Sari la conținut

0741571645 Sara


Postări Recomandate

Am fost de 2 ori, în ultima vreme, la această domnișoară.

Am contactat-o prin WhatsApp Messenger, mi-a răspuns relativ repede și, de fiecare dată, am convenit ora programării. Activează întro locație situată pe strada Gării, aproape de Dorobanților, ușor de găsit, mai ales dacă știi bine zona.

Fătuka blondină, trecută de 20 de anișori, frumușică – pozele de pe siteul Publi24 o avantajează un pic – aproape 1,70 m înălțime, numai bună la corp, sânii mărișori, păsă curată și epilată, chiar este o prezență remarcabilă.

După ce am făcut cunoștință cu pufoșenia zburdalnică de companie a gazdei mele, am schimbat câteva vorbe cu Sara și câtă vreme și-a savurat țigara în bucătărie, mi-am luat un prosop și am mers la baie pentru ”împrospătare”. Are dușuri, apă caldă, apă de gură, chiar este ok.

Am ajuns și în dormitor, acolo unde gazda mea mă aștepta goală în pat.

Am început la marginea patului, în picioare, cu un preludiu, am sărutat-o, am mângâiat-o, ea s-a ocupat de ăla micu, la cererea mea, pe care l-a făcut mare  și tare. Am continuat iubăreala întinși în pat, cu pupici și mângâiei, la cererea mea i-a aplicat, cu gurița și mânuța, un oral, bun, lu ăla micu, apoi i-a montat balonașul și, după ce s-a lubrifiat la păsă, la cererea mea, a venit deasupra mea, se mișcă f bine, apoi am trecut deasupra ei și am finalizat, după câteva minute, mulțumit de experiența avută.

A urmat o nouă, împrospătare, m-am îmbrăcat și m-am retras, după o vizită care a durat aproape 30 de minute, nu înainte de a achita ”consumația”, pentru o finalizare ON + NP, în valoare de 150 lei.

Ca și precedenta vizită din luna februarie, notele sunt, pe linie 8 +.

Din punctul meu de vedere, intră într-un top 3 al escortelor care activează în Brăila, alături de Iulia și Ana, doamna în blugi.

De revenit !

 

  • Like 6
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...