Jump to content

๐ŸŽ€๐Ÿงธโ„๐•’๐•š๐•ค๐•’๐Ÿงธ๐ŸŽ€๐Ÿ“ž0732989534๐Ÿ“ž๐Ÿ“โ„‚๐• ๐•ž๐•ก๐•๐•–๐•ฉ ๐”ผ๐•ฉ๐•š๐•˜๐•–๐•Ÿ๐•ฅ๐Ÿ“

Guest

Recommended Posts

Posted
1 orฤƒ รฎn urmฤƒ, crissti98 a spus:

ย 

ย 

Lasati dreaq posturile de vrajeala..."vazutul" (asta e pentru onlyfans) si "promisiunile"

Noi astia din "tribune" asteptam rezultatele pozelor....faptele! Adik....Recenziile! ๐Ÿ˜‰

๐Ÿ˜

PS poate si don'shoara....๐Ÿ˜‚

PPS ...altfel, un simplu "โค๏ธ" e de ajuns sa ne aduceti la cunostinta (noua si ei) ca stati geana, cu limba scoasa....

ย 

Pai si tu ce faci acum maestre? Nu te bagi in seama, aiurea-n tramvai? Din ce am citit, ai niste recenzii de zici ca vrei sa iei premiul nobel, ridici in slavi de zici ca nu ai mai vazut femeie de 2000 ani. Dar ti-a zis cineva ceva? Pune mana pe o carte si lasa tampeniile. Nu are nicio logica ce afirmi, dar nici macar niciuna. Hai sanatate!๐Ÿ˜‰

• Like 1
  • Haha 1
Posted
Acum 5 minute, goforitttt a spus:

Pai si tu ce faci acum maestre? Nu te bagi in seama, aiurea-n tramvai? Din ce am citit, ai niste recenzii de zici ca vrei sa iei premiul nobel, ridici in slavi de zici ca nu ai mai vazut femeie de 2000 ani. Dar ti-a zis cineva ceva? Pune mana pe o carte si lasa tampeniile. Nu are nicio logica ce afirmi, dar nici macar niciuna. Hai sanatate!๐Ÿ˜‰

Lasฤƒ-l รฎn pace ca sฤƒracul e pe altฤƒ lume :))) pregฤƒteศ™te-te de un rฤƒspuns foarte elevat ศ™i cu multe emoticon uri:))))

• Haha 1
Posted

Am observat ca scalceste limba romana, dar pentru linistea lui sufleteasca si a celor din tribune, gaseste recenzia mea la Raisa, cateva pagini mai in urma. In fine, sa lasam topicul fetei curat.ย 

• Confuz 1
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Posted
1 orฤƒ รฎn urmฤƒ, goforitttt a spus:

Am observat ca scalceste limba romana ..... In fine, sa lasam topicul fetei curat.ย 

Ca sa-nveti ceva (de pe un site de curvari si curve), sa nu rada lumea de tine:

• o limba, un cuvant: se stalceste
  • pantofii: se scalcesc

Si da...lasati topicul curat. Cu recenzii. Poetice sau "scalcite" (ca sa-ntelegi ce scriu) ... dupa cum se poate

Nu cu kkt-uri

Guest
Posted

Nu mai fiศ›i rฤƒi, chiar dacฤƒ nu ar fi fost la mine, nu mฤƒ deranja cu nimic un compliment, mai ales cฤƒ nu a fost nimic libidinos sฤƒ fie ceva de deranj ๐Ÿค— Pozele sunt pentru toศ›i pรขnฤƒ la urmฤƒ, eu vฤƒ pup pe amรขndoi๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ vฤƒ aศ™tept la o iubฤƒrealฤƒ sฤƒ vฤƒ mai calmaศ›i๐Ÿคฃ:kiss3

Acum 40 minute, goforitttt a spus:

Am observat ca scalceste limba romana, dar pentru linistea lui sufleteasca si a celor din tribune, gaseste recenzia mea la Raisa, cateva pagini mai in urma. In fine, sa lasam topicul fetei curat.ย 

Acum 15 minute, crissti98 a spus:

Ca sa-nveti ceva (de pe un site de curvari si curve), sa nu rada lumea de tine:

• o limba, un cuvant: se stalceste
  • pantofii: se scalcesc

Si da...lasati topicul curat. Cu recenzii. Poetice sau "scalcite" (ca sa-ntelegi ce scriu) ... dupa cum se poate

Nu cu kkt-uri

ย 

Posted

Am inteles๐Ÿ˜‰ Tu promite-mi ca nu te mai bagi in seama aiurea si ca nu o sa mai stalcesti limba romana cand scrii recenzii.

Daca tu consideri ca a-ti exprima parerea despre o poza faina, e un "kkt", o jignesti direct pe fata.๐Ÿ˜‰ย 

Scuze Raisa de off topic.ย 

Guest
Posted

Disponibilฤƒ pentru programฤƒri:puppykiss

Guest
Posted

Hei๐Ÿค—

Azi am disponibil intervalul 19:30-21:30:puppykiss

Guest
Posted

Observ cฤƒ cei care vฤƒ programaศ›i pentru mai multe ore o faceศ›i din plictisealฤƒ.. :))

Libere 2 h de la 20:00๐Ÿ˜˜

Posted

Am fost azi pe la domnisoara. Am intarziat aproape 10 minute din cauza traficului si nu s a luat de mine ๐Ÿ˜‚ E wow tipa. Foarte frumoasa, super ok. Prietenoasa, zambareata, tot ce trebuie. Locatie curata, bloc nou. Oral de nota 10, NP la fel, se implica si la FK. Chiar n am ce sa reprosez ๐Ÿฅฐ

Guest
Posted
1 orฤƒ รฎn urmฤƒ, xanthis2008 a spus:

Am fost azi pe la domnisoara. Am intarziat aproape 10 minute din cauza traficului si nu s a luat de mine ๐Ÿ˜‚ E wow tipa. Foarte frumoasa, super ok. Prietenoasa, zambareata, tot ce trebuie. Locatie curata, bloc nou. Oral de nota 10, NP la fel, se implica si la FK. Chiar n am ce sa reprosez ๐Ÿฅฐ

Mulศ›umeesc multโค๏ธ te puupp๐Ÿฅฐ

Guest
Posted

Hello๐Ÿ˜˜

Disponibilฤƒ pรขnฤƒ la 22:00:puppykiss

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Posted
Acum 2 ore, Raissaaaaaa a spus:

Hello๐Ÿ˜˜

Disponibilฤƒ pรขnฤƒ la 22:00:puppykiss4FD008E4-4AC7-4EA6-9B77-2E9CEB44391F.jpeg.9607ed77efb9a70272c7ab46c9cf3cfd.jpeg

Pfff...Dumnezeu exista ....asta clar...๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜œ๐Ÿคฉ๐Ÿ˜˜

Guest
Posted

Neaศ›aโ˜•

Guest
Posted

Neaศ›aโ˜•

Posted
54 minutes ago, Raissaaaaaa said:

Neaศ›aโ˜•

Disponibilฤƒ pentru programฤƒri:puppykissC91C06C4-E2FB-46C5-8085-F7ECFE236F22.jpeg.0e6327779f36f62fc7ace6dbd397a623.jpeg

Iar ma faci sa regret temporar ca m-am nascut la mare ๐Ÿ˜‚

• Haha 2
  • Inimioara 1
Guest
Posted

Hello๐Ÿ˜˜

Guest
Posted

Mai sunt 2 h de la 21:15๐Ÿ˜˜

Guest
Posted

Neaศ›aaโ˜•๏ธ

Disponibilฤƒ de la ora 16:00 pentru programฤƒriย :puppykiss

*Mรขine voi fi indisponibilฤƒโ˜บ๏ธ*

Guest
Posted

Neaศ›aย โ˜•

Disponibilฤƒ pentru programฤƒri de la ora 13:00:puppykiss

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Posted
On 1/13/2024 at 12:40 PM, Raissaaaaaa said:

Neaศ›aโ˜•

Disponibilฤƒ pentru programฤƒri:puppykiss8D272F1E-86EA-4C49-A809-6588A72B872C.jpeg.4dca8f2b34c20e4bbc907564464006ea.jpeg

Gospodina sexy

Guest
Posted

Neaศ›aโ˜•

Guest
Posted

Neaศ›aโ„๏ธโ˜•๏ธ