Jump to content

๐Ÿ–ค๐‘…๐’ถ๐’พ๐“ˆ๐’ถ๐Ÿ–ค๐Ÿ“ž0732989534๐Ÿ“ž ๐Ÿ“๐’ฑ๐’พ๐“‰๐’ถ๐“ƒ ๐‘…๐‘’๐“ˆ๐’พ๐’น๐‘’๐“ƒ๐’ธ๐‘’๐Ÿ“

Guest

Recommended Posts

• Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Posted
Acum 23 ore, Raissaaaaaa a spus:

Disponibilฤƒ pentru programฤƒri๐Ÿงธ๐Ÿคย 

Mai sunt azi ศ™i mรขine ๐ŸคB2C14204-2DDE-4482-9371-74F6E0BA848A.jpeg.2cfb7de5e5250b9314103da645b3ca36.jpeg

ศ˜i pe urmฤƒ pleci รฎn vacanศ›ฤƒ cu ursul grizzly , ce norocos ๐Ÿ™ˆ๐Ÿคฃ E o nouฤƒ modฤƒ , trend observ dar a-l tฤƒu e cel mai mare , nu ศ™tiu cum o sฤƒ-i faci faศ›ฤƒ ๐Ÿคฃ

• Inimioara 1

Fii blรขndฤƒ cu inima mea ศ™i o fiarฤƒ cu trupul meu! Nu sunt ce aศ™ vrea sฤƒ fiu, nu ศ™tiu ce vreau sฤƒ fiu dar ศ™tiu cฤƒ รฎmi place ๐Ÿ‘…:felatie๐ŸŒฎ:tittyfuck๐Ÿ‘๐Ÿ’ฆ๐Ÿ™ƒ

• Guest changed the title to ๐Ÿงธ๐ŸŽ€ ๐‘…๐’ถ๐’พ๐“ˆ๐’ถ ๐ŸŽ€๐Ÿงธ0729431120๐Ÿงธ๐ŸŽ€
  • pisicuts unpinned this topic
  • pisicuts pinned this topic
  • Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria
Posted
Acum 23 ore, Raissaaaaaa a spus:

Disponibilฤƒ pentru programฤƒri๐Ÿงธ๐Ÿคย 

Mai sunt azi ศ™i mรขine ๐ŸคB2C14204-2DDE-4482-9371-74F6E0BA848A.jpeg.2cfb7de5e5250b9314103da645b3ca36.jpeg

La asa frumusete trebui abonamentย  sa fi sigur ca ai programarea asigurata๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

• Like 1
Guest
Posted

Hello, azi mai am liberฤƒ 1 h la 15:45

๐Ÿฅฐ

๐ŸคEste ultima zi๐Ÿค

• Oras:Bucureศ™ti
  • Oras:Bucureศ™ti
Posted
1 orฤƒ รฎn urmฤƒ, Raissaaaaaa a spus:

Hello, azi mai am liberฤƒ 1 h la 15:45

๐Ÿฅฐ

๐ŸคEste ultima zi๐ŸคIMG_8774.jpeg.0036decca97beb57c5dc12f77063941c.jpeg

,mai revii ?

Guest
Posted

๐Ÿค๐Ÿ’™Ne "vedem" pe Only pรขnฤƒ revin ๐Ÿค๐Ÿ’™0A342656-3161-4DAB-B5D7-824EED4CF061.jpeg.bf473056915ad6818a7a9ebb2cc082a9.jpeg

• Oras:Bucuresti
Posted
La 19.10.2024 la 17:01, Raissaaaaaa a spus:

Pe ฤƒsta vreau sฤƒ รฎl pun aici la loc special, cum e la maศ™ini pentru handicapaศ›i, รฎi fac ศ™i eu ฤƒstuia. Ajunge omul cu 20 de minute mai devreme faศ›ฤƒ de ora programatฤƒ, ศ™i 45 adicฤƒ, รฎi dau detaliile et/ap cu 1/2 minute mai tรขrziu iar el ย spune cฤƒ el a plecat cฤƒ a aศ™teptat prea mult, bฤƒฤƒi aศ™a ceva ?!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃย 
Ca idee, nu am rฤƒspuns cฤƒ mรขncam ศ™i nu stau sฤƒ citesc mesaje cรขnd mฤƒnรขnc, sฤƒ รฎmi tihneascฤƒ ศ™i mie mรขncarea๐Ÿคฃ

Bฤƒi unii sunteศ›i sub orice criticฤƒ de tรขmpiศ›i !๐Ÿ˜†IMG_9868.jpeg.ab38efedc2846be546b9dd72a841a078.jpeg

Trebuia sa il primesti ca la ce grabit era in 2 minute era deja dusat si plecat acasa

Guest
Posted

Heei, de mรขine revin pentru 4 zile๐Ÿ˜‹

Cine รฎศ™i cunoaศ™te programul putem stabilii de acum ceva, mรขine sunt disponibilฤƒ de la 15:00๐Ÿค—

Iar celelalte zile voi avea programul 13:30-01:138x

ย 

Guest
Posted

Hello๐Ÿ˜˜ย 

Mai am liberฤƒ 1 h la 17:15 ศ™i intervalul 23:15-01๐Ÿ˜‹

Guest
Posted

Mai am liberฤƒ 1 h la 21:30 ศ™i intervalul 23:30-01:00:kiss3

Posted

Salut baieti!

Nu pe Whatsapp se face programarea la Raisa? Aici posteaza disponibilitatea dar acolo nu raspunde niciodata .. am si prins o online de vreo 2 ori .. dar nimic ๐Ÿค”

voi cum procedati?

• Oras:Chitila
  • Oras:Chitila
Posted
2 hours ago, Alex0185 said:

Salut baieti!

Nu pe Whatsapp se face programarea la Raisa? Aici posteaza disponibilitatea dar acolo nu raspunde niciodata .. am si prins o online de vreo 2 ori .. dar nimic ๐Ÿค”

voi cum procedati?

Salut. Daca ai dat cu bฤƒศ›ul in baltฤƒ vreodata, are numarul salvat si posibil sa numai vrea fata sa te primeasca, gandeste-te bine daca i-ai tras teapa sau i-ai facut ceva sa o deranjeze cand ai vizitat-o. Succes!

• Like 1
Posted
9 minutes ago, claudiurapid said:

Salut. Daca ai dat cu bฤƒศ›ul in baltฤƒ vreodata, are numarul salvat si posibil sa numai vrea fata sa te primeasca, gandeste-te bine daca i-ai tras teapa sau i-ai facut ceva sa o deranjeze cand ai vizitat-o. Succes!

Niciodata!ย 

Posted

Buna dimineata baieti! Ca e trecut de ora 12๐Ÿ˜‚. Abea ce am iesit de la Raisa. Nu am sa ma lungesc in povesti sau sa intru in detalii, nu e genul meu. Pe langa actiunea propriu zisa care e de nota 10, energia Raisei este una de te incarca cat pentru o saptamana, ma simt ca si un copil in dimineata de Craciun๐Ÿ˜. Asa ca...... Daca vreti calitate, Raisa e de necontestat, seara buna va doresc! Te tuc dulce Raisa๐Ÿ’‹

• Like 1
Guest
Posted
Acum 10 ore, B0gdanelul a spus:

Buna dimineata baieti! Ca e trecut de ora 12๐Ÿ˜‚. Abea ce am iesit de la Raisa. Nu am sa ma lungesc in povesti sau sa intru in detalii, nu e genul meu. Pe langa actiunea propriu zisa care e de nota 10, energia Raisei este una de te incarca cat pentru o saptamana, ma simt ca si un copil in dimineata de Craciun๐Ÿ˜. Asa ca...... Daca vreti calitate, Raisa e de necontestat, seara buna va doresc! Te tuc dulce Raisa๐Ÿ’‹

Te puuup, mulศ›umesc ๐Ÿฅฐ

Guest
Posted

Disponibilฤƒ pentru programฤƒri ๐Ÿงธ๐Ÿ’•

Mai sunt azi ศ™i mรขineย :138x

Guest
Posted

Hei๐Ÿค—ย 

Mai am liber intervalul 18-21, este ultima zi๐Ÿ˜˜

Posted
Acum 2 ore, Raissaaaaaa a spus:

Hei๐Ÿค—ย 

Mai am liber intervalul 18-21, este ultima zi๐Ÿ˜˜

Succes๐Ÿ‘Š, te asteptam cu nerabdare inapoi ๐Ÿค—. O sa ti-o iau inainte si o sa zic eu primul: ne "vedem" pe Only pana reviiย ๐Ÿ˜

Guest
Posted

Hello๐Ÿ’•

De mรขine disponibilฤƒ, nu iau programฤƒri de acum pentru cฤƒ nu ศ™tiu exact la ce orฤƒ ajung, pe searฤƒ oricum:138x

Scriu mรขine aici cรขnd e, pupici๐Ÿ˜š๐Ÿค

Guest
Posted
Acum 15 ore, stanescu222 a spus:

schimbi ศ™i locatia?ย 

Dap ! รŽn Centrul Vechi๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ

Guest
Posted

Mai am liber 22:45-01:00โ˜บ๏ธ

• Oras:Romรขnia
  • Oras:Romรขnia
Posted

Buna seara ,am fost ศ™i eu la acesta domniศ™oara tura trecutฤƒ cรขnd am fost in Bucureศ™ti ศ™i nu este chiar ce spune lumea pe aici ! Nu comentez de preศ› plฤƒtesc cรขt este fฤƒrฤƒ probleme !!! A fost o รฎntรขlnire seaca ,este plictisita ศ™i plus ca รฎศ›i strica vibe-ul cรขnd auzi numai te rog nu pune mรขna la pizda ,te rog sa nu dai tare in poziศ›ia capra te rog fฤƒrฤƒ sฤƒrut ,nu suport sa o mai bagi aศ™a adรขnc !pentru mine a fost odatฤƒ ca eram in Bucureศ™ti ศ™i atรขt !nu mai revin !bafta !

• Minus 2

Guest
Posted
Acum 36 minute, Torpi a spus:

Buna seara ,am fost ศ™i eu la acesta domniศ™oara tura trecutฤƒ cรขnd am fost in Bucureศ™ti ศ™i nu este chiar ce spune lumea pe aici ! Nu comentez de preศ› plฤƒtesc cรขt este fฤƒrฤƒ probleme !!! A fost o รฎntรขlnire seaca ,este plictisita ศ™i plus ca รฎศ›i strica vibe-ul cรขnd auzi numai te rog nu pune mรขna la pizda ,te rog sa nu dai tare in poziศ›ia capra te rog fฤƒrฤƒ sฤƒrut ,nu suport sa o mai bagi aศ™a adรขnc !pentru mine a fost odatฤƒ ca eram in Bucureศ™ti ศ™i atรขt !nu mai revin !bafta !

Ce ai mฤƒi frate, "nu pune mรขna la pizdฤƒ ?", "fฤƒrฤƒ sฤƒrut" ?? ?euuu ???? Bฤƒi fetiศ›ฤƒ, vezi-ศ›i de pฤƒtrฤƒศ›ica ta, nu fi obraznicฤƒ cu mine, cฤƒ ศ™tiu cine eศ™ti nu mai fi nebunฤƒ, dacฤƒ nu faci bani, eu zic sฤƒ recurgi la alte metode, nu la recenzii false, tschusssss๐Ÿคฃ