Sari la conținut

Fantezie cuckold


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 5 ore, Bip33 a spus:

Exista vreo stăpână care oferă această fantezie? Sa fie linsa in timp ce face sex sau după?

   Eu. 0790546873

  Am asistent prezentabil, inalt, bine facut, dotat.

 

    Stewardesa viselor tale, te ridic la stele si sunt atat de fierbinte incat incendiaz tot cerul, Stiu sa iti pilotez fanteziile si sa te conduc catre extaz, destinatia ta, preferata. Bine ai venit, la bordul aeronavei placerii ! Te voi pregati inainte cat mai bine, fara graba, cu cel mai incitant si vibrant preludiu, pentru cel mai inalt zbor al tau, de pana acum. Decolarea va fi usoara si treptata. Aterizarea poate fi si fortata, daca asta este placerea ta expresa. Pasagerii mei au parte de tot confortul , siguranta de zbor si de cele mai bune servicii, pentru a se simti cat mai bine si a ramane cu cele mai frumoase amintiri. Se pot bucura de muzica buna, filme interzise, multe jucarii si accesorii, de voie buna si de o atmosfera destinsa. Sunt Sanziana si ofer masaj profesional, facial, corporal, la prostata sau la scalp, facesitting, uro, stimulare cu strapon si cu alte jucarii, role play, controlul orgasmului, hand job, foot job, fetisul picioarelor, bikinilor, costumatiilor, ciorapilor, manusilor, tocurilor, fundului, machiajului, etc, fingering, fisting, feminizare, crossdresser, palmuire, epilare, ceruire, tortura sfarcurilor, cbt, porunci, pedepse, umilire verbala, fizica si publica, dominare soft si hard, bondage, mumificare, cuckolding (incornorare ), gfe, fantezii kinky, sugar date/ ralationship, financial / material domination, biciuire, calcat in picioare, gadilat, disciplina, subjugare fortata, imobilizare, etc. . Lista serviciilor ramane deschisa la propunerile voastre. Hai, sa te bucuri alaturi de mine, de cele mai frumoae clipe, fiindca in viata suntem toti pasageri si doar experientele sufletului sunt cele care conteaza ! Accept si cupluri sau doamne. Accept si cadouri sau contraservicii. Am asistenti si asistenta de zbor. Te pot forma ca sclav personal, inclusiv financial slave. Te pot insoti in oras sau in vacante. Ma pot deplasa si la tne, dupa ce ne vom cunoaste mai bine. Ofer conversatii incitante si dominare sau umilire si la telefon, fiindca am o voce facuta pentru asa ceva si imaginatie debordanta. Suna-ma, sa iti rezervi biletul, la clasa vip, oricat de inhibat sau de timid ai fi sau oricat de indraznete ti-ar fi fanteziile si te vei simti ca un vip ! Pasagerii fideli au parte de bonusuri sau reduceri. Central, discret, parcare, conditii deosebite.

 

 

m
 
 
Telefon : 0790546873 / Bucuresti

Servicii : Ai pofta de ceva bun ? Am cea mai dulce si insiropata savarina. Ti-o servesc in ce pozitie vrei, pofticiosule. Nu ai impreuna cu cine sa vizionezi si sa faci filme interzise ? Eu sunt diva fanteziilor tale. Alaturi de mine, viata bate filmul. Vrei sa incerci ceva nou si diferit de pana acum si cauti o partenera dezinvolta,experimentata, autoritara si open minded pentru fetisul sau fantezia ta ? M-ai gasit. Ai nevoie sa fii mangaiat, tinut in brate sau sa te relaxezi la un masaj profesional ? Sunt maseuza terapeut, cu atingeri divine, vindecatoare, magice. Pot juca rolul mamei vitrege, care te alinta, te spala sau te palmuieste, care este tandra sau rea cu tine, care te domina, rade de tine, abuzeaza de tine, te pedepseste, care doarme cu tine sau pe care o spionezi, o adori si ii mirosi lenjeria sau ciorapii pe ascuns. . . Cauti o stapana, in palma careia sa iti pui inima si la picioarele carei sa iti predai toate dorintele ? M-am nascut sa-ti fiu stapana. Suna-ma, fie ca iti place dominarea ca mod de viata si vrei sa fii sclavul meu, personal sau bancomatul meu, personal, fie ca vrei sa ma vizitezi atunci cand simti nevoia sa iti faci un moft ! Sunt mistress Sanziana si iti pot oferi o gama larga de servicii si fantezii : masaj profesional, sesiuni de fetisuri, dominare soft si hard, stimulare cu strapon si cu alte jucarii, facesitting, uro, feminizare, bodystockings, crossdresser, umilire, sissy slut, role play, age play, doghy play si alte jocuri erotice, controlul orgasmului, fortare, pedepse, porunci, disciplina, cbt, fingering, fisting,interogare, imobilizare, cuckolding, sugar date / relationship, spanking, trampling, etc. Te pot stimula si finaliza si la telefon. Te pot insoti in oras sau in vacante. Sunt confidenta de incredere a fanteziilor tale. Da frau liber fanteziilor ! Suna-ma din timp, pentru programare, chiar si cu o zi inainte ! Central,select, discret, parcare.

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
La 16.08.2022 la 7:52, Bip33 a spus:

Exista vreo stăpână care oferă această fantezie? Sa fie linsa in timp ce face sex sau după?

Și  eu  caut  așa ceva, dar e  foarte  greu  de  găsit. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
La 16.08.2022 la 7:52, Bip33 a spus:

Exista vreo stăpână care oferă această fantezie? Sa fie linsa in timp ce face sex sau după?

Era Kytana, cine o cunoaște...plus ca avea un partener bomba...un tip pe la 1,90 si cca 100 kg..super musculos...eu am optat pentru cuckold, si o ședință hard de trampling cu amândoi timp in care m-au pisat mărunt încât am avut nevoie de o săptămână pentru refacere....si am dat parcă  200€!!!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 18 ore, ionut st a spus:

Și  eu  caut  așa ceva, dar e  foarte  greu  de  găsit. 

   Cand ai bani putini, nu gasesti mai nimic... Cand ai destui bani, gasesti de toate. Eu am doi asistenti. 

 

   Am un vibrator nou. Ti-ar placea sa ma privesti cum ma joc cu el ? Spune-mi in ce pozitii ! Am multe jucarii, de toate dimensiunile, unele bune si pentru tine : strapon, dildo-uri, vibratoare,, plug, catuse, bice, cravasa, lesa, calus, clesti pentru sfarcuri, etc. Sunt autoritara iar pe tocuri inalte sunt si mai impunatoare. Pot defila prin fata ta imbracata elegant sau in lenjerii de vampa. Detin multe lenjerii, pentru cele mai kinky fantezii ale tale. Am lenjerii, peruci si tocuri si pentru tine, si te pot feminiza. Sunt deschisa la multe fantezii, jocuri de rol si alte jocuri erotice si fetisuri. Pot juca rolul mamei vitrege, secretarei, doctoritei, profesoarei, directoarei, vecinei, verisoarei, vanzatoarei de la market, politistei, dresoarei, antrenoarei de fitness, animatoarei din club, etc. Sunt mistress Sanziana, stapana inimii, fanteziilor si gandurilor tale. Imi place sa diversific cat mai mult joxurile si experientele erotice si practic cu placere si implicare multe fantezii : porunci, pedepse, disciplina, facesitting, uro, masturbare, stimulare cu jucarii, hand job, foot job, palmuire, calcat in picioare, eoilare, ceruire, foot fetish, fingering, fisting, crossdresser, dominare soft si hard, umilire verbala, fizica si publica, imobilizare, tortura, biciuire, mind control, fortare, orgasm control, scuipat, legat, fetisul bikinilor, tocurilor, manusilor, nylon fetish, bodystockings, financial domination, cuckolding, gfe, sugar date, masaj profesional, corporal, facial, la scalp, la prostata, tantric, terapeutic sau de relaxare, etc. Sunt compania feminina agreabila, care stie ce sa faca in pat si nu numai, cu tine si alaturi de care nu ai cum sa te plictisesti nici dupa un intreg sejur. Sunt stilata, titrata, oot sustine o conversatie placute, pot fi confidenta ta, de incredere, care stie sa iti asculte of-ul inimii, arat bine si te fac sa te simti bine. Accept si dame sau cupluri. Am asistenti si asistenta. Te pot domina si ajuta sa finalizezi si la telefon. Va rog, sa va rezervati din timp intalnirea cu mine, chiar si cu o zi inainte ! Select,discret, central, parcare.

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 8 ore, siana a spus:

   Cand ai bani putini, nu gasesti mai nimic... Cand ai destui bani, gasesti de toate. Eu am doi asistenti. 

 

   Am un vibrator nou. Ti-ar placea sa ma privesti cum ma joc cu el ? Spune-mi in ce pozitii ! Am multe jucarii, de toate dimensiunile, unele bune si pentru tine : strapon, dildo-uri, vibratoare,, plug, catuse, bice, cravasa, lesa, calus, clesti pentru sfarcuri, etc. Sunt autoritara iar pe tocuri inalte sunt si mai impunatoare. Pot defila prin fata ta imbracata elegant sau in lenjerii de vampa. Detin multe lenjerii, pentru cele mai kinky fantezii ale tale. Am lenjerii, peruci si tocuri si pentru tine, si te pot feminiza. Sunt deschisa la multe fantezii, jocuri de rol si alte jocuri erotice si fetisuri. Pot juca rolul mamei vitrege, secretarei, doctoritei, profesoarei, directoarei, vecinei, verisoarei, vanzatoarei de la market, politistei, dresoarei, antrenoarei de fitness, animatoarei din club, etc. Sunt mistress Sanziana, stapana inimii, fanteziilor si gandurilor tale. Imi place sa diversific cat mai mult joxurile si experientele erotice si practic cu placere si implicare multe fantezii : porunci, pedepse, disciplina, facesitting, uro, masturbare, stimulare cu jucarii, hand job, foot job, palmuire, calcat in picioare, eoilare, ceruire, foot fetish, fingering, fisting, crossdresser, dominare soft si hard, umilire verbala, fizica si publica, imobilizare, tortura, biciuire, mind control, fortare, orgasm control, scuipat, legat, fetisul bikinilor, tocurilor, manusilor, nylon fetish, bodystockings, financial domination, cuckolding, gfe, sugar date, masaj profesional, corporal, facial, la scalp, la prostata, tantric, terapeutic sau de relaxare, etc. Sunt compania feminina agreabila, care stie ce sa faca in pat si nu numai, cu tine si alaturi de care nu ai cum sa te plictisesti nici dupa un intreg sejur. Sunt stilata, titrata, oot sustine o conversatie placute, pot fi confidenta ta, de incredere, care stie sa iti asculte of-ul inimii, arat bine si te fac sa te simti bine. Accept si dame sau cupluri. Am asistenti si asistenta. Te pot domina si ajuta sa finalizezi si la telefon. Va rog, sa va rezervati din timp intalnirea cu mine, chiar si cu o zi inainte ! Select,discret, central, parcare.

 

Nu se pune problema de banii 😊eu  momentan  nu sunt  în  tara , și  vreau  să  găsească  pe  cineva  cu  o reclamă bună 😉

Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 17 ore, ionut st a spus:

Nu se pune problema de banii 😊eu  momentan  nu sunt  în  tara , și  vreau  să  găsească  pe  cineva  cu  o reclamă bună 😉

    Reclama buna oricine poate sa aiba, dar servicii bune, putine. Multe promit multe, da nu fac, au poze profesionala sau false si cand ajungi la fata locului nu le mai recunosti. Mi-au spus clientii.

    Eu personalizez sedintele. Ce fantezie imi cere clientul, aia ii ofer. Vrea sa vina, sa imi bea zilnic pipi-ul, sa imi aduca zilnic micul dejun si sa imi duca zilnic gunoiul ? Foarte bine ! Vrea sa fie umilit, sa o suga asistentului meu sau asistentul meu sa i-o traga sotiei lui ? Iarasi bine ! Vrea sa imi doarma cate o noapte intreaga la picioare, ca Labus, sa ma mangaie si sa imi sarute corpul, sa imi maseze si sarute talpile pana adorm ? Nu are decat ! Vrea sa vina sa ii aplic pedepse dure, sa il bat la fund si sa il scuip in public, sa il biciuiesc si torturez ? Este invitatul meu ! Vrea sa imi fie sclav financiar, bancomat personal, sa mearga cu mine la cumparaturi si sa mi le sponsorizeze, sa imi faca cadouri, sa imi sponsorizeze cursuri sau vacante ? De abia astept !

     Hi ! I am your pleasure creator. I am professional dominatrix, specialising in feminisation, anal play, strapon & toys play, role play, age play, doghy play, feet play, foot job, hand job, foot worship, bodystockings, kinky fetishes, high heeels / nylon / soks fetish, gloves / mask / sandals / boot / bikini / uniforms / dress fetish, sensual play, dirty talking, mind control, orgasm control, forced, wax play, uro ( piss play ), sissification, spanking, trampling, fisting, bondage, nipple torture, cbt, cuckolding, humiliation, financial domination, submitting in public, submitting couple, sugar date / relationship, etc. I give to you also the best corporal & facial massage ever, brain massage , psychomassage, bamboo therapy, psychotherapy ( talking therapy ). . I enjoy males / woman / couples, out long session and exploring different kinds of fetishes. Gift giving is a gracious way to show your gratitude, joy, and submission. You'll be rewarded handsomely with a personalized session to meet your specific needs and to expand your desires. I am sophisticated, elegant and my style and charisma that is so attractive. I am also intelligent and open minded. I love good conversation, a nice wine, and attention from discerning gentlemen. Sunt Sanziana, dominatoare prin definitie. Te pot incita numai prin aspect si te pot finaliza numai prin puterea cuvintelor. Sunt interesata in principal de persoane submise si sa invat cat mai multe din noile experiente si provocari. Imi adaptez serviciile in functie de nevoile tale, specifice. Sunt confidenta de incredere si psihologul caruia te poti destainui. Sunt compania perfecta pentru o conversatie placuta, la un pahar de vin sau la o cina, in oras, pentru petrecerea timpului liber intr-un weekend fantastic, la munte sau la mare sau intr-o vacanta de neuitat. Suna-ma, ca impreuna, sa creem din fanteziile pe care le avem, cea mai frumoasa realitate 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...