Sari la conținut

✋ 𝗧𝗜𝗠𝗜𝗦𝗢𝗔𝗥𝗔 - 𝗖𝘂𝗽𝗹𝘂 𝘀𝘁𝗮𝗽𝗮𝗻𝗶 𝗰𝗮𝘂𝘁𝗮𝗺 𝘀𝗰𝗹𝗮𝘃


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna sclavilor, numele meu este Crystal si sunt in cautarea unui sclav docil si cuminte pe care sa il folosesc dupa bunul meu plac si care sa execute la comanda tot ce-i poruncesc. Nu sunt din Timisoara, dar datorita job-ului voi ajunge destul de des orin vestul tarii, in special in Timisoara.

Cateva detalii despre mine. Am 33 de ani, miniona, 55 de kg, cu un apetiti sexual dominant si pervers. Am o placere nebuna de a domina si a dresa barbatii si/sau femeile submisive.

Cateva detalii despre el. Are 39 de ani, 1.80, 81 de kg. Este stict hetero, nu va avea nicio interactiune cu sclavul ci doar va privi ca simplu spectator sau poate sclavul sa ne priveasca pe noi si sa curete totul pe urma. Daca prezenta lui te deranjeaza, nu esti persoana potrivita.

Prefer un sclav de “lunga durata” cineva care stie cate ceva despre BDSM, care si-a mai “pus curul” la bataie, care sa stie ce atitudine trebuie sa aibe un sclav, care stie sa linga la comanda si chiar sa ma futa cum ii poruncesc. Da, sexul este inclus dar nu este obligatoru! Se ofera ca si recompensa daca sclavul a fost cuminte si docil.  

Toate sedintele le vom incepe la un pahar de vin, chill, cu mici tachinari pentru a stimula ceea ce va urma. De aceea, o intalnire cu noi, va dura cateva ore bune. Daca doresti ceva pe repede inainte, la ora, …iti recomand publi24.

Partea financiara nu este importanta dar are rolul ei. Desi o facem din si cu placere, placerea este intensificata daca exista un stimul financiar. Costul unei intalniri este de 250 de euro. O sedinta dureaza cateva ore bune, minim 3, dar posibil si mai mult daca ne simtim bine si avem timp la dispozitie. Indiferent de caz, cu siguranta nu vom sta cu ochii pe ceas.

Daca esti interesat si crezi ca esti sclavul pe care il cautam, astept sa ma contactezi cu o scurta prezentare pe adresa de email: [email protected]. Dupa cateva discutii preliminare, urmeaza o discutie telefonica. Inainte de a ma contacta, pentru a nu ne pierde timpul aiurea, am cateva conditii pe care un sclav trebuie sa le indeplineasca:

  •  Bunul simt si cei 7 ani de acasa, ba chiar 8 ar fi mai bine, ve primi in schimb acelasi lucru. Cautam sa ne simtim bine si sa ne indeplinim niste fantezii de care sa ne aducem minte cu placere pe cand ne vor lasa genunchii.
  •  Nu sunt rasista sau discriminatoare dar nu doresc persoane de etnie roma, persoane supraponderale sau mai in varsta de 55 de ani.
  •  Nu suntem savanti si nici nu vom discuta despre Kant sau metafizica, dar doresc sa putem lega cateva vorbe la un pahar de vin. Ai inteles ideea!
  •  Imi place sa chinui si sa iti provoc durere dar nu dus la extrem. Daca esti doritor de rani adanci, sange, medical play, etc, nu sunt Stapana potrivita.

Daca nu esti interesat de acest anunt, te rog sa ai bunul simt si sa nu poluezi aiurea acest topic. Multumesc.

 

--------------------------------------------------------------------------

 

Hello slaves, my name is Crystal and I am looking for a docile and obedient slave that I can train and use as I please. 

Some details about me. I am 33 years old, petite, 55 kg, with a dominant and perverted sexual appetite. I have a crazy pleasure to dominate and train submissive men and or women.
Some details about him. He is 39 years old, 1.80, 81 kg. He is straight and he will not have any interaction with the slave, he is just a simple bystander.  If his presence bothers you, you are not the right person.
I prefer a "long-term" slave, someone who knows a little bit about BDSM, someone who has offered his ass for a mistress, who knows what attitude a slave should have, who knows how to lick on command and even fuck me as I order him. Yes, sex is included but not mandatory! It is offered as a reward if I’m pleased with my slave. 
We will start all the sessions with a glass of wine, small talks, with little teasing to stimulate what will follow.

The financial part is not important, but it has its role. Although we do it with pleasure, the pleasure is intensified if there is a financial incentive. The cost of a meeting is 250 euros. A session will always last a few hours, at least 3, but possibly more if we have a great time. Regardless of the case, we will definitely not keep an eye on the clock.
If you are interested and think you are the slave we are looking for, I am waiting for you to contact me with a short introduction at: [email protected]. After some preliminary discussion in writing we will continue over the phone. Before contacting me, in order not to waste our time, I have some conditions that a slave must fulfill:

  •  Common sense, you will get the same thing in return. We are looking to feel good and fulfill some fantasies that we will remember with pleasure.
  •  I'm not racist or discriminatory, but I don't want overweight people or people over 55 years old.
  •  We are not scientists and we will not discuss Kant or metaphysics, but I wish we could connect a few words over a glass of wine. You get the point!
  •  I like to torment you and cause you pain, but not to the extreme. If you want deep wounds, blood, medical play, etc., I am not the right Mistress
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Cu puțină întârziere am răspuns tuturor celor care ne-au scris. In acest weekend urmează sa avem prima întâlnire cu un sclav.  Dacă mai sunt sclavi doritori și cuminți, aștept să îmi scrieți! Lasă inhibițiile deoparte și hai la picioarele mele!

  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 8 ore, ShinyCrystal a spus:

Cu puțină întârziere am răspuns tuturor celor care ne-au scris. In acest weekend urmează sa avem prima întâlnire cu un sclav.  Dacă mai sunt sclavi doritori și cuminți, aștept să îmi scrieți! Lasă inhibițiile deoparte și hai la picioarele mele!

Buna dimineata!!V-am lasat un email cu ceea ce mi-ati cerut,sper sa-l fi vizualizat si poate sa trecem la celalalt nivel de comunicare,astept cu interes un semn de la voi.Distractie faina pe weekend!!😘🤗🤗🤗

Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

1250   marcati scurt

asta dominare financiara, problema e ca retarzii nu prea au malai

da se mai nimereste unu dus care sa vanda ceva 

cum era ferisabin ala de vanduse casa de la parinti si spargea banii cu paragladine

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...