Sari la conținut

Fete calumea

Postări Recomandate

Vizitator Dragos0
Reputație: 0
Postat

Azi am vizitat o pe Mellisa asa se recomanda are anunt si pe publi24.Tipa e top o recomand si cu siguranta o sa revin la ea,pavat ca nu sta decât câteva zile pe la noi!

Postat
La 31.08.2022 la 23:05, Vizitator Dragos0 a spus:

Azi am vizitat o pe Mellisa asa se recomanda are anunt si pe publi24.Tipa e top o recomand si cu siguranta o sa revin la ea,pavat ca nu sta decât câteva zile pe la noi!

La 30.08.2022 la 12:33, atomis a spus:

Buna ziua ceva recomandări pt petrosani ?

Postat
La 30.08.2022 la 12:33, atomis a spus:

Buna ziua ceva recomandări pt petrosani ?

Salutare tuturor pizdarilor, În urmă cu 2 zile am vizitat pe Mirela, o fata frumoasa, blonda, cam1,70 înălțime și 55 kg, ochi frumoși, plăcută la vedere, curata, cu o voce de puștoaică, locație 1 Dec. 1918,,nr telefon 0712.489940,Mia răspuns cam greu deoarece am sunat-o cam de dimineață, ora 10,,si mia spus sa vin peste o ora, ca trebuie sa se pregătească. Am revenit, mia spus locația, am ajuns repede, și am înmânat cadoul 250 ora, 150, 30min, apoi a trecut la fapte,, ,A început cu un ON lent plăcut, fără graba, apoi am rugat-o pt un 69, și am continuat pana cât pe ce sa termin, la smotocirea labiilor mari și cărnoase, și gaurica foarte mica, element rar întâlnit, la alte fete, Apoi am rugat-o sa pună caciulita, și am luat-o pe la spate pana am finalizat glorios,, Ca nota zic un 9+,deci pt mine e de vizitat,, Dacă e ca lumea,, depinde de fiecare,, ce gusturi are,,,, Ah era cât pe ce sa uit,, am vrut azi s-o vizitez, și sa mutat pe lângă Lidl, str, Păcii, ceva de genul,, dar nu era pregătită,,, Ce pot sa va spun decât,, sa aveți ciocanul tare,, 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...