mosu 45 Reputație: 7 Postat August 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 8 La Sibiu pe când ajungi? 1 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat August 9 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat August 9 Acum 20 ore, mosu 45 a spus: La Sibiu pe când ajungi? Am vazut ca ai intrebat la mai multe ... eu zic ca mai bine le intrebi pe telefon, e mai sigur sa primesti un raspuns. Link spre comentariu
luputu2 Reputație: 2 Postat August 9 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 9 Vizitat acum, este in Mamaia nord! Incredibil de frumoasa si naturala , cu mult bun simt. Vorbeste foarte frumos , chiar iti da si mici sfaturi. Super experienta. De revenit CLAR! 1 1 Link spre comentariu
big fut Reputație: 839 Postat August 14 Partajează Postat August 14 Degeaba e frumoasă și naturală dacă o suge doar protejat! Cică din rationamente de sănătate dar ea n-are nicio problemă să o dea la supt fără. Ipocrizitie maximă ca multe dive din astea trans. Pe bune unele au figuri mai mari ca astea cu pizde din fabrică... 2 Link spre comentariu
roopson Reputație: 8 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Buna ! Caut 2 T girls active , sa ma domine ai acest serviciu ? Dacă da , cat ar costa ora Link spre comentariu
Panduru1 Reputație: 8 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 13 Am fost impresionat pozitiv, atat ca aspect, fizic, conversational. De revenit 100% 1 Link spre comentariu
dan2019 Reputație: 61 Postat Septembrie 13 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Septembrie 13 Hai în Craiova ♥️😘 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Septembrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24 O vizitez pe Ruxi de cate ori am ocazia. De data asta este in Bucuresti pentru o saptamana superba ca atitudine si mai ales ca fizic 🥰 Link spre comentariu
Panduru1 Reputație: 8 Postat Septembrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24 Acum 6 minute, zabielo a spus: O vizitez pe Ruxi de cate ori am ocazia. De data asta este in Bucuresti pentru o saptamana superba ca atitudine si mai ales ca fizic 🥰 Total de acord, de multe ori in "domeniul" asta iei teapa de la fete si fete trans poze vs realitate. Clar nu e cazul aici, arata fix ca n anunt. O recomand pe Ruxi, este superba, pare un pic fitoasa la telefon, dar f2f interactiunea cu ea a fost 🔥 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 211 Postat Noiembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 13 Vreau sa stiti ca superba Ruxi a revenit in Bucuresti! 🥰 va sta pana pe 11 Decembrie, sa avem timp sa ne bucuram de serviciile ei! 🤤🥰 1 Link spre comentariu
zddz Reputație: 7 Postat Noiembrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19 Salut, Tocmai revenit de la Ruxi, las review mai jos: Locatie: curata, ordine, 10/10 Prezentare, atitudine: Foarte frumoasa, aranjata si curata; atitudine profesionista 10/10 Comunicare: 9/10 Actiune 10/10: Ea a fost activa, light domination. S-a adaptat foarte usor la ce am vrut si si-a intrat imediat in rol. M-am simtit safe dar dominat. A fost genial, cea mai buna experienta pe care am avut-o cu TS. Recomand: 10/10 Overall, recomand 10/10, mai ales pentru (relativ) incepatori ca mine. Multumesc Ruxi! 2 Link spre comentariu
Freesh24 Reputație: 0 Postat Marți la 22:16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Marți la 22:16 Cat are dotarea Ruxi ? De curiozitate intreb pt un prieten 👀😂 Link spre comentariu
de_ce_nu_da Reputație: 223 Postat Miercuri la 04:29 Oras:București Oras:București Partajează Postat Miercuri la 04:29 Acum 6 ore, Freesh24 a spus: Cat are dotarea Ruxi ? De curiozitate intreb pt un prieten 👀😂 https://www.ts-dating.com/model/RuxiTs Link spre comentariu
de_ce_nu_da Reputație: 223 Postat Miercuri la 05:51 Oras:București Oras:București Partajează Postat Miercuri la 05:51 1 oră în urmă, de_ce_nu_da a spus: https://www.ts-dating.com/model/RuxiTs Eu îți recomand să încerci. Poate îți place și lași și o recenzie pentru restul de utilizatori ai acestui site. O zi bună tuturor. Link spre comentariu
Mrchap01 Reputație: 10 Postat Joi la 16:28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Joi la 16:28 Este destul de dotata cam 18 si grosuța. Dar ceea ce o avantajeaza ff mult este caracterul si cum se poarta. Foarte foarte amabila si incearca sa te impace si sa te mulțumească. Te fute si bine rau nu am vorbe decat de lauda despre ea! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum