danielbz Reputație: 26 Postat August 8, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat August 8, 2022 Sper sa nu fie topic inutil, dar as vrea sa ma ajutați/recomandați. doresc sa ejaculez mai greu, ce imi recomandați sa folosesc ? Inafara de pastilele de la farmacie ..
Michaeli Reputație: -317 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 8 minutes ago, danielbz said: Sper sa nu fie topic inutil, dar as vrea sa ma ajutați/recomandați. doresc sa ejaculez mai greu, ce imi recomandați sa folosesc ? Inafara de pastilele de la farmacie .. Sa îți faci laba mai rar și să fuți mai rar 1 2
natoporus Reputație: 5403 Postat August 8, 2022 Oras:* Oras:* Postat August 8, 2022 23 minutes ago, danielbz said: Sper sa nu fie topic inutil, dar as vrea sa ma ajutați/recomandați. doresc sa ejaculez mai greu, ce imi recomandați sa folosesc ? Inafara de pastilele de la farmacie .. Exista prezervative concepute special pentru asta (intarzierea finalizarii). De exemplu, Durex Extended Pleasure, am inteles ca are lubrifiant cu proprietati anesteziante pentru a prelungi timpul pana la finalizare. Nu le-am folosit, pentru ca eu am problema inversa, asa ca nu stiu cat de efective sunt.
logix Reputație: 735 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 Dute la piață cumperi boia de ardei iute, pune boiaua de ardei iute pe pulă și fă labă, să vezi atunci ce greu ejaculezi 3
danielbz Reputație: 26 Postat August 8, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat August 8, 2022 Chiar acum, logix a spus: Dute la piață cumperi boia de ardei iute, pune boiaua de ardei iute pe pulă și fă labă, să vezi atunci ce greu ejaculezi Buna recomandarea asta:)) sa lăcrimez dupa 1
Pagubitul Reputație: 1442 Postat August 8, 2022 Oras:Cocorăști Oras:Cocorăști Postat August 8, 2022 Fute mult și intens, cu futut in gât, limbi în cur etc, și te calmezi, apoi te plictisești și începi să fuți mecanic, profesionist, ca prostituatele. 1 1
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 Acum 3 ore, danielbz a spus: Sper sa nu fie topic inutil, dar as vrea sa ma ajutați/recomandați. doresc sa ejaculez mai greu, ce imi recomandați sa folosesc ? Inafara de pastilele de la farmacie .. https://www.u-potent.ro/cum-sa-respiri-ca-sa-scapi-de-ejacularea-precoce/ Pe langa reclame la produse găsești tehnici de a respira corect ..
freevoice Reputație: 63 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 30 minutes ago, ioann04 said: https://www.u-potent.ro/cum-sa-respiri-ca-sa-scapi-de-ejacularea-precoce/ Pe langa reclame la produse găsești tehnici de a respira corect .. Interesant Ai incercat cumva produsele u-potent?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 4 hours ago, danielbz said: Sper sa nu fie topic inutil, dar as vrea sa ma ajutați/recomandați. doresc sa ejaculez mai greu, ce imi recomandați sa folosesc ? Inafara de pastilele de la farmacie .. mulți futeti cu pula , nu cu creierul
corina0762893581 Reputație: 15772 Postat August 8, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Telefon: [email protected] Oras:Sector 3- blv burebista Postat August 8, 2022 Acum 4 ore, danielbz a spus: Sper sa nu fie topic inutil, dar as vrea sa ma ajutați/recomandați. doresc sa ejaculez mai greu, ce imi recomandați sa folosesc ? Inafara de pastilele de la farmacie .. Se nuneste ''maturitate''sexuala .Vine in timp sau niciodata ' 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 Acum 1 oră, Bruneta168 a spus: mulți futeti cu pula , nu cu creierul Aștept cu nerăbdare sa ne futem....creierii!!! 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 3 minutes ago, scorpion1970 said: Aștept cu nerăbdare sa ne futem....creierii!!! 😁 Creierii ne fut alții , care chiar sunt bolnavi la cap asta-i alta mâncare de peste 😁
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat August 8, 2022 Postat August 8, 2022 Acum 4 ore, freevoice a spus: Interesant Ai incercat cumva produsele u-potent? Nu
eturit Reputație: 3614 Postat August 8, 2022 Oras:București Oras:București Postat August 8, 2022 5 hours ago, Bruneta168 said: mulți futeti cu pula , nu cu creierul iar unii, deloc... atât la futut, cât și la creier. 2
Vizitator JamesHunt Reputație: 0 Postat August 9, 2022 Postat August 9, 2022 Mergi și fute-l pe @angelmro în cur. O sa te faci bine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum