Boris37 Reputație: 2 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Policlinica titan bloc d1 parter Nu respecta programarile , am fost o singura data am ajuns in timpul care l am estimat dar ma tinut vreo 20 de min afara . Servici oral normal 60 de lei fin , domnisoara arata aproape ca in poze isi face treaba ok pt 60 de lei doar ca nu se respecta programarile . P S : A doua oara cand am sunat am spus ca ajung in 15 min am ajuns in 15 min sun si spun ca am ajuns iar ea mia spus ca ma suna inapoi in 2 min si nu ma mai sunat am sunat eu dupa 20 de min si nu a mai raspuns la tel si tot asa dupa alte 20 la fel nici un raspuns oricum plecasem dar eram curios ce sa intamplat 😂 Link spre comentariu
stanilla Reputație: 249 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Salut Boris, Care poze ? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Numai nasfete la pol titan au fost in cursul anilor. Daca e una bruneta, purie si slaba…evitati! @Boris37 ca esti nou dar vechi la curve….pe viitor fa o recenzie cu toate detaliile frate! Spor la buci bune! Link spre comentariu
madmax01 Reputație: 84 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2022 E o “pustoiaca” undeva pe la 22-25 ani…cam figuranta si cam pusa pe facut bani(fast fuck).. 1 Link spre comentariu
Vizitator Sarpong Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2022 Partajează Postat Decembrie 3, 2022 Am fost la asta mai demult.Foloseste poze false însă nu e chiar rea, se vede că e tânără ,e simpatică. Nu e figurantă doar că e foarte aeriană ,parca privește prin tine ,nu cred sa fi fost beata.Eu zic că aspectul ei este un punct pro, e genul mai albicios la ten. Un alt punct pro este că are un vagin micuț ,perfect pentru cunni ,pur și simplu îți intră tot în gură și parcă se topește, are un clitoris măricel. ,amatorii de așa ceva ar merita sa îi facă o vizită . Oralul a fost cam molcom ,i-am sugerat sa trecem la normal ,am dat puțin capra și am terminat in 69. Puncte negative e că nu poți lega o conversație cu ea ,e absenta total ,însă nu mergi la astea sa vorbești cu ele . Am fost o data ,nu știu dacă mă mai duc Link spre comentariu
ristian Reputație: 237 Postat Februarie 21, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 21, 2023 https://www.anuntul.ro/anunt-dristor-noua-pe-site-Zz2BMl#w16v1 Link spre comentariu
Georgetudor6 Reputație: 98 Postat Februarie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2023 Am fost la ea acum vreo luna. Așa este, m a amânat de câteva ori până am intrat. Pe banca din fata blocului mai aștepta încă unul ,am văzut când mi a dat liber să pătrund în bloc. O fata micuța, de etnie, cu sânii mici și cam ofiliți, daca o vezi pe strada nu o bagi in seama, privești ,așa, prin ea..S a străduit să mă termine din oral și pt că nu a reușit s a crăcit, mi a pus prez și mi a zis sa dau repede din cur, că timpul trece. Ceea ce am și făcut. Eii, ce pretenție sa ai la banii ăștia ! După ce am terminat m am dus să mă spăl un pic ,între timp la ușă suna unul. Era cel de pe banca din fata blocului, care banca era acum ocupată de următorul futangiu. Ce sa zic, merge treaba că pe banda rulanta! 1 2 Link spre comentariu
bugsy09 Reputație: 224 Postat Februarie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2023 Salut. Face finalizare orala/faciala? Multumesc Link spre comentariu
TeamGangGang Reputație: 8 Postat Februarie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2023 Daca sunt cele 2 de la parter ap 18 fac amandoua on si fin orala 1 Link spre comentariu
bugsy09 Reputație: 224 Postat Mai 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2023 https://www.anuntul.ro/anunt-dristor-noua-pe-site-rq2GJQ#GQmJw Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Eu am dat de una albicioasa, tânără, adormita,nu știu cum să îi zic . Cert era că avea un clitoris mare, însă in poziția capra avea un fel de os in fund care te lovea când dădeai.Nu a comentat la ceva,cred că mai merge. Link spre comentariu
shendu506 Reputație: 127 Postat Februarie 7 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 7 Vad ca are anunt nou, care ati fost la ea, pozele sunt reale? https://www.anuntul.ro/anunt-titan-noua-pe-site-kj9YLX#KNKwXe Link spre comentariu
nebula77 Reputație: 46 Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 Salut, eram in zona și am făcut vizita la domnișoara anunțului.100 lei aruncați. Servicii proaste, poze nu sunt reale. Era plictisita și a făcut doar o laba cu puțin oral. Absolut de evitat. 1 Link spre comentariu
palos_gros Reputație: 13 Postat Mai 7 Telefon: 0777000000 Oras:Bucuresti Telefon: 0777000000 Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7 ATENTIE confrati! Aceasta pitica certareata are o CAMERA VIDEO pe frigider (in fata cum intri) - mascata de prosoape. 👁️🗨️📹 Un model de genul asta: https://www.amazon.com/Tapo-security-indoor-pet-camera/dp/B0866S3D82/ref=sr_1_4?dib=eyJ2IjoiMSJ9.R4-1kG3kwxb7vt0H2bccrWDlEKDuLclLVwo4ttIrYpmflO-15I8mC2TrpWPAtdHsQv6RxD_VCn4C61nf70ntHkCk9ot8cT9WZhLVRSZMV2Y1TtMnYoLxsPJHpSyEBmLMhWQBvdWlCNArYHSpCRydl8WYXRmLShCP1-p1i2flZ6Xp0uk11lx9qvJRWelOhIxYoNH3d8vozz1U7mNlyW_WGFTRcqMVgYWkSCaRfw2CveM.ZRP1NbCND-fO-yNDH_5rYt0B1J6Li5V2awTMFPVCQr0&dib_tag=se&keywords=camera+for+room&qid=1715088237&sr=8-4 Daca nu doriti sa apareti pe siteuri accesibile nevestelor - cu mana pe o coclita de la tara cu p!zda cu cojite 🕷️ - va sugerez sa evitati cu orice pret! Confirm ce au spus inaintasii mei: asteptat pe bancuta, fast-fuck pe banda rulanta, plictiseala si mai mult laba, un tignal din gura ei la fiecare intorsatura ("eeeeiii... cum sa ma intorc, vrei si pozitii acuma ... tot in banii astia?"). Nu este exclus ca o laba cu penseta sa fie mai satisfacatoare decat 7 minute in total in compania acestei uscate pusa pe japca. 1 Link spre comentariu
lilisor95 Reputație: 435 Postat Mai 8 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Mai 8 Acum 13 ore, palos_gros a spus: ATENTIE confrati! Aceasta pitica certareata are o CAMERA VIDEO pe frigider (in fata cum intri) - mascata de prosoape. 👁️🗨️📹 Un model de genul asta: https://www.amazon.com/Tapo-security-indoor-pet-camera/dp/B0866S3D82/ref=sr_1_4?dib=eyJ2IjoiMSJ9.R4-1kG3kwxb7vt0H2bccrWDlEKDuLclLVwo4ttIrYpmflO-15I8mC2TrpWPAtdHsQv6RxD_VCn4C61nf70ntHkCk9ot8cT9WZhLVRSZMV2Y1TtMnYoLxsPJHpSyEBmLMhWQBvdWlCNArYHSpCRydl8WYXRmLShCP1-p1i2flZ6Xp0uk11lx9qvJRWelOhIxYoNH3d8vozz1U7mNlyW_WGFTRcqMVgYWkSCaRfw2CveM.ZRP1NbCND-fO-yNDH_5rYt0B1J6Li5V2awTMFPVCQr0&dib_tag=se&keywords=camera+for+room&qid=1715088237&sr=8-4 Daca nu doriti sa apareti pe siteuri accesibile nevestelor - cu mana pe o coclita de la tara cu p!zda cu cojite 🕷️ - va sugerez sa evitati cu orice pret! Confirm ce au spus inaintasii mei: asteptat pe bancuta, fast-fuck pe banda rulanta, plictiseala si mai mult laba, un tignal din gura ei la fiecare intorsatura ("eeeeiii... cum sa ma intorc, vrei si pozitii acuma ... tot in banii astia?"). Nu este exclus ca o laba cu penseta sa fie mai satisfacatoare decat 7 minute in total in compania acestei uscate pusa pe japca. Pestoaica este din Buftea si se numeste Cristina,cam web mai are si in bucatarie dar este pusa acolo ca sa controleze fetele, ca trec pe caiet banii reali incasati de la clienti,pentru ca au anunturi cu 100 dar si cu 60 finalizarea.Fetele lucreaza doua zile cu una libera plus ca fac cu schimbul cu cele de la policlinica titan mutandu-se cand in dristor cand la policlinica,asa procedeaza si cele din Pescarusului cu locatia din zona Titulescu 1 Link spre comentariu
shendu506 Reputație: 127 Postat Mai 9 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 9 La 08.05.2024 la 5:59, lilisor95 a spus: Pestoaica este din Buftea si se numeste Cristina,cam web mai are si in bucatarie dar este pusa acolo ca sa controleze fetele, ca trec pe caiet banii reali incasati de la clienti,pentru ca au anunturi cu 100 dar si cu 60 finalizarea.Fetele lucreaza doua zile cu una libera plus ca fac cu schimbul cu cele de la policlinica titan mutandu-se cand in dristor cand la policlinica,asa procedeaza si cele din Pescarusului cu locatia din zona Titulescu Pai cate anunturi si cate locatii au pana la urma? Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Mai 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20 La 10.05.2024 la 2:30, shendu506 a spus: Pai cate anunturi si cate locatii au pana la urma? Am fost și eu la ele, una mica 20 de ani brunetă frumoasă puțin rotunjoară și alta de 35-40 de ani operată la tâte (silicoane), am dat câte 60 la fiecare. Locație Dristor 2 la ieșire anunt AT. A doua oară anuntul pe publi 24 mam dus în titan lânga policlinică am dat la aia bătrână (tot cu sutienu ăla) am dat 100. A treia oară publi 24 alt anunț mam dus tot la Dristor 2 mă primit aia mică pe niște tocuri de zece și ma păcălit înălțimea, după ce mi-a luat banii 100 sa dat jos de pe tocuri și mi-am dat seama iar am luat țeapă, ereau pe fast. Până acum am numărat vreo 4 anunțuri pa AT și pe Publi24. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum