Sari la conținut

Masaj erotic Roxana 0757482988 / 0758704204

Postări Recomandate

• Oras:brasov
Postat
Acum 19 ore, Nicu78 a spus:

Astazi mi-au venit si mie analizele pt BTS, e safe. Daca mai era cineva in situatia asta cu ea. :) 

De ce te-ai temut, sincer? 

Acum 19 ore, Nicu78 a spus:

Astazi mi-au venit si mie analizele pt BTS, e safe. Daca mai era cineva in situatia asta cu ea. :) 

• cleopatra01 a schimbat titlul în Masaj erotic Roxana 0757482988 / 0758704204
  • Oras:Sibiu
Postat

Salutări, am găsit și eu topicul asta, am fost și eu la domnișoara de pe Aleea Seviș, pot sa confirm ce au zis și alți, ii place sa se laude, cate a realizat, cum joaca bărbați pe degete și așa mai departe. Masaj mediocru sa zic așa, un pic frecat pe spate picioare și cam atât,da a oferit și normal, anal neprotejat. Nu am incercat neprotejat, de regulă nu fac asta, dar se pare că practică asta. La oral este foarte simpla, fara nu știu eu ce wow, normal și anal au fost okay, chiar am văzut că îi place, și la un moment dat sa simți că a avut orgasm și a transpirat toată. De revenit sa zicem că dacă își schimbă atitudinea de diva da, așa nu, că lăuda de sine pute.

Spor in continuare.

• Like 2
Postat
Acum 11 ore, viega a spus:

Salutări, am găsit și eu topicul asta, am fost și eu la domnișoara de pe Aleea Seviș, pot sa confirm ce au zis și alți, ii place sa se laude, cate a realizat, cum joaca bărbați pe degete și așa mai departe. Masaj mediocru sa zic așa, un pic frecat pe spate picioare și cam atât,da a oferit și normal, anal neprotejat. Nu am incercat neprotejat, de regulă nu fac asta, dar se pare că practică asta. La oral este foarte simpla, fara nu știu eu ce wow, normal și anal au fost okay, chiar am văzut că îi place, și la un moment dat sa simți că a avut orgasm și a transpirat toată. De revenit sa zicem că dacă își schimbă atitudinea de diva da, așa nu, că lăuda de sine pute.

Spor in continuare.

E de nivel amator masajul 

Atitudinea e genul de femeie independenta se descurca sa facă bani)))

Postat

Domnișoara, dacă o pot numi așa, este o nesimțită...de obicei sunt rezervat cu cuvintele.

Am fost acum câteva luni la ea, totul ok... Pe lângă masaj am avut un oral neprotejat ok... Ba chiar la urmă mi-a zis că îmi salvează numărul de telefon și că oricând sunt binevenit chiar și la un masaj simplu.

Am sunat-o acum 1 săptămână și bineînțeles m-am prezentat. Mi-a comunicat pe un ton aiurea că e full și mă lua la rost că ea e foarte ocupată.

Mă sună disperata înapoi după 10 minute și mă ia la rost "auzi mă băiatule, client fidel înseamnă o persoană care îmi trece pragul măcar odată pe săptămână, nu toți fraierii care suna aiurea. Și dacă mai ai atitudinea asta flegmatică te blochez și poate nu îmi mai calci pragul vreodată". La care eu i-am explicat că nu m-am dat un client fidel, ci pur și simplu din bun simț m-am prezentat. 

Am încheiat discuția cu domnișoara la modul "du-te dracu de cretină".

E o cretină și îmi asum aceste cuvinte!

Postat
Acum 8 ore, starrboy32 a spus:

Domnișoara, dacă o pot numi așa, este o nesimțită...de obicei sunt rezervat cu cuvintele.

Am fost acum câteva luni la ea, totul ok... Pe lângă masaj am avut un oral neprotejat ok... Ba chiar la urmă mi-a zis că îmi salvează numărul de telefon și că oricând sunt binevenit chiar și la un masaj simplu.

Am sunat-o acum 1 săptămână și bineînțeles m-am prezentat. Mi-a comunicat pe un ton aiurea că e full și mă lua la rost că ea e foarte ocupată.

Mă sună disperata înapoi după 10 minute și mă ia la rost "auzi mă băiatule, client fidel înseamnă o persoană care îmi trece pragul măcar odată pe săptămână, nu toți fraierii care suna aiurea. Și dacă mai ai atitudinea asta flegmatică te blochez și poate nu îmi mai calci pragul vreodată". La care eu i-am explicat că nu m-am dat un client fidel, ci pur și simplu din bun simț m-am prezentat. 

Am încheiat discuția cu domnișoara la modul "du-te dracu de cretină".

E o cretină și îmi asum aceste cuvinte!

Da-mi pm

Postat
La 11.10.2023 la 11:50, viega a spus:

Spor in continuare.

Accepta cam orice neprotejat din spusele ei...oralul și analul sută la sută,dar se lauda singura că ea face și normal nepr cu clienții ei deci...doamne cate mai sunt de domnița asta sa fie de evitat

• Oras:Himmelsdorf
  • Oras:Himmelsdorf
Postat

Scuze ca intervin, dar numarul din titlu nu este al fetei discutate mai sus! Sau gresesc? Parca fata care are nr din titlu statea prin V. Aron. 

Daca fata despre care discutati are alt numar decat cel din titlu, atunci adaugati-l si apoi sa rugam un moderator sa schimbe titlul, daca nu scuzele mele...

Postat
1 oră în urmă, urban07 a spus:

Accepta cam orice neprotejat din spusele ei...oralul și analul sută la sută,dar se lauda singura că ea face și normal nepr cu clienții ei deci...doamne cate mai sunt de domnița asta sa fie de evitat

Am sunat dar spune că face protejat oral și normal 

Postat
Acum 1 oră, Good179 a spus:

Am sunat dar spune că face protejat oral și normal 

Pai crede-ne pe cuvânt pe cei care am fost,normal că după ce citește aici schimba discursul cu necunoscuti.

• Like 1
Postat

A mai fost cineva la tipa de pe aleea seviș? Ca servicii și atitudine e la fel?

• Oras:Romania
Postat

Aia nici daca face gratis nu merita sa mergi. Am avut la ea cel mai slab masaj, cel mai prost oral si ontop of that: iti freaca creierii de-ti vine sa-i dai un pumn in cap. Haideti sa dam banii unde merita ca poate asa se mai face cat de cat o selectie de calitate. Au venit pe piata toate panaramele...

Postat

Bună ziua. Acum am discutat cu tipa de pe Sevis. Fugiți fraților de asta. Cred ca are probleme grave. I-am cerut câteva detalii și la un moment dat, a scris.... futute în gura Marș în morții matii.... 

Va dați seama ce caracter infect are. 

• Oras:Arad
Postat

https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDigVYk.html

Fiind prin Sibiu și cu niște timp liber la dispoziție am hotărât sa ma duc la un masaj de relaxare. Negăsind recenzii am hotărât sa aleg un anunț care nu pare teapa asa am ajuns la titulara anunțului.

Am ajuns la locația pe strada Sevis, am urcat și am fost poftit înăuntru de o domisoara în niște haine urate de casa, m-a poftit direct în camera și m-a rugat sa ma dezbrac. Rămas în chiloți îmi zice ca dacă asa vreau pot sa rămân cu chiloții pe mine. Are pat de masaj pe care a pus o hârtie și am fost poftit la relaxare. Masajul a constat în frecus cu mâinile pe picioare, spate si mâini, absolut banal. La final ma roagă sa ma întorc pe spate și ma întreabă asa din senin dacă vreau și o finalizare la 200 si se si dezbraca si pot si s-o ating. Replica mea a fost ca am bani fixi la mine dar dacă îmi arata sânii și îmi plac s-ar putea sa revin cu bani. Dacă pana atunci a avut o atitudine sictirita după aceasta faza a început cu o atitudine de mahala, să ma facă nesimțit și m-a poftit afara. Țin sa menționez ca ședința se terminase deja deci nu m-a scos înainte de termen.

Aspect: 7 tinerica, fața nu-i urata dar nici frumoasa nu e

Masaj: 6 m-a frecat pe picioare, spate maini dar cred ca e unul din cele mai slabe masaje primite vreodata

Taxa: 100 lei/h

Nu recomand

• Like 1
Postat

Apai scuza-ma dar la ce recenzii are, daca mai si mergi la ea, ti-o cam meriti. Cu asta nu as iesi nici sa arunc gunoiu.... 

Postat
Acum 3 minute, pongosib a spus:

Apai scuza-ma dar la ce recenzii are, daca mai si mergi la ea, ti-o cam meriti. Cu asta nu as iesi nici sa arunc gunoiu.... 

La 250 lei oral și normal slunea

Postat
20 hours ago, pongosib said:

Numărul din anunțul nou nu era indexat, l-am cautat dar nu am găsit vreo informație legata de el, am deschis topic nou care a fost acum contopit cu acesta iar numărul nou este acuma indexat. 

Postat
On 10/5/2022 at 11:03 AM, starrboy32 said:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare-si-erotic-si-show-lesbi-la-web/011421146fg0747id17809i94g27ef0g.html

Am mai găsit un anunț care mi-a atras atenția, fiind destul de vechi pe publi.

Cu ocazia asta aducem la zi această secțiune. Știți ceva de ea? Ați fost careva?

Păreri?

Nu l-am încercat personal, dar anunțul pare intrigant. A avut cineva o experienta cu Roxana? Mi-ar plăcea să aud dacă merită o vizită.

Postat

Nu se merită, masajul e de rahat, ea arată sub medie iar de trăncănit vorbește de nu-i mai tace gura , zicea cineva ca îți vine să-i dai un pumn în cap să tacă. Servicii sub medie prețuri peste. 
Dacă tăcea în timpul masajului, poate poate …… 

• Haha 1
Postat

Nu inteleg de ce se postează despre o persoana care nu mai are anunțul activ, de cel puțin o luna. 

Postat

Ca din cand in cand poate se mai uita pe forum si sa vada parerea noastra despre ea, ca e o vaca nesimtita fara nici un talent in arta masajului.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...