Sari la conținut

pentru prima dată in orașul tău ! rebeca-0723097391


Postări Recomandate

Salut dragi prieteni. In Căutare de ceva nou am sunat-o pe titulara anunțului și a început la telefon sa detalieze serviciile: 100 lei fin și 250 ora, +50 oral neprotejat. O întreb dacă face oralul adânc,spune ca da. Ok. Plec spre locație pe strada Ciresoaia,ajung și deschide usa o fata drăguțică la fața. Ii dau banii 150 lei, ma dezbrac,i-am zis ca făcusem duș cu 20 min înainte și a zis ca este ok. A început cu un oral jalnic, abia lua capul pulii in gura. Foarte repezită. Am tot încercat sa-i spun cum sa facă, ea dădea din cap într-una. Am întrebat-o nu te doare capul? Fără pic de sucțiune. După câteva minute in care mi-am dat seama ca poate da din cap și o zi întreaga și tot nu reușește nimic, am încercat și normal, la care desigur ca nu am făcut nimic pentru ca soldatul dormea. M-am ridicat și am plecat. La final mi-a prezentat-o și pe colega ei, o fata plinuță spre plin 😝cred ca avea 160 înălțime și se apropia de 90 kg. Deci sa nu va prind ca mai dați și voi banii degeaba ca nu știu ce fac cu voi 😂. Mai bine beți o bere! Spor la fete sa aveți!!!

4
  •  
  •  

pentru prima dată in orașul tău ! rebeca 

 Olt, Slatina

Valabil din 30.06.2022 14:39:16
Repostat automat
Descriere

Sunt o escorta draguta dupa ce ma vei cunoaste te vei convinge ca sunt diferita si sunt o alegere perfecta. pasiunea si senzualitatea mea te vor face sa vibrezi de placere in compania mea ofer companie intima domnilor generosi, discretii si seriosi sunt tandra,pasionala ,atenta la cerintele tale si mereu stiu sa ma fac placuta in modul meu pentru a te face sa te simți satisfacut de mine.

  • Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Slatina
  • Oras:Slatina

Tare faza! Pacat ca fetele care fac meseria asta n-o fac asa cum trebuie. Imi pare rau ptr intamplarea ta, asta e , mergem inainte...dar ca sa pleci de la o excorta fara sa finalizezi e ft naspa. Poate in alta zi va fi mai bine😉

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...