Sari la conținut

Bruneta Titan - 0727196804

Postări Recomandate

• Oras:in tranzit

Salutare futaciosi,

Sparg eu gheata. Am vizitat "caprioara" de 3 ori. Locatia pe Aleea Codrii Neamtului (atentie, e si strada Codrii Neamtului in zona, la prima intalnire am cautat de nebun blocul pana ne-am lamurit ca e "aleea"). Cam problematic cu parcarea, atentie la ce ora o vizitati, in timpul zilei mai gasesti locuri "cu plata" libere. Se recomanda Alina, pozele sunt ale ei, facute in "birou". Locatia curatica si decenta ( nu mi-am dat seama daca e garsoniera sau apartament - baia in dreapta, camera in fata, usa inchisa in stanga). Baia doar cu dus, fara cada, prosop curat si geluri de dus la alegere. "Caprioara" este cea din poze. Zice ca are 42 ani, dar arata bine si e mandra de asta, chiar insista cu intrebari pe tema "cum arat la anii mei". Dupa accent e din Moldova ( inclin sa cred ca tara, nu provincia). Arata bine la anii ei, carnea sta bine pe sasiu, sanii putin lasati dar fermi, sfarcuri cu tenta de erectie daca ii molfai putin.

De ce am precizat ca am fost de 3 ori?

Pentru ca prima data "halatul" era 80 lei - am decartat 80 lei "de proba". Destul de mecanic totul, un oral corect, dar scurt si fara atentie la detalii, normalul la fel, schimbat 2 pozitii si terminat in pozitia "capritei". M-a pupat pe obraz la plecare si mi-a spus ca ma mai asteapta.

A doua oara halatul era tot 80 lei, i-am lasat 100 si i-am spus ca imi fac abonament. De ce si a doua vizita? Pentru ca era disponibila si e oarecum in zona mea de actiune. Cand m-am intors de la dus era intinsa in pat, goala si se mangaia la "fofo". A trecut direct la oral, de data asta si-a dat interesul, am rasturnat situatia intr-un 69, apoi a cerut sec "fute-ma" si a trecut deasupra. M-a calarit pret de cateva minute, cu un du-te/vino inainte si inapoi, schimband in "8". Apoi s-a asezat in "caprita", ridicandu-si fesele si cracanand picioarele ca privelistea sa fie maxima. Pompat cat cuprinde in gemetele ei si terminat in balonas. Dus, pupat la plecare si "te mai astept".

A treia oara halatul era 60 lei ( cat e si acum). Sunat, "abonatul" doreste o programare, ajuns in 30 min, ma astepta, ca de obicei, in sutien si chiloti. Am decartat 100 lei si m-am cerut la dus, intreband-o daca nu ma insoteste. Nu am apucat sa pun gelul pe mine ca m-am trezit cu ea in baie. A intrat in dus, a inceput sa ma frece cu gel peste tot, la luat pe "cocosel" la frecus, apoi la lins, apoi la un oral "cu de toate". Am intors-o cu spatele, am cracanat-o si i-am aplicat si eu un cunni cateva secunde, finalizat cu un "hai in pat sa ne futem". Oral "cu de toate", 69, ea deasupra, eu deasupra, sex intre sani, "hai pe la spate" (se pare ca ii place pozitia asta), eu deasupra, moment in care m-a incolacit cu picioarele si ma apasa pe fese tragandu-ma in ea, pozitie in care am finalizat glorios. Dupa cateva secunde am vrut sa ma ridic, moment in care m-a tras spre ea si mi-a soptit in ureche "unde te grabesti, nu stii ca partea asta e cea mai misto dupa sex?". Am inceput sa ne sarutam si sa ne mangaiem, am mai zacut cateva minute, m-am cerut la dus intreband-o daca nu vine si ea. Ne-am dusat, ne-am mangaiat, ne-am sarutat, m-am imbracat si la plecare m-a sarutat lung spunandu-mi "te mai astept ca esti abonat". 

Habar n-am daca ultima experienta se datoreaza surplusului financiar, faptului ca am revenit sau unui click care s-a produs atunci. O sa bifez curand si a 4 vizita, sunt curios care va fi comportamentul.

Notele (raportate la ultima vizita):

Locatia : 8 (tot nu m-am prins daca e garsoniera sau apartament, inclin spre garsoniera)

Aspect : 8 ( raportat la varsta, cam 1.7 m, poze reale)

Igiena : 10 ( impecabil totul)

Oral : 8 (neprotejat, fara DT )

Normal : 9 ( protejat )

Anal : nu face

GFE : 8

FK : 9

CIM : nu am intrebat, ca nu am mai avut ocazia

Program : L-V 10:00-20:00, sambata uneori.

Halatul :  100 lei/aprox. 40 min.

De revenit? Eu da, din curiozitate inca odata - m-a surprins schimbarea de atitudine de la o vizita la alta.

Spor la "putut"!

• Like 7
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 42 minute, bogdan9921 a spus:

La fata cum arată? Dantura este ok? Finalizare orală? 

Nu e fotomodel, dar nu arata rau. Dantura este ok. Nu am intrebat de finalizare orala, dar esti la un telefon distanta sa pui o intrebare ;)

Link spre comentariu
Acum 37 minute, fatfrumosampalosugros a spus:

Am cautat de mi-a venit rau, pentru ca google sa gaseasca anuntul, trebuie sa scrieti numarul cu puncte: 0727.196.804

Sunt 2 link-uri mai sus in topic care trimit catre anunt, nu era necesar sa cautati dupa nr de telefon ...

Link spre comentariu
  • Oras:Allover
  • Oras:Allover

Salutare. Cu treaba la capitala am vizitat și eu doamna și Da e Doamna vârstă declarata 42 ani. E intradevar moldoveanca (din afara tarii). Ca și fizic e o doamna împlinită are carne tare sânii voluptosi și puțin lăsați și nu e genul fit care sa facă sala - atenție domnilor cu pretenții! Sincer am fost atras tocmai pt ca e spre genul MILF sau vecina pe care visai sa o futi in tinerețe.

Locatia: zona Titan ma dus GPSul. Apartament curățel. Baie cu dus okish nu lux!

Doamna: pana în 1.70 corpolenta însă dispuse ok; dantura ok, igiena ok;

ON: soft fără DP cu oarecare atenție la sateliti cu abnegație;

NP: un 69, Lady on top, Misionar și Doggy unde am terminat

Cadoul : lasat 100 lei DTD 40 min cu o toaletare sumara;

Merita pt un MILF , ca preț și e o prestație corecta la banii ceruți. Recomand amatorilor de asa ceva! Dacă căutați skiny, fit sau fitness nu e pt voi!

Sânge în instalație!

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
1 oră în urmă, unaltu a spus:

Aștept să mai crească sau ce? :)) O să o caut și eu de luni sa văd ce și cum. Mă atrag mult MILF urile sau maturele. Din poze as zice că e matura mai mult. Dacă nu e pe fast fuck sau cu atitudine de scârbă eu zic că merită. Sunt curios care ar fi tariful oficial. 

Link spre comentariu

Este una din cele mai duse cu pluta boarfe pe care le-am vazut, plus nesimtita bonus. Mi-a dat o teapa cand am ajuns la locatie, dar pentru ca "vorbeam prea tare" la telefon si "ma auzea toata mahalaua" n-a mai vrut sa ma primeasca. Dupa o perioada am ajuns din nou, dementa iar nu mai voia ca sa nu repet la telefon ce spune ea ca ne aude lumea. Pe strada era pustiu.

Pana la urma urc si ii spun ce voiam sa facem, lucruri pe care le discutasem si la telefon. Zice da imi place si mie, dar azi nu am chef ca sunt obosita. Era pe la pranz. Vino saptamana viitoare dimineata si facem atunci. Acum pot sa ti-o sug 2 minute si aia e. Am trimis-o undeva si am plecat.

Tipa are o privire fixa si o atitudine ciudat de degajata, daca era o pustoaica ziceam ca-i drogata, dar la varsta ei e doar dusa cu capul. Pentru cei care vor sa dea o muie (scurta) vanzatoarei de la alimentara e persoana potrivita, daca nu va da teapa. Pentru ceilalti e de evitat.

• Like 2
  • Trist 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
On 12/24/2022 at 3:03 PM, liviu95 said:

Aștept să mai crească sau ce? :)) O să o caut și eu de luni sa văd ce și cum. Mă atrag mult MILF urile sau maturele. Din poze as zice că e matura mai mult. Dacă nu e pe fast fuck sau cu atitudine de scârbă eu zic că merită. Sunt curios care ar fi tariful oficial. 

asa dificil de sesizat ironia mea a fost? 

Am zis ca intrucat avea 42 de ani acum cativa ani, iar acum zice ca are doar 37, e clar ca intinereste si deci mai astept...

Era o gluma :) sper ca acum a fost mai clara situatia... 

Link spre comentariu

Din dorința de a fute o matură și pentru că locația ei era aproape unde aveam eu treaba, am zis să-i fac o vizită. Locație Aleea Codrii Neamțului, nașpa apartamentu, dezordine, mizerie. Aspectul ei,  ca în poze, vârsta 42-45, dar se tine bine. Moldoveanca de peste Prut. 

Acțiune op cu DT, si-a dat silința, dar nu a excelat, cei drept nici prezervativele alea ieftine nu-s prea ok. Când am cerut sa trecem la normal,  a luat poziția capră și da-i cu ulei ne masaj la fofo,  îi spun, ce faci? ca era udă, super ok de futut. Ea plm. texte că îi place așa, etc. Și încep acțiunea și dau și dau,  plm nu simțeam nimic și încep comentariile după nici 5 minute că nu te termini, pei plm dacă pui ulei ce plm vrei, este ca pe autostradă. Schimbam misionar și îmi spune să nu bag adânc că o doare, texte, vrăjeală. După care intinde mâna pe noptieră să mai pună ulei la fofo,  tu vrei să ma termin sau nu? Și încep iară, gemete nu, film mut. Într-un final reușesc și îmi dau drumu pe burta ei.

Conluzia: un fast fuck la 70 de lei, care nu merita. Păcat, are mare potențial de futut calumea. Dar nu vrea.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

• Oras:București
  • Oras:București
On 7/3/2023 at 12:29 AM, papura voda said:

A mai fost cineva recent la doamna?

În ce ape se mai scaldă?

Zi bre că văd ca frecventezi toate categoriile, mă bazez pe experiența ta

3 hours ago, dmxxxx said:

Da. Laba 😂😄😄

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...