Sari la conținut

0761416717 Policlinica titan


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Policlinica titan bloc d1 parter  

Nu respecta programarile , am fost o singura data am ajuns in timpul care l am estimat dar ma tinut vreo 20 de min afara . Servici oral normal 60 de lei fin , domnisoara arata aproape ca in poze isi face treaba ok pt 60 de lei doar ca nu se respecta programarile .

P S : A doua oara cand am sunat am spus ca ajung in 15 min am ajuns in 15 min sun si spun ca am ajuns iar ea mia spus ca ma suna inapoi in 2 min si nu ma mai sunat am sunat eu dupa 20 de min si nu a mai raspuns la tel si tot asa dupa alte 20 la fel nici un raspuns oricum plecasem dar eram curios ce sa intamplat 😂

Link spre comentariu
Vizitator Sarpong
Reputație: 0

Am fost la asta mai demult.Foloseste poze false însă nu e chiar rea, se vede că e tânără ,e simpatică. Nu e figurantă doar că e foarte aeriană ,parca privește prin tine ,nu cred sa fi fost beata.Eu zic că aspectul ei este un punct pro, e genul mai albicios la ten. Un alt punct pro este că are un vagin micuț ,perfect pentru cunni ,pur și simplu îți intră tot în gură și parcă se topește, are un clitoris măricel. ,amatorii de așa ceva ar merita sa îi facă o vizită . Oralul a fost cam molcom ,i-am sugerat sa trecem la normal ,am dat puțin capra și am terminat in 69. Puncte negative e că nu poți lega o conversație cu ea ,e absenta total ,însă nu mergi la astea sa vorbești cu ele . Am fost o data ,nu știu dacă mă mai duc 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la ea acum vreo luna. Așa este, m a amânat de câteva ori până am intrat. Pe banca din fata blocului mai aștepta încă unul ,am văzut  când mi a dat liber să pătrund în bloc. O fata micuța, de etnie, cu sânii mici și cam ofiliți, daca o vezi pe strada nu o bagi in seama, privești ,așa, prin ea..S a străduit să mă termine din oral și pt că nu a reușit s a crăcit, mi a pus prez și mi a zis sa dau repede din cur, că timpul trece. Ceea ce am și făcut. Eii, ce pretenție sa ai la banii ăștia ! După ce am terminat m am dus să mă spăl un pic ,între timp la ușă suna unul. Era cel de pe banca din fata blocului, care banca era acum ocupată de următorul futangiu. Ce sa zic, merge treaba că pe banda rulanta!

  • Like 1
  • Mersi 2
Link spre comentariu
  • Oras:Brașov
  • Oras:Brașov

Eu am dat de una albicioasa, tânără, adormita,nu știu cum să îi zic . Cert era că avea un clitoris mare, însă in poziția capra avea un fel de os in fund care te lovea când dădeai.Nu a comentat la ceva,cred că mai merge.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...