Sari la conținut

Matura Slim 0744885345 Rond Alba Iulia


Postări Recomandate

Salutare dragi confutaciosi,

 
Beneficiind de ceva timp pentru a lăsa această recenzie despre titulară doresc să îmi descriu interacțiunea avută alături de ea pe care am vizitat-o recent fiind încălzit de pozele sale și stimulat prin minte și prin vintre de ideea de a pune mânuța pe o milfă brunetă și slăbuță.
 
Programarea a fost stabilită pe Whatsapp prin o voce caldă și plăcută la telefon care m-a ghidat cu răbdare și acuratețe către locul de vagabondaj lubric. 
 
Locația,  așa cum e menționat și în titlu e pe lângă notoriul Rond Alba Iulia unde cu ușurință am depistat-o pe Alexandra. Ca și descriere a fizionomiei aș putea spune că are ingredientele necesare pentru a fii clasată și categorisită în secțiunea de young milf, cu un corpușor silfid și tatuat cu gust și cu o mină de amică dulce și pusă pe șotii.
 
Acesta e o dimensiune a întâlnirii pe care doresc să o evidențiez și anume naturalețea și dezinvoltura cu care m-a primit și absența momentelor awkward sau de timiditate și cum logoreea mea a întâlnit-o cu succes pe a ei. Pentru cei mai timizi sau sfioși e la fix deoarece i-ar ajuta să se relaxeze și să se simtă mai în largul lor.
 
Ca și activitate, acțiunea a debutat cu un oral plăcut cu mici variații și schimbări de ritm și viteză, făcut în picioare, pe spate și în genunchi. Iar futaiul s-a desfășurat în doggy style întâi,  după care umeri craci și într-o parte sau spooning. Mi-a plăcut că a fost implicată pe parcursul ambelor numere și că și-a dat silința să mă facă să mă simt bine și să îmi confere o experiență plăcută.  Așa cum a fost menționat mai sus priveliștea tatuajelor sale în timp ce pompezi cu sete și abnegație la ea din diferite unghiuri e o plăcere și un deliciu ce dau o notă mai perversă întâlnirii.
 
Oralul l-aș nota cu 7,5 datorită implicării ei dar absența deepthroat-ului și a unei variații mai ridicate răpește două puncte jumate.
 
Normalul protejat cade sub calificativul 8  datorită prezenței ei în acțiune și am adăugat în notă și plăcerea de a-i vedea corpușorul tatuat cabrându-se în timpul ciocănelii.
 
Locația o notez cu 10, ușor de găsit,  central, curat, varietate de gel de duș.
 
Atitudinea ei a fost de 9, vorbareață  glumeață, jovială și amicală.
 
Concluzia e că experiența la Alexandra a fost una pozitivă și se simte că e o femeie matură cu experiență de activitate și viață capabilă să fericiească clientul. Spor la ciocăneală și futai la toată lumea !
  • Like 5
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Floreasca
  • Oras:Floreasca

Artificii cu Alexandra!

Discuțiile și programarea s-au făcut prin PM și whats. La telefon am conversat numai când eram în zonă (Piața Alba Iulia).

În ușa larg deschisă am avut primul contact cu Alexandra: o femeie matură, 30-35 de ani, cu trup de puștoaică (clepsidra, cum am descoperit ulterior), cu tenul alb și picioare lungi, lungi. M-a deranjat faptul că  s-a prezentat într-un tricou și papuci, parcă mă aștepta să vin de la piață (asta este singura remarcă negativă).

După discuțiile, țigarea și cafeaua de întrare, a început acțiunea.

Oral ea, în multiple poziții. Pus prezervativul cu mâna (alt minus, dar e de trecut cu vederea) și futai lot și misionar, în fapt umeri/craci (senzație superbă cu picioarele alea ale ei lungi, incolacindu-se în jurul meu).

Cum nu sunt prieten cu prezervativul, l-am scos și am țrecut iar la  oral. A urmat un CIM demențial. Alexandra primea, lasa să se scurgă pe noi, dar continua acțiunea. Așa ceva...

În repriza a doua, m-am apucat eu de ea.  Pupici și limbi la greu, spasme si contracții ale ei, fluide dulci. A doua finalizare a fost în gurița ei, la fel ca și prima.

Trebuie să menționez că întâlnirea cu ea a fost de aproape două ore.

Alexandra: 8 (pentru faza cu tricoul și papucii).

Locatia: 9 (o garsonieră mare, mai mult decât decentă).

Prestația fetei:9.

Cadoul: confidential.

Asta este.

 

 

  • Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale

Alexandra e o mare meseriașă, o milfă pe la 35 de ani, cu corp de puștioaică, chip plăcut, vorbăreață, cu mulți ani de experiență, mai ales pe-afară.

Profesionistă 100%.

Adaptabilă, se mulează pe dorințele tale și face totul foarte profi, aproape natural, fără sa exagereze.

Corp foarte mișto, proporțional, tonus muscular bun și foarte strâmtă.

Oral și normal fără reproșuri.

9 overall, e de top.

  • Like 5
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell

Am fost si eu la Alexandra, atras fiind de corpul din poze. Serviciile sunt 150 fin / 250 ora pt ON si NP, +50 pt CIM care de fapt nu prea e CIM...

Locatia e in rondul Alba-Iulia, discreta si curata. Ai pat mare, sa-ti faci de cap, precum si oglinda in fata unei canapele. La baie curat, primit si prosop curat. Nu e lux, dar ai tot ce-ti trebuie.

Alexandra e o femeie ce pare destul de matura. Aparitie destul de banala, in lenjerie intima. Chipul ei nu m-a impresionat cu nimic, dar corpul e de femeie tanara de 20 ani, natura inzestrand-o cu o genetica buna. Talie slim, fundulet sexy, fara grasime, sani feciorelnici cu toate ca e MILF. Pacat ca ii mirosea respiratia a alcool, in rest foarte curata, am lins-o peste tot.

Oralul e bun, dar nu e cel mai trasnet. Se preteaza la pornaciuni, o scuipa, linge coaiele, se uita strengareste in ochii tai, dar nu prea sustine oralul, adica face multe pauze si cam fura mult cu mana (nu venisem pt laba). Pe alocuri o baga si mai adanc, dar nu intra prea mult si nici nu insista cu asta, ba chiar spune ca deep-ul este extra (ceea ce nu mi s-a parut ok). Finalizarea orala e de fapt doar un pic in gurita, iar restul pe buze si limba. Intr-adevar, e misto imaginea cum se scurge de pe buzele ei pe tine, dar si mai frumos e sa vezi cum se scurge din gurita, ca de aia i se spune CIM (cum in mouth).

La normal se descurca mai bine. Se excita frumos atat la cunni, cat si la annilingus si ii place sa fie penetrata. Duce si un pic mai dur, chiar daca o doare nitel, ca simte destul de intens placerea. Geme frumos, pe alocuri fals, dar daca-i dai cu simt de raspundere renunta si la gemetele false si obtii niste sunete autentice. Doar ca... faptul ca o si doare un pic iti cam taie din chef. Iar la sfarsit a avut o mica sangerare, pe motiv ca are vaginul mic si ar fi suprasolicitat - corect ar fi sa ia o pauza pana se reface, ca oricand se poate rupe prezervativul.

Ca atitudine si comportament, e o fata foarte amabila si politicoasa, chiar sociabila si de gasca. Ai ce glumi cu ea si da dovada de mult bun simt. Dar la capitolul GFE nu prea exceleaza, e tandra si iubareata, dar cu FK slabut, doar asa, un pic, cu buzele si varful limbii.

Note:

locatie 9 (central, decent)

fata 7 (aparitie banala, corp ok, damf de alcool)

oral 7 (cam multe pauze sa o frece cu mana, fara deep, CIM semi-reusit)

normal 8 (bun, fara sa fie hardcore, dar de anvergura, pacat de durerea resimtita)

GFE 8 (tandra, de gasca, dar FK slabut, iar faza cu extra pt deep o cam descalifica)

Ciocane tari!

  • Like 9
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salut,

Vizitat d-ra in cursul zielei de ieri.

Sta in zona rond Alba Iulia.

Aveam retineri, insa, m-am bazat pe faptul ca are recenzii bune si clar intalnirea nu putea sa fie un rateu, si asa a si fost...

D-ra este inalta, draguta, aspect usor sofisticat, gen tipa office. Coafura si ochii foarte frumosi te duc cu gandul in aceasta zona.

Cerut si mers la dus, revin in camera...discutam si trecem, usor, la actiune, ca doar pentru asta m-am dus, sa ma relaxez.

Din toata povestea, cel mai mult mi-a placut oralul, mai ales ca de la un moment dat am rugat-o sa poarte ochelari si mi-am activat o fantezie cu aceasta ocazie.

ON - 9

NP - 9

Igiena - 10

GFE - nu astept asa ceva de la escorte insa d-ra isi da silinta si este foarte atenta la ceea ce-ti doresti, deci punctez cu - 9

Referitor la aspect, mie mi-a placut, insa, cum gusturile difera, punctez cu - 8.5

 

Ciocane tari!

  • Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
On 11/2/2022 at 2:52 PM, ovu said:

Fata de treaba.. se simte puțin ca e mai Bătrâna. 
 

nota 10 la atitudine 

note la restul nu pot da ca nu mi a plăcut 

 

pret - 150 fin 

Da...cum ti-ai dat seama frate ca se simte!!??miroase a mucegai...scârțâie!!!??🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😂😜

  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 6 ore, only-me a spus:

Da...cum ti-ai dat seama frate ca se simte!!??miroase a mucegai...scârțâie!!!??🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😂😜

A naftalina nu miros😂😂😂

Pai eu am trup de pustoaica ,nu si chipul, pe care se vede ca sunt femeie matura, logic. Daca la 31 ani unii ma considera batrana, aia e, fiecare cu gusturile lui.

 

  • Like 2
  • Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Las si eu o recenzie

 

Vizitata recent,La  locatie detalii stabilite la telefon bruneta inalta foarte interesanta, cam 30 de ani . Am ramas pentru o finalizare fiind pe graba venit deja spalat de acasa am trecut direct in pat, oralul bunicel putin ajutat de mana, dar ok, fara graba, am  trecut la normal unde se muleaza perfect nu comenteaza, te imbratiseaza si te face sa te topesti in bratele ei accepta pozitii nu e figuranta  după  care am finalizat cu ea deasupra  Achitat 150, o sa mai revin cand voi avea mai mult timp . Note nu dau  le țin pentru mine :)

Spor 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutare !!!


Pfffoaaa.. am vizitat zilele trecute caprioara... si m-am simtit foarte bine.
Daca ar fi sa descriu as repeta ce s-a mai spus deja - e frumoasa, draguta, amabila m-a facut sa ma simt foarte bine, comunicativa (poate si un pic de click). Bun simt si mega degajata, e de gasca rau. Ce sa mai, per total foarte misto fata.
Ajuns la locatie, foarte usor, foarte rapid, invitat la dus si apoi in camera de joaca, unde am inceput cu sarutari pe sanii ei frumosi, pe corp, apoi a inceput ea cu un ON foarte bun cu lins, iar buzele ei sunt de senzatie.
Am cerut si eu sa ma bucur de ea si foarte curata, fara gusturi sau mirosuri (rectific - miroasea minunat).
Am continuat cu oral la marginea patului, apoi caprita unde am si finalizat in balon.


Note... eu ii dau nota 9 per ansamblu la absolut tot, de la atitudine (un mare plus), look, cat si la servicii.


De revenit, cu siguranta, de cat mai multe ori, sper sa aiba parte de oameni de calitate si sa stea cat mai mult cu noi!
Te pup AlexandraMlf si iti multumesc !!! 

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din nefericire am avut si eu acum cateva zile proasta inspiratie de a o vizita pe titulara, asta pt ca unde vroiam inițial  nu am gasit loc si ..impins de poze -care mi-am dat seama ulterior ca sunt f vechi....cred ca asa arata acum vreo 6-7 ani și recenziile umflate de către niște omuleți verzi care fut doar orci!!

O experienta cu mult sub asteptari, mediocra, singurele calitati sa zic asa ar fi ca are un corp slim , sani potriviți , pizda relativ ok dar cu multe ore multe  de functionare...si ca e "de treaba" cum au mai spus si altii...Ca și înfățișare...la fata banala, nimic atractiv,miliarde bruneta și slabuta.. vârsta estimata în jur de 37-38 ani cel putin... iar ca tinuta, atitudine  si prezentare nu are nicio legatura cu meseria de escorta. Tinuta banala.. un capod mototolit și picioarele goale..nimic sexy...arata obosita ca infatisare, prezenta mahmura  ca după o beție zdravănă după care încă nu si-a revenit! In camera unde se desfasoara actiunea era patul cu o lenjerie mototolita ce părea destul de folosita, în tot apartamentul o lumina strategica  difuza si rosiatica sa nu vezi bine ceea ce, unde  si pe cine futi.. oral nep asa de un 5  tras de par, mai cu pauze...mai  cu gura ...  mai cu mana.. hai lasa ca se scoala ea..😄

Normal protejat fara artificii  face totul mecanic, doar o poziție fără implicare din partea ei..dar e bine ca a stat nu  fugit nicăieri  🙂 cam tot de 5...

Când vad mai sus asa note mari date aici ma apuca rasu' ce fut astia..

Pentru mine doar o vizita a fost mai mult decât suficienta..alții sa facă ce vor..o recomand doar dușmanilor..🙂

PS ..Probabil topicul este moderat și curățat, ca prea este curat..probabil va fi ștearsă recenzia asa ca o salvez și o pun iar în caz ca se da cu mopul..

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 35 minute, navigatoru a spus:

Din nefericire am avut si eu acum cateva zile proasta inspiratie de a o vizita pe titulara, asta pt ca unde vroiam inițial  nu am gasit loc si ..impins de poze -care mi-am dat seama ulterior ca sunt f vechi....cred ca asa arata acum vreo 6-7 ani și recenziile umflate de către niște omuleți verzi care fut doar orci!!

O experienta cu mult sub asteptari, mediocra, singurele calitati sa zic asa ar fi ca are un corp slim , sani potriviți , pizda relativ ok dar cu multe ore multe  de functionare...si ca e "de treaba" cum au mai spus si altii...Ca și înfățișare...la fata banala, nimic atractiv,miliarde bruneta și slabuta.. vârsta estimata în jur de 37-38 ani cel putin... iar ca tinuta, atitudine  si prezentare nu are nicio legatura cu meseria de escorta. Tinuta banala.. un capod mototolit și picioarele goale..nimic sexy...arata obosita ca infatisare, prezenta mahmura  ca după o beție zdravănă după care încă nu si-a revenit! In camera unde se desfasoara actiunea era patul cu o lenjerie mototolita ce părea destul de folosita, în tot apartamentul o lumina strategica  difuza si rosiatica sa nu vezi bine ceea ce, unde  si pe cine futi.. oral nep asa de un 5  tras de par, mai cu pauze...mai  cu gura ...  mai cu mana.. hai lasa ca se scoala ea..😄

Normal protejat fara artificii  face totul mecanic, doar o poziție fără implicare din partea ei..dar e bine ca a stat nu  fugit nicăieri  🙂 cam tot de 5...

Când vad mai sus asa note mari date aici ma apuca rasu' ce fut astia..

Pentru mine doar o vizita a fost mai mult decât suficienta..alții sa facă ce vor..o recomand doar dușmanilor..🙂

PS ..Probabil topicul este moderat și curățat, ca prea este curat..probabil va fi ștearsă recenzia asa ca o salvez și o pun iar în caz ca se da cu mopul..

Stai linistit ca nu sterg nimic, din contra, iti dau si raspuns chiar si cu dovezi la ceea ce voi puncta.

La inceput ai zis ca recenziile sunt umflate de unii care fut doar orci, ca pozele mele au 6-7 ani, apoi zici ca eu sunt slim in realitate. Pai eu inteleg ca si de mine zici ca as fi orca, prin deductie grasa, nu ? Apoi zici ca sunt slim. Pai hotaraste-te. Ori sunt poze vechi care nu reflecta realitatea, ori sunt slim ?!

Zici ca pizda mea are "multe ore de functionare". Nu cred ca a stat nimeni cu lumanarea la curul meu sa-mi contorizeze "orele de functionare" si dai dovada ca intri in categoria de barbati care cred ca forma , culoarea, aspectul etc au legatura cu km rulati😂 Mai documenteaza-te si dupa mai vorbim. 

Mai jos, de "al dracu si ambitios", voi face poza la buletin la primele cifre sa iti dovedesc ca bati campii. Cand zici ca am "37-38 ani pe putin" e clar ca ma faci de 40😂 Am mai zis si in alte comentarii. Nu mai asociati corpul care arata de 20 ani cu asteptarea ca si la fata sa arat de 20 ani. 

"Capodul mototolit" despre care mentionezi , iti voi zice asa. Am doua capoade de matase, unul roz si unul negru. Imi voi face special maine poze in ele ca sa arat si altora in ce "hal" te-am primit si ce "orca" slim sunt eu😂

Despre tocuri. Am persoane pe care le-am primit pe tocuri, pe alte persoane nu.Asa e ! Nu fac vreo discriminare , ci fac un efort suplimentar cand primesc pe cineva pe tocuri, caci acum cativa ani am avut un accident grav de unde m-au scos cei de la descarcerare, incat nu as avea voie tot restul vietii sa mai port tocuri si cu toate astea eu ma supun unui risc de fiecare data cand ma urc pe ele.

De naspa ce sunt, eu sunt invitata des la diverse petreceri private , deci da, exista sansa sa ma fi gasit obosita dupa o astfel de iesire, de aici si lenjeria mototolita unde eu am stat intinsa pana sa ajungi tu.

Cat despre actiunea dintre noi2, ce pot spune? Cu unii am avut niste experiente memorabile si orgasme de m-au stiut vecinii, cu altii nu mi-am mai dorit o a doua intalnire. La fel e invers si pt voi. Nu suntem roboti, nu pot iesi toate intalnirile la indigo, pt ca toti suntem diferiti si fiecare intalnire este unica si personala. Dar daca spui "ca am stat si nu am fugit", inseamna ca mi-am onorat serviciile pt care am fost platita si le-am oferit asa cum am putut in functie de partenerul avut.

Succes si spor in experiente cat mai reusite si ca idee,in recenzia asta nu m-ai jignit doar pe mine ci si pe toti cei care m-au vizitat botezandu-i "niste omuleti verzi care fut doar orci".20221116_000054.jpg.82e91d2435dd50e976afb28b57224bf6.jpg

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut confraților azi am fost la Alexandra. 

Locație: Rond Alba Iulia ...

Ea este... finuta are vocea foarte frumosa,  cred ca asta ma făcut sa ajung la ea...

Prestația 

De la tel am vb ...pentru o finalizare orală  , fata  sa conformat ,pe toată durata vizitei a râs într-una,  era bine dispusă  , înțelegeți voi...

Oralul a fost bunicel, nu ca ala care ma așteptăm,  a descris un coleg mai sus ,nu dau note...

Ea este frumușică glumește, primitoare ,cum o pui asa stă, te întreabă cum vrei sa stea...

Nu prea am ce sa mai zic am stat la o finalizare orală...

Succes 

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee

am fost de doua ori la Alexandra...pentru cine mai are retineri, este fata din poze. corp superb, pentru cerintele mele, atitudine  corecta pro client...

locatie-8-nu prea ai alternative la gelul de dus

-GFE- PT MINE 10, faraFK... 

-escorta-9-fata8, corp 10, fata este ok....

-ON-8, ok , dar fara sa fie ceva memorabil;

-NP- 10-pizda stramta, lubrifiata natural, accepta orice pozitie;

raport  calitate pret ok;

de recomandat DA , pentr amatorii de slim, fata arata superb!

 

 

  • Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salut,

Am fost și eu în vizită Alexandra. 

Contact și programare pe WhatsApp foarte ok. Ajuns în locație - o garsonieră curățică, pe la piața Alba Iulia. 

Întâlnire ok cu două minusuri mici reparabile usor care o sa le menționez. 

Primul ca m-a întâmpinat ne-echipată. După scurtă socializare și un duș rapid am început cu un oral din picioare - al doilea minus ca cum s-a sculat a pus căciulița (ideal ar fi sa dureze măcar 5 minute). Am trecut la un 69 după care am schimbat 3-4 poziții și am finalizat în balonaș. 

Note:

Locație 8

Alexandra 8 (ok la chip și la corp - prezentarea putea sa fie mai sexy) 

ON 7 (daca dura mai mult era opt) 

NP 8

Gfe - nu, dar este vorbăreață și prietenoasă 

150/25-30 min dtd

Concluzie - poate revin - nu cred ca sunt o problema de revizuit micile minusuri. 

  • Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...