Jump to content

🔞💋💋 Sabrinnnaa 🔞💋💋💋 0721095526

Recommended Posts

• Telefon: 0721095526
  • Oras:brasov
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 38 minute, sil_v70 a spus:

Ai telefonul inchis. Cum lua legătura cu tine.

Imi pare rau , dar si astazi voi fi INDISPONIBILA

Imi cer scuze tuturor care mi au scris🥹  , ne vedem maine ! 

Zi frumoasa si calduroasa tuturor 💋❤️ 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am fost la Sabrina acum vreo spt. Nu am avut timp de o recenzie pana acum, dar nu-mi iese din minte fata asta de atunci :)

Programare  pe Whatapp cu o zi inainte , respectata la minut . Locatia este usor de gasit , apt este frumos si curat. 
Sabrina este o fata super de gasca , frumoasa, cu un zambet care te cucereste instant . 
Am facut OP + NP . Oralul mie mi-a placut, chiar daca nu face deep, stie ce sa faca sa te excite . La NP am inceput cu ea deasupra si am putut sa o mangai pe sani, pe fund …misto. Apoi Doggy - unde desi vrei sa rezisti mai mult n-ai cum . Sta super fain si cand vezi fundul ala pur si simplu nu rezisti . A fost destul de permisiva si m-a lasat sa ma joc si cu cu deget pe la fund , ceea ce m-a excitat si mai tare si m-a facut sa ma termin destul de repede. Promit sa nu mai fac daca nu-ti place :) . 
Per total o experienta de care aveam nevoie si pe care sper sa o repet cat de curand. Imi pare rau ca nu am stat si putut mai mult..

Note - eu ii dau un 8-9 per total . Super ok si de revenit in cazul meu . 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 18 ore, Doug1 a spus:

Am fost la Sabrina acum vreo spt. Nu am avut timp de o recenzie pana acum, dar nu-mi iese din minte fata asta de atunci :)

Programare  pe Whatapp cu o zi inainte , respectata la minut . Locatia este usor de gasit , apt este frumos si curat. 
Sabrina este o fata super de gasca , frumoasa, cu un zambet care te cucereste instant . 
Am facut OP + NP . Oralul mie mi-a placut, chiar daca nu face deep, stie ce sa faca sa te excite . La NP am inceput cu ea deasupra si am putut sa o mangai pe sani, pe fund …misto. Apoi Doggy - unde desi vrei sa rezisti mai mult n-ai cum . Sta super fain si cand vezi fundul ala pur si simplu nu rezisti . A fost destul de permisiva si m-a lasat sa ma joc si cu cu deget pe la fund , ceea ce m-a excitat si mai tare si m-a facut sa ma termin destul de repede. Promit sa nu mai fac daca nu-ti place :)
Per total o experienta de care aveam nevoie si pe care sper sa o repet cat de curand. Imi pare rau ca nu am stat si putut mai mult..

Note - eu ii dau un 8-9 per total . Super ok si de revenit in cazul meu . 

Multumesc , pentru frumoasa recenzie 🤍

Te pup si te imbratisez 💋💋 ❤️