Sari la conținut

0721838147


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Anuntul:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-orasul-tau-simona/658f6808e6ig7882105e3edd64fhdg3g.html

Raspunde o voce tanara , intreb daca anuntul mai este de actualitate si incepe tipa ca pe o poezie sa deruleze 150 normal , 300 ora normal protejat diverse pozitii locatie B-dul Mamaia (statiune) O intreb cat dureaza o finalizare , imi slune ca 20 de minute( ma incadrez imi spun, nu mai dobor oricum recorduri decat sa fie o pizda super buna ) Ma duc spre adresa , ajung , urc ( etajul1) , deschide usa o fata undeva la   20 de ani , pozele reale

 Intreaba cat vreau sa raman, ii spun ca vreau sa raman o finalizare , si instantaneu sare din textile , ma dezbrac bucurandu-ma de priveliste , domnisoara ok , buna la corp , fundulet apetisant tocmai bun de mesterit la el  Ma pun in pat , pune prezervativul pe scula si se apuca de treaba , dupa nici 30 de secunde , mataranga se intarise , se ridica din pat iar repede si imi spune cum vrei sa stau , ii soun ca vreau sa o iau pe la spate , incepe sa caute apa sa bea , trec cateva zeci de secunde ,  , se pune in sfarsit  capra si incepe sa vorbeasca , sa stii ca nu mai ai decat zece minute .Ii spun incercand sa i-o bag , sper ca glumesti .. 

Se ridica brusc din pozitia capra in fata mea si incepe sa stii ca daca vrei o chem si pe colega mea sa o vezi ,.. 

Imediat realizez , lucrurile deja erau stricate, se alesese praful de futaiul meu.. fata era pusa pe prosteala.. pacat de ea ca are potential.

Am intrat in jocul ei , ca sa o vad si pe colega , buna si ea.. dar nu-mi mai ardea de nimic

I-am spus ca au trecut 5 minute decand am intrat pe usa , un minut mi-a supt pula si restul a vorbit. , i-am mai spus ca qnu asa o sa faca bani .. eu am ramas cu banii dati.. voi aveti grija .cam asta e exlerienta mea cu duduia.. sper sa va fie de folos recenzia.

Spor la ciocane

 

  • Like 4
  • Mersi 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...