goguta2000 Reputație: 235 Postat Septembrie 8 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 8 Ceva poze de anul asta nu pui? Eu te urmaresc de ceva vreme insa, n-am reusit sa ma sincronizez cu venirile tale in Timisoara. POate de data asta reusesc. Pana cand mai stai in Timisoara?
Diandra9 Reputație: 195 Postat Septembrie 8 Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Septembrie 8 Bun,deci după cum am promis las aici câteva poze,sunt făcute în locație. PS: Scuzați vă rog claritatea,nu sunt poze profesionale. 1 10
Ane101 Reputație: 13 Postat Septembrie 8 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 8 3 hours ago, inn2004 said: Ciao @Diandra9, ai cumva niste poze recente ? Inteleg din recenzia anterioara ca sunt unele schimbari in aspect sau e doar o impresie ? E de fapt mai faina ca in poze, e adorabila. Cu siguranta cea mai frumoasa pe care am intalnito, in opinia mea. Chiar in top 3 cele mai frumoase femei de care am avut norocul sa am parte. Celelalte doua mi-au fost iubite, cand eram in putere si aveam patratele 😅 Acum din pacate doar banii ma mai pot ajuta sa ma delectez cu asa frumuseti! Gusturile oricum nu se discuta aici. Recenzia a fost parerea mea, si dupa spuneam, nu are nici ea nevoie si nici noi, unii, sa ne trezim ca ii faceti coada pana in Arad 😅 Dia, daca te plictisesti, cheama-ma pe la tine?... Oricand iti stau la dispozitie 😜 Ciocane tari si bani facuti usor sa aveti! 🤝 1 1
copilul2016 Reputație: 236 Postat Septembrie 8 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 8 Diandra...este Diandra si atat! Prea cool tipa si cum s-ar zice....este ce trebuie! Chip....trup....atitudine... reala! 1 1
Diandra9 Reputație: 195 Postat Septembrie 16 Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Septembrie 16 Hello!Băieți săptămâna asta lucrez doar vineri,sâmbătă și duminică (de la 11:00 la 23:00).În rest sunt liberă la mare.😂 Pupici 1
Diandra9 Reputație: 195 Postat Septembrie 20 Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Septembrie 20 Hello!Am văzut că mi-ați scris mult zilele trecute,nu am lucrat deci nu am răspuns nici la mesaje.Puteți reveni zilele astea,doar mesaj whatsapp vă rog și nu uitați să-mi spuneți când vă pot răspunde astfel încât să nu deranjez. Şi apropo săptămâna viitoare luni sunt ocupată toată ziua.În restul săptămânii de la 11:00 la 23:00 am programul. PS: Cui îi plac crețele?🙈 Iar mi-am schimbat coama.😂🦁 3 4
Diandra9 Reputație: 195 Postat Septembrie 21 Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Septembrie 21 Ciao!S-au eliberat câteva locuri după-amiaza asta și mâine seară după 19.💁🏼♀️
WepwawetmSaf Reputație: 234 Postat Septembrie 22 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 22 Deși am zis că mă retrag de pe forum, totuși Diandra merită un review și de la mine (știți voi cine sunt 😁) Mă uitam pe forum nu foarte încântat de opțiuni, și pe Publi gasesc anunțuri cel puțin discutabile. Oarecum resemnat că va fi o altă zi de întâlnire cu Manuela (cea care nu ne lasă la greu 😂), văd totuși că a postat Diandra că are locuri libere. După ce am încercat anul trecut să programez la ea și am renunțat atunci la idee, iată că în seara asta s-au aliniat astrele în sfârșit 😁 Găsesc blocul destul de ușor, și îmi deschide ușa fata din poze, dar wow... wow... chiar că e mai frumoasă în realitate ca în poze! Trec direct la note, și pur și simplu nu am la ce să o depunctez, a fost o întâlnire super faina, chiar dacă era prima întâlnire (când de regulă amândoi suntem mai reținuți așa): Locație: 10, bloc nou de pe Aradului, echipat cu tot ce trebuie (apă de gură, păhăruțe, prosop mare). Atitudine: 10, o super fată, ai ce povesti cu ea și parcă o cunoșteam de mult timp, știe să se facă plăcută din primele minute, pro client și nu m-am simțit grăbit deloc. Aspect: 10 cu felicitări și steluțe, ca în poze dar mai frumoasă în realitate, și stilul de cretzulină o prinde bine bine (nu am văzut-o însă live cu freza originală). Relativ înăltuță (mai ales pe tocuri 😁), cu niște sâni superbi și frumoasă la față, numai bună de luat în brațe, foarte hugable așa 🥰 Igienă: 10, îngrijită, parfumată, inclusiv părul mirosea frumos, și am gustat destul de mult din borcanul cu miere 🍯 și a fost... un deliciu! 🥰 ON: 10 cu felicitări și steluțe, foarte bine făcut, cu alternări de ritm, deep, atenție la sateliți. Are rost să spun că am oprit-o de două ori fiindcă simțeam că erup ca Vezuviul în 79? 😂 NP: 10 cu felicitări și steluțe, am făcut doar o poziție, lady on top cu ea alternând ritmul și folosind variații de LOT, unde n-am putut rezista mult și am capitulat, se mișcă într-un mare fel! GFE: 10, cu FK și îmbrățișări din plin. Achitat: 450, timp petrecut: o oră și 5 minute, cu două dușuri, un număr și povestit. Eu nu știu de voi, dar eu mai vreau să revin, mai ales că mai rămâne în oraș o vreme. Mulțumesc @Diandra9, și te pup, cretzulino! 😘 🤗 10 1 2
Diandra9 Reputație: 195 Postat Septembrie 25 Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Septembrie 25 On 9/22/2025 at 3:21 AM, WepwawetmSaf said: Deși am zis că mă retrag de pe forum, totuși Diandra merită un review și de la mine (știți voi cine sunt 😁) Mă uitam pe forum nu foarte încântat de opțiuni, și pe Publi gasesc anunțuri cel puțin discutabile. Oarecum resemnat că va fi o altă zi de întâlnire cu Manuela (cea care nu ne lasă la greu 😂), văd totuși că a postat Diandra că are locuri libere. După ce am încercat anul trecut să programez la ea și am renunțat atunci la idee, iată că în seara asta s-au aliniat astrele în sfârșit 😁 Găsesc blocul destul de ușor, și îmi deschide ușa fata din poze, dar wow... wow... chiar că e mai frumoasă în realitate ca în poze! Trec direct la note, și pur și simplu nu am la ce să o depunctez, a fost o întâlnire super faina, chiar dacă era prima întâlnire (când de regulă amândoi suntem mai reținuți așa): Locație: 10, bloc nou de pe Aradului, echipat cu tot ce trebuie (apă de gură, păhăruțe, prosop mare). Atitudine: 10, o super fată, ai ce povesti cu ea și parcă o cunoșteam de mult timp, știe să se facă plăcută din primele minute, pro client și nu m-am simțit grăbit deloc. Aspect: 10 cu felicitări și steluțe, ca în poze dar mai frumoasă în realitate, și stilul de cretzulină o prinde bine bine (nu am văzut-o însă live cu freza originală). Relativ înăltuță (mai ales pe tocuri 😁), cu niște sâni superbi și frumoasă la față, numai bună de luat în brațe, foarte hugable așa 🥰 Igienă: 10, îngrijită, parfumată, inclusiv părul mirosea frumos, și am gustat destul de mult din borcanul cu miere 🍯 și a fost... un deliciu! 🥰 ON: 10 cu felicitări și steluțe, foarte bine făcut, cu alternări de ritm, deep, atenție la sateliți. Are rost să spun că am oprit-o de două ori fiindcă simțeam că erup ca Vezuviul în 79? 😂 NP: 10 cu felicitări și steluțe, am făcut doar o poziție, lady on top cu ea alternând ritmul și folosind variații de LOT, unde n-am putut rezista mult și am capitulat, se mișcă într-un mare fel! GFE: 10, cu FK și îmbrățișări din plin. Achitat: 450, timp petrecut: o oră și 5 minute, cu două dușuri, un număr și povestit. Eu nu știu de voi, dar eu mai vreau să revin, mai ales că mai rămâne în oraș o vreme. Mulțumesc @Diandra9, și te pup, cretzulino! 😘 🤗 Mulțumesc mult!☺️
Diandra9 Reputație: 195 Postat Octombrie 2 Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0791116028 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Octombrie 2 Ciao!Mai sunt până pe 12 octombrie aici ,după o să iau o pauză. Programările doar prin mesaj WhatsApp,da?Şi nu mai uitați de confirmări vă rog.🙏🏼 2
victor877 Reputație: 9 Postat Octombrie 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Octombrie 5 Salutare colegi. Astazi pt prima data am ajuns la Diandra. Programare pe whatsap foarte usor cu confirmare din partea mea cu 1 ora inainte. Ajung in locatie,fata e frumusica foc. Facem cunostinta ,platesc 300roni pt 30 de minute si merg la baie. primesc prosop curat,apa de gura. Actiunea are loc pe canapea,o las pe fata sa isi faca nr la ON bun umed ,o linge frumos o loveste de sfarcuri ,deep o inghite rau. Ce ma surprins cel mai mult a fost ca nu dadea semne ca vrea sa se opreasca din supt. Am oprit-o eu si trebuia sa gust si eu putin pasarica si parea ca ii place ca intra in film cu tine. NP schimbat 3 poziti ,se misca frumos ,geme cat trebuie nu face figuri la schimbari de poziti. Am mers la intalnire fara nici o asteptare prea mare si am plecat foarte placut surprins de Diandra. Eu sigur revin 9
bugetaru Reputație: 25 Postat Octombrie 6 Oras:Reșița Oras:Reșița Postat Octombrie 6 Revizitat domnița Diandra dupa aproape 2 ani Aceeași fată top care se implica maxim in ceea ce face . A mai pus un picuț pe ea ,posteriorul este bombă acum ) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum