Sari la conținut

Sign Out


Vizitator Un_Nimeni

Postări Recomandate

Vizitator Un_Nimeni
Reputație: 0

@Super_Man M-ai facut sa vorbesc cuvinte atat de dure, nu am crezut ca o sa folosesc un asemenea vocabular fata de cineva, pana astazi ! Faptul ca lucrezi la SRI, Politie, ANAF, BOR sau prin cine stie ce colt de lume, ca esti criminal platit, tortionar sau pur si simplu criminal, ai ce ai cu mine, nu aduci familia in discutii ! Daca mi se intampla ceva, stiu ca mor zambind, fara sa am remuscari, ca mor cutut de tine, calcat de tine cu masina, impuscat pe la spate, torturat, strangulat, cu gatul taiat, mi-e tot una ! Gandeste-te daca Doamne Fereste, ar fi sa ti se intample tie asa ceva, ai primi moartea cu bratele deschise si cu zambetul pe buze ? Intrebarea este retorica ! Sa ma ierti pentru cele scrise, si sa ne vedem fiecare de viata lui. Eu am o viata frumoasa, asa cum este, nu stiu daca pot spune la fel si despre a ta, sau daca a te scalda in bani, cum probabil faci tu, inseamna bani multi. Da-mi voie sa fiu sceptic.

Asta a fost ultimul cont pe aici, pe o asemenea latura de site, nu as vedea de ce as mai ramane, asa cu o sexualitate praf, submisiv, vai de steaua mea si dand dovada de o promiscuitate moral-sexuala, dupa cum cred unii si altii. Nu as avea niciun motiv sa mai stau aici aiurea, nu-i asa ?

@pisicuts e pacat de forumul asta, ce-a fost si ce-a ajuns ! 

Sper sa nu-ti ia prea mult timp pana dezactivezi contul, nu mai am chef sa stiu ca inca sunt prezent aici.

Ramaneti cu bine, cei pe care v-am cunoscut, indiferent de mi-ati fost dusmani sau prieteni ! Viata va decide pentru fiecare ! Exista o forta Divina si o Karma !

Link spre comentariu
  • Administrator
Reputație: 113801
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Acum 13 ore, tendoi a spus:

Salut.

Inainte sa pleci de tot, lumineaza-ti fața.

Ms.

oly crezi tu ca este un alt hater ascuns care o mai avut cont si in urma cu 10 ani si o fost banat si o patimit mult during this time ? cum este scrat de exemplu sau multi altii ??

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
On 7/5/2022 at 11:59 AM, tendoi said:

Salut.

Inainte sa pleci de tot, lumineaza-ti fața.

Ms.

 
 
A prins rujatul glas de cocoșel cu noul nick, la care și-a dat urgent delete, ca un champ la adunat banane roz pe faleza Dunării , încercând cu o disperare soră cu prostia să-și construiască o imagine (falsă) de futac hetero.
Din păcate, the queer queen de GL emană estrogen prin toți porii și nu-și dă seama sărmanul, n-are cum.
Degeabă înjură birjărește ca lesbienele alea cu blugii rupți în genunchi ce vor să pară macho boys, scuipând ostentativ pe jos ca golanii, fluierând din degete și mergând țanțoș pe lânga ibovnicele ce le-a recenzat, când el este mereu prezent la subiectele ts/tv şi-l răpune din 2 fraze oricine. Este eterna victimă, e frunza dusă de vânt oriunde, mai puțin unde vrea el.
 
Cu nick @Un_Nimeni în calitate de justițiar contra parafilicilor, se revoltă mai nou împotriva mutantului din chiar el însuşi, o dramă de-a dreptul hilară. Un singur nick i-a dungat pisi (Horny_Găozar) , toate celelalte și le-a șters singur, l-a mustrat la vremea respectivă pesemne conștiința că a împuțit excesiv nimfo cu găozerisme, poze și video cu Afrodite posesoare de juicy motănei, așa cum îi plac lui.
 
O să revină fătăleul cu un nou user, fresh și nepătat, no doubt about that, pentru că e unul din ciorchinaşii lipiți de nimfo ca mucii de gard, 24/7. Înafara virtualului nu cunoaşte nicio altă formă de interacțiune socială, cu ce să-şi umple timpul? 
 
Meanwhile we're silently lurking in the dark, waiting for the prey to show up again... 👍
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...