Sari la conținut

♥️Ana slim ♥️0742902675

Postări Recomandate

Reputație: 2129
  • Telefon: 0742902675
  • Oras:Brasov
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună,  

Din motive personale nu mai pot rămâne în orașul vostru,  ne vom vedea data viitoare , mulțumesc de înțelegere! 

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
Acum 56 minute, Misuursulet a spus:

Salut, a fost colega cu Alina, acum este /era cu Maria slim 

si nu are topic separat Alina ? ca nu vad :D 

” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 7051
  • Oras:-
Acum 54 minute, bogdan icx a spus:

si nu are topic separat Alina ? ca nu vad :D 

Pune 🤓
Te-ai setat pe Alina , uite ai Ana , ai Maria . Fac treaba buna fetele . 😏😎

• Like 2
  • Inimioara 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 25 minute, L.A.W. a spus:

Pune 🤓
Te-ai setat pe Alina , uite ai Ana , ai Maria . Fac treaba buna fetele . 😏😎

eram doar curios, asa sunt eu cateodata

• Like 1

” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 7051
Acum 44 minute, bogdan icx a spus:

eram doar curios, asa sunt eu cateodata

Daca nu ai batut fierul cand a fost cald ….

• Like 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna❤️

Începând de mâine voi fi disponibila pt câteva zile, revin cu mai multe detali despre locatie și programul meu de munca în data ce ma stabilesc. 💋

• Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești

Salutare,

După multe încercări astăzi am reușit să fac o vizită la @Ana_slim, programat whatsapp am întârziat eu puțin dar am anunțat din timp și totul a fost bine, locația centrală este în renovare și scrie adresa, am bâjbâit puțin 😊, urcat la etaj, întâmpinat de o fată foarte drăguță, cu niște ochi căprui expresivi, zâmbitoare, serviabilă, sociabilă și comunicativă, am fost invitat la un pahar de apă la alegerea mea, am stat de vorbă despre diverse, glume și alte chestii. Am mers la baie pentru un scurt refresh, totul este în ordine prosop curat, gel de duș, șters pe jos. Revenind am lăsat cadoul pentru o oră și ne-am retras în dormitor, acțiunea a început cu sărutări pe corp, pe buze, am insistat pe sânii ei feciorelnici cu sfârcuri frumoase și erectile, am mângâiat păsărica după care s-a așezat și a început un ON foarte frumos cu lins, scuipat, băgat adânc lent pe gât, foarte reușit, am trecut să îi întorc serviciul, geme plăcut se unduiește, s-a umezit din abundență, a pus prezervativul și am început misionar un timp, umeri craci, schimbat pe la spate unde chiar te fute ea, cu contre și opturi, după ceva timp am finalizat în balon cu toate că ea mă îndemna să termin oral 😊, a scos prezervativul în șervețel și am mers la baie pentru igienizarea de final, a urmat echiparea ne-am luat la revedere cu pupici și îmbrățișări cu mențiunea că data viitoare să stăm mai mult. 
O întâlnire reușită, relaxantă și plăcută! 
Domnilor să aveți spor și o seară frumoasă, cu respect 🫡!

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Am observat că foarte mulți colegi scriu că nu reușesc să se programeze la frumoasa Ana.

Incerc sa va ajut povestind cum am reușit eu acum un an jumate să îmi fac o programare și de atunci nu am mai avut probleme cu programarea.

Deci primul lucru care l-am făcut am scris pe wattsap ceva de genul :

Buna ziua, As dori o programare pentru

1 ora in jurul orei 14. Puteți să îmi răspundeți pina la ora 21.

Mulțumesc.

Deci fara floricele tip bby,frumoaso,etc.

Și cel mai important trebuie sa ai o fotografie pe wattsap sau să trimiți o poza cu ștergere automata.

Și nici mie nu mi-a răspuns direct nu am insistă am lăsat câteva zile și am revenit reușind la a doua încercare să mă programez.

Eu așa am avut succes la fel va doresc și vouă.

O seara faina.

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună seara ♥️

Începând de mâine o sa fiu disponibila,  revin cu mai multe detali despre locatie și programul meu de munca în data ce ma stabilesc 💋

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...