donaldblue 102 Posted Thursday at 05:21 PM Oras:brasov Share Posted Thursday at 05:21 PM La 22.03.2023 la 13:42, Decius a spus: eu am incercat dar momentan nu am reușit.Cer copíí foto la buletin ,permis sau acte doveditoare de vârstă și adresă. Am inteles, deci nu e de încredere Link to post
ionia2010 0 Posted 15 hours ago Oras:Romania Share Posted 15 hours ago La 16.03.2023 la 8:50, NormalSize a spus: direct de pe binance a platit cineva? Am incercat eu, dar nu am reusit. Imi da eroare cand citeste QR, imi spune ca este invalid. Link to post
ionia2010 0 Posted 14 hours ago Oras:Romania Share Posted 14 hours ago Cred ca ar fi mai simplu daca am avea un mail sau un pay ID pe care sa trimitem din "wallet". Eu din Binance nu am reusit sa platesc, imi da cod QR invalid, iar daca dau "Add Walet" la fel imi da eroare ca este link-ul invalid. Am zis sa incerc sa merg la ATM, nu stiam cum functioneaza am zis sa aleg ala pe o luna 50, si apoi am pus 100 ca nu puteam 50. Am platit 50, dar am avut abonamentul activat o singura luna :)) Link to post
Recommended Posts