Membru Premium armando77 Reputation: 6787 Posted October 20, 2024 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Posted October 20, 2024 Acum 23 ore, Raissaaaaaa a spus: Disponibilฤ pentru programฤri๐งธ๐คย Mai sunt azi ศi mรขine ๐ค ศi pe urmฤ pleci รฎn vacanศฤ cu ursul grizzly , ce norocos ๐๐คฃ E o nouฤ modฤ , trend observ dar a-l tฤu e cel mai mare , nu ศtiu cum o sฤ-i faci faศฤ ๐คฃ 1 Fii blรขndฤ cu inima mea ศi o fiarฤ cu trupul meu! Nu sunt ce aศ vrea sฤ fiu, nu ศtiu ce vreau sฤ fiu dar ศtiu cฤ รฎmi place ๐ ๐ฎ๐๐ฆ๐
dj1987 Reputation: 52 Posted October 20, 2024 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Posted October 20, 2024 Acum 23 ore, Raissaaaaaa a spus: Disponibilฤ pentru programฤri๐งธ๐คย Mai sunt azi ศi mรขine ๐ค La asa frumusete trebui abonamentย sa fi sigur ca ai programarea asigurata๐๐๐๐ 1
Guest Reputation: 0 Posted October 20, 2024 Posted October 20, 2024 Hello, azi mai am liberฤ 1 h la 15:45 ๐ฅฐ ๐คEste ultima zi๐ค
dragosalex92 Reputation: 39 Posted October 20, 2024 Oras:Bucureศti Oras:Bucureศti Posted October 20, 2024 1 orฤ รฎn urmฤ, Raissaaaaaa a spus: Hello, azi mai am liberฤ 1 h la 15:45 ๐ฅฐ ๐คEste ultima zi๐ค ,mai revii ?
Guest Reputation: 0 Posted October 20, 2024 Posted October 20, 2024 ๐ค๐Ne "vedem" pe Only pรขnฤ revin ๐ค๐
kankanasul Reputation: 71 Posted October 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted October 22, 2024 La 19.10.2024 la 17:01, Raissaaaaaa a spus: Pe ฤsta vreau sฤ รฎl pun aici la loc special, cum e la maศini pentru handicapaศi, รฎi fac ศi eu ฤstuia. Ajunge omul cu 20 de minute mai devreme faศฤ de ora programatฤ, ศi 45 adicฤ, รฎi dau detaliile et/ap cu 1/2 minute mai tรขrziu iar el ย spune cฤ el a plecat cฤ a aศteptat prea mult, bฤฤi aศa ceva ?!๐คฃ๐คฃ๐คฃ๐คฃย Ca idee, nu am rฤspuns cฤ mรขncam ศi nu stau sฤ citesc mesaje cรขnd mฤnรขnc, sฤ รฎmi tihneascฤ ศi mie mรขncarea๐คฃ Bฤi unii sunteศi sub orice criticฤ de tรขmpiศi !๐ Trebuia sa il primesti ca la ce grabit era in 2 minute era deja dusat si plecat acasa
Guest Reputation: 0 Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 Heei, de mรขine revin pentru 4 zile๐ Cine รฎศi cunoaศte programul putem stabilii de acum ceva, mรขine sunt disponibilฤ de la 15:00๐ค Iar celelalte zile voi avea programul 13:30-01 ย
Guest Reputation: 0 Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Hello๐ย Mai am liberฤ 1 h la 17:15 ศi intervalul 23:15-01๐
Guest Reputation: 0 Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Mai am liberฤ 1 h la 21:30 ศi intervalul 23:30-01:00
Alex0185 Reputation: 0 Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Salut baieti! Nu pe Whatsapp se face programarea la Raisa? Aici posteaza disponibilitatea dar acolo nu raspunde niciodata .. am si prins o online de vreo 2 ori .. dar nimic ๐ค voi cum procedati?
claudiurapid Reputation: 99 Posted November 2, 2024 Oras:Chitila Oras:Chitila Posted November 2, 2024 2 hours ago, Alex0185 said: Salut baieti! Nu pe Whatsapp se face programarea la Raisa? Aici posteaza disponibilitatea dar acolo nu raspunde niciodata .. am si prins o online de vreo 2 ori .. dar nimic ๐ค voi cum procedati? Salut. Daca ai dat cu bฤศul in baltฤ vreodata, are numarul salvat si posibil sa numai vrea fata sa te primeasca, gandeste-te bine daca i-ai tras teapa sau i-ai facut ceva sa o deranjeze cand ai vizitat-o. Succes! 1
Alex0185 Reputation: 0 Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 9 minutes ago, claudiurapid said: Salut. Daca ai dat cu bฤศul in baltฤ vreodata, are numarul salvat si posibil sa numai vrea fata sa te primeasca, gandeste-te bine daca i-ai tras teapa sau i-ai facut ceva sa o deranjeze cand ai vizitat-o. Succes! Niciodata!ย
B0gdanelul Reputation: 2 Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Buna dimineata baieti! Ca e trecut de ora 12๐. Abea ce am iesit de la Raisa. Nu am sa ma lungesc in povesti sau sa intru in detalii, nu e genul meu. Pe langa actiunea propriu zisa care e de nota 10, energia Raisei este una de te incarca cat pentru o saptamana, ma simt ca si un copil in dimineata de Craciun๐. Asa ca...... Daca vreti calitate, Raisa e de necontestat, seara buna va doresc! Te tuc dulce Raisa๐ 1
Guest Reputation: 0 Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 Acum 10 ore, B0gdanelul a spus: Buna dimineata baieti! Ca e trecut de ora 12๐. Abea ce am iesit de la Raisa. Nu am sa ma lungesc in povesti sau sa intru in detalii, nu e genul meu. Pe langa actiunea propriu zisa care e de nota 10, energia Raisei este una de te incarca cat pentru o saptamana, ma simt ca si un copil in dimineata de Craciun๐. Asa ca...... Daca vreti calitate, Raisa e de necontestat, seara buna va doresc! Te tuc dulce Raisa๐ Te puuup, mulศumesc ๐ฅฐ
Guest Reputation: 0 Posted November 3, 2024 Posted November 3, 2024 Disponibilฤ pentru programฤri ๐งธ๐ Mai sunt azi ศi mรขineย
Guest Reputation: 0 Posted November 4, 2024 Posted November 4, 2024 Hei๐คย Mai am liber intervalul 18-21, este ultima zi๐
mdcp1 Reputation: 180 Posted November 4, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted November 4, 2024 Acum 2 ore, Raissaaaaaa a spus: Hei๐คย Mai am liber intervalul 18-21, este ultima zi๐ Succes๐, te asteptam cu nerabdare inapoi ๐ค. O sa ti-o iau inainte si o sa zic eu primul: ne "vedem" pe Only pana reviiย ๐
Guest Reputation: 0 Posted November 4, 2024 Posted November 4, 2024 ๐ค ๐งธhttps://onlyfans.com/lialiaa99๐งธ
Guest Reputation: 0 Posted November 11, 2024 Posted November 11, 2024 Hello๐ De mรขine disponibilฤ, nu iau programฤri de acum pentru cฤ nu ศtiu exact la ce orฤ ajung, pe searฤ oricum Scriu mรขine aici cรขnd e, pupici๐๐ค
Guest Reputation: 0 Posted November 12, 2024 Posted November 12, 2024 Acum 15 ore, stanescu222 a spus: schimbi ศi locatia?ย Dap ! รn Centrul Vechi๐ฅณ๐ฅณ๐ฅณ
Torpi Reputation: -6 Posted November 12, 2024 Oras:Romรขnia Oras:Romรขnia Posted November 12, 2024 Buna seara ,am fost ศi eu la acesta domniศoara tura trecutฤ cรขnd am fost in Bucureศti ศi nu este chiar ce spune lumea pe aici ! Nu comentez de preศ plฤtesc cรขt este fฤrฤ probleme !!! A fost o รฎntรขlnire seaca ,este plictisita ศi plus ca รฎศi strica vibe-ul cรขnd auzi numai te rog nu pune mรขna la pizda ,te rog sa nu dai tare in poziศia capra te rog fฤrฤ sฤrut ,nu suport sa o mai bagi aศa adรขnc !pentru mine a fost odatฤ ca eram in Bucureศti ศi atรขt !nu mai revin !bafta ! 2
Guest Reputation: 0 Posted November 12, 2024 Posted November 12, 2024 Acum 36 minute, Torpi a spus: Buna seara ,am fost ศi eu la acesta domniศoara tura trecutฤ cรขnd am fost in Bucureศti ศi nu este chiar ce spune lumea pe aici ! Nu comentez de preศ plฤtesc cรขt este fฤrฤ probleme !!! A fost o รฎntรขlnire seaca ,este plictisita ศi plus ca รฎศi strica vibe-ul cรขnd auzi numai te rog nu pune mรขna la pizda ,te rog sa nu dai tare in poziศia capra te rog fฤrฤ sฤrut ,nu suport sa o mai bagi aศa adรขnc !pentru mine a fost odatฤ ca eram in Bucureศti ศi atรขt !nu mai revin !bafta ! Ce ai mฤi frate, "nu pune mรขna la pizdฤ ?", "fฤrฤ sฤrut" ?? ?euuu ???? Bฤi fetiศฤ, vezi-ศi de pฤtrฤศica ta, nu fi obraznicฤ cu mine, cฤ ศtiu cine eศti nu mai fi nebunฤ, dacฤ nu faci bani, eu zic sฤ recurgi la alte metode, nu la recenzii false, tschusssss๐คฃ
Recommended Posts