Sari la conținut

0754684414 Eva

Postări Recomandate

• Oras:Targu mures
  • Oras:Focșani

Fără sa il supărăm pe fake agent22b mie imi pare ceva dubios si la acest topic si pe cel al colegei, tu deschizi topice pentru ambele la distanță scurta de timp, ne pui si niste recenzii din alte părți, apoi vin fetele si posteaza anunturile lor dupa publi apoi cine credeți ca le da inimioară 😂😂😂😂😂, știți ce zic? 

Link spre comentariu
  • Oras:Tenerife 😂😂
  • Oras:Tenerife 😂😂

Am.sunat astazi dameza pentru cateva detalii...dansa zice 🤔150/250 locatie undeva zona garii(str.Garii) ,acu' sa fi inteles gresit 🤭 oare?!,poate ne lamureste domnita....

Si inca un aspect daca poate clarifica un pic "100 finalizarea max 20min" ...timpul se contorizeaza de cand se incepe actiunea  sau intrarea pe usa ,sunatul la interfon/batut la usa ,fara a fi ironic ...doar pura curiozitate...multumim anticipat!🤙

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, beatranga a spus:

Am.sunat astazi dameza pentru cateva detalii...dansa zice 🤔150/250 locatie undeva zona garii(str.Garii) ,acu' sa fi inteles gresit 🤭 oare?!,poate ne lamureste domnita....

Si inca un aspect daca poate clarifica un pic "100 finalizarea max 20min" ...timpul se contorizeaza de cand se incepe actiunea  sau intrarea pe usa ,sunatul la interfon/batut la usa ,fara a fi ironic ...doar pura curiozitate...multumim anticipat!🤙

20 de minute din momentul cand te fileaza pe geam si te dirijează unde e scara in care trebuie sa intri😂😂😂😂😂

Link spre comentariu
Acum 9 minute, beatranga a spus:

20 minute de când ai plecat tu de acasa cred :)))) asa ca ai grija prin ce zona stai 

• Haha 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
Acum 22 minute, beatranga a spus:

Cu siguranță ai înțeles greșit, preturile mele sunt de 100/200, iar finalizarea este 20 de minute  de la intrarea în camera! 

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Acum 13 minute, Malkocoglu a spus:

Sta mai prost cu aritmetica daca 60 de min e 200 nu era clar ca 30 si nu 20 e 100? Pun pariu ca nu stie cate unghiuri are un patrat👍doar sa ii spuna 🦈

Vrei sa mi pui tu timpul pe prețurile mele?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
55 minutes ago, Malkocoglu said:

Fără sa il supărăm pe fake agent22b mie imi pare ceva dubios si la acest topic si pe cel al colegei, tu deschizi topice pentru ambele la distanță scurta de timp, ne pui si niste recenzii din alte părți, apoi vin fetele si posteaza anunturile lor dupa publi apoi cine credeți ca le da inimioară 😂😂😂😂😂, știți ce zic? 

Nu mă supăr. M-au rugat fetele să le ajut cu deschiderea topicelor. Ioana este preferata mea și am ajutat-o. Mai departe este alegerea voastră. Spor la fete frumoase!!!

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, fakeagent22b a spus:

Nu mă supăr. M-au rugat fetele să le ajut cu deschiderea topicelor. Ioana este preferata mea și am ajutat-o. Mai departe este alegerea voastră. Spor la fete frumoase!!

Sa moară varul meu Codin daca nu am crezut ca esti rechin, mie asa mi s-a parut din inimioare si alte trestii. Spunei mucioasei ca nu a ciocnit valiza in gara la Galati cu mine, poate tacsu si daca vrea sa faca bani la Focsani sa lase claxonul mai incet ca nu ma impresioneaza👍

Link spre comentariu
Acum 30 minute, Malkocoglu a spus:

Eu nu am cum ca nu sunt 🦈rechinul tau dar cred ca era mai ok daca era 30 min o finalizare ca oricum sunt mulți care fut sub 20 de minute ale tale, vrei sa te mint? 

Sincer, din toată povestea asta, pot sa înțeleg doar ca tu ai fi "peștișorul fermecat" 😉

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Evainna a spus:

Lista de preturi dupa ce e 20 de min o finalizare oralul e 50 + si la Evantai si la Ioana😂😂😂Faceți bani pula la Focșani eu pun pariu ca nu va prinde vineri in Focsani o sa ne lamureasca Valicico cu ce tren fugiti cand o sa cumparati pufuleti si o cola din tren👍

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Malkocoglu a spus:

Lăsați-o moale cu recenziile la fata si colega ei. Marfa de calitate 100+50  20 minute. La un simplu calcul e 7,5 lei minutul daca va tine 20 de min daca nu ieșiți in pierdere, știți ce zic? 😂😂😂😂😂😂

As da măcar 22,5 lei sa bag doar capul puțin 😁😁

• Haha 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...