Jump to content

๐Ÿ–ค๐‘…๐’ถ๐’พ๐“ˆ๐’ถ๐Ÿ–ค๐Ÿ“ž0732989534๐Ÿ“ž ๐Ÿ“๐’ฑ๐’พ๐“‰๐’ถ๐“ƒ ๐‘…๐‘’๐“ˆ๐’พ๐’น๐‘’๐“ƒ๐’ธ๐‘’๐Ÿ“

Guest

Recommended Posts

Guest
Posted
Acum 39 minute, gabriel_96y a spus:

@fiorenze Nici mie nu mi-a rฤƒspuns, i-am trimis mesaj รฎncฤƒ de ieri, deลŸi mai vorbisem cu ea sฤƒptฤƒmรขna asta pentru o programare, pe care tot ea a anulat-o cu o orฤƒ รฎnainte. Probabil fiind ultima zi au fฤƒcut mulศ›i programฤƒri ลŸi pentru noi nu mai are. Era frumos totuลŸi sฤƒ ne rฤƒspundฤƒ ลŸi sฤƒ ne spunฤƒ asta.

Pฤƒi am anulat-o cu un motiv, doar nu te chemam cu prosop de acasฤƒ sฤƒ รฎmi faci pe instalatorul aici nu ศ™i sฤƒ strรขngem apa din apartament ? Rฤƒspund la mesaje fix cum pot, mulศ›i nu specificaศ›i pรขnฤƒ cรขnd pot rฤƒspunde, tu acum am vฤƒzut mi-ai scris la 23:08 asearฤƒ, eu nici nu am telefonul deschis atunci, de cรขnd termin ultima programare pรขnฤƒ รฎl deschid la 11:30 dimi credeศ›i cฤƒ stau sฤƒ verific mesajele de la 11/12/1/2 noaptea ? Sunteศ›i culmea mฤƒ jur, mai veniศ›i ศ™i aici parcฤƒ cine ศ™tie ce oroare v-am fฤƒcut..๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ rฤƒspund la mesaje cum pot, รฎn ce ordine le vฤƒd. Iar alศ›ii mai sunteศ›i ศ™i la blacklist, numerele alea le ignor direct. Zi frumoasฤƒ๐Ÿ™๐Ÿผ

Guest
Posted

Disponibilฤƒ pentru programฤƒri ๐Ÿฅฐ

Ultima zi๐Ÿ˜˜

Guest
Posted

Vฤƒ puuppp๐Ÿฅฐ

Mai trec 2-3 zile รฎnainte sฤƒ iau vacanศ›a de Paศ™te๐Ÿซถ๐Ÿผ๐ŸฅฐFE325040-011B-4039-9336-C9424AD90FBA.jpeg.0a5a9f4d6b12db2bbb47c39559df3329.jpeg

Guest
Posted

Salutare!

Bifat ศ™i eu domniศ™oara duminicฤƒ pe la prรขnz. Vorbit pe whatsApp, mi-a comunicat cรขnd are liber pentru o ora, am stabilit ศ™i confirmat totodatฤƒ. Locaศ›ia pe Cantemir, uศ™or de ajuns. Odatฤƒ ajuns, รฎmi deschide uศ™a o pฤƒpuศ™icฤƒ de fatฤƒ รฎn adevฤƒratul sens al cuvรขntului. O bruneta รฎnaltฤƒ, pฤƒpuศ™ฤƒ la faศ›ฤƒ, cu par lung, zambet frumos, sรขni micuศ›i dar foarte frumoศ™i ศ™i un fund de milioane dupฤƒ cum se poate observa ศ™i รฎn pozele postate. Locaศ›ia drฤƒguศ›ฤƒ, nimic de obiectat, baie curata cu tot ce trebuie, oricum nu sunt inspecศ›ie.

Desfฤƒศ™urarea acศ›iunii:

Pentru รฎnceput am fost invitat รฎn living sa ne cunoaศ™tem puศ›in, mi-a mai spus odatฤƒ serviciile pe care le ศ™tiam deja. Am intrebat-o cum preferฤƒ sฤƒ se desfฤƒศ™oare acศ›iunea ศ™i mi-a spus cฤƒ รฎi place mai slow, fara tras de pฤƒr sau palme peste fund, ceea ce am respectat รฎntocmai.

M-am bฤƒgat rapid la duศ™ pentru o reรฎmprospฤƒtare chiar daca fฤƒcusem ศ™i acasฤƒ รฎnainte. Cรขnd m-am รฎntors domniศ™oara mฤƒ aศ™tepta รฎntinsฤƒ pe pat gata sฤƒ รฎncepem distracศ›ia. Am รฎnceput uศ™or cu atingeri ศ™i un FK super excitant, efectiv รฎศ›i bagฤƒ toatฤƒ limba in gura nu se fereศ™te, sฤƒrutฤƒ foarte bine.

Dupฤƒ preludiu unde nu m-am grฤƒbit absolut deloc am รฎnceput sฤƒ o sฤƒrut uศ™or pe tot corpul pรขnฤƒ am coborat la "parter" unde am dat de o pฤƒsฤƒricฤƒ foarte gustoasa, curata fara mirosuri sau ceva suspect. Se excita, se uda natural, geme foarte senzual ศ™i nu m-am oprit pรขnฤƒ nu a avut orgasm unde efectiv nu mai accepta nicio atingere din partea mea, zona fiind foarte sensibila.

Apoi a zis cฤƒ este ศ™i rรขndul ei sฤƒ รฎmi รฎntoarcฤƒ serviciul ศ™i m-am รฎntins pe spate ศ™i a รฎnceput un oral deep, umed efectiv se รฎneca cu ea, o plฤƒcere sฤƒ o vezi. Noroc cฤƒ am oprit-o eu pentru cฤƒ aศ™ fi capitulat la cat de bine o sugea.

Montat cฤƒciuliศ›a ศ™i trecut รฎn misionar unde am pompat foarte slow la รฎnceput aศ™a cum mi-am cerut dar pe parcurs vฤƒzรขnd cฤƒ รฎi place am mฤƒrit puศ›in ritmul. Dupฤƒ cรขteva minute, transpiraศ›i amรขndoi am fฤƒcut o schimbare de poziศ›ii, unde ea a trecut รฎn LOT unde se miศ™cฤƒ absolut demenศ›ial. Cรขnd sunt eu la "cรขrma" ศ™i conduc partida pot amรขnฤƒ ejacularea cu succes, dar cรขnd domniศ™oara a preluat iniศ›iativa am capitulat in 2-3 minute. Am ejaculat in prezervativ, ศ™i nu s-a retras imediat dupฤƒ finalizare. M-a ศ™ters cu ศ™erveศ›ele umede ศ™i am mai stat la socializare dupฤƒ partida de sex unde a pฤƒrut cฤƒ ne-am simศ›it foarte bine amรขndoi, nu pฤƒrea deloc cฤƒ ar fi mimat plฤƒcerea. M-a รฎntrebat ce zodie sunt ศ™i cรขnd a aflat a zis cฤƒ nu se aศ™tepta sฤƒ fiu aศ™a bun la pat judecรขnd dupฤƒ zodie:)). M-am bฤƒgat din nou la duศ™ pentru cฤƒ nu mai era oricum timp de a doua finalizare, plus cฤƒ eu iau o ora pentru cฤƒ nu รฎmi place graba nu neapฤƒrat sฤƒ termin de doua ori. Luat la revedere ศ™i plecat cu zรขmbetul pe buze.

Notele:

Comunicare: WhatsApp, rฤƒspuns prompt, nimic de obiectat. 10

Locaศ›ie: apartament cu doua camere, curat, baie curata dotatฤƒ cu geluri de dus, apa de gura. 9.5

Aspect domniศ™oara: Frumuseศ›e la superlativ, sรขni micuศ›i cu sfรขrcuri excitabile, un fund de milioane. 10+

Acศ›iune: Oral perfect, normal slow, gemete uศ™oare ศ™i excitante. A avut orgasm la oral, este cu tine acolo, dacฤƒ faceศ›i click ศ™i va purtaศ›i frumos cu ea, e imbatabilฤƒ pe forum. 10+

Amenda: 400 pentru o ora, ศ™i 50 extra pentru FK, meritaศ›i din plin.

De revenit: oricรขnd cu mare drag, abea aศ™tept sฤƒ revinฤƒ de la Sibiu.

De recomandat: oricui fara ezitare pentru cine doreศ™te sฤƒ bifeze o domniศ™oarฤƒ superbฤƒ, care ศ™tie sฤƒ รฎศ™i facฤƒ treabฤƒ. Va recomand ศ™i vouฤƒ sa va purtaศ›i frumos cu ea pentru cฤƒ fata e o bomboana.

Te pup Raisaโค๏ธ, abea aศ™tept sฤƒ ne revedem. Promit sa vin mai pe sfรขrศ™itul programului, cum m-ai rugat:)).

Spor la futut!

ย 

ย 

Guest
Posted
Acum 7 ore, fachetti a spus:

Salutare!

Bifat ศ™i eu domniศ™oara duminicฤƒ pe la prรขnz. Vorbit pe whatsApp, mi-a comunicat cรขnd are liber pentru o ora, am stabilit ศ™i confirmat totodatฤƒ. Locaศ›ia pe Cantemir, uศ™or de ajuns. Odatฤƒ ajuns, รฎmi deschide uศ™a o pฤƒpuศ™icฤƒ de fatฤƒ รฎn adevฤƒratul sens al cuvรขntului. O bruneta รฎnaltฤƒ, pฤƒpuศ™ฤƒ la faศ›ฤƒ, cu par lung, zambet frumos, sรขni micuศ›i dar foarte frumoศ™i ศ™i un fund de milioane dupฤƒ cum se poate observa ศ™i รฎn pozele postate. Locaศ›ia drฤƒguศ›ฤƒ, nimic de obiectat, baie curata cu tot ce trebuie, oricum nu sunt inspecศ›ie.

Desfฤƒศ™urarea acศ›iunii:

Pentru รฎnceput am fost invitat รฎn living sa ne cunoaศ™tem puศ›in, mi-a mai spus odatฤƒ serviciile pe care le ศ™tiam deja. Am intrebat-o cum preferฤƒ sฤƒ se desfฤƒศ™oare acศ›iunea ศ™i mi-a spus cฤƒ รฎi place mai slow, fara tras de pฤƒr sau palme peste fund, ceea ce am respectat รฎntocmai.

M-am bฤƒgat rapid la duศ™ pentru o reรฎmprospฤƒtare chiar daca fฤƒcusem ศ™i acasฤƒ รฎnainte. Cรขnd m-am รฎntors domniศ™oara mฤƒ aศ™tepta รฎntinsฤƒ pe pat gata sฤƒ รฎncepem distracศ›ia. Am รฎnceput uศ™or cu atingeri ศ™i un FK super excitant, efectiv รฎศ›i bagฤƒ toatฤƒ limba in gura nu se fereศ™te, sฤƒrutฤƒ foarte bine.

Dupฤƒ preludiu unde nu m-am grฤƒbit absolut deloc am รฎnceput sฤƒ o sฤƒrut uศ™or pe tot corpul pรขnฤƒ am coborat la "parter" unde am dat de o pฤƒsฤƒricฤƒ foarte gustoasa, curata fara mirosuri sau ceva suspect. Se excita, se uda natural, geme foarte senzual ศ™i nu m-am oprit pรขnฤƒ nu a avut orgasm unde efectiv nu mai accepta nicio atingere din partea mea, zona fiind foarte sensibila.

Apoi a zis cฤƒ este ศ™i rรขndul ei sฤƒ รฎmi รฎntoarcฤƒ serviciul ศ™i m-am รฎntins pe spate ศ™i a รฎnceput un oral deep, umed efectiv se รฎneca cu ea, o plฤƒcere sฤƒ o vezi. Noroc cฤƒ am oprit-o eu pentru cฤƒ aศ™ fi capitulat la cat de bine o sugea.

Montat cฤƒciuliศ›a ศ™i trecut รฎn misionar unde am pompat foarte slow la รฎnceput aศ™a cum mi-am cerut dar pe parcurs vฤƒzรขnd cฤƒ รฎi place am mฤƒrit puศ›in ritmul. Dupฤƒ cรขteva minute, transpiraศ›i amรขndoi am fฤƒcut o schimbare de poziศ›ii, unde ea a trecut รฎn LOT unde se miศ™cฤƒ absolut demenศ›ial. Cรขnd sunt eu la "cรขrma" ศ™i conduc partida pot amรขnฤƒ ejacularea cu succes, dar cรขnd domniศ™oara a preluat iniศ›iativa am capitulat in 2-3 minute. Am ejaculat in prezervativ, ศ™i nu s-a retras imediat dupฤƒ finalizare. M-a ศ™ters cu ศ™erveศ›ele umede ศ™i am mai stat la socializare dupฤƒ partida de sex unde a pฤƒrut cฤƒ ne-am simศ›it foarte bine amรขndoi, nu pฤƒrea deloc cฤƒ ar fi mimat plฤƒcerea. M-a รฎntrebat ce zodie sunt ศ™i cรขnd a aflat a zis cฤƒ nu se aศ™tepta sฤƒ fiu aศ™a bun la pat judecรขnd dupฤƒ zodie:)). M-am bฤƒgat din nou la duศ™ pentru cฤƒ nu mai era oricum timp de a doua finalizare, plus cฤƒ eu iau o ora pentru cฤƒ nu รฎmi place graba nu neapฤƒrat sฤƒ termin de doua ori. Luat la revedere ศ™i plecat cu zรขmbetul pe buze.

Notele:

Comunicare: WhatsApp, rฤƒspuns prompt, nimic de obiectat. 10

Locaศ›ie: apartament cu doua camere, curat, baie curata dotatฤƒ cu geluri de dus, apa de gura. 9.5

Aspect domniศ™oara: Frumuseศ›e la superlativ, sรขni micuศ›i cu sfรขrcuri excitabile, un fund de milioane. 10+

Acศ›iune: Oral perfect, normal slow, gemete uศ™oare ศ™i excitante. A avut orgasm la oral, este cu tine acolo, dacฤƒ faceศ›i click ศ™i va purtaศ›i frumos cu ea, e imbatabilฤƒ pe forum. 10+

Amenda: 400 pentru o ora, ศ™i 50 extra pentru FK, meritaศ›i din plin.

De revenit: oricรขnd cu mare drag, abea aศ™tept sฤƒ revinฤƒ de la Sibiu.

De recomandat: oricui fara ezitare pentru cine doreศ™te sฤƒ bifeze o domniศ™oarฤƒ superbฤƒ, care ศ™tie sฤƒ รฎศ™i facฤƒ treabฤƒ. Va recomand ศ™i vouฤƒ sa va purtaศ›i frumos cu ea pentru cฤƒ fata e o bomboana.

Te pup Raisaโค๏ธ, abea aศ™tept sฤƒ ne revedem. Promit sa vin mai pe sfรขrศ™itul programului, cum m-ai rugat:)).

Spor la futut!

ย 

ย 

Haha te puupp๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ ne vedem curรขnd, data viitoare da..te aศ™tept ultimul..ca sฤƒ dorm liniศ™titฤƒ๐Ÿคฃ๐Ÿซฃ pupici๐Ÿคฃ๐Ÿค—๐Ÿค—

Guest
Posted

Hellooo:puppykiss

De mรขine o sฤƒ fiu disponibilฤƒ pรขnฤƒ pe data de 21 inclusivย โ˜บ๏ธ

Guest
Posted

Bunฤƒฤƒโ˜บ๏ธ

Azi mai am liber intervalul 19:30-22:30:puppykiss

O sฤƒ fiu pรขnฤƒ duminicฤƒ inclusiv, programul o sฤƒ fie 12:30-22:30๐Ÿซถ๐Ÿผ๐Ÿ˜Š

Ca de obicei, programฤƒrile doar prin mesaj pe wapp, cu specificaศ›ia pรขnฤƒ cรขnd vฤƒ pot rฤƒspundeย :kiss3

Pupiciiii

Guest
Posted

Hei, รฎmi pare rฤƒu pentru programฤƒrile care erau de la 16 รฎncolo..am leศ™inat ศ™i nu am mai fost รฎn stare de nimic, nici nu mi-a mai stat gรขndul la telefon, sper cฤƒ รฎnศ›elegeศ›i ๐Ÿ™๐Ÿผ mฤƒ revanศ™ez mรขine, vฤƒ pupโ˜บ๏ธ

Guest
Posted

Heii:kiss3

Mai am liber intervalul 17:15-21:00:puppykiss

Guest
Posted

Disponibilฤƒย :kiss3

Ultima zi๐Ÿ˜‡

Guest
Posted

Sฤƒrbฤƒtori fericiteeee !๐Ÿฐ๐Ÿฉต๐Ÿชบ

ED3CF790-0104-45C3-A8C4-34AD947B22CB.jpeg.572ef6b7381331ea2c239e97e1b34045.jpeg

Guest
Posted

Heeeiii๐Ÿฅฐ

De mรขine revin :puppykissย programฤƒrile le iau de mรขine de cรขnd voi posta disponibilitatea, pentru cฤƒ nu ศ™tiu exact la ce orฤƒ ajung, รฎn jur de ora 14 cel mai probabil, mรขine las ศ™i pozฤƒ ๐Ÿ˜

Pupici, sฤƒ ne vedem/revedem cuย bineee ! โค๏ธ

Guest
Posted

Disponibilฤƒ ๐Ÿ–ค

Sunt pรขnฤƒ la 00:30 รฎn seara asta:puppykiss

• Oras:Bucureศ™ti
  • Oras:Bucureศ™ti
Posted
Acum 13 minute, Raissaaaaaa a spus:

Disponibilฤƒ ๐Ÿ–ค

Sunt pรขnฤƒ la 00:30 รฎn seara asta:puppykiss1715206959_1836.jpeg.a84ee65a35f6f7499cf75d4ce6d6de20.jpeg1715206877.617511.jpeg.4e70deaa903822f8e9243b91fca89e54.jpeg

Cรขnd ne onorezi cu prezenศ›a ศ™i la Ploiesti ? ๐Ÿ˜

• Oras:Maldive
  • Oras:Maldive
Posted
Acum 17 ore, Raissaaaaaa a spus:

Disponibilฤƒ ๐Ÿ–ค

Sunt pรขnฤƒ la 00:30 รฎn seara asta:puppykiss1715206959_1836.jpeg.a84ee65a35f6f7499cf75d4ce6d6de20.jpeg1715206877.617511.jpeg.4e70deaa903822f8e9243b91fca89e54.jpeg

Superba

Guest
Posted

Hello:puppykiss

Mai am liber intervalul 19:00-22:30๐Ÿ’•

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Posted
18 hours ago, Raissaaaaaa said:

Disponibilฤƒ ๐Ÿ–ค

Superb cur !

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Posted
Acum 2 minute, il pupparo a spus:

Superb cur !

Parcฤƒ s-a mai รฎmplinit , mai bun de cรขnd a fost plecata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Fii blรขndฤƒ cu inima mea ศ™i o fiarฤƒ cu trupul meu! Nu sunt ce aศ™ vrea sฤƒ fiu, nu ศ™tiu ce vreau sฤƒ fiu dar ศ™tiu cฤƒ รฎmi place ๐Ÿ‘…:felatie๐ŸŒฎ:tittyfuck๐Ÿ‘๐Ÿ’ฆ๐Ÿ™ƒ

• Membru Premium
Posted

Bine , Raissa e superba cu totulย :lol:,ย  dar รฎn poza ai este extrem de sexy , iar curul e absolut superb ! Ar trebui sa ma revฤƒd si eu urgent cu Raissa,ย  o fata faina,ย  dar stau destul de prost cu timpul din pฤƒcate,ย  poate data viitoare cรขnd revine.ย ย 

Guest
Posted
Acum 3 minute, armando77 a spus:

Parcฤƒ s-a mai รฎmplinit , mai bun de cรขnd a fost plecata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

Da da, am mai pus pe bulane puศ›in aศ™a cu Paศ™tele๐Ÿคฃ๐Ÿซฃ oricum slฤƒbisem prea tare nu-mi stฤƒtea bine mie, mai oki aศ™a๐Ÿ˜

Posted
La 10.05.2024 la 19:14, Raissaaaaaa a spus:

Disponibilฤƒ ๐Ÿ–ค

Ce frumoasa eศ™ti ๐Ÿ˜˜๐Ÿค—๐Ÿฅฐ

Guest
Posted

Disponibilฤƒ pentru programฤƒri ๐Ÿ–ค