Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Va propun urmatoarele teme de discutie si intentionez sa va revelez anumite secrete ale trupului, fiziologiei, biomagnetismului specific al femeii

 

1.Menstruatia - o boala periodica a femeii moderne, diminuarea acesteia sau chiar suspendarea ei la vointa prin metode perfect naturale este un indicator al unei sanatati si vitalitati perfecte.

 

2.Metode practice de indepartare a menstruatiei prelungite, a durerilor premenstruale, intermenstruale si explicatii ale lor.

2.1. Prin dieta inteligent aleasa si perseverent aplicata

2.2. Prin administrare de plante medicinale.

2.3. Prin amorul cu continenta perfect realizata intr-un cuplu iubitor si transfigurator alaturi de un barbat perfect continent sexual

2.4  Prin posturi de yoga si exercitii energetice specifice

2.5  Prin combinarea primelor 4 metode intre ele

 

3.Tipologiile feminine.

 

4.Efecte de nedorit ale menstruatiei prelungite, durerile premenstruale, efecte de nedorit din timpul menstruatiei.

 

5.Relatari ale unor femei care au reusit sa diminueze sau chiar suspende menstruatia partial sau pe perioade indelungate - metodele lor(altele in unele cazuri decat cele prezentate aici)

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Pentru barbati ... pentru a intelege ce se intampla cu femeia in timpul menstruatiei puteti face un test simplu: nu dormiti deloc timp de 3 zile si 3 nopti la rand ... atunci veti simti ceea ce simte o femeie in timpul mensturatiei.

Evident durata si intensitatea efectelor difera de la un caz la altul ....

 

De retinut - femeia in timpul menstruatiei este mai sensibila si trebuie tratata cu afectiune si grija ... si nu in ultimul rand ... desi poate parea paradoxal ... femeia este foarte activa sexual in 2 momente ale lunii ... in momentul ovulatiei si ... in momentul menstruatiei ...

deci este exceptional daca atat barbatul cat si femeia ar inlatura aceasta idee gresita ca menstruatia e ceva murdar, ceva de care ne e rusine sau un pacat si ar face dragoste cu ea cu continenta sexuala chiar atunci(in perioada menstruala)

- aceasta este in sine o metoda de vindecare a acestei afectiuni periodice care este menstruatia, metoda consta in a face mereu cu iubire si transfigurare dragoste cu femeia iubita folosind acest secret: continenta sexuala perfecta ... astfel, gradat in timp si femeia ajunge sa controleze aceste mecanisme ale ovulatiei si menstruatiei si devine mult mai fericita si perfect sanatoasa, de asemenea ea isi poate prelungi considerabil durata vietii(deci nu numai calitatea vietii)

 

Dealtfel aceste idei(ca fiecare femeie trebuie sa aibe menstruatie si ca menstruatia ar fi ceva murdar, demn de rusine sau un pacat)  au fost implementate in mentalul colectiv de anumiti barbati(care nu au inteles asa cum trebuie aceste taine) care aveau niste complexe si frici relativ la sange apoi au fost preluate de toata lumea fara o minutioasa analiza(anatomica, bio-fizica,chimica,psihologica etc) ...

 

Deci va rog pe voi dupa aceasta scurta introducere sa alegeti despre ce vreti sa vorbim mai intai ...

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Va rog sa va exprimati politicos si cu bune intentii pentru a primi raspuns(voi raspunde tuturor intrebarilor inteligente, curiozitatii voastre si voi raspunde eu personal citatele vor fi doar relatarile anumitor femei care au reusit-punctul 5.),

in acelasi timp va rog sa fiti cat mai la obiect si va astept mai ales pe femei la un dialog pe aceste teme, la relatari daca aveti pe aceste teme.

Iar daca nu va intereseaza subiectul va rog sa nu postati nimic si nu voi intra in amanunte ... va ramane doar o informatie ca un titlu ... De asemenea daca doriti o conversatie privata ma puteti apela pe pm(private message) sau daca nu puteti(nu aveti private messages - activat) lasati un id de mess sau gtalk si vom vorbi in particular acolo.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Transmit o anumita forma de cunoastere foarte importanta pentru sanatate si chiar pt longevitate(in legatura cu aceste aspecte sunt foarte riguros si actionez fara compromis)

 

Impresia este a ta sau tu gandesti ca eu am aceasta impresie :) - oricine se poate exprima pe acest forum exact asa cum doreste(evident in functie de asta sunt si consecinte - daca injura poate fi banat, daca face misto nu ii voi raspunde etc)

 

Sincer iti spun eu nu am nici macar impresia ca acest corp pe care il folosesc este al meu :)

 

Al meu nu este decat ceea ce sunt iar corpul si mintea sunt doar instrumente ale mele ... nu ma identific cu instrumentele exemplu:

Un om care trage cu pistolul ar fi ciudat sa creada ca el este un ... pistol :)

 

Inchei cu off-topicul si va invit din nou sa dicutam despre temele topicului

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Buna, Ananda,

 

Iti urmaresc cu interes postarile si de multa vreme tin sa iti scriu. In primul rand, iarta-ma ca iti spun, ii inteleg perfect pe tipii de pe forum pentru reactiile lor, poate ca ai gresit locul… Imi dau seama ca din punctul tau de vedere acesta este "the place", aici se "aduna" atatia mii de barbati cu acelasi interes, insa scopurile lor difera un pic de viziunea ta. In fine, oricum nu o sa te pot convinge eu, am vazut ca esti perseverent :) Sa revenim, deci, la subiect.

 

Pe mine una ma intereseaza foarte mult treaba asta cu menstruatia - mi se pare aproape revoltator ca in mileniul 3, inconjurati/te fiind de atata tehnologie si promisiuni catre o lume alien-like, sa vad reclame la Tampax… Si pentru asta aproape ca imi pare rau ca sunt femeie, cateva zile pe luna. Deci, do tell, ce sanse am eu, care practic sexul cu barbati ce nu au ajuns la continenta sexuala, sa imi controlez sau chiar reprim menstruatia? Cum o pot face prin alimentatie (mai degraba), ceaiuri, concentrare, etc.? Astept cu interes un raspuns! Multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Ma bucur ca ai deschis a cest subiect Andra ... iti voi raspunde foarte detaliat la intrebarile tale in cele ce urmeaza ...

 

Poti sa imi spui orice nu sunt aici sa fac fitze, sa ma dau mare, sa ii consider pe unii mai nu stiu cum decat altii ci sa transmit exact si cat mai bine detaliat anumite informatii.

 

Andra:Deci, do tell, ce sanse am eu, care practic sexul cu barbati ce nu au ajuns la continenta sexuala, sa imi controlez sau chiar reprim menstruatia?

 

In primul rand reprimare nu e bine sa faci ci mai degraba control pana la suspendare la vointa - ce inseamna asta:

inseamna ca prin ajutorul anumitor regimuri alimentare si/sau unei anumite administrari de plante foarte bine alese poti la inceput declansa niste procese iar apoi(gradat, in timp) urmarind aceste procese vei putea ajunge sa le declansezi doar prin simple comenzi mentale.

 

Andra:Cum o pot face prin alimentatie (mai degraba), ceaiuri, concentrare, etc.?

 

Aici ai pus punctul pe "i" adica nu numai ca iti doresti dar chiar esti dispusa sa incerci si nu una ci 3 metode diferite iar aici trebuie sa te felicit pt ca in cazul aplicarii celor 3 metode combinate vei reusi mult mai repede.

 

Ce iti voi recomanda in continuare te va face sa te simti foarte bine(pastrand aceasta gigantica cantitate de energie pe care gradat nu o vei mai pierde in fiecare luna), sa fii mai sanatoasa si sa castigi controlul asupra propriului tau corp ...

 

Vrei sa iti explic si principiile ca sa intelegi sau vrei doar metoda propriu-zisa?(voi incepe cu prima: adaptarea regimului alimentar la cele 4 faze ale ciclului menstrual astfel incat menstruatia sa se reduca gradat cantitativ precum si pt eliminarea rapida a tuturor durerilor si starilor specifice pre si intermenstruale)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Cateva observatii de baza si comparatii cu regnul animal ...

 

Anumiti dieteticieni mai rasariti au descoperit urmatoarele:

 

Animalele salbatice nu au menstruatie ele au perioade de imperechere o data sau de doua ori pe an, animalele domesticite de om(care au o dieta asemanatoare cu a omului prezinta o exacerbare a activitatilor sexuale iar congestia genitala care insoteste aceste procese devine mai intensa pana cand se manifesta sub forma hemoragiei menstruale asemanator cu menstruatia la femeie.

 

Mai apoi toti observatorii au fost de acord ca in cazul animalelor alimentatia nenaturala si conditiile artificiale de viata sunt principalele cauze pt aparitia menstruatiei la animalele domestice.

 

Ajungand la om existau si chiar mai exista anumite triburi apartinand anumitor civilizatii considerate "barbare" care aveau aceste indicatii in ce priveste dieta, exista si acum anumite locuri in America de Sud(Kaffir sau Orinoco) unde femeile in perioada menstruala au ori restrictii la carne, lapte sau alte produse de origine animala ori in perioada menstruala tineau anumite forme de post(fara hrana ci doar cu apa).Ei considerau menstruatia o boala neplacuta atat pt femeie cat si pt cei care interactionau cu femeia in aceasta perioada.

Nu sunt total de acord cu ei dar ii recunosc ca mai evoluati pe aceasta directie decat civilizatia europeana a zilelor noastre.

 

Nu voi reda aici toate studiile pt ca m-as intinde pe zeci de pagini.Am spus doar ideile de baza.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Regimul alimentar va contine 4 aspecte de baza:

 

1.Cantitatea de hrana

2.Calitatea

3.Modul de preparare

4.Modul de combinare

 

De asemenea esentiale sunt alte 4 categorii tinand cont de perioada ciclului menstrual

 

1.Dieta pt perioada 1

2.Dieta pt perioada 2

3.Dieta pt perioada 3

4.Dieta pt perioada 4

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

1.Cantitatea de hrana:

 

Aceasta trebuie adaptata la focul digestiv(puterea specifica tie de a digera) - ce sinseamna aceasta: inseamna ca dupa masa sa poti sa faci activitati fiind energizata, bine dispusa, incarcata cu energie - aceasta este aproximativ 75% din cantitatea de hrana pe care o folosesti atunci cand mananci "pe saturate"

Aceasta cantitate variaza de la femeie la femeie.

Apoi de retinut cand se trece catre perioada menstruala 3 aceasta cantitate va fi redusa gradat(e bine sa mananci din ce in ce mai putin) pana cand se ajunge in perioada 4 - perioada in care e bine sa mananci doar fructe, sa bei sucuri de fructe si apa.In perioada postmenstruala(perioada 1) cantitatea de hrana va creste iar gradat atingand maximul la jumatatea perioadei 2.

 

2.Calitatea hranei:

 

Alimentatia femeii care doreste sa reduca sau chiar elimine manifestarile specifice menstruatiei trebuie sa fie proaspata, plina de viata si naturala.

Deci vor fi strict interzise: carnea si produsele din carne(prin asta intelegand inclusiv peste, vanat, fructe de mare), zaharul si toate produsele ce contin zahar, consumul de medicamente precum si toate alimentele artificiale(conservanti,coloranti, aromatizatori, aditivi, etc cunoscute sub numele de E-uri)

Alimentele folosite in mod preponderent vor fi cele de origine vegetala: legumele, cerealele, fructele, uleiurile(cele cat mai naturale nu cele rafinate), la care se adauga lactatele(doar cele nepasteurizate) si ouale dar acestea vor fi reduse cantitativ pe perioada 3 iar deloc folosite in perioada 4.

Alimentele bogate in proteine(cele de natura vegetala: fasole,naut,linte,soia sau cele de natura animala:branza, unt,oua) foarte putin folosite in perioada 1, folosite in perioada 2, foarte putin in perioada 3 si in perioada 4 deloc.

De asemenea pentru perioada 3 este exceptional sucul din morcov crud si mar combinat in proporite egala sau morcovul si marul rase si amestecate impreuna. - actiune estrogenica ce regleaza dezechilibrele hormonale din corpul femeii specifice acelei perioade.

Alta indicatie pt aceasta perioada ar fi combinatia intre frunze de lucerna si frunze de fenicul daca sunt disponibile proaspete in acea perioada

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

3.Modul de preparare:

 

Alimentele proaspete si crude(negatite) e bine sa fie cantitativ 50-70% din cantitatea totala de hrana.

In perioada 1: Alimente crude in proportie mare(totusi alimente hranitoare) si consum moderat de alimente preparate.

In perioada 2 se creste gradat atat cantitatea de hrana cat si raportul intre hrana cruda si cea gatita putand ajunge la 60% hrana gatita si 40% hrana cruda(pentru ca exista suficiente resurse pt corecta asimilare si digestie a acestor alimente)

In perioada 3 ponderea alimentelor gatite trebuie sa scada gradat pana la 0 la sfarsitul perioadei a 3-a iar procesele de gatire este bine sa fie preponderent coacere.

In perioada a 4-a(perioada menstruatiei) este recomandat sa se consume numai alimente crude mai precis fructe usoare(mere, pere, kiwi, portocale, grep, etc) si legume de la care consumam partea aeriana(frunze)

 

4.Combinarea alimentelor:

 

Ca regula generala nu combinam alimente din grupe diferite.

 

Grupele sunt:

1.fructele

2.leguminoasele

3.oleaginoasele

4.cerealele

5.produse de origine animala: oua,unt, branza

 

1.Fructele se mananca necombinate cu nici o alta categorie si se mananca primele cu 30-40 de minute inainte de masa

2.Vom evita combinatiile cel mai greu digerabile: branzeturi asociate cu leguminoase, uleiuri sau oleaginoase

3.Alimentele hranitoare sau cele greu digerabile vor fi gatite separat sau in combinatii de doar 2 categorii si se vor folosi condimente care ajuta digestia(busuioc, ghimbir, piper, ardei iute, maghiran, patrunel, marar, tarhon,salvie). - condimentele iuti vor fi folosite doar in perioada 2 intens in perioadele 1 si 3 moderat chiar deloc spre sfarsitul perioadei 3.

4.Nu se doarme decat cel mai devreme la o ora dupa masa.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Cele 4 perioade ale ciclului menstrual(mod de calcul)

 

Perioada 1 este din momentul in care s-a oprit menstruatia si dureaza aproximativ 7-8 zile, perioada 2 dureaza urmatoarele 7-8 zile, perioada 3: urmatoarele 7 zile iar perioada 4 este perioada delicata care contine perioada postmenstruala si perioada menstruala aceasta a 4-a perioada poate dura 5-8 zile depinzand de la femeie la femeie.

 

Un calcuul simplu este: media duratei menstruatiei din care scadem durata menstruatiei si a premenstruatiei(1-2 zile inainte de menstruatie) si o impartim in 3 parti egale.

Exemplu: durata medie a menstruatiei este 30 de zile si durata medie a menstruatiei este 4 zile+2 premenstruale deci vom avea perioada 4=6 zile

celelalte 3 perioade sunt: 30-6=24 24/3 = 8

Perioada 1 - 8 zile perioada 2 - 8 zile perioada 3 - 8 zile perioada 4 - 6 zile

 

Aici am folosit un model general(libertate mare de alegere a alimentelor) al dietei pentru reducerea gradata a duratei perioadei de "boala" menstruala ... daca doriti diete personalizate va pot ajuta in acest sens.

 

De retinut in aceasta directie ca menopauza va fi cu atat mai tarziu instalata cu cat menstruatia este redusa sau chiar suspendata, este posibil ca aceasta sa fie impinsa dincolo de durata de viata(adica sa nu fie experimentata in aceasta viata) - beneficii multiple printre care sanatate exceptionala, stralucire a chipului, tinerete prelungita si altele

 

Orice femeie poate in acest fel sa reduca toate neplacerile datorate menstruatiei abundente si a neplacutelor stari pre sau intermenstruale.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Hai sa fiu si mai generos de atat ... ca vine 1 martie : consultatie pe acest subiect fara costuri pentru toate femeile de pe acest site precum si diete personalizate(care tin cont de varsta, afectiuni, specificitati, tip constitutional, regiune in care traiti, mediu de lucru etc) daca doriti.

 

Va imbratisez cu dragoste pe toti !

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Voi continua cu raspunsul catre Andra:

 

2.Ceaiuri(cum zici tu)

 

Precizare: administrarea de plante cea mai eficienta este cea sublinguala, apoi este cea sub forma de macerat la rece sau macerat in miere.

 

Descriere:

 

Administrarea de plante sublinguala:

 

Plantele de luat se macina bine impreuna pana devin o pulbere fina(cu o rasnita electrica sau manuala) apoi se ia o lingurit cu varf(maxim pt o administrare) si se pune sub limba, daca este prea uscat amestecul se umezeste cu o lingurita de apa, apoi acest amestec se tine sublingual(sub limba) 5-15 minute dupa care intregul amestec se inghite, aceasta administrare se fac inainte de a ne hrani cu fructe dimineata sau inainte de orice masa cu minim 30 de minute.

 

Administrarea de plante sub forma de macerat la rece:

 

Se umple un pahar cu apa(150-250ml) apoi se pune o cantitate de pulbere din plante variind de la o lingurita plina la 5 lingurite pline(in functie de cat aveti de luat) si se amesteca bine, dupa amestecare puteti incepe sa beti imediat lichidul care va fi baut gradat nu tot odata, daca doriti puteti lasa la macerat aproximativ 4-6 ore depinzand de temperatura dupa care puteti strecura cu o sita fina si bea doar lichidul.

Observatie importanta: daca il beti imediat se bea cu totul, daca il lasati la macerat se poate bea doar lichidul.

 

Maceratul in miere:

 

La fel ca cel in apa cu dieferenta ca adaugati miere iar raportul apa-miere il puteti varia cat de mult doriti in functie de cat de gros doriti sa fie amestecul sau cat de dulce(plantele sunt deseori amare,astringente, gusturi neplacute pentru cei cu toleranta mai mica la gust asa ca mierea aduce o imbunatatire a gustului pe langa efectele benefice ale absorbtiei plantelor.

 

Daca nici una din metodele de mai sus nu vreti sa o folositi atunci decat deloc puteti folosi infuzia(ceaiul) dar e bine sa stiti ca ceaiul are o eficienta mult scazuta(prelucrarea la cald reducand in mare masura anumite calitati ale plantelor)

 

Retete pe baza de plante nu pot acorda decat personalizat(tinand cont de varsta, tip constitutional, dieta, mod de viata, ocupatie, zona geografica, afectiuni specifice persoanei etc)

 

Totusi va pot da cateva repere generale:

 

Busuioc 1-2
Busuioc salbatic 1-4
Bujor 1-3
Brusture - radacina 1-2
Captalan -radacina 2-3
Cardamom -seminte 1-3
Caltunasi-fl si frunze 2
calin- scoarta 1-4
Carcel partea aeriana 1-3
Ceai verde - fruze tinere 1-3
Coacaz negru- frunze 3
Coada racului - frunze 3-4
Coltii babei fructe 1-2
Coriandru - seminte 1-3
Echinaceea - rizom si radacina 1-3
Ghimbir - radacina 1-3
Frasin- frunze 1-4
Galbenele flori 1-2
Ginko biloba 1 si 3
Ginseng radacina 1 si 3
Iasomie -flori 1-3
Laptuca - partea aeriana 1-2
Lemn dulce - radacina 1-2
Lotus - seminte 2-4
Lipicioasa - parte aeriana 1-3
Menta frunze 2-3 Menta creata la fel
Mesteacan- frunze - 3
Napraznic - p aeriana - 1-4
Paducel - frunze si flori 1-3
Patlagina mare frunze 1-2 Patlagina ingusta la fel
Piper negru seminte 2-3
Porumb -matase 3-4
Pufulita - p aeriana 1-4
Roinita frunze 1-3
Rosmarin - frunze 1-3
Salvie - fruze 1-3
Sanziene- flori 1-3
Salcie- scoarta - 3
Schinduf - seminte 3-4
Sovarf - flori 1-3
Sunatoare - flori 2-3
Traista ciobanului - p aeriana 1-4
Trandafir - petale - 1-4
Stevie - p subterana - 1-2
Trifoi rosu- flori 1 si 3
Unguras - partea aeriana 3 si 4
Urzica - radacina si frunze - 1-4
Telina - seminte 1-3
Vasc - planta fara fructe - 1-4
Zmeur - frunze - 1-4

 

Cu precizarea ca toate plantele recomandate pt perioadele 1-3 sau 2-3 spre sfarsitul perioadei a 3-a se administreaza in doza din ce in ce mai mica la sfarsitul perioadei a 3-a nu se va mai administra deloc.

Daca vreti sa incercati voi acasa incercati gradat fara sa socati organismul si vedeti ce plante vi se potrivesc si in ce cantitati.

Daca vreti specializat cautati un specialist ayurveda si ii cereti o schema cu plante pt diminuarea sau chiar suspendarea menstruatiei.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

3.Concentrarea:

 

Definitie: capacitatea de a mentine in minte un singur gand sau focalizarea pe o singura actiune(atentia intr-o singura directie)pentru o perioada cat mai mare de timp.

Practic capacitatea de concentrare se masoara asa: timpul cat o fiinta umana reuseste sa mentina un singur gand(cand in minte a aparut un alt gand atunci timpul se opreste)

Capacitatea de concentrare se antreneaza luand gradat diverse obiecte, peisaje, puncte pe corp etc si focalizand atentia doar pe ele - cu specificatia ca o minte antrenata se poate focaliza pe orice obiecte, idei forta etc chiar daca acestea sunt neplacute sau la prima vedere.

 

In cazul unei femei care doreste sa suspende sau sa diminueze macar menstruatia concentrarea se va face pe punctul din mijlocul fruntii(aproximativ 1-2 cm deasupra punctului unde se intalnesc sprancenele) sau in mijlocul piptului(plexul cardiac) - exact in mijloc.

 

Posturi fizice care ajuta concentrarea:

 

1.Diamantul:

Pe o paturica data in 4 sau pe o perna de canapea mare(sa fie moale).

Va asezati pe genunchi si va pozitionati astfel incat genunchii sa fie la latimea unui pumn intre ei iar talpile sa formeze ca o albie unde plasati sezutul, mainile vor fi asezate pe genunchi si spatele drept si capul in prelungirea coloanei vertebrale(drept).Ramaneti relaxata si realizati in aceasta pozitie exercitiul de concentrare.

2.Postura continentei:

Va asezati pe genunchi si uniti genunchii departand talpile intre ele, asezati apoi sezutul intre cele 2 picioare(in postura finala vazuta de sus pozitia picioarelor arata precum vardul unei sageti.Mainile se aseaza pe genunchi, spatele drept si capul drept(in prelungirea coloanei vertebrale)

 

Ramaneti in aceste pozitii atat timp cat va simtiti bine nu fortati, la prima senjatie de jena, amorteala, dureri de genunchi etc reveniti - esential - nu fortati deloc.

 

Practic: puterea de concentrare a unei fiinte cu putere de concentrare mica este 1-3 secunde,  a unui om obisnuit 1-10 secunde, a unei fiinte cu o putere mare de concentrare 10-30 secunde si a unui yoghin avansat >30 de secunde.

 

Gradat, pe masura ce se antreneaza fiecare fiinta umana poate creste aceasta durata a concentrarii.

Focalizarea mentala(concentrarea) este capacitatea de a alege la vointa subiectul pe care va fi focalizata atentia.

Aici nu vorbim de gandurile obsesive(care apar repetitiv si indiferent de vointa bolnavului) - in cazul bolnavilor cu boli psihice exemple: paranoicii, obsedatii, maniacii, schizofrenii etc - acestia pot avea o capacitate mare de directionare a atentiei asupra unui unice idei forta dar in cazul lor duce la boala pt ca mentalul nefiind controlat se misca singur si distructiv.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Andra - pentru rezultate extraordinare(rapide si cu efecte durabile) combina cele 3 metode si practica-le pe fiecare din ele in fiecare zi(asa cum te speli pe dinti sau asa cum te duci la lucru - deci foarte serios ... astfel vei reusi ... daca ai vreo nelamurire te rog sa intrebi

 

Aici am incheiat raspunsul pt Andra.

 

Pe rand si in ordine raspund tuturor :)

Link spre comentariu

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Raspuns pt xoxo:

Nu sunt antrenor de fitness ci mai degraba dietetician, te pot ajuta daca doresti pt a-ti adapta dieta si somnul in raport cu activitatile tale(munca, fitness) pentru a functiona la maximul tau(de eficienta) si sa fii sanatos.
Relativ la fitness singura mea experienta sunt exercitiile de forta in aer liber(un fel de gimnastica de forta am practicat: flotari la sol, paralele, pt triceps brahial, tractiuni cu diverse prize si tractiuni inverse si pentru dezvoltare muschi umeri celebrele flotari la frunte pe perete) - daca practici asa ceva te pot ajuta in rest nu ma pricep prea bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...