Sari la conținut

Santander


Postări Recomandate

  • Oras:Roaming
  • Oras:Roaming

Ca și în alte zone in Spania cel mai bine m-am descurcat cu doua situri mari "passion.com" și "Santandercitas.com".... aici am găsit eu cel puțin.  Pe Passion trebuie VPN dacă încercați sa întrați de altundeva decât Spania.


Amabile, joviale chiar, mi s-a părut chiar ca se dau la vorba pe WhatsApp uneori.

Engleza ca de obicei, o problema. Dar cu o aplicație de tastatură cu funcție de translate automatic nici nu-și dau seama ca ești străin pana când apari și dai din mâini ca vrei să-i desfunzi chakrele cu castravetele belit.

Putin mai slabă ofera, ca e orașul mai mic. Boala veșnică a pozelor false, dar îți găsești drumul printre anunțuri cu putina atenție. Se folosesc acronime de tot felul, dar au sens dacă citiți câteva anunțuri (ma amuza "griego") 

Recenzie in curând.

Important: Prostituția nu e interzisa specific, proxenetismul, da. 

Link spre comentariu

  • Oras:Roaming
  • Oras:Roaming

Recenzia 1

Găsit anunț pe "Santandercitas.com", il atașez aici:
https://www.santandercitas.com/putas-santander-25110-naomy-bombon-delicioso-624890724

Ce vedeți, aia am futut. Cumva am avut norocul ala debil când faci ceva pe ultima suta de metri și iese perfect...

Contact pe WhatsApp, nu a știut ca sunt străin pana nu m-a văzut. Pare ca zona cea mai frecventata e o strada din zona gării, cumva paralel. Multe anunțuri acolo, magazine chinezești și alte bălării...

Programat pentru literalmente 10 minute mai târziu, i-am zis clar ca plec dacă nu e ea în poze. Și a fost ea... Cam cât mine de înaltă, slim, mai neagra și mai mată pielea în realitate, o cutie poștală roz, silicoane bățoase, carne tare de spargi nuci, zici că-i din lemn dacă se încordează. Mers în camera, discutat cu WhatsApp în mână desigur, înmânat amenda pentru o oră de fut (venisem pentru jumătate dar îmi curgeau balele.... ) mi-a dat un pupic și a șters-o. Și stai și așteaptă, 1, 2....5 minute.... După vreo 7 minute asa a venit  înapoi și face la mine ca ce fac, de ce stau acolo, ca să ies din camera. Mi-au trecut instant o grămadă de porcarii prin cap, inclusiv sa fac dreapta și sa sar pe ușă afara (încercam sa îmi aduc aminte dacă a încuiat, unde e încuietoarea.... etc.) ca sa fie treaba bună, s-a auzit și zgomot de tacâm văzut pe gresie pe de undeva din apartament. Mi se cam inmuiau spaghetele deja. În timpul asta ea rascolea printr-un dulap plin ochi cu haine, a scos un prosop mov și a zis ceva neinteligibil de prieteni sau colegi și m-a întrebat dacă vreau sa incepem... Eram deja inmuiat asa ca am răspuns ușurel ca da.

Asa ca mi-a făcut semn sa o urmez pentru dus și m-a cam luat de mână ca pe un copil ca sa ieșim în living in fata unei mese plina ochi cu oameni în jur 😳😳. La un "Holaaa" cam in cor am făcut literalmente stop cadru în mers, absolut terifiant. La care ea "ăștia, colegii ăștia",  gesticulând cam enervata. Erau doi bărbați și câteva fete, cu mâncare takeout, in cutii de carton, cam ca alea de la WuXing la o masa de sticla care încă avea scaune libere, deci poate și mai mulți în casă.... Am întrat în baie și m-am uitat după un geam sincer... N-am avut noroc asa ca m-am gândit ca ma spăl bine de tot și plec ca în nici un caz nu pot sa fut într-o cameră când lângă sunt 5,6 persoane... Am stat vreo 10 minute, m-am spălat, m-am uscat cu un prosop mirosind prea tare a vanilie și scorțișoară, m-am îmbrăcat și am ieșit cu inima in dinți. Norocul meu ca se sparsese gașca oarecum. Un bărbat spala vase undeva în spate, una strângea masa și mi-a aruncat un "buenas" dar m-am tirat cu pași repezi.
Duduia mea, de care parca nici nu-mi mai pasă ma aștepta cu ușa deschisa, îmbrăcată pe pat. Întru în camera asa într-o doară și se ridica cu o farfurie de pepene si struguri în mână ca să o iau și sa ma așez pe pat. Execut și închide ușa, pune muzica, ma îndeamnă sa mănânc și începe sa se dezbrace lasciv pe muzica vreo câteva minute. În sfârșit a plecat în puța goala la baie și a revenit după câteva minute fără păr în cap și într-un prosop alb. La modul cu mai puțin păr, nu cheală, tipic lor, nu deranjant dar amuzant. Da.... Pozele sunt reale dar în nici un caz nu are parul ei în cap. Dar niște braiduri badass ce-i drept. Scoate telefonul și zice "una hora carino" am rămas perplex și am intrebat dacă începe acum, mi-a replicat "și, claro carino" cumva în tonul Ginei Felea. M-am liniștit și întărit. 

A doua mare surpriza a fost ca i-am zis sa își pună lenjeria înapoi ca îmi placea și sa dus sa scoată alta curata dintr-un sertar.... Pentru mine a fost un punct pozitiv, fiecare cu delirul lui.

Si ne-am luat de treaba, prima oprire, buze de negresa, mari, groase mi-am scăpat cu totul limba între ele mai ales că m-a văzut mestecând guma și mi-a cerut, 2 chiar... In pat, frecat pipăit, strâns, mirosit... Plm, din punctul ei de vedere arătăm ca un câine care balește pe o jucărie nouă cred. Miroase frumos, a vanilie și un danf din tainul acela specific, cu bețișorul aromat a scorțișoară ce ardea pe noptiera un combo reușit, bine de tot.
Am explorat tot ce am găsit în cale... Și când am terminat eram bulamac de gard. Era cu preservativul în mână, mi l-a pus, era plin de lubrifiant asa ca am trecut la futut, misionarului unde am și terminat rătăcit în cu limba în gura ei, cu pula în pântecul ei și strângând-o în brațe cu mintea încețoșată...
Am încercat sa schimb poziția dar s-a încolăcit cumva de mine și a refuzat cu îndârjire sa se oprească din mișcat, astea se urca pe tine ca păianjenul și se mișcă ele.

Oricum a fost bine. M-am dat cu burdihanul în sus grohaind mulțumit. Mi-a dat ea jos prezevativul și s-a șters puțin cu șervețele, cred ca intenționat ca apoi s-a așezat pe coapsa mea calare cu fructele vieții sa mănânce și sa îmi bage mie în gura câte un strugure. Nu au trecut 5 minute și eram iar tare de la imaginea pizdei aleia negru cu roz și dezmierdarile ocazionale... Pus prezervativ, încălecat pe pula după câteva cuvinte stâlcite despre originile fiecăruia.  Deci s-a luat sa ma futa, s-a tras de tate, a început sa se frece, tot tacâmul. Am cerut pe la spate, dar scancea sau ceva asa ca am trecut înapoi la LOT unde am lăsat-o sa se frece și sa se futa cu pula mea pana când am terminat iar cu mâinile în talia ei apasand-o în pula. Culmea ca a stat și după ce am terminat pana i-am dat drumul. Igienizat si  placat la baie, a venit înapoi într-un halat sau ceva, eu contemplam in pat cât noroc am avut  în ziua respectiva.

M-a mai hrănit puțin, am schimbat câteva fraze stâlcite și m-am îmbrăcat sa plec. I-am mulțumit nu doar o data și i-am promis ca revin.

Ca să întram în convențional ca acum termeni de comparație :
Faptura : 9, o fantezie mai degrabă.
Bârlogul : 2, aglomeratie, dar ciudat de ospitalieri...nu înțeleg nimic
Acțiunea :
Oral : 0, nu am făcut, nu am vrut ca eram ocupat cu altceva. Tura viitoare.
Normal : 7, nu am încercat prea multe, dar a fost foarte bine ce am încercat
Feeling : 4, emoții pe tot spectrul. Am plecat foarte mulțumit de acțiune, tipă și comportament dar și contrariat. 
Amenda : 100 euro
Timp : o oră și ceva, am terminat oricum foarte repede și am plecat de bunăvoie, dar la rubrica time management as nota cu 10.

Ma mai duc când am ocazia. 

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...