Sari la conținut

0750868125 Blonda Siliconata


Postări Recomandate

In primul rand imi cer scuze , daca mai are topic , dar la cautarea dupa acest numar de telefon nu am gasit nimic. Anuntul de pe Publi este urmatorul:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-siliconata-vip/f882h9e22fh370891hh7ed655h10g25e.html

Am vizitat-o in urma cu vreo doua saptamani , cand activa pe Buzau.

In primul rand este chiar fata din poze . Comunicarea telefonica a fost ok , am primit lamuriri in ce priveste locatia , pe care o stiam fiind una clasica in Buzau.

Mi s-au comunicat serviciile si tarifele .De obicei nu le bag prea mult in seama , deoarece nu am fantezii de genul FK ,COB ,COF . Am retinut doar 250 ptr un numar , 500 pentru doua numere si manat mai mult de curiozitate , am mers la locatie. 

Fata a avut o atitudine ok , pro client .Inainte sa ajung in locatie , mi-a solicitat sa astept cateva minute pe motiv ca face dus. Nu stiu daca chiar s-a igienizat , nu am simtit mirosuri neplacute , doar ca am avut impresia ca s-a dat cu ceva crema pe fese si pe picioare ,deoarece pielea era putin lipicioasa . Oralul a fost destul de interesant  , adanc ,ajungand pana la baza penisului . La primul numar am terminat in pozitia misionarului , iar la al doilea un reverse  LOT , unde m-a futut de m-a rupt. Este genul care te trage si te indeamna spre hard sex.

Din pacate , desi a avut o atitudine pozitiva si overall a fost o experienta reusita , nu sunt fanul acestui gen de femeie -papusa Barbie . Dpdv fizic , sanii mi s-au parut exagerat de umflati , din ce mi-a spus ea , este la al doilea implant mamar , urmele operatiei fiind destul de vizibile . La fel , acum doua saptamani avea un plasture la nas , in urma unei rinoplastii . Pentru mine vizita aceasta a fost probabil prima si ultima . Pentru cei care preferati genul acesta de femeie si va permiteti dpdv financiar , consider ca trebuie vizitata

 

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...