Sari la conținut

Ruxi Trans 0743622507

Postări Recomandate

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat
Acum 20 ore, mosu 45 a spus:

La Sibiu pe când ajungi?

Am vazut ca ai intrebat la mai multe ... eu zic ca mai bine le intrebi pe telefon, e mai sigur sa primesti un raspuns.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Vizitat acum, este in Mamaia nord! 
Incredibil de frumoasa si naturala , cu mult bun simt. Vorbeste foarte frumos , chiar iti da si mici sfaturi. Super experienta. De revenit CLAR! 

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 845
Postat

Degeaba e frumoasă și naturală dacă o suge doar protejat! Cică din rationamente de sănătate dar ea n-are nicio problemă să o dea la supt fără. Ipocrizitie maximă ca multe dive din astea trans. Pe bune unele au figuri mai mari ca astea cu pizde din fabrică...

• Like 2
Postat

Buna !  Caut 2 T girls active  , sa ma domine  ai acest serviciu ? Dacă da , cat ar costa ora 

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost impresionat pozitiv, atat ca aspect, fizic, conversational. De revenit 100%

• Like 1
Postat

O vizitez pe Ruxi de cate ori am ocazia. De data asta este in Bucuresti pentru o saptamana superba ca atitudine si mai ales ca fizic 🥰

Postat
Acum 6 minute, zabielo a spus:

O vizitez pe Ruxi de cate ori am ocazia. De data asta este in Bucuresti pentru o saptamana superba ca atitudine si mai ales ca fizic 🥰

Total de acord, de multe ori in "domeniul" asta iei teapa de la fete si fete trans  poze vs realitate. Clar nu e cazul aici, arata fix ca n anunt.

O recomand pe Ruxi, este superba, pare un pic fitoasa la telefon, dar f2f interactiunea cu ea a fost 🔥

Postat

Vreau sa stiti ca superba Ruxi a revenit in Bucuresti! 🥰 va sta pana pe 11 Decembrie, sa avem timp sa ne bucuram de serviciile ei! 🤤🥰

• Like 1
Postat

Salut,

Tocmai revenit de la Ruxi, las review mai jos:

• Prezentare, atitudine: Foarte frumoasa, aranjata si curata; atitudine profesionista 10/10
  • Comunicare: 9/10

• Actiune 10/10:
    Ea a fost activa, light domination. S-a adaptat foarte usor la ce am vrut si si-a intrat imediat in rol. M-am simtit safe dar dominat. A fost genial, cea mai buna experienta pe care am avut-o cu TS.
  • Recomand: 10/10

Overall, recomand 10/10, mai ales pentru (relativ) incepatori ca mine. 

Multumesc Ruxi!

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Cat are dotarea Ruxi ? De curiozitate 

intreb pt un prieten 👀😂

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 6 ore, Freesh24 a spus:

Cat are dotarea Ruxi ? De curiozitate 

intreb pt un prieten 👀😂

https://www.ts-dating.com/model/RuxiTs

Postat

Este destul de dotata cam 18 si grosuța. Dar ceea ce o avantajeaza ff mult este caracterul si cum se poarta. Foarte foarte amabila si incearca sa te impace si sa te mulțumească. Te fute si bine rau nu am vorbe decat de lauda despre ea!

• Inimioara 1
Postat

Visit Ruxi and have good things and some things that I didn’t like,Easy contact on WhatsApp speaking great English,live about 10-15 minutes from piata university,she tall,do everything with condom,I was the active,fell her dick become hard little bit,is nice and thick,she say that she can’t cum,take 1 hour with 2 cums pay 500 lei.

Like

-easy contact,compare to other she speak English well and easy to communicate 

-nice and big silicone breast 

- kind ask what I want and how,she agree to COB

-she take care of her self,nice nails,she shaved,nice lips,said that she after some fillers in face

Didn’t like

-the pictures here are professional and with filters,I’ve found her less feminine 

-she not doing doggy

-we try missionary for one minute and I was very gentle but it was painful for her so we do only LOT 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
On 12/11/2024 at 4:28 PM, Yosie said:

Visit Ruxi and have good things and some things that I didn’t like,Easy contact on WhatsApp speaking great English,live about 10-15 minutes from piata university,she tall,do everything with condom,I was the active,fell her dick become hard little bit,is nice and thick,she say that she can’t cum,take 1 hour with 2 cums pay 500 lei.

Like

-easy contact,compare to other she speak English well and easy to communicate 

-nice and big silicone breast 

- kind ask what I want and how,she agree to COB

-she take care of her self,nice nails,she shaved,nice lips,said that she after some fillers in face

Didn’t like

-the pictures here are professional and with filters,I’ve found her less feminine 

-she not doing doggy

-we try missionary for one minute and I was very gentle but it was painful for her so we do only LOT 

Confirm, pe viu e cam "barbata"...

• Minus 1
Postat

Credeti-ma ca ma duc la Ruxi de ceva timp si e dintre cele mai feminine si frumoase fete. Puteti vedea recenziile mele aproape de fiecare data cand am fost. Pozele din anunt reflecta 100% realitatea. Mi se pare o denigrare fara sens 😐 si plus ca are un caracter de nota 10 

Postat
8 hours ago, zabielo said:

Credeti-ma ca ma duc la Ruxi de ceva timp si e dintre cele mai feminine si frumoase fete. Puteti vedea recenziile mele aproape de fiecare data cand am fost. Pozele din anunt reflecta 100% realitatea. Mi se pare o denigrare fara sens 😐 si plus ca are un caracter de nota 10 

Confirm spusele colegului!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...