Guest Reputation: 0 Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Acum 39 minute, gabriel_96y a spus: @fiorenze Nici mie nu mi-a rฤspuns, i-am trimis mesaj รฎncฤ de ieri, deลi mai vorbisem cu ea sฤptฤmรขna asta pentru o programare, pe care tot ea a anulat-o cu o orฤ รฎnainte. Probabil fiind ultima zi au fฤcut mulศi programฤri ลi pentru noi nu mai are. Era frumos totuลi sฤ ne rฤspundฤ ลi sฤ ne spunฤ asta. Pฤi am anulat-o cu un motiv, doar nu te chemam cu prosop de acasฤ sฤ รฎmi faci pe instalatorul aici nu ศi sฤ strรขngem apa din apartament ? Rฤspund la mesaje fix cum pot, mulศi nu specificaศi pรขnฤ cรขnd pot rฤspunde, tu acum am vฤzut mi-ai scris la 23:08 asearฤ, eu nici nu am telefonul deschis atunci, de cรขnd termin ultima programare pรขnฤ รฎl deschid la 11:30 dimi credeศi cฤ stau sฤ verific mesajele de la 11/12/1/2 noaptea ? Sunteศi culmea mฤ jur, mai veniศi ศi aici parcฤ cine ศtie ce oroare v-am fฤcut..๐คฆ๐ปโโ๏ธ rฤspund la mesaje cum pot, รฎn ce ordine le vฤd. Iar alศii mai sunteศi ศi la blacklist, numerele alea le ignor direct. Zi frumoasฤ๐๐ผ
gabriel_96y Reputation: 68 Posted April 7, 2024 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Posted April 7, 2024 @Raissaaaaaaย suntem supฤraศi cฤ iubitele noastre s-au transformat din nimfomane รฎn pocฤiteย :)))) ๐ 1
Guest Reputation: 0 Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Disponibilฤ pentru programฤri ๐ฅฐ Ultima zi๐
Guest Reputation: 0 Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Vฤ puuppp๐ฅฐ Mai trec 2-3 zile รฎnainte sฤ iau vacanศa de Paศte๐ซถ๐ผ๐ฅฐ
Guest Reputation: 0 Posted April 10, 2024 Posted April 10, 2024 Salutare! Bifat ศi eu domniศoara duminicฤ pe la prรขnz. Vorbit pe whatsApp, mi-a comunicat cรขnd are liber pentru o ora, am stabilit ศi confirmat totodatฤ. Locaศia pe Cantemir, uศor de ajuns. Odatฤ ajuns, รฎmi deschide uศa o pฤpuศicฤ de fatฤ รฎn adevฤratul sens al cuvรขntului. O bruneta รฎnaltฤ, pฤpuศฤ la faศฤ, cu par lung, zambet frumos, sรขni micuศi dar foarte frumoศi ศi un fund de milioane dupฤ cum se poate observa ศi รฎn pozele postate. Locaศia drฤguศฤ, nimic de obiectat, baie curata cu tot ce trebuie, oricum nu sunt inspecศie. Desfฤศurarea acศiunii: Pentru รฎnceput am fost invitat รฎn living sa ne cunoaศtem puศin, mi-a mai spus odatฤ serviciile pe care le ศtiam deja. Am intrebat-o cum preferฤ sฤ se desfฤศoare acศiunea ศi mi-a spus cฤ รฎi place mai slow, fara tras de pฤr sau palme peste fund, ceea ce am respectat รฎntocmai. M-am bฤgat rapid la duศ pentru o reรฎmprospฤtare chiar daca fฤcusem ศi acasฤ รฎnainte. Cรขnd m-am รฎntors domniศoara mฤ aศtepta รฎntinsฤ pe pat gata sฤ รฎncepem distracศia. Am รฎnceput uศor cu atingeri ศi un FK super excitant, efectiv รฎศi bagฤ toatฤ limba in gura nu se fereศte, sฤrutฤ foarte bine. Dupฤ preludiu unde nu m-am grฤbit absolut deloc am รฎnceput sฤ o sฤrut uศor pe tot corpul pรขnฤ am coborat la "parter" unde am dat de o pฤsฤricฤ foarte gustoasa, curata fara mirosuri sau ceva suspect. Se excita, se uda natural, geme foarte senzual ศi nu m-am oprit pรขnฤ nu a avut orgasm unde efectiv nu mai accepta nicio atingere din partea mea, zona fiind foarte sensibila. Apoi a zis cฤ este ศi rรขndul ei sฤ รฎmi รฎntoarcฤ serviciul ศi m-am รฎntins pe spate ศi a รฎnceput un oral deep, umed efectiv se รฎneca cu ea, o plฤcere sฤ o vezi. Noroc cฤ am oprit-o eu pentru cฤ aศ fi capitulat la cat de bine o sugea. Montat cฤciuliศa ศi trecut รฎn misionar unde am pompat foarte slow la รฎnceput aศa cum mi-am cerut dar pe parcurs vฤzรขnd cฤ รฎi place am mฤrit puศin ritmul. Dupฤ cรขteva minute, transpiraศi amรขndoi am fฤcut o schimbare de poziศii, unde ea a trecut รฎn LOT unde se miศcฤ absolut demenศial. Cรขnd sunt eu la "cรขrma" ศi conduc partida pot amรขnฤ ejacularea cu succes, dar cรขnd domniศoara a preluat iniศiativa am capitulat in 2-3 minute. Am ejaculat in prezervativ, ศi nu s-a retras imediat dupฤ finalizare. M-a ศters cu ศerveศele umede ศi am mai stat la socializare dupฤ partida de sex unde a pฤrut cฤ ne-am simศit foarte bine amรขndoi, nu pฤrea deloc cฤ ar fi mimat plฤcerea. M-a รฎntrebat ce zodie sunt ศi cรขnd a aflat a zis cฤ nu se aศtepta sฤ fiu aศa bun la pat judecรขnd dupฤ zodie:)). M-am bฤgat din nou la duศ pentru cฤ nu mai era oricum timp de a doua finalizare, plus cฤ eu iau o ora pentru cฤ nu รฎmi place graba nu neapฤrat sฤ termin de doua ori. Luat la revedere ศi plecat cu zรขmbetul pe buze. Notele: Comunicare: WhatsApp, rฤspuns prompt, nimic de obiectat. 10 Locaศie: apartament cu doua camere, curat, baie curata dotatฤ cu geluri de dus, apa de gura. 9.5 Aspect domniศoara: Frumuseศe la superlativ, sรขni micuศi cu sfรขrcuri excitabile, un fund de milioane. 10+ Acศiune: Oral perfect, normal slow, gemete uศoare ศi excitante. A avut orgasm la oral, este cu tine acolo, dacฤ faceศi click ศi va purtaศi frumos cu ea, e imbatabilฤ pe forum. 10+ Amenda: 400 pentru o ora, ศi 50 extra pentru FK, meritaศi din plin. De revenit: oricรขnd cu mare drag, abea aศtept sฤ revinฤ de la Sibiu. De recomandat: oricui fara ezitare pentru cine doreศte sฤ bifeze o domniศoarฤ superbฤ, care ศtie sฤ รฎศi facฤ treabฤ. Va recomand ศi vouฤ sa va purtaศi frumos cu ea pentru cฤ fata e o bomboana. Te pup Raisaโค๏ธ, abea aศtept sฤ ne revedem. Promit sa vin mai pe sfรขrศitul programului, cum m-ai rugat:)). Spor la futut! ย ย
Guest Reputation: 0 Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Acum 7 ore, fachetti a spus: Salutare! Bifat ศi eu domniศoara duminicฤ pe la prรขnz. Vorbit pe whatsApp, mi-a comunicat cรขnd are liber pentru o ora, am stabilit ศi confirmat totodatฤ. Locaศia pe Cantemir, uศor de ajuns. Odatฤ ajuns, รฎmi deschide uศa o pฤpuศicฤ de fatฤ รฎn adevฤratul sens al cuvรขntului. O bruneta รฎnaltฤ, pฤpuศฤ la faศฤ, cu par lung, zambet frumos, sรขni micuศi dar foarte frumoศi ศi un fund de milioane dupฤ cum se poate observa ศi รฎn pozele postate. Locaศia drฤguศฤ, nimic de obiectat, baie curata cu tot ce trebuie, oricum nu sunt inspecศie. Desfฤศurarea acศiunii: Pentru รฎnceput am fost invitat รฎn living sa ne cunoaศtem puศin, mi-a mai spus odatฤ serviciile pe care le ศtiam deja. Am intrebat-o cum preferฤ sฤ se desfฤศoare acศiunea ศi mi-a spus cฤ รฎi place mai slow, fara tras de pฤr sau palme peste fund, ceea ce am respectat รฎntocmai. M-am bฤgat rapid la duศ pentru o reรฎmprospฤtare chiar daca fฤcusem ศi acasฤ รฎnainte. Cรขnd m-am รฎntors domniศoara mฤ aศtepta รฎntinsฤ pe pat gata sฤ รฎncepem distracศia. Am รฎnceput uศor cu atingeri ศi un FK super excitant, efectiv รฎศi bagฤ toatฤ limba in gura nu se fereศte, sฤrutฤ foarte bine. Dupฤ preludiu unde nu m-am grฤbit absolut deloc am รฎnceput sฤ o sฤrut uศor pe tot corpul pรขnฤ am coborat la "parter" unde am dat de o pฤsฤricฤ foarte gustoasa, curata fara mirosuri sau ceva suspect. Se excita, se uda natural, geme foarte senzual ศi nu m-am oprit pรขnฤ nu a avut orgasm unde efectiv nu mai accepta nicio atingere din partea mea, zona fiind foarte sensibila. Apoi a zis cฤ este ศi rรขndul ei sฤ รฎmi รฎntoarcฤ serviciul ศi m-am รฎntins pe spate ศi a รฎnceput un oral deep, umed efectiv se รฎneca cu ea, o plฤcere sฤ o vezi. Noroc cฤ am oprit-o eu pentru cฤ aศ fi capitulat la cat de bine o sugea. Montat cฤciuliศa ศi trecut รฎn misionar unde am pompat foarte slow la รฎnceput aศa cum mi-am cerut dar pe parcurs vฤzรขnd cฤ รฎi place am mฤrit puศin ritmul. Dupฤ cรขteva minute, transpiraศi amรขndoi am fฤcut o schimbare de poziศii, unde ea a trecut รฎn LOT unde se miศcฤ absolut demenศial. Cรขnd sunt eu la "cรขrma" ศi conduc partida pot amรขnฤ ejacularea cu succes, dar cรขnd domniศoara a preluat iniศiativa am capitulat in 2-3 minute. Am ejaculat in prezervativ, ศi nu s-a retras imediat dupฤ finalizare. M-a ศters cu ศerveศele umede ศi am mai stat la socializare dupฤ partida de sex unde a pฤrut cฤ ne-am simศit foarte bine amรขndoi, nu pฤrea deloc cฤ ar fi mimat plฤcerea. M-a รฎntrebat ce zodie sunt ศi cรขnd a aflat a zis cฤ nu se aศtepta sฤ fiu aศa bun la pat judecรขnd dupฤ zodie:)). M-am bฤgat din nou la duศ pentru cฤ nu mai era oricum timp de a doua finalizare, plus cฤ eu iau o ora pentru cฤ nu รฎmi place graba nu neapฤrat sฤ termin de doua ori. Luat la revedere ศi plecat cu zรขmbetul pe buze. Notele: Comunicare: WhatsApp, rฤspuns prompt, nimic de obiectat. 10 Locaศie: apartament cu doua camere, curat, baie curata dotatฤ cu geluri de dus, apa de gura. 9.5 Aspect domniศoara: Frumuseศe la superlativ, sรขni micuศi cu sfรขrcuri excitabile, un fund de milioane. 10+ Acศiune: Oral perfect, normal slow, gemete uศoare ศi excitante. A avut orgasm la oral, este cu tine acolo, dacฤ faceศi click ศi va purtaศi frumos cu ea, e imbatabilฤ pe forum. 10+ Amenda: 400 pentru o ora, ศi 50 extra pentru FK, meritaศi din plin. De revenit: oricรขnd cu mare drag, abea aศtept sฤ revinฤ de la Sibiu. De recomandat: oricui fara ezitare pentru cine doreศte sฤ bifeze o domniศoarฤ superbฤ, care ศtie sฤ รฎศi facฤ treabฤ. Va recomand ศi vouฤ sa va purtaศi frumos cu ea pentru cฤ fata e o bomboana. Te pup Raisaโค๏ธ, abea aศtept sฤ ne revedem. Promit sa vin mai pe sfรขrศitul programului, cum m-ai rugat:)). Spor la futut! ย ย Haha te puupp๐ฅฐ๐ฅฐ ne vedem curรขnd, data viitoare da..te aศtept ultimul..ca sฤ dorm liniศtitฤ๐คฃ๐ซฃ pupici๐คฃ๐ค๐ค
Guest Reputation: 0 Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 Hellooo De mรขine o sฤ fiu disponibilฤ pรขnฤ pe data de 21 inclusivย โบ๏ธ
Guest Reputation: 0 Posted April 18, 2024 Posted April 18, 2024 Bunฤฤโบ๏ธ Azi mai am liber intervalul 19:30-22:30 O sฤ fiu pรขnฤ duminicฤ inclusiv, programul o sฤ fie 12:30-22:30๐ซถ๐ผ๐ Ca de obicei, programฤrile doar prin mesaj pe wapp, cu specificaศia pรขnฤ cรขnd vฤ pot rฤspundeย Pupiciiii
Guest Reputation: 0 Posted April 18, 2024 Posted April 18, 2024 Hei, รฎmi pare rฤu pentru programฤrile care erau de la 16 รฎncolo..am leศinat ศi nu am mai fost รฎn stare de nimic, nici nu mi-a mai stat gรขndul la telefon, sper cฤ รฎnศelegeศi ๐๐ผ mฤ revanศez mรขine, vฤ pupโบ๏ธ
Guest Reputation: 0 Posted April 20, 2024 Posted April 20, 2024 Heii Mai am liber intervalul 17:15-21:00
Guest Reputation: 0 Posted April 21, 2024 Posted April 21, 2024 Sฤrbฤtori fericiteeee !๐ฐ๐ฉต๐ชบ
Guest Reputation: 0 Posted May 9, 2024 Posted May 9, 2024 Heeeiii๐ฅฐ De mรขine revin ย programฤrile le iau de mรขine de cรขnd voi posta disponibilitatea, pentru cฤ nu ศtiu exact la ce orฤ ajung, รฎn jur de ora 14 cel mai probabil, mรขine las ศi pozฤ ๐ Pupici, sฤ ne vedem/revedem cuย bineee ! โค๏ธ
Guest Reputation: 0 Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Disponibilฤ ๐ค Sunt pรขnฤ la 00:30 รฎn seara asta
abbccc Reputation: 16 Posted May 10, 2024 Oras:Bucureศti Oras:Bucureศti Posted May 10, 2024 Acum 13 minute, Raissaaaaaa a spus: Disponibilฤ ๐ค Sunt pรขnฤ la 00:30 รฎn seara asta Cรขnd ne onorezi cu prezenศa ศi la Ploiesti ? ๐
amedeo13 Reputation: 1855 Posted May 11, 2024 Oras:Maldive Oras:Maldive Posted May 11, 2024 Acum 17 ore, Raissaaaaaa a spus: Disponibilฤ ๐ค Sunt pรขnฤ la 00:30 รฎn seara asta Superba
Guest Reputation: 0 Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Hello Mai am liber intervalul 19:00-22:30๐
Membru Premium il pupparo Reputation: 23255 Posted May 11, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Posted May 11, 2024 18 hours ago, Raissaaaaaa said: Disponibilฤ ๐ค Sunt pรขnฤ la 00:30 รฎn seara asta Superb cur ! 1
Membru Premium armando77 Reputation: 6808 Posted May 11, 2024 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Posted May 11, 2024 Acum 2 minute, il pupparo a spus: Superb cur ! Parcฤ s-a mai รฎmplinit , mai bun de cรขnd a fost plecata ๐๐ Fii blรขndฤ cu inima mea ศi o fiarฤ cu trupul meu! Nu sunt ce aศ vrea sฤ fiu, nu ศtiu ce vreau sฤ fiu dar ศtiu cฤ รฎmi place ๐ ๐ฎ๐๐ฆ๐
Membru Premium il pupparo Reputation: 23255 Posted May 11, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Posted May 11, 2024 Bine , Raissa e superba cu totulย ,ย dar รฎn poza ai este extrem de sexy , iar curul e absolut superb ! Ar trebui sa ma revฤd si eu urgent cu Raissa,ย o fata faina,ย dar stau destul de prost cu timpul din pฤcate,ย poate data viitoare cรขnd revine.ย ย
Guest Reputation: 0 Posted May 11, 2024 Posted May 11, 2024 Acum 3 minute, armando77 a spus: Parcฤ s-a mai รฎmplinit , mai bun de cรขnd a fost plecata ๐๐ Da da, am mai pus pe bulane puศin aศa cu Paศtele๐คฃ๐ซฃ oricum slฤbisem prea tare nu-mi stฤtea bine mie, mai oki aศa๐
Flx01 Reputation: 7903 Posted May 12, 2024 Posted May 12, 2024 La 10.05.2024 la 19:14, Raissaaaaaa a spus: Disponibilฤ ๐ค Sunt pรขnฤ la 00:30 รฎn seara asta Ce frumoasa eศti ๐๐ค๐ฅฐ
Recommended Posts