Sari la conținut

0720 879 950-Iza


Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Recent vizitat domnișoara in cauză,cred că săptămâna trecută,țin să precizez că pozele sunt reale 

Că locație evident că o găsim la bine cunoscutele blocuri,la al A urî,camera destul de curățică are tot ce trebuie.

Dupa ce am schimbat câteva vorbe am trecut la și la fapte,a început cu un oral excepțional dpmdv,cu schimbări de viteza,umed,mai și scuipă pe el,se ajuta și puțin de mana dar o face foarte plăcut și care știe că nu rezista mult băieți va recomand eventual să luați mai mult de un număr că aveți de pierdut altfel .....aici nu i pot da mai puțin de 10 😊

Ca normal am schimbat 2 pozitii,finalizat in balonaș,fata se vede că se implica nu te grăbește absolut deloc,e acolo cu tine pe toată durata actiunii,deci Intr un cuvânt e ceea ce trebuie,ii dau un 9 poate un 9.50 

Că și halat 150 cu 300 dar sunt bine investiți și evident că e de revenit atâta timp cat va mai sta în Galați așa că băieți spor la împins 😉

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Acum 35 minute, menlake a spus:

aha....am inteles....daaaa, noi cum putea vedea eventual niste poze cu d.ra IZA? un link de pe publi, ceva? 

Ei, acuma intelegi de ce e mai bine cand lumea nu mai primeste informatii dinainte, si se scrie la liber, fara prejudecati ? :lol:   

 

in fine, trecand peste partea distractiva, pentru mai multe detalii foloseste cu încredere iconita din coltul din dreapta sus  :lol:

  • Like 5

 

Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

Am vizitato si eu pe domnisoara. 
presteaza op/on si np, spre deosebire de colegul mie mi a comunicat 150 nr cu 250 ora.

La oral se descurca bine, cu lins de sus pana jos, atentie si la coaie, umed, o scuipa, foloseste mana sa intinda scuipatul si cu buzele se joaca pe cap, mai rapid sau mai lent, nu face deep, dar o ia destul in gura.

La normal se misca bine, pizda se simte bine, din lot ai o priveliste buna a sanilor si din pozitia capra are un fund bomba, gaura anala se vede si ea genial, dar din pacate nu presteaza si snal.

Finalizare face corporala sau in prezervativ. Fara cim si cof.

Pt oral ii dau 7,5 

Pt normal 8

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

  

La 13.08.2022 la 20:03, alexu' a spus:

150 nr cu 250 ora

Ala e pretul , si daca ma intrebi pe mine e un pic cam exagerat pentru ce stie sa faca.... Aici recunosc ca am citit prima impresie chiar in ziua in care domnita a aterizat (din nou) aici - si profit de ocazie ca sa ii multumesc pe aceasta cale colegului respectiv :D   -   dar am zis ca nu e cazul sa agitam apele  si trebuie sa mai lasam lumea sa cotizeze si sa se bucure de aceasta "perla" , ca asa se face loc mai liber in alte parti ....  :lol:

 

Acu daca tot s-a spart conducta la madama parca mi-am amintit ca am tamponat-o si eu, exact anume nu mai stiu cand, dar cred ca destul de recent ....   :D    In fine, sa incepem cu inceputul - POZELE -  sunt ale ei, ca parca recunosc tatuajul ala care se vede acolo  ... :D   .... dar sunt de pe vremea cand avea vreo 7-8 kile minus , nici acum nu arata rau insa este categoric pentru amatorii de BBW cu curul mare ... nu este grasa, e destul de bine tonifiata si e binisor proportionata, sanii sunt fermi si dezvoltati , si e si dragalasa la chip , asa ca aici nota finala ar fi un 8 

Atitudine 8-9 - nu m-am simtit grabit, si ce mi-a mai placut este ca e joviala si zambeste multisor, intretine bine atmosfera 

Oral si normal - aici nu pot zice ca m-a impresionat cu ceva , dar nici nu este de evitat. Oralul este punctul forte , a fost descris cel mai bine  de colegul alexu mai sus, din pacate fara CIM, deep si alte servicii extra , iar la normal se descurca si acolo, se implica binisor insa nu e ceva senzational , cam de nota  8 la general fiind ambele servicii 

Media generala ar fi (Fizic 8 + Atitudine 8.50 + Oral 8 + Normal 8 ) /4 = 8.12, e buna pentru Galati dar e cam mica pentru tariful de 150/250 pe care il cere ...  in fine , atata vreme cat are clienti care ii trec pragul sa fie sanatoasa din partea mea, noi ii dorim sa "reziste" cat mai mult prin zona , cel putin la fel de mult cat a rezistat si data trecuta .... :D  

PS   cred ca or sa mai apara niste impresii , ca am "auzit" ca mai sunt vreo cativa pe aici care i-au trecut pragul :lol:

 

 

  • Like 9

 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

RECENZIE:
Locatie: 8 (reper: in Tiglina 1, la A-uri)
Aspect: 8.3 (chip: 8.6 / corp: 8, gagicuta simpatica, undeva la 1.68 cm, blonda, sani medii faini, fund rotund bombat, carne tare, ceva kg in plus, un tatuaj egiptean sugestiv in cosul pieptului)
Oral: 6 (neprotejat, ok-ish, fara atentie la bijuterii, fara graba, fara deep, pentru a trece la felul 2)
Normal: 7 (protejat, accepta pozitii, se misca bine dar oboseste relativ repede in LOT)
Gfe: N/A (mai subtireanu, evita eye contact, nu saruta)
Atitudine: 10 (prietenoasa, ai ce vorbi cu ea, atenta la tine)
Igiena: 10 (curata)
Halat: 150 RON (o tragere) 

Naratiunea:
Am ajuns la domnisoara in prima parte a lunii august, locatia in Tiglina 1 la A-uri, mi-a comunicat 150/250, am ajuns relativ repede fiind la LMK. Am ales sa stau o finalizare, domnisoara are potential la fizic, are fizic de atleta, mai trebuie lucrat putin si tonefiat. Oralul a fost ok-ish, mai mult pentru a fi gata de partea a doua. La felul 2 am schimbat cateva pozitii, cel mai bine se simte in LOT. Apropo domnisoara are niste sani bestiali, fermi, tare, potriviti. 
The end.

Notite)
1)Te intreaba cum preferi oralul: cu sau fara hanorac
 

  • Like 20
  • Minus 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ici colo
  • Oras:Ici colo

După mai multe încercări nereușite am reușit intr-un final sa ma sincronizez cu Iza…ce pot spune, in mare parte despre ce sa mai zis e totul adevărat, frumoasa, simpatica, prietenoasa și nu in ultimul rând cu servicii de calitate.

Note;

Aspect/ 9 (statura medie 1.65 cca, piele catifelată, bronzata, îngrijită, câteva kg in plus care nu-mi displac)

ON/ 8,5 cu atenție la sateliți umed, fără deep

NP/ 8.5 am început cu ea deasupra, as fi stat numai cu sanii in gura😋 la cât de frumoși sunt, schimbat apoi misionar doggy nu am mai apucat… probleme cu cârceii

Igiena /10 fără mirosuri suspecte

Locatie/9 curat, baie cu tot ce trebuie, doar puțin miros de tigara întrucât e fumătoare. 

Decartat 150 pt 25-30 min fără grabă

De revenit, eu unul cu siguranța da, din câte mi-a spus, mâine pleacă dar va reveni.

Stima și ciocane tari 

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am vizitat o din nou ieri pe domnișoara in cauză.....ptr mine in momentul de față este in top 5 pe Galați (păcat că azi pleacă )

dar ce m a amuzat ieri teribil.....in timp ce urcam sa ajung la ea m am intersectat cu un coleg (nu știu dacă e pe aici sau nu ) dar cert a fost că era ametit bine de abia cobora scările 😂😂😂😂😂 sfatul meu ,( nu o luați în nume de rău ) e sa nu va mai duceți in halul ăsta că nu va primește mai nimeni așa sau dacă aveți "noroc" de va primește careva sigur alea sunt pe fast fuck și vorba multa 😂😂😂😂😂

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator casey
Reputație: 0

Salutare!

Vizitat d-ra zilele astea.

Locație A8 etaj superior camera curata baie cât de cât dotata nota 8

Gazela: 1.70 , 65-67 kg, vopsita blond , frumușică la fața, urme de acnee dar nederanjant, ceva tatuaje, dantura ok, sani ok,fund de 10 cu +.

Op / on  se descurca cu ceva atenție la ouțe. Nota 8

Np - mama iedului recomand pt a admira fundul. Se descurca dar nu e vreo nimfomana. Nota 7.5

Atitudine: super ok și foarte drăguță 

Nota 9.5

Ca servicii nu prestează extra.

De 69 , fk etc nu am întrebat

Cui ii plac " iepele " e ceea ce trebuie .

Aspect și implicare trece clasa și merita vizitata.

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am vizitat-o pe Iza de 2 ori in august. Locatiile au fost la A-uri si apoi in Mazepa (fosta locatie a Andreei, tipa solida de a 'migrat' prin Anglia). Contact telefonic si apoi prin SMS.

In ambele vizite ne-am rezumat doar la oral. Nota 10 pentru atitudine si perseverenta.

 

Aspect: 8 spre 9, are o privire de te baga in boala. Foarte draguta la fata, si nu era machiata decat discret  spre deloc. Prefer fetele mai skinny, dar sanii sunt punctul ei forte. Fata are forme, nu este chiar in genul BBW. 

ON: 8. Nu am avut parte de tratamentul cu gemenii sau de DP, dar face un oral sustinut, are o miscare interesanta. 

NP: am incercat la a 2-a vizita dar venisem dupa o noapte prelungita la munca si pana la urma am revenit tot la oral.

Finalizare corporala. Nu se uita la ceas si isi da silinta sa te simti bine. Cred ca este cea mai ok escorta dpdv al atitudinii pe care am vizitat-o in ultimii 2 ani. Telefon pe silent, respecta programarea. Nu s-a plans niciun moment de faptul ca sta prea mult la ON. Nota 10 la acest capitol. 

 

De revenit, da. Dar cu forte proaspete. Cred ca ar fi o priveliste draguta in anumite pozitii. Pare ca ii place ceea ce face si nu e silita de cineva.

  • Like 6
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...