Sari la conținut

Pastile de futut


yummmy

Postări Recomandate

  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Acum varianta ”corecta”. Ideea e ca vazand ca situatia cu alea e mai naspa...am renuntat...si m-am rezumat la cat pot duce. Intre timp m-am apucat si de mers la sala, avut grija ce mananc (ca mancam si groaznic de prost), si am incercat sa reduc si tigarile. No, cumulat cu sala, s-au mai adaugat mese mai bogate in proteine, ceva suplimente de vitamine (gen cum ar fi centrum, gasiti in farmacii)...plus chestiile de mai sus. Usor usor, libidoul a crescut, si am inceput sa pot sa imi maresc din nou ”norma de futut”. Erectiile erau  ok, durata ok, era tot ok, fara acele prostii.

Totusi odata, chiar voiam sa impresionez pe cineva, asa ca am zis ca mai fac un compromis, si mai iau o data. No ce sa vezi de data asta, niciunul din efectele mentionate la postarea anterioara. Ideea cu ce vreau sa subliniez aici este ca , acele efecte adverse, se resimt daca corpul nu este intr-o stare buna, sau daca duce lipsa de ceva. De data asta, eu le-am luat dupa aproape un an sau doi de dus o viata cat de cat mai sanatoasa, corpul avea cele necesare, era obisuit cu efortul, etc. Efectele acelea adverse practic nu dispar, insa corpul are cele necesare si este intr-o stare buna in care poate sa controleze si sa combata efectele adverse.

Oricum, sunt constient ca nu aduc beneficii pt corp, asa ca de la ultimul episod, care a fost totusi pozitiv. Am abandinat de tot. Am continuat cu viata responsabila. Si pot sa zic ca la momentul de fata, erectiile si puterea lor sunt comparabile cu cele ale folosirii suplimentelor.

Ce recomand sau ce vreau sa semnalez:

-grija la mancare, nu zic sa nu mananci mancare gatita, dar grija la grasime, sare, calorii.

-fitness...cu cat esti mai gras, cu atat inseamna ca si venele si arterele sunt incarcate sau obstructionate cu grasime, si asta duce la o cantitate mai mica de sange care poate fi livrata spre penis, atat ca si cantitate, dar si ca si viteza. Grasimea din corp scade si nivelul de testosteron.

-fumatul...scade capacitatea pulmonara, plamanii pot procesa o cantitate mai mica de aer, si asta se resimte la concentratia de oxigen din sange. Inima va trebui sa pompeze mai repede pt a suplini faptul ca plamanii oxigeneaza mai prost sangele. Plus ca fumatul isi pune amprenta si asupra altor chestii si procese in corp.

-sedentarismul...scade rezistenta la efort, scade nivelul de testosteron, faciliteaza cresterea in greutate. Sportul in sine, arde mai multe calorii, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa fii asa restrictiv la ce mananci. Creste nivelul de testosteron. Organismul e familiarizat cu efortul si poate sa ii faca fata.

-un complex de multivitamine e bun. Din alimentatie, oricat de corecta si echilibrata ar fi, este greu sa obtii tot necesarul de ce are nevoie organismul. Mai ales daca esti o persoana destul de activa. Daca mai si practici sport frecvent, gen mers la sala...sau eventual fotbal, inot, etc, atunci chiar nu prea poti. Cum am zis, centrum are chestiile esentiale, nu e neaparat de luat unul pe zi...poti la 2-3 zile, doar ca metoda de back-up pt alimentatie. 

  • Like 5
  • Mersi 1
Link spre comentariu
La 31.08.2022 la 19:28, sonofthesun a spus:

Intr adevăr tianli funcționează .Când eram recepționer venea un senior de  76 ani la "ciocăneală"cu o țigăncușă tânără ( 27 ani) din Dobrești . În cosul de gunoi era ambalajul și fiola de tianli . Daca  in cazul acela  funcționa cu siguranță funcționează la alti curvari cu mult mai tineri .

p.s. la plecare seniorul pleca pe picioarele lui și nu părea a fi afectat de eventualele efecte secundare .

Cine e țigăncușa ? Ai nr de telefon ceva ?

Link spre comentariu
Acum 1 oră, sonofthesun a spus:

Buna ! Nu am numărul , deși mi l a oferit . E genul slim , și mie îmi plac cele mai voluptoase , insa are cont pe fb . Daca dorești ți  l pot comunica.

Dacă poți sa mil comunici cu drag accept ! Dacă e ii dau o cerere de acolo ma descurc fără a sti ce și cum aia e clar ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...