Sari la conținut

INDRA MASAJ-STRADA MANTULEASA NR.2 0724 000 033


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Anunt publi24 Salon nou.

Cel mai nou salon de masaj din bucuresti

DescriereCreeaza o poveste in care tu esti personajul principal. Lasa- te purtat de simturi si bucura-te de un masaj de relaxare menit sa-ti faca ziua mai frumoasa.
Curatenie,discretie,apa si cafeaua sunt din partea casei.


Am creat pentru tine o oaza de relaxare si senzualitate in cel mai nou salon din Bucuresti,la doar 5 minute de Piata Unirii! INDRA MASAJ-STRADA MANTULEASA NR.2 Publi24_1656

capture-20220713-144541.jpg.6b1983859a01eb4f3955146d9d3cdbd3.jpgcapture-20220713-144635.jpg.c3b63db8533fd91ae5bdd174494a4957.jpg

capture-20220713-144735.jpg.583ea92edbd9ffee4e1ef5ca7c536fa0.jpg

Pe domnisoara am mai  vazuto si prin alte saloane 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/cel-mai-bun-masaj-din-bucuresti/e3e4413536047404dffe0281i9048f89.html

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/cel-mai-nou-salon-de-masaj-din-bucuresti/13dhhi7ifh117e2g163gf4654gfhi83d.html

Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Am sunat. Au spus așa: pornesc de la masaj și ajung la șampanie și alte detalii discutate la fata locului.

Niște tute. După o oră de la discutie mă sunau ele înapoi.

  • Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua. Întrucât nu ne cunoaștem sa ne dam cu părerea despre ceva ce nu cunoaștem, mi se pare normal sa va răspundem la aceste comentarii. In primul rând noi nu ne promovam pe Nimfomane pentru ca comentariile voastre sunt “suspecte”  precum este zona in care se afla salonul nostru. Noi nu știam ca 2 minute de Corneliu Coposu este echivalent cu Ferentari. Deci va rugam pentru siguranța Dvs sa nu ne vizitați. In al doilea rând, nu are nici o relevantă dacă fetele care lucrează la noi au lucrat si in alte saloane, este ca si cum ai spune ca fiecare dintre voi se va căsători cu un singur loc de munca :)). Și nu, nu avem nici țigani, nici țigănci deși termenul este discriminatoriu după părerea mea. Iar in al treilea rând, dacă Receptionera a greșit si v a sunat imediat înapoi probabil fiind intr-un alt apel si crezând ca sunteți vreo programare care trebuia sa ajungă, nu înseamnă ca suntem Attraction si ne sunam clienții înapoi. Iar dacă serviciile prezentate nu v-au încântat urechea, sunteți liber sa nu veniți. Da, probabil masajul cu Sampanie la 350 de lei este prea scump comparativ cu masajul standard de 400 de la alte saloane. Mulțumim pentru comentarii si așteptăm in locația salonului nostru doar persoanele interesate de masaj. Nu de bârfe sau servicii sexuale.O zi frumoasa.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

Sa va fie de bine, succes maxim !

Dacă voi nu va entuziasmati și nu va promovați cum trebuie, unde vreți voi, pe noi cum ne puteți atrage și entuziasma ? ☺️🤗😊

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mulțumim. Entuziasmați suntem și ne promovam unde trebuie, drept dovada ca suntem multumiți și salonul creste frumos, nu este necesar sa intram in polemici sau sa ne promovam aici, unde nici un salon vreodată nu va fi suficient de mulțumitor pentru majoritatea utilizatorilor. 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Bine ați venit!

Într-adevăr pe acest site sunt multe prostii scrise, spuse, susținute, ridicate la rang de arta, propulsate in fata...

Chiar dacă doriți să păreți din alta liga nu uitați că acest site te ridica daca ai servicii bune și se duce vestea de tine. Daca serviciile nu sunt corecte pe acest site se afla prima data si o să stați să atârnați după clienții aduși de taximetriști, după cei care in acel moment nu au altă alternativă și vor să vadă și ei ceva piele (cu sau fara celulita - ca să păstrăm discuțiile la moda din aceste zile), după cei care se lasă păcăliți o data dar apoi n-o să-l mai prindeți prin salon sau după străinii care vor și  intro. 

Daca este bine foarte putini o sa scrie pe site. Daca este rău o sa scrie majoritatea.

Și despre Amazonia au spus că în primul sediu este o spelunca și uite că au scris istorie.

Vedeți că mai erau tare in cioc fetele de la gheisha, se jurau că nu o sa taie din preț și că sunt cele mai bune. Ce credeți că au făcut după două săptămâni? Oare de ce? Vad că se cearta cu toți și nu prea confirma cu atitudinea și serviciile.

Este nevoie de un salon cu servicii bune, sa fie un punct de reper pe piata.

ȘTIU CA PE VOI VA INTERESEAZA DOAR CATE BILETE TAIATI LA INTRARE IN FIECARE ZI. Știu că asta contează și așa se măsoară audienta.

Hai sa ne împrietenim. Dati-ne detalii despre servicii, despre tipurile de masaj, cum le-ați catalogat. Pai deja la 350 ce șampanie este? Cam scump pt un masaj. Este impresia că este mai mult decât masaj. Eu nu caut asta.

Nu trebuie să răspundeți fiecăruia, nu trebuie sa postați de 10 ori pe zi. Contează direcția și nivelul. Am avut abonament la câteva saloane până acum, din păcate caut alt abonament dar nu găsesc. Arătați că meritați.

Ghilimele le puneți voi acolo unde este cazul.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Apreciem răspunsul și credem cu tărie ca, daca serviciile noastre sunt bune se va duce vestea, cum de altfel bineînțeles la fel și daca sunt proaste. Nu ne dorim sa ne promovam in nici un fel aici pentru ca ne dorim sa creăm un loc altfel in piața saloanelor, atât pentru fete cat și pentru clienți. In primul rând pentru fete pentru ca ele sunt ambasadorii noștri in calitatea serviciilor. Asta este și motivul pentru care noi nu am început cu prețuri de 400, iar daca ne luam apărarea la remarci de genul “ ne aflam in țigănie sau sigur e pe aici un salon cuib deținut de nu stiu cine”, nu înseamnă ca suntem tari in gura, înseamnă ca e dreptul nostru sa nu ne lăsam catalogați și sa inducem alte persoane in eroare de către persoane care nu ne-au vizitat. 
Pentru ca încă construim echipa de fete și am deschis de aprox 2 săptămâni, pozele de pe site nu sunt gata, acolo puteți vedea prețurile afișate si locația noastră. Prețurile sunt după cum urmează: 

220- masaj standard (relaxare, body, erotic cu finalizare PRIN TEHNICI ALE MASAJULUI) 

250-masaj senzual (Diferența dintre standard si senzual este ca al doilea este bazat mai mult pe erotism si mai putin pe relaxare, si la acesta sunt permise atingerile in zonele intime.) Este strict alegerea noastră de a diferenția aceste 2 masaje. 
350 masajul cu Sampanie, si șampania nu este una de 15 lei de la Mega, ci chiar una gustoasa. Adică acest tip de masaj se adresează domnilor care vor sa petreacă in compania maseuzei masajul senzual savurând un pahar de sampanie. 
350 Ședința dominare Soft 

400 masajul standard cu 2 fete 

460 masajul senzual cu 2 fete 

400 masajul cu 2 finalizări (80 min). 
In momentul de fata salonul nostru funcționează zilnic între 13-22, si sunt 4 domnișoare aproape zilnic, iar poze cu ele puteți cere la nr de whats app 0724.000.033. 
In plus de asta, promoția actuala desfășurată pana pe 30 Septembrie este la 4 masaje efectuate (minim senzual) in 30 de zile, a 5-a este gratuită. 
Nu vom revoluționa piața saloanelor de masaj(încă), dar punem accent pe calitate si cu siguranța va veți simți bine la noi pentru ca in momentul acesta avem doar fete plăcute cu experiența. 
Multumim. Seara frumoasa tuturor.

  • Like 1
Link spre comentariu

Hai Salut, 

Am fost eu in urma cu vreo 2-3 saptamani la acest salon.

Programare Whatsap: Am primit acolo poze cu fetele, precum si care dintre ele ar fi disponibile. Am optat pentru "fata blonda" - Antonia.

Locatie: 9.5 - locatie destul de centrala, se poate ajunge usor, prosop nou curat, papuci dus cu tot ce trebuie.

Fata: Comunicativa, intretine conversatie ( eu am optat pentru masajul cu sampanie), vesela, undeva spre 30 de ani ( posibil sa gresesc)

        Aspect corp: 9.7 - nu prea e nimic de reprosat, bine proportionata, corp atletic, face sport.

        Aspect fata: 8.5 - e ok, nimic exceptional.

Masajul: 

          Relaxare: N/A s-a trecut direct la erotic

          Erotic: Unul dintre cele mai bune primite de catre mine. A folosit foarte putin mana, in mare parte s-a folosit de corp.                           Permisiva.

GFE: 8

        Fara FK, doar pupici mici. Intretine conversatie.

 

Pret: 350 RON - cel cu sampanie + ceva tips din partea mea.

Concluzie: Cel cu sampanie nu cred ca merita, cel normal la 250 cred ca da. Eu o sa mai revizitez salonul pentru "celalalta blonda". Celelalte 2 fete pe care mi le-au prezentat in poza nu prea erau pe gustul meu.

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare! Dupa o lunga absenta din oras am simtit nevoia unui masaj si nerespecatnd  legea lui Murphy  care spune ca: " un lucru bun nu incerca sa l faci mai bun ca iese prost" nu m-am dus la Fantasy ca de fiecare data ci am zis sa incerc ceva nou. Asa ca citind pe forum despre Indra am zis sa incerc. Prima impresie f buna. Comunicare excelenta, rapida si explicativa.

Programare confirmata si respectata. Ajuns la locatie impresia buna continua. Salon renovat recent, curat cu receptie frumoasa. Apare si fata (Betty) si impresia este una excelenta. Frumusica , tanara inaltuta, subtirica. Toata un zambet. Achitat masajul de 250 ronsi mergem in camera.. Curat, pat confortabil, papuci de unica folosinta. Baia pe hoil la 1 m de camra. Mers la dus. Si aici totul ok. dus si cada cu jacuzii baie mare , multe geluri, prosop impecabil. Pana aici totul perfect.

Masajul de relaxare un dezastru. Nu ii pot da nota. Haotic , trecut dupa 10 sec la picioare alte 20 la umeri si apoi 1 min pe spate apoi din nou pe picioare. Prist facut cu intensitate diferita , cand prea tare, cand prea incet. Repet un dezastru. singurul lucru pozitiv era ca isi dadea silinta desi habar nu avea ce facea. Imi spune ca e de f putin timp in salon si ca e primul job. Daca mintea? Posibil, dar oricum nu stia nimic. Intr-un final ma plictisesc de framantarea haotica si ii spun sa trecem la masajul erotic. Imi cere direct sa ma intorc se aseaza in cur si incepe sa-l frece pe ala micul. In afara de faptul ca arata bine si ca are sanii frumosi nu are nici o calitate. Enervat am renuntat , m-am dus la dus si am plecat.

Singurul lucru pozitiv e ca am posibilitatea sa scriu aici sa nu o pateasca si altii. Va salut!

Note ?

Locatie 9+ ( daca avea baia in camera era de 10)

Fata , infatisare 9

Masaj relaxare 2

Masaj body  0 ( nu a existat)

Masaj erotic -2

  • Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 5 ore, mikyshadow a spus:

Salutare! Dupa o lunga absenta din oras am simtit nevoia unui masaj si nerespecatnd  legea lui Murphy  care spune ca: " un lucru bun nu incerca sa l faci mai bun ca iese prost" nu m-am dus la Fantasy ca de fiecare data ci am zis sa incerc ceva nou. Asa ca citind pe forum despre Indra am zis sa incerc. Prima impresie f buna. Comunicare excelenta, rapida si explicativa.

Programare confirmata si respectata. Ajuns la locatie impresia buna continua. Salon renovat recent, curat cu receptie frumoasa. Apare si fata (Betty) si impresia este una excelenta. Frumusica , tanara inaltuta, subtirica. Toata un zambet. Achitat masajul de 250 ronsi mergem in camera.. Curat, pat confortabil, papuci de unica folosinta. Baia pe hoil la 1 m de camra. Mers la dus. Si aici totul ok. dus si cada cu jacuzii baie mare , multe geluri, prosop impecabil. Pana aici totul perfect.

Masajul de relaxare un dezastru. Nu ii pot da nota. Haotic , trecut dupa 10 sec la picioare alte 20 la umeri si apoi 1 min pe spate apoi din nou pe picioare. Prist facut cu intensitate diferita , cand prea tare, cand prea incet. Repet un dezastru. singurul lucru pozitiv era ca isi dadea silinta desi habar nu avea ce facea. Imi spune ca e de f putin timp in salon si ca e primul job. Daca mintea? Posibil, dar oricum nu stia nimic. Intr-un final ma plictisesc de framantarea haotica si ii spun sa trecem la masajul erotic. Imi cere direct sa ma intorc se aseaza in cur si incepe sa-l frece pe ala micul. In afara de faptul ca arata bine si ca are sanii frumosi nu are nici o calitate. Enervat am renuntat , m-am dus la dus si am plecat.

Singurul lucru pozitiv e ca am posibilitatea sa scriu aici sa nu o pateasca si altii. Va salut!

Note ?

Locatie 9+ ( daca avea baia in camera era de 10)

Fata , infatisare 9

Masaj relaxare 2

Masaj body  0 ( nu a existat)

Masaj erotic -2

imi pare rau pentru tine si iti multumesc pentru recenzia!

Link spre comentariu
La 13.09.2022 la 11:19, mikyshadow a spus:

Salutare! Dupa o lunga absenta din oras am simtit nevoia unui masaj si nerespecatnd  legea lui Murphy  care spune ca: " un lucru bun nu incerca sa l faci mai bun ca iese prost" nu m-am dus la Fantasy ca de fiecare data ci am zis sa incerc ceva nou. Asa ca citind pe forum despre Indra am zis sa incerc. Prima impresie f buna. Comunicare excelenta, rapida si explicativa.

Programare confirmata si respectata. Ajuns la locatie impresia buna continua. Salon renovat recent, curat cu receptie frumoasa. Apare si fata (Betty) si impresia este una excelenta. Frumusica , tanara inaltuta, subtirica. Toata un zambet. Achitat masajul de 250 ronsi mergem in camera.. Curat, pat confortabil, papuci de unica folosinta. Baia pe hoil la 1 m de camra. Mers la dus. Si aici totul ok. dus si cada cu jacuzii baie mare , multe geluri, prosop impecabil. Pana aici totul perfect.

Masajul de relaxare un dezastru. Nu ii pot da nota. Haotic , trecut dupa 10 sec la picioare alte 20 la umeri si apoi 1 min pe spate apoi din nou pe picioare. Prist facut cu intensitate diferita , cand prea tare, cand prea incet. Repet un dezastru. singurul lucru pozitiv era ca isi dadea silinta desi habar nu avea ce facea. Imi spune ca e de f putin timp in salon si ca e primul job. Daca mintea? Posibil, dar oricum nu stia nimic. Intr-un final ma plictisesc de framantarea haotica si ii spun sa trecem la masajul erotic. Imi cere direct sa ma intorc se aseaza in cur si incepe sa-l frece pe ala micul. In afara de faptul ca arata bine si ca are sanii frumosi nu are nici o calitate. Enervat am renuntat , m-am dus la dus si am plecat.

Singurul lucru pozitiv e ca am posibilitatea sa scriu aici sa nu o pateasca si altii. Va salut!

Note ?

Locatie 9+ ( daca avea baia in camera era de 10)

Fata , infatisare 9

Masaj relaxare 2

Masaj body  0 ( nu a existat)

Masaj erotic -2

Salutare,

Am fost si eu tot la ea si pot sa conform intocmai cele spuse de colegul. As adauga doar ca la finalizare s-a speriat pur si simplu si s-a ridicat de pe pat. Am ramas masca...

La final m-a intrebat cum a fost si i-am raspuns ca...n-a prea fost! 

  • Like 1
Link spre comentariu

Fugiti fratilor si nu va uitati in urma...

E a 2 a oara cand merg la spelunca asta de asa-zis salon! Am intrat cu o corcitura tuciurie pe nume Ana care a facut un masaj de tot kkt-ul. Niste framantari triste facute in scarba si cu ochii pe ceas tot timpul! N-am chef sa scriu mai mult, sunt prea nervos, am aruncat 250 lei ca sa am dupa ce plange. De fapt nici nu am ce sa scriu ca in afara de bani pierduti si de sictir n-am primit nimic. Sper ca acest salon sa dea falimentul binemeritat in scurt timp! 

Chiar o sa dau niste acatiste in acest sens!🙂🙂🙂

Bai teparilor, cat credeti ca o sa mai rezistati, mama voastra de ticalosi...

 

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Maldive
  • Oras:Maldive

Revizitat a treia oara Betty in speranta ca a capatat experienta, dezamagire maxima...nu e ce trebuie....cred ca a ales gresit meseria. Problema este ca am atras atentia,dar nu se iau masuri si nici macar nu se gandesc sa faca o reducere,ceva....bani aruncati pe geam.

  • Like 1
Link spre comentariu
Acum 10 ore, amedeo13 a spus:

Revizitat a treia oara Betty in speranta ca a capatat experienta, dezamagire maxima...nu e ce trebuie....cred ca a ales gresit meseria. Problema este ca am atras atentia,dar nu se iau masuri si nici macar nu se gandesc sa faca o reducere,ceva....bani aruncati pe geam.

Exact, stii ce mi-a zis pufoasa aia de la receptie? Ca o sa transmita managerilor (sic) si vor lua masuri...poate la.costumele.lor de morti!

Bai teparelor, bai frecatoarelor de mosor...bai putopalmistelor....macar daca vreti bani, munciti pt ei! Pe Betty o sfatuiesc sa invete sa vorbeasca cu pwla, sa o intrebe de sanatate, s-o sarute daca e in suferinta si ii vine sa vomite...

Asa fac profesionistele, ce draq, doar sunteti niste doamne!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Maldive
  • Oras:Maldive

Vizitat Ana. Arata super moldoveanaca. Are experienta,a mai lucrat-nu in Bucuresti,la capitolul permisivitate este foarte limitata este posibil sa nu fi fost clic. Nu a fost o experienta de neuitat,dar as reveni sa vad daca a doua oara vom face clic.....Oricum imi parea plictisita de meseria asta,din ce am discutat. Nu am motive sa o recomand doar pentru ca arata bine. Masajul de relaxare-7.5,erotic-6

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut, am vizitat și eu azi, am fost la Ana, și am aceeași cuvinte de zis, moldoveanca arată sexy rău, dar asta e tot, masaj plus erotic a durat 20 minute..  

La 250 lei pt care eu trag 8 ore... Altii isi bat joc... 

Ana o so numesc "terminator" pt ca asta, are in cap sa te faca repede... 

Eu sunt prost ca in loc sa ma duc la fantasy ma duc in locuri din astea... 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Maldive
  • Oras:Maldive
Acum 11 ore, alexberg a spus:

Salut, am vizitat și eu azi, am fost la Ana, și am aceeași cuvinte de zis, moldoveanca arată sexy rău, dar asta e tot, masaj plus erotic a durat 20 minute..  

La 250 lei pt care eu trag 8 ore... Altii isi bat joc... 

Ana o so numesc "terminator" pt ca asta, are in cap sa te faca repede... 

Eu sunt prost ca in loc sa ma duc la fantasy ma duc in locuri din astea... 

Topicul asta este pt noi sa ne plangem de calitatea serviciilor,caci pe ei nu ii intereseaza,au destui de pe publi,s-ar parea.....

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Multumim pentru feedback-uri si  indiferent daca  sunt bune sau mai putin bune incercam sa invatam din ele si sa imbunatatim calitatea serviciilor avand in vedere ca suntem un salon relativ nou. Vreau sa mentionez ca toti clientii sunt importanti pentru noi si ne dorim ca fiecare sa aiba o experienta cat mai buna in salonul nostru. 
@alexberg - masajul de 250 de lei este de 60 de minute ( dus inclus) dar sunt situatii in care clientul isi doreste sa plece mai repede. In cazul tau asa mi s-a transmis ca a fost dorinta ta. Nu te contrazic avand in vedere ca in camera de masaj este doar clientul si maseuza. Rugamintea este ca pe viitor sa semnalezi receptiei daca sunt nemultumiri ca sa putem lua masuri pe loc. In cazul in care doresti sa revii ai o reducere din partea noastra si 1,2,3 beri din partea casei:)

@Ghandalf apreciem si comentariul tau dar cu acelasi efort puteai sa-ti exprimi nemultumirile fara sa insirui 10 randuri de jigniri si injuraturi😊

Cu respect, 

Indra Masaj

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...