Sari la conținut

Masaj Claudia din Vlaicu


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare tuturor, 

Astăzi fiind în trecere prin Arad am zis sa încerc poate, poate reușesc sa o prind pe Claudia din curiozitate mai mult. Deși am mai încercat de citeva ori astăzi culmea s-a nimerit și mi-a răspuns imediat după ce am dat mesaj pe watsapp și în 15 min eram în parcare la Kaufland. 

Locația ușor de găsit, am urcat, apartamentul este cel în care locuiește, nu e doar amartament de lucru deci cu catrafusele prin zona. 

 Claudia o femeie comuna, nimic de evidentiat, putina burtica, sâni medii putini lăsați din cauza varstei și fund mic și plat cum au specificat și colegii mai sus. Cei care nu ați mai fost în momentul în care trimiteți mesaj și cereți programare va trimite lista de servicii, tarife și un set de poze sa va faceți idee. 

Foarte vorbareata, poate chiar prea vorbareata, am povestit, m-a intrebat dacă doresc un pahar cu apa dar cum ea nu fumează am refuzat politicos și m-am cerut la împrospătare, unde am primit atit "prosopel curat" chiar era mic cit și rola de șervețele. Baia ok dar ca și într-o casa locuitacum am spus mai sus cu de toate dar și  cu dushgel. 

Am ieșit și fata a aranjat masa de masaj, mi-a explicat cum va decurge ședința, și a rămas doar în chiloței. M-a masat pe spate și fund, masaj chiar ok, mi-a plăcut, apoi a trecut la acțiune cu un anilingus susținut la greu, nu am mai avut parte pina acum de asemenea tratament, lins la greu în fund și mângâieri la oo și soldatel. Pot spune ca a fost o senzație plăcută dar nu ceva foarte excitant pentru mine, măcar acum știu ca nu sunt fan sa fiu lins în cur nici la propriu nici la figurat 😊

Apoi m-a mutat pe pat cu fata în sus și a trecut la ON, aici chiar o face mișto, suge bine, umed, deep și cu atenție la oo tratamentul asta mi-a plăcut, între timp am avut permisiunea sa o mângâi pe tate și la păsărica, doar atit, a spus ca nu e incantata de cunilingus și de sex nici nu am întrebat. La un moment dat mi-a zis sa îmi ridic picioarele sa o las sa ma lingă în fund iară și a lins de la un moment dat soldatelul dădea semne sa i se face somn, cum am zis, mi-a plăcut senzația dar pina la un moment dat, pe mine personal nu ma excita foarte tare, mult mai mult mi-ar fi plăcut și m-ar fi e citat sa fie un 69 sau sa fiu lăsat sa prestez și eu un pic. Cind a văzut ca nu are efect pe mine linsul în fund a revenit la ON ce îl face bine și a schimbat ritmul de citeva ori, pina când la un moment dat am finalizat cu CIM, nu s-a oprit imediat a continuat finuț, pina al mic a adormit. 

Am mers la igeniazare și am întins-o. Tot timpul a vorbit, e extrem de vorbareata asa am aflat și de bisonita (cățeaua pe care nu am văzut-o dar am auzit-o din dormitor) și de cei, atenție 4 copii a Claudiei și vârstele lor și ce sporturi fac.... . Am spus asta fiindcă tinind cont ca are 4 copii femeia se tine foarte bine. 

Aspect este cel ce îl veți primi dacă dați mesaj, nu voi nota ca as fi subiectiv. 

Atitudine 8, este un pic prea vorbareata, as fi preferat un pic mai liniște în timpul masajului. 

Locație 8 masa de masaj curata, cu prosop de hârtie schimbat de fata cu mine, prosop curat la baie dar un pic dezordine cum spuneam femeia locuind acolo. 

Masaj 9 a fost bine făcut, are putere în maini, are și experienta necesara. 

ON 9 bun, si mai ales e un plus CIM-ul care e inclus, nu e extra. 

O experienta interesanta și plăcută per total, as da un 8, mi-am satisfăcut încă o curiozitate, și masajul e bun deși ar putea fi mai lung, mi-ar fi plăcut sa fie o ora ședința. 

De recomandat da merita încercată experienta măcar o data. 

De revenit, nu știu fiindcă e extrem de greu cu programarea dar dacă se mai aliniază astrele poate ma voi mai duce. 

Cadou 150, timp DTD 35-40 min. 

Spor la fete cum va doriți sa aveți. 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
La 30.07.2022 la 0:00, withouthat a spus:

Salut! Cred ca s-a mai scris despre Claudia din Vlaicu. Face mesaj cu finalizare manuala sau o și suge? Te lasă să o mângâi, sa te joci cu veverițe? V-as fi recunoscător dacă ați da detalii.multumesc. 

Un Nr de telefon al Claudiei se poate ??

 

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
La 18.12.2023 la 11:52, Alexx84ar a spus:

Si eu am fost la Claudia de 2 ori , o recomand cu drag , se face placuta , masajul ii scurt , finalizarea orala impecabila nota 9/10 . Orarul de la 9-12 luni - vineri 

are 4 copii totusi arata destul de bine dupa 4 sarcini .

 

Daca și asta 😎 arată bine 🤣 mă las frate 😁🤣🤣🤣🤣

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...