Jump to content

๐Ÿ”ž๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Sabrinnnaa ๐Ÿ”ž๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ 0721095526

Recommended Posts

• Telefon: 0721095526
  • Oras:brasov
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Buna dimineataโ˜•๏ธ

Loc liber la 11 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 23 ore, sdan38 a spus:

Salutare!

Am vizitat-o si eu pe Sabrina azi si ma intorc cu o parere extrem de pozitiva.

Fizic, este o fata exact pe gustul meu, cu forme foarte frumoase, foarte curata si ingrijita. Pentru mine o surpriza foarte placuta a fost stilul ei foarte deschis si natural, nimic fortat, nimic fals.

Serviciile, mai mult spre soft si atitudinea ei au facut ca sedita de o ora sa fie una foarte placuta si relaxanta pentru mine.

Cu siguranta a fost una dintre cele mai bune experiente pentru mine, as reveni oricand cu mare placere!

ย 

Mulศ›umesc frumos pentru vizita si recenzie!Puupici๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 20 ore, JohnnydeepX a spus:

Zilele trecute am reuศ™it sa o vizitez si eu pe frumoasa Sabrina dupฤƒ atรขta timp de cand e la Braศ™ov, si pot sa zic ca suntem norocoศ™i sa o avem aici.ย 

O tipa foarte frumoasฤƒ, trasaturi fine, drฤƒguศ›ฤƒ la chip, pielea ei fina ๐Ÿค—, la corp arata bine, bronzata, forme placute, ศ›inutฤƒ sexy, igiena foarte ok, nimic de reproศ™at... Pffff si ma gandesc ca de abia acuma a-m vizitat-o.ย 

Ca si acศ›iune... Mai mult decat ok, e activฤƒ, e ca si cum ai fii cu iubita cum s-ar spune, nu exceleazฤƒ la gfe...poate daca era si fk era cu totul alceva dar e bine asa cum e, ON ok cu ce trebuie, รฎndeajuns sa te simศ›i bine, priveliศ™te foarte fainฤƒ. NP bun, nu face stiu eu ce scheme dar duce bine numa sa te ศ›inฤƒ, nu e pe modul hard sau PSE dar e perfect aศ™a cum. Parca nici nu รฎศ›i vine sa ai pretenศ›ii in cazul ei, totul e asa cum trebuie, naturaleศ›ea si module ei de a fii face sa fie aศ™a.ย 

Timpul trece repede in compania ei si neapฤƒrat trebuie inca o vizitฤƒ, mai lungฤƒ, vorbim mai multe, facem mai multe, ne simศ›im bine mai mult timp.ย 

@Sabrina Sabiย eศ™ti perfectฤƒ, te pup si sper sa ne revedem cat mai curรขnd ๐Ÿ˜˜๐Ÿค—๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ

Mulศ›umesc frumos pentru vizita si recenzie!Puuuupici๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Buna dimineataโ˜•๏ธ

Disponibila incepand cu 13:40 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Buna dimineata โ˜•๏ธ

Disponibila ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Buna dimineataโ˜•๏ธ

Locuri libere incepand cu ora 14 ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

ECB30FC0-15D7-438B-9558-104A64467620.jpeg

• Inimioara 4
Posted

O superbitate... vizitatฤƒ din nou azi...merita din toate punctele de vedere!!!

• Inimioara 1
Posted
La 17.11.2022 la 10:59, Sabrina Sabi a spus:

Buna dimineataa ๐Ÿค

ย 

Pentru programari ~>>> wapp ! ย 

ย 

Zi minunata ' ๐Ÿ˜‹๐Ÿ’•

74D4FD54-17CA-4257-8E92-67D777B3DFFD.jpeg

Superbฤƒ!!!

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Confort 1 Central
  • Oras:Confort 1 Central
Posted

Holla futacios!

Nu va pot spune exact a cata vizita i-am facut-o lui Sabi, pentru ca le-am pierdut sirul.

Nu o mai vazusem de anul trecut. Am oprit intentionat vizitele la ea, intrucat la cat este de frumoasa, riscam sa ma indragostesc de ea.

Mi-am luat totusi inima in dinti si am contactat-o pe whatsapp, bineinteles ca mi-a gasit un loc destul de repede si s-a bucurat ca ne vom revedea.

Locatie Zaharia Stancu 8, un apartament dragut si curat, baia la fel dotata cu toate cele necesare. M-a intampinat intr-o tinuta sexy, mi-a zambit si m-a strans in brate pret de cateva secunde, sa compenseze timpul lung de cand nu ne-am vazut. M-a invitat in bucatarie, m-a servit cu un pahar de apa si am inceput sa povestim si sa depanam amintiri. M-am distrat chiar ca am vrut sa ma ridic de vreo doua ori sa merg la dus ca sa ma incadrez in timpul alocat intalnirii si ea de doua ori mi-a spus sa ma asez sa mai povestim pentru ca a trecut mult de la ultima intalnire. Intr-un final m-am dezlipit de scaun, am facut un refresh si ne-am regrupat in dormitor. Am citit de-a lungul timpului niste recenzii ale unor useri care nu i-au dat tocmai note bune in ceea ce priveste partea profesionala, dar eu ii contrazic cu fermitate acum(la inceputuri era itr-adevar mai stangace).

Am inceput cu mangaieri si saruturi pe corp, de la loburile urechilor, continuand pe gat, insitand la mameloane(stia ca ma excit tare acolo) si terminand cu un oral superb, umed, cu deep adevarat, lins si supt satelitii. Am oprit-o la un moment dat, am anvelopat juniorul si am cerut un LOT, ca sa ma pot bucura de chipul ei de inger, pasarica stramta, foloseste foarte putin gel, contre, opturi, saruturi pe gat, gemete placute, nu am mai rezistat mult si am capitulat tremurand de placere. A ramas cateva secunde infipta, apoi s-a retras incet si s-a intins langa mine mangaindu-ma si intreband daca sunt bine. O ador pe fata asta, jur. Am mai stat pret de o tigara si ne-am luat ramas bun.ย 

In concuzie, cine nu bifeaza barem o vizita la Sabi, nu va sti niciodata ce inseamna o femeie frumoasa si corecta profesional, nu mai vorbesc de tarifele modeste.

Hai ca v-am povestit destule.

Ciocane tari va zic!

• Like 3
  • Inimioara 1

"Sexul fฤƒrฤƒ dragoste este doar รฎmperechere"

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
La 22.07.2025 la 15:26, Ali37 a spus:

O superbitate... vizitatฤƒ din nou azi...merita din toate punctele de vedere!!!

Te pup, iti multumesc pentru vizita๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 7 ore, LUMIAR a spus:

Holla futacios!

Nu va pot spune exact a cata vizita i-am facut-o lui Sabi, pentru ca le-am pierdut sirul.

Nu o mai vazusem de anul trecut. Am oprit intentionat vizitele la ea, intrucat la cat este de frumoasa, riscam sa ma indragostesc de ea.

Mi-am luat totusi inima in dinti si am contactat-o pe whatsapp, bineinteles ca mi-a gasit un loc destul de repede si s-a bucurat ca ne vom revedea.

Locatie Zaharia Stancu 8, un apartament dragut si curat, baia la fel dotata cu toate cele necesare. M-a intampinat intr-o tinuta sexy, mi-a zambit si m-a strans in brate pret de cateva secunde, sa compenseze timpul lung de cand nu ne-am vazut. M-a invitat in bucatarie, m-a servit cu un pahar de apa si am inceput sa povestim si sa depanam amintiri. M-am distrat chiar ca am vrut sa ma ridic de vreo doua ori sa merg la dus ca sa ma incadrez in timpul alocat intalnirii si ea de doua ori mi-a spus sa ma asez sa mai povestim pentru ca a trecut mult de la ultima intalnire. Intr-un final m-am dezlipit de scaun, am facut un refresh si ne-am regrupat in dormitor. Am citit de-a lungul timpului niste recenzii ale unor useri care nu i-au dat tocmai note bune in ceea ce priveste partea profesionala, dar eu ii contrazic cu fermitate acum(la inceputuri era itr-adevar mai stangace).

Am inceput cu mangaieri si saruturi pe corp, de la loburile urechilor, continuand pe gat, insitand la mameloane(stia ca ma excit tare acolo) si terminand cu un oral superb, umed, cu deep adevarat, lins si supt satelitii. Am oprit-o la un moment dat, am anvelopat juniorul si am cerut un LOT, ca sa ma pot bucura de chipul ei de inger, pasarica stramta, foloseste foarte putin gel, contre, opturi, saruturi pe gat, gemete placute, nu am mai rezistat mult si am capitulat tremurand de placere. A ramas cateva secunde infipta, apoi s-a retras incet si s-a intins langa mine mangaindu-ma si intreband daca sunt bine. O ador pe fata asta, jur. Am mai stat pret de o tigara si ne-am luat ramas bun.ย 

In concuzie, cine nu bifeaza barem o vizita la Sabi, nu va sti niciodata ce inseamna o femeie frumoasa si corecta profesional, nu mai vorbesc de tarifele modeste.

Hai ca v-am povestit destule.

Ciocane tari va zic!

Multumesc frumos pentru vizita , te pup si te imbraศ›isez๐Ÿค—๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Buna dimineataโ˜•๏ธ

2-3 locuri libere incepand cu 15:20 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Buna dimineata โ˜•๏ธ

Cateva locuri libere astazi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Inimioara 1
Posted

Salutฤƒri tuturor!

ย 

Am vizitat ศ™i eu domniศ™oara zilele trecute ศ™i doresc sa ii las o recenzie pozitiva binemeritata.

1) Locaศ›ie: zona Coresi, uศ™or de gฤƒsit, apartament ok, curat, modern, echipat cu prosoape, papuci ( nu a fost cazul la mine dar erau 2 perechi), baia curata, apa calda etc. Pot da nota 9.

2) Aspect: tinฤƒrฤƒ, frumoasa, รฎngrijitฤƒ, ten ciocolatiu, corp bine porศ›ionat, picioare lungi, fund frumos, sรขnii ar fi un mic minus, sunt mititei dar din peisaj. Pot spune cฤƒ tine ศ™i de gusturi, eu prefer sanii mai mari. Dar ศ™i aici nota este una de 9.5, chiar arata bine ศ™i eu foarte ingrijita, machiataย  , e cum trebuie รฎntr-un cuvรขnt.

3) Comportament: da indicaศ›ii clare, te primeศ™te cu zรขmbetul pe buze, te invita la o vorbฤƒ, te serveศ™te cu ceva rece dacฤƒ doreศ™ti, foarte primitoare, ศ™i destul de educata. Nu simศ›i cฤƒ te grฤƒbeศ™te cumva, รฎncearcฤƒ sฤƒ decurgฤƒ lucrurile natural. Ai ce discuta cu ea preศ› de cรขteva minute, cฤƒ doar nu te duci sa faci povesti. Aici are nota 10.

4) Prestaศ›ia: nu dezvolta foarte multe doar cฤƒ se pricepe ศ™i รฎn special se implica, รฎncearcฤƒ sฤƒ te facฤƒ sฤƒ te simศ›i bine. Dacฤƒ ar fi fฤƒcut ศ™i finalizarea orala i-aศ™ fi dat nota maxima, dar aศ™a รฎi dau nota 9.

5) Onorariul: 150/300 un preศ› bun ,meritat pe deplin.

Per total o experienศ›ฤƒ plฤƒcutฤƒ, recomand !

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 5 ore, passatb6xxx a spus:

Salutฤƒri tuturor!

ย 

Am vizitat ศ™i eu domniศ™oara zilele trecute ศ™i doresc sa ii las o recenzie pozitiva binemeritata.

1) Locaศ›ie: zona Coresi, uศ™or de gฤƒsit, apartament ok, curat, modern, echipat cu prosoape, papuci ( nu a fost cazul la mine dar erau 2 perechi), baia curata, apa calda etc. Pot da nota 9.

2) Aspect: tinฤƒrฤƒ, frumoasa, รฎngrijitฤƒ, ten ciocolatiu, corp bine porศ›ionat, picioare lungi, fund frumos, sรขnii ar fi un mic minus, sunt mititei dar din peisaj. Pot spune cฤƒ tine ศ™i de gusturi, eu prefer sanii mai mari. Dar ศ™i aici nota este una de 9.5, chiar arata bine ศ™i eu foarte ingrijita, machiataย  , e cum trebuie รฎntr-un cuvรขnt.

3) Comportament: da indicaศ›ii clare, te primeศ™te cu zรขmbetul pe buze, te invita la o vorbฤƒ, te serveศ™te cu ceva rece dacฤƒ doreศ™ti, foarte primitoare, ศ™i destul de educata. Nu simศ›i cฤƒ te grฤƒbeศ™te cumva, รฎncearcฤƒ sฤƒ decurgฤƒ lucrurile natural. Ai ce discuta cu ea preศ› de cรขteva minute, cฤƒ doar nu te duci sa faci povesti. Aici are nota 10.

4) Prestaศ›ia: nu dezvolta foarte multe doar cฤƒ se pricepe ศ™i รฎn special se implica, รฎncearcฤƒ sฤƒ te facฤƒ sฤƒ te simศ›i bine. Dacฤƒ ar fi fฤƒcut ศ™i finalizarea orala i-aศ™ fi dat nota maxima, dar aศ™a รฎi dau nota 9.

5) Onorariul: 150/300 un preศ› bun ,meritat pe deplin.

Per total o experienศ›ฤƒ plฤƒcutฤƒ, recomand !

Mulศ›umesc frumos pentru vizitฤƒ ศ™i recenzie!๐Ÿค— Puuupici ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

โ€ผ๏ธ. ย INDISPONIBILA ย โ€ผ๏ธ

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Hello โ™ฅ๏ธ

Incepand de maine voi fi disponibila in oraศ™

Va rog sa mentionati in mesaj pana cand va pot raspunde , ora si durata programari๐Ÿ’‹

O seara minunataโ˜บ๏ธ

• Inimioara 1
Posted

Am avut marea plฤƒcere sฤƒ o รฎntรขlnesc pe Sabrina pentru a doua oarฤƒ.

A fost chiar mai bine decรขt prima datฤƒ. Sab ศ™tie cum sฤƒ te relaxeze, are mare grijฤƒ sฤƒ te asigure o experienศ›ฤƒ plฤƒcutฤƒ, fฤƒrฤƒ nicio presiune.

Corpul ei este pur ศ™i simplu perfect, iar zรขmbetul ศ™i ochii ei รฎศ›i taie respiraศ›ia. Sper sฤƒ te revฤƒd la urmฤƒtoarea mea vizitฤƒ aici, รฎntre timp รฎศ›i doresc mult succes ศ™i sฤƒ ai grijฤƒ de tine รฎn continuare.
ย 

Big kiss on all your body ๐Ÿ˜˜.

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
La 13.08.2025 la 6:43, benharper a spus:

Am avut marea plฤƒcere sฤƒ o รฎntรขlnesc pe Sabrina pentru a doua oarฤƒ.

A fost chiar mai bine decรขt prima datฤƒ. Sab ศ™tie cum sฤƒ te relaxeze, are mare grijฤƒ sฤƒ te asigure o experienศ›ฤƒ plฤƒcutฤƒ, fฤƒrฤƒ nicio presiune.

Corpul ei este pur ศ™i simplu perfect, iar zรขmbetul ศ™i ochii ei รฎศ›i taie respiraศ›ia. Sper sฤƒ te revฤƒd la urmฤƒtoarea mea vizitฤƒ aici, รฎntre timp รฎศ›i doresc mult succes ศ™i sฤƒ ai grijฤƒ de tine รฎn continuare.
ย 

Big kiss on all your body ๐Ÿ˜˜.

Thank youuuu ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Buna dimineata โ˜•๏ธ ย 1-2 locuri libere astaziโ™ฅ๏ธ

• Inimioara 1