Sari la conținut

0720609017-Profesoara Lory 💘

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
Postat

Buna colegii, dar daca la aceleasi tarife este top model si se misca bine in pat ce preferati, multumesc

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
Acum 9 ore, orto2022 a spus:

Buna colegii, dar daca la aceleasi tarife este top model si se misca bine in pat ce preferati, multumesc

Multe sunt top model , dar atitudinea lasa de dorit.

Postat

Da colegu e adevarat dar nu  stiu cum sa zic dar toate indiferent cum arata cum se poarta au acelasi tarif 150 cu 250 ,sau chiar 200 cu 300 .

Care arata bine se poarta naspa , care arata asa cum arata e draguta , sunt citeva care arata super si se poarta super , alea trebuie bombardate cu vizite  si poate asa se mai regleaza putin piata

• Telefon: 0761625819
  • Oras:Hnedoara
  • Telefon: 0761625819
  • Oras:Hnedoara
Postat

Da colegul Orto2022, așa trebuie să facem,cum ai spus sunt câteva care chiar merită să le vizitezi,sau mai grav îi că îți spune una la telefon,și când ajungi sa faci îți spune păi eu nu stau așa,nu fac așa , dacă vrei numai așa,și îți piere cheful de futai,și ai rămas cu bani dați și dezamăgit 

Postat

Nu imi permit sa dau sfaturi ca fiecare stie cum e mai bine pt el dar cel mai corect este pe watap scrie negru pe alb si nu poate sa o mai intoarca , de genul ca nu ai inteles bineca ea o zis (eu nu am nervi si timp pt mincinoase) eu daca nu are watap sau daca nu raspunde zic pas ( evident cu unele exceptii)

Postat

Ai grija colegu ca dupa noul regulament se considere reclama , postarea ta si sa nu iti iei spam sau ban

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...