trebuie,am primit prosop curat ,a mers și ea la duș și ne am apucat de treabă.A început cu mângâieri și sărutări Pe piept și în timp ce îmi sugea delicat țâțele cu mâna îmi masa coaiele și pula că s a făcut repede băț .A coborât la ea,i a prins capul între buze și a început sa l lîngă cu limba de îmi venea să mă urce pe pereți.A înghițit o apoi pe toată (nu e chiar mica)și a început să se fută în gât.Din când în când o socotea și o lingură pe lungime și lua coaiele în gură.A fost cel mai bun oral din ultimul an.A trecut desuora și m a futut cam soft ce se este drept,dar tare plăcut.Are stilul să se frece pe pula fără să sară în ea.Mie îmi place însă ceva mai dur asa că am pus o capră ,a gemut un pic când i am înfipt mătărânga căci e strâmtă,dar a primit o pe toată și am început să dau cu sete.Nu a protestat,s a încălzit și ea și a răspuns cu contre până când am terminat în balonaș.Acum notele

Locația 7poate 8 pentru curățenie , și dotarea de la baie unde este clar meritul ei nu al proprietarului.Fata 9, frumoasă dar cam slim pt gustul meu.Nu cred că are mai mult de 55 de kile și 1 metru 60.GFE 10 este calmă blândă comunicativa.Te face să te simți Bine.Oral 10 cu felicitări normal 9 deasupra putea fi mai activă.Intr un cuvânt merită banii și dacă mai zăbovesc și eu și ea mă mai duc.

 

 

 

 

 

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA

Am ajuns într-un final și eu la Andreea, să vad cine se află în spatele contului cu o promovare foarte bună. La prima vedere mi-a părut destul de stresată, începând de la ușă că nu a deschis  până nu am băgat telefonul în buzunar, iar după ce m-am așezat la masa a trebuit sa-mi acopăr camerele la telefon, în condițiile în care mi-am făcut programarea de pe cont și știa cine sunt, deci nu prea avea de ce să-si facă griji pentru că nu sunt genul sa fac așa ceva. Andreea, o domnișoară nici prea înalta nici prea scundă, dar pe care o avantajează pozele. La prima vedere am zis că sunt poze false, dar dacă studiezi mai mult problema par reale, dar au fost făcute când era mai tinerică, cred că are 2, 3 kg în plus față de ce bănuiam că o să găsesc la locație. Era pregătită cu tot ce ai nevoie, apa, suc, prosop imens alb imaculat și curățenie în apartament, locația fiind destul de modestă, dar nu asta contează. Mi-a enumerat regulile de la începutul jocului și am trecut la fapte, fapte care nu prea m-au dat pe spate. A început cu câțiva pupici pe corp după care un oral soft, parca prea soft pentru gusturile mele și în permanență a stat cu o mână pe cotorul pulii că i-am atras și atenția, dar fară rezultat. Nicio încercare de deep că tot îl are în meniu chiar dacă am tot încercat să-i dau puțin elan. Adică dacă tot oralul a fost făcut cu o mână pe pl, era clar că nu avea cum să facă deep cu jumătate de pl. Atentă și cu coaiele, mai trecea și pe la ele din când în când. E de apreciat că a făcut oral până i-am zis eu să pună prezervativul. La normal i-am zis să se urce deasupra să văd cum merg lucrurile, dar nici aici nu m-a dat pe spate. Gelul e aplicat direct pe prezervativ să fie sigură că ajunge la surse. S-a așezat deasupra și așezată a rămas că a băgat capul în perna și acolo a rămas, fară vreo mișcare sau artificiu care să crească presiunea din instalație. Am schimbat după, să încercam și capră, dar după câteva pedale am fost atenționat să o las mai moale că o doare în condițiile în care nu a forțat nimeni nota, eram chiar liniștit. Cred că în 6, 7 minute de normal am fost atenționat de 2 ori, în condițiile în care nu dețin vreun pulete de speriat, sunt la categoria mini😂, care vă știți că aveți arme albe, stați potoliți acasă ca să nu vă enervați. Partea bună la normal e că e strâmtă, s-ar simți bine în cazul în care se umezește natural, fară gel. Toată politica asta a ei are și reversul medaliei, te ajută să te promovezi, să atragi atenția, dar și așteptările cresc și dacă nu ești artista e greu să reziști. Raport calitate servicii/preț îmi dă puțin cu virgulă, adică sunt variante mai ok prin zonă care nu găsesc atât de multe scuze. Acum fiecare face cum crede, eu nu o recomand la banii aștia, mai are de învățat multe lucruri. Tarif 300 finalizarea cu CIM. Spor la futut!!!

  • Like 10
  • Mersi 6
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0

@benzema09

Știu bine că nu este frumos că te-am ținut la ușă. De când m-a filmat tipul la Ploiești (înainte cu câteva zile să vin în CT) nu deschid ușa nimănui care are telefonul în mână. Mie dacă îmi făcea o escortă așa ceva, mă făcea să cred că nu are încredere în mine. Când deschidea ușa îi spuneam: "Panicato, te pup" și plecam. 

Te înțeleg, ai perfectă dreptate că nu a fost o întâlnire reuşită pentru tine.

Îmi pare rău pentru experiența neplăcută, cu siguranță m-a ajutat această critică constructivă.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor

Recenzie:

Locatie: 8 (am primit share location, pe langa Ciresica, str. Cismelei,locatie modesta)

Aspect : 9 (inaltime intre 1.62 si 1'70, ochii deschisi, par saten spre blond, skinny, sani micuti, piele catifelata,frumoasa la fata,tatuaje, inelele de la mana sunt interesante :D )

Oral: 9 ( cu deep mai apasat, finalizare orala care a fost extra)

Normal: 9 (schimbari de pozitii,doggy imi place mie mai mult asa ca am insistat  pe aceasta pozitie)

GFE: 9 (fk este 250 de euro extra ,mi-a sarit inima :D ,bine defapt ea mia spus ca e un mod mai frumos de a spune ca nu face , trist ... vorbareata, dulce)

Atitudine: 10 (comunicativa, fara graba,atenta,zambitoare)

Igiena: 10 ( impecabila, prosoape curate, baie, la fel si cea personala nimic de reprosat si nimic suspect)

Halatul : 350 pentru o ora + 100 lei extra cim.

Pentru mine de revenit, superba fata, o sa incerc sa-i mai fac o vizita dar nu in Constanta ca  numai am cum, trebuie sa o incerc inca odata mai relaxat acum ca ne-am cunoscut :P .

  • Like 6

” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”

Link spre comentariu
3 hours ago, andreeakvl98 said:

Mulțumesc, apreciez.

Babaloaica! De ce ii dai posibilitatea lui Nicieu sa comenteze? Nu a zis el ca nu se mai baga? De ce nu i-ai pus interdicție? 

Apropo, sint Gheorghe Hagi Tudose și vreau și eu o programare la tine. 😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
Acum 6 ore, g2br13l a spus:

Babaloaica! De ce ii dai posibilitatea lui Nicieu sa comenteze? Nu a zis el ca nu se mai baga? De ce nu i-ai pus interdicție? 

Apropo, sint Gheorghe Hagi Tudose și vreau și eu o programare la tine. 😂😂😂

A primit de mult.😂

Link spre comentariu
11 minutes ago, andreeakvl98 said:

A primit de mult.😂

Nu-mi spune ca sint fericitul câștigător al zmeurei de aur. 😂😂

V-am zis mai ca premiul merge numai pe pile. Nicieu-le eee învață tata. Limba dulce mult aduce. Sa vi sa te-nvat. Iar la Andreea îți arat pentru ultima oara. 😂😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
Acum 2 minute, g2br13l a spus:

Nu-mi spune ca sint fericitul câștigător al zmeurei de aur. 😂😂

V-am zis mai ca premiul merge numai pe pile. Nicieu-le eee învață tata. Limba dulce mult aduce. Sa vi sa te-nvat. Iar la Andreea îți arat pentru ultima oara. 😂😂😂😂

 Te anunț ca ai câștigat tombola, fără recenzie 😂😂😂.

Link spre comentariu
6 minutes ago, andreeakvl98 said:

 Te anunț ca ai câștigat tombola, fără recenzie 😂😂😂.

De fapt puteți citi recenzia mea pe blogul Nicieu and Andreea=love. Asta e Nicieu-le, tot trebuia sa vad putea finii. 😂😂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ai deschis pravalia? Mai devreme m-ai citat pe un topic pe care l-ai inchis ulterior. Eu cred ca nu-ti mai aduci bine aminte draga Andreea dar te asigur ca nu erau 30 de minute....ai anulat programarea fix cand eram la usa blocului. Poti sa mai dai si alte tepe dar macar nu te incurca in minute/ore/ani🤣🤣🤣. Aaaa, am uitat! Tu vroiai sa-mi dai o lectie, nu-i asa?

  • Haha 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
Chiar acum, carpe_diem a spus:

Ai deschis pravalia? Mai devreme m-ai citat pe un topic pe care l-ai inchis ulterior. Eu cred ca nu-ti mai aduci bine aminte draga Andreea dar te asigur ca nu erau 30 de minute....ai anulat programarea fix cand eram la usa blocului. Poti sa mai dai si alte tepe dar macar nu te incurca in minute/ore/ani🤣🤣🤣. Aaaa, am uitat! Tu vroiai sa-mi dai o lectie, nu-i asa?

Mda, chiar așa am făcut. Recunosc... anturajul tău este de vină.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 3 minute, andreeakvl98 a spus:

@carpe_diem @Orb1t

V-am spus, doar recenzii!

Aveți încă 2948484 de topice unde puteți scrie.

Eu v-am zis că o să existe reguli pentru acest topic.

Noapte bună😇

 

Pai de unde sa-ti fac recenzie daca nu ai venit im Cta? Iti fac sambata!

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
Acum 1 minut, carpe_diem a spus:

Pai de unde sa-ti fac recenzie daca nu ai venit im Cta? Iti fac sambata!

Tu și grupul vesel nu aveți ce cauta la mine. Pe viitor să nu vă mai bateți joc de fete dacă aveți în plan să reveniți la ele.

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0

Din păcate, voi închide topicul. Îl voi deschide luni. Dacă aveți întrebări, vă rog să mă contactați pe whatsapp.

Ne vedem în week-end! O săptămână frumoasă!

 

PS _L _L _La multi ani grupului vesel.

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0

Aici sunt serviciile mele:

♥️Sex normal doar protejat 

♥Sex oral( protejat sau neprotejat) Extra 50 de lei.

♥ Cunilingus(69)

♥Sex in diferite pozitii

♥CIM(finalizare orală) 150 de lei extra.

♥FK extra 250 euro( sarutari pe gura)

♥COB(finalizare corporală)

♥Sărutări corporale

♥Masaj erotic

♥Masaj de relaxare

♥Foot fetish

♥Handjob

♥Daca aveti si alte propuneri as accepta si ideile voastre in limita bunului simt.


♥ O finalizare 30 de minute: 200 de lei(nu este inclus oralul neprotejat/în funcție de igienă)


♥ Două finalizări 60 de minute 400 de lei(este inclus oralul neprotejat/în funcție de igienă)


Pentru deplasări: 500 de lei ora(minim 4 ore)

Imi rezerv dreptul de a selecta clientii care imi vor calca pragul.

Rog seriozitate dar si igiena maxima asa cum si eu vă voi oferi acelasi lucru.

CEI CU SOLDATUL MAI ÎNALT DE 21cm sau FOARTE GROS ( va rog frumos sa fiu anunțată înainte de acest aspect) 

Nu se accepta sub nici o forma urmatoarele:

❣️–¤Bărbați cu bile sau alte adaugiri

❣️--¤Bărbați in stare de ebrietate

❣️--¤Nu se accepta anal indiferent de suma oferita

❣️–¤Bărbați fără respect♢

NU COLABOREZ  CU "BOMBARDIERI"

 

Link spre comentariu

Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
Acum 1 oră, jerry84 a spus:

Protejat sau neprotejat tot 50 plătim? Înțeleg bine ? 

Am greșit eu. Se plătește extra doar la neprotejat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...