mosu 45 Reputație: 7 Postat August 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 8 La Sibiu pe când ajungi? 1
catalin2015 Reputație: 1717 Postat August 9 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 9 Acum 20 ore, mosu 45 a spus: La Sibiu pe când ajungi? Am vazut ca ai intrebat la mai multe ... eu zic ca mai bine le intrebi pe telefon, e mai sigur sa primesti un raspuns.
luputu2 Reputație: 2 Postat August 9 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 9 Vizitat acum, este in Mamaia nord! Incredibil de frumoasa si naturala , cu mult bun simt. Vorbeste foarte frumos , chiar iti da si mici sfaturi. Super experienta. De revenit CLAR! 1 1
big fut Reputație: 845 Postat August 14 Postat August 14 Degeaba e frumoasă și naturală dacă o suge doar protejat! Cică din rationamente de sănătate dar ea n-are nicio problemă să o dea la supt fără. Ipocrizitie maximă ca multe dive din astea trans. Pe bune unele au figuri mai mari ca astea cu pizde din fabrică... 2
roopson Reputație: 8 Postat August 27 Postat August 27 Buna ! Caut 2 T girls active , sa ma domine ai acest serviciu ? Dacă da , cat ar costa ora
Panduru1 Reputație: 10 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13 Am fost impresionat pozitiv, atat ca aspect, fizic, conversational. De revenit 100% 1
dan2019 Reputație: 62 Postat Septembrie 13 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Septembrie 13 Hai în Craiova ♥️😘
zabielo Reputație: 212 Postat Septembrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24 O vizitez pe Ruxi de cate ori am ocazia. De data asta este in Bucuresti pentru o saptamana superba ca atitudine si mai ales ca fizic 🥰
Panduru1 Reputație: 10 Postat Septembrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24 Acum 6 minute, zabielo a spus: O vizitez pe Ruxi de cate ori am ocazia. De data asta este in Bucuresti pentru o saptamana superba ca atitudine si mai ales ca fizic 🥰 Total de acord, de multe ori in "domeniul" asta iei teapa de la fete si fete trans poze vs realitate. Clar nu e cazul aici, arata fix ca n anunt. O recomand pe Ruxi, este superba, pare un pic fitoasa la telefon, dar f2f interactiunea cu ea a fost 🔥
zabielo Reputație: 212 Postat Noiembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13 Vreau sa stiti ca superba Ruxi a revenit in Bucuresti! 🥰 va sta pana pe 11 Decembrie, sa avem timp sa ne bucuram de serviciile ei! 🤤🥰 1
zddz Reputație: 8 Postat Noiembrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19 Salut, Tocmai revenit de la Ruxi, las review mai jos: Locatie: curata, ordine, 10/10 Prezentare, atitudine: Foarte frumoasa, aranjata si curata; atitudine profesionista 10/10 Comunicare: 9/10 Actiune 10/10: Ea a fost activa, light domination. S-a adaptat foarte usor la ce am vrut si si-a intrat imediat in rol. M-am simtit safe dar dominat. A fost genial, cea mai buna experienta pe care am avut-o cu TS. Recomand: 10/10 Overall, recomand 10/10, mai ales pentru (relativ) incepatori ca mine. Multumesc Ruxi! 2 1
Freesh24 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26 Cat are dotarea Ruxi ? De curiozitate intreb pt un prieten 👀😂
de_ce_nu_da Reputație: 240 Postat Noiembrie 27 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 27 Acum 6 ore, Freesh24 a spus: Cat are dotarea Ruxi ? De curiozitate intreb pt un prieten 👀😂 https://www.ts-dating.com/model/RuxiTs
de_ce_nu_da Reputație: 240 Postat Noiembrie 27 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 27 1 oră în urmă, de_ce_nu_da a spus: https://www.ts-dating.com/model/RuxiTs Eu îți recomand să încerci. Poate îți place și lași și o recenzie pentru restul de utilizatori ai acestui site. O zi bună tuturor.
Mrchap01 Reputație: 13 Postat Noiembrie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28 Este destul de dotata cam 18 si grosuța. Dar ceea ce o avantajeaza ff mult este caracterul si cum se poarta. Foarte foarte amabila si incearca sa te impace si sa te mulțumească. Te fute si bine rau nu am vorbe decat de lauda despre ea! 1
jokerradu Reputație: 0 Postat Decembrie 10 Postat Decembrie 10 Buna, prin Timișoara mai ajungi anul acesta? Mulțumesc
Yosie Reputație: 8 Postat Decembrie 11 Postat Decembrie 11 Visit Ruxi and have good things and some things that I didn’t like,Easy contact on WhatsApp speaking great English,live about 10-15 minutes from piata university,she tall,do everything with condom,I was the active,fell her dick become hard little bit,is nice and thick,she say that she can’t cum,take 1 hour with 2 cums pay 500 lei. Like -easy contact,compare to other she speak English well and easy to communicate -nice and big silicone breast - kind ask what I want and how,she agree to COB -she take care of her self,nice nails,she shaved,nice lips,said that she after some fillers in face Didn’t like -the pictures here are professional and with filters,I’ve found her less feminine -she not doing doggy -we try missionary for one minute and I was very gentle but it was painful for her so we do only LOT 1 1
gipsydanger Reputație: 30 Postat Decembrie 17 Postat Decembrie 17 On 12/11/2024 at 4:28 PM, Yosie said: Visit Ruxi and have good things and some things that I didn’t like,Easy contact on WhatsApp speaking great English,live about 10-15 minutes from piata university,she tall,do everything with condom,I was the active,fell her dick become hard little bit,is nice and thick,she say that she can’t cum,take 1 hour with 2 cums pay 500 lei. Like -easy contact,compare to other she speak English well and easy to communicate -nice and big silicone breast - kind ask what I want and how,she agree to COB -she take care of her self,nice nails,she shaved,nice lips,said that she after some fillers in face Didn’t like -the pictures here are professional and with filters,I’ve found her less feminine -she not doing doggy -we try missionary for one minute and I was very gentle but it was painful for her so we do only LOT Confirm, pe viu e cam "barbata"... 1
zabielo Reputație: 212 Postat Decembrie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18 Credeti-ma ca ma duc la Ruxi de ceva timp si e dintre cele mai feminine si frumoase fete. Puteti vedea recenziile mele aproape de fiecare data cand am fost. Pozele din anunt reflecta 100% realitatea. Mi se pare o denigrare fara sens 😐 si plus ca are un caracter de nota 10
Mr_cleii Reputație: 10 Postat Decembrie 18 Postat Decembrie 18 8 hours ago, zabielo said: Credeti-ma ca ma duc la Ruxi de ceva timp si e dintre cele mai feminine si frumoase fete. Puteti vedea recenziile mele aproape de fiecare data cand am fost. Pozele din anunt reflecta 100% realitatea. Mi se pare o denigrare fara sens 😐 si plus ca are un caracter de nota 10 Confirm spusele colegului!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum