Sari la conținut

Ruxi Trans 0743622507

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Vizitat acum, este in Mamaia nord! 
Incredibil de frumoasa si naturala , cu mult bun simt. Vorbeste foarte frumos , chiar iti da si mici sfaturi. Super experienta. De revenit CLAR! 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 839

Degeaba e frumoasă și naturală dacă o suge doar protejat! Cică din rationamente de sănătate dar ea n-are nicio problemă să o dea la supt fără. Ipocrizitie maximă ca multe dive din astea trans. Pe bune unele au figuri mai mari ca astea cu pizde din fabrică...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 6 minute, zabielo a spus:

O vizitez pe Ruxi de cate ori am ocazia. De data asta este in Bucuresti pentru o saptamana superba ca atitudine si mai ales ca fizic 🥰

Total de acord, de multe ori in "domeniul" asta iei teapa de la fete si fete trans  poze vs realitate. Clar nu e cazul aici, arata fix ca n anunt.

O recomand pe Ruxi, este superba, pare un pic fitoasa la telefon, dar f2f interactiunea cu ea a fost 🔥

Link spre comentariu

Salut,

Tocmai revenit de la Ruxi, las review mai jos:

• Prezentare, atitudine: Foarte frumoasa, aranjata si curata; atitudine profesionista 10/10
  • Comunicare: 9/10

• Actiune 10/10:
    Ea a fost activa, light domination. S-a adaptat foarte usor la ce am vrut si si-a intrat imediat in rol. M-am simtit safe dar dominat. A fost genial, cea mai buna experienta pe care am avut-o cu TS.
  • Recomand: 10/10

Overall, recomand 10/10, mai ales pentru (relativ) incepatori ca mine. 

Multumesc Ruxi!

• Like 2
Link spre comentariu

Este destul de dotata cam 18 si grosuța. Dar ceea ce o avantajeaza ff mult este caracterul si cum se poarta. Foarte foarte amabila si incearca sa te impace si sa te mulțumească. Te fute si bine rau nu am vorbe decat de lauda despre ea!

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...