Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

0750868125 Blonda Siliconata


Recommended Posts

In primul rand imi cer scuze , daca mai are topic , dar la cautarea dupa acest numar de telefon nu am gasit nimic. Anuntul de pe Publi este urmatorul:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/blonda-siliconata-vip/f882h9e22fh370891hh7ed655h10g25e.html

Am vizitat-o in urma cu vreo doua saptamani , cand activa pe Buzau.

In primul rand este chiar fata din poze . Comunicarea telefonica a fost ok , am primit lamuriri in ce priveste locatia , pe care o stiam fiind una clasica in Buzau.

Mi s-au comunicat serviciile si tarifele .De obicei nu le bag prea mult in seama , deoarece nu am fantezii de genul FK ,COB ,COF . Am retinut doar 250 ptr un numar , 500 pentru doua numere si manat mai mult de curiozitate , am mers la locatie. 

Fata a avut o atitudine ok , pro client .Inainte sa ajung in locatie , mi-a solicitat sa astept cateva minute pe motiv ca face dus. Nu stiu daca chiar s-a igienizat , nu am simtit mirosuri neplacute , doar ca am avut impresia ca s-a dat cu ceva crema pe fese si pe picioare ,deoarece pielea era putin lipicioasa . Oralul a fost destul de interesant  , adanc ,ajungand pana la baza penisului . La primul numar am terminat in pozitia misionarului , iar la al doilea un reverse  LOT , unde m-a futut de m-a rupt. Este genul care te trage si te indeamna spre hard sex.

Din pacate , desi a avut o atitudine pozitiva si overall a fost o experienta reusita , nu sunt fanul acestui gen de femeie -papusa Barbie . Dpdv fizic , sanii mi s-au parut exagerat de umflati , din ce mi-a spus ea , este la al doilea implant mamar , urmele operatiei fiind destul de vizibile . La fel , acum doua saptamani avea un plasture la nas , in urma unei rinoplastii . Pentru mine vizita aceasta a fost probabil prima si ultima . Pentru cei care preferati genul acesta de femeie si va permiteti dpdv financiar , consider ca trebuie vizitata

 

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...