Jump to content

Eva - 0758493611 / 0754531705

Recommended Posts

• Oras:TGM
Posted

Am revenit la Eva după o pauză de o lună.Am lăsat recenzie mai detaliata atunci în ianuarie , acum vin cu un alt tip de recenzie, latura umană a Evei.

Motivul pauzei nu a fost lipsa calității, ci mai degrabă o diferență de comunicare în scris. Eu am avut impresia că sunt înțeles din jumătate de frază, fără să spun clar ce îmi doresc și de aici au apărut mici neînțelegeri, care azi s-au rezolvat face 2 face.

I-am scris deschis dacă, în ciuda acestui aspect, mă mai primește. Surpriza plăcută a fost că răspunsul a fost un „da” simplu și asumat. La întâlnire am ales safe, o finalizare pentru că nu știam cum va decurge întâlnirea, cum va fi vibe-ul. Primele 20 de minute am discutat exact problema care ne-a pus pe pauză și am ajuns la un numitor comun. A gestionat situația foarte profesionist, matur și calm, eu am fost mai aprins 😬 Se vede la Eva experiența cu oamenii și capacitatea de a citi dincolo de orgolii (eu)

Eu nu sunt genul care vine, plătește și pleacă pe pilot automat. Îmi place să existe puțină chimie, conexiune, nu ceva robotic. Și fix asta am simțit și de data asta, am fost ascultat și înțeles, am plecat happy.

Timpul se scurgea rapid din clepsidră așa că am trecut la scopul vizitei. Nici nu știu ce a fost mai important, să clarificam lucrurile sau sa trecem la acțiune. Având în vedere că 2/3 din timp am vorbit, era clar ce a fost mai important. Am trecut și la acțiune, lucrurile au decurs natural, am avut parte și de puțin OP, două poziții, iar surpriza a fost că am și finalizat, aproape m-am încadrat in timp, DTD 34 de minute 😄

Ce mi-a plăcut mult la final: nu m-a grăbit, nu a existat presiune. Mi-a spus liniștită să mă încalț fără grabă. Detaliile astea contează pentru mine.

Eva are limite clare peste care nu trece și respect asta. Nu toată lumea îi trece pragul a doua oară,  are coloană vertebrală și știe să pună punctul pe „i”. În același timp, este deschisă, comunicativă și știe să se facă plăcută, nu pleci de la ea nesatisfăcut.

Pentru mine a fost o reconfirmare că uneori totul ține de claritate în comunicare. Una peste alta, este o tipă tare faină și cu siguranță voi reveni și o recomand binenteles !

• Like 5
Posted

Dacă tot am anunțat revenirea ei, era frumos să o și vizitez. O revedere excelentă după 3 luni de pauză și pot spune că vizita de azi a fost mai scurtă  dar  perfectă. Am mai lăsat recenzii deci nu mă voi repeta pe partea tehnică. Fiind aproape vecini, în doar câteva minute eram deja la ușa ei după o programare rapidă pe Whatsapp.

Eva m-a întâmpinat cu același zâmbet cald și o îmbrățișare prelungită care mi-a dat instant o stare de bine, am simțit cum oxitocinele îmi inundă tot corpul. Ca de obicei, a fost o gazdă ireproșabilă, m-a servit cu un pahar cu apă și am povestit puțin înainte de a trece în dormitor.

Dincolo de partea intimă (care a fost la înălțime: OP și trei poziții), apreciez chimia dintre noi care s-a format în timp. Am râs mult, au fost destule momente comice și ne-am simțit extrem de relaxați, dar culmea am reușit să finalizez  destul de rapid. Cu Eva ai din plin acel vibe autentic de „girl next door”, un sentiment de familiaritate care se instalează încă de la a doua întâlnire dacă ești pe aceeași lungime de undă cu ea.

O revedere care a meritat din plin! Cine o cunoaște știe ce vorbesc, cine nu, recomand să o viziteze!

• Like 4

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Posted

Prima vizita la Eva

Fiind in tara timp de 4 zile si citind  recenziile am decis sa o vizitez pe aceasta minunatie de femeie. Fiind panicos si precaut de fel, am optat pentru o finalizare. Programare facuta usor prin Whatsapp. Locatia Tudor , apartament curat nimic de reprosat.
Servicii:  OP + NP  3 pozitii note 10 pe linie ( am inceput cu misionar urmat de LOT si am finalizat in doggy - privelistea in pozitia asta e de povestit nepotilor 😃) Nu sunt genul care sa insist pe FK , nici nu cred ca face , aviz celor care pun accent pe acest lucru . 
Cu siguranta e de revizitat , Eva m- a cucerit prin amabilitatea si naturaletea ei. Nefiind un mare gagicar sunt destul de stingher in astfel de situatii , dar pt prima vizita a fost chiar ok. Astept sa o revizitez, cu proxima ocazie cand voi fi in tara si sper sa ne sincronizam pt mai multe intalniri . 

• Like 1