Sari la conținut

Acest topic e pentru _sahy_ si pentru forumeri respectate (futpuzde...etc.)


Postări Recomandate

Buna baieti. Ma scuzati pentru romana mea slabuta.

Brandul Real Girlfriend Experience va intra si in Satu Mare. Suntem un club super discret doar pentru domni care isi permit si apreciaza calitatea. Inainte sa zic orice va rog sa-mi permiteti sa prezint clubul nostru. Atunci cand te acceptam si devi membru primesti de la noi un token, care arata ca un jeton de poker. Pe tokenul asta excelent gravirat pe o parte in desenul gasit pe el exista un cod QR care genereaza un cod (valabil 30 min) cu care poti intra pe site-ul nostru secret. Aici poti programa o intalnire cu una dintre domnisoarele partener cu noi. Fiecare intalnire tine 12 ore libera pentra a trai fanteziile reciproc. Intilnirile totdeauna vor fi la diferite locatii. La fiecare programare membrul nostru alege un pachet oferit de noi. Fiecare pachet Contine o experienta unica si profesionala. De Exemplu:

-Pachetul "My sweet honey pot": Domnisoara te asteapta intr-un apartament luxos mobilat imitand ca fix face cina pt prietenului ei (tie) in bucatarie imbracat sexy. (mancarea real va fi comandata de la un restaurant). Cand intri ea te asteapta cu o veste buna: azi a fost promovat la locul de munca si e foarte fericita si horny. Domnisoara in timpul intilnirii va juca un rol care e diferit la fiecare pachet. Te invita la un dus impreuna pana ce se fierb cartofii pe aragaz. Dupa care puteti avea o cina romantica intr-o atmosfera placuta. Dupa asta un film impreuna in pat imbratisand una pe alta sau ce doreste fanteziile voastre.

-Pachetul "The unexpected guest": Incepe cu cina ca si pachetul anterior dar intr-odata o alta domnisoara bate la usa plangand ca s-a certat cu prietnul ei si vrea sa vorbeasca putin cu prietana sa.Dupa un timp fete vor veni cu intrebarea ca nu ar fi problema daca domnisoara venita ar petrece cu voi noaptea  pentru ca nu mai vrea sa mearga inapoi acasa. Si noaptea se va transforma intr-un threesome.

Langa asta 2 mai avem foarte multe pachete, fiecare cu o surpriza interesanta care imita o situatie de viata erotica dar cu senzatia ca e real.

Pentru voi, care ati bagat suflet si efort aici pe forum sa incercati fetele si sa scrieti o recenzie reala despre ei va oferim o intilnire completa cu una dintre domnisoarele nostri partener. pentru asta cerem doar o recenzie reala cu feedbackuri pozitive si negative despre clubul nostru. Si eventual cateva sfaturi pentru domnisoare care merita sa devina partener cu noi. 

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta aici pe forum sau prin whatsapp la nr: 0770315516. La whattsap inainte de mesaj trebuie sa trimiteti un screenshot ca sunteti logat cu userele mentionate. 

O zi frumoasa sa aveti.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:satu mare
  • Oras:satu mare

E foarte buna idea, dar multi de aici care ar merita si ar dori un astfel de tratament sunt insurati si nu pot lipsi de acasa 12 ore , mai ales noaptea. In schimb pt un program de 2-3 ore sigur vor fi doritori. 

  Iar in Satu Mare nu avem escorte locale consacrate care sa corespunda cerintelor. Eventual daca ar exista o comunitate de femei casnice la fel ca nimfomanii poare ar iesi ceva.

 Succes cu acest proiect.

Link spre comentariu

@jinmaestro

te salut. intr-adevar, interesant conceptul ce ni-l propui, care mai mult ar fi util unor 'business men', decat noua unor curvari limitati ...si ca timp de 'cine de afaceri'...dar gasesc unele chestii incerte, poate din cauza exprimarii..

in primul rand, pe ce criterii se aleg membrii? tinand cont ca nu e publi sau forum unde facem si vorbim fara noi, scotand ce-i mai rau din noi.

promovarea site-ului, (inteleg ca aici bati), nu ajuta forumistii,(decat pe cei care chiar vor si pot intra in acest club)..restul ar sta pe margine sa priveasca si sa se multumeasca cu ce ne ofera publi..

fetele partenere, pot face parte din forum? poate exista unele care chiar stiu cu ce sa mananca asta, si s-ar aduce o contributie pozitiva atat clubului cat si fetei respective, intarindu-i prestanta pe forum.pot functiona in paralel, ajutandu-se clubul de forum, si fetele de club.

nu cred ca o experienta de genul, e stabilita la "12 ore"..unii cautand comunicare, gfe, nu neaparat sex.de asta spun ca ideea nu e rea..dar nu e pentru oricine..

de departe seamana ca o reclama gentelman's club.ceea ce nu e nimic rau in asta. SM are nevoie de schimbari, chiar daca schimbarea in primul rand, ar trebui sa vina de la noi, din mentalitatea noastra..prin implicarea contributiva, prin recenzii samd..dar noi inca suntem la stadiul de jigniri, bisericute, si "sa moara si capra vecinului"..

am avut de-a lungul existentei mele cu acest cont,  episoade strategice in care am cautat sa produc schimbare, implicandu-i si pe unii dintre voi..am reusit o scurta perioada de timp, dar ineficient.bine!si imi recunosc micile greseli, exaltand unde era cazul sa fiu mai temperat.

invatam din greseli, greseli facute pentru binele altora..

succes in ceea ce ai propus.

Link spre comentariu

Raspuns doar la mesajul lui Dl. _Sahy_ :

cer inc-odata scuze daca nu o sa ma exprim bine romana.

Clubul respectiv in mare parte este alcatuit din membri care sunt oameni de afaceristi.

Legatura cu clubul are 2 feluri: - prieten a clubul

-          Membru a clubului

Membru pot isa devii numai prin invitatie personala directa de la fondatorul clubului despre care atat se stie ca este un inventator si investitor in domeniul IT. Membrile la inceput care sunt momentan “The Inner Circle” sunt pritenelile fondatorului. Din statusul “prieten a clubului” se poate devveni membru prin complatarea totala a “taskurilor” printre care este si promovarea clubului. Exista inca o legatura cu clubul, doar pentru fete si sunt numiti: “Parteneri a clubului”. Fiecare Membru cand devine memnbru primeste un static girlfriend care este asociat de membru full time si non stop cu care membrul respectiv poate sa intilneasca oricand si oriunde pe lume in maxim 24 de ore si fizic, personal, daca membrul doreste. Membrul bineinteles oricand poate sa schimbe static girlfriend-ul dar atunci cu ea 100% ca nu va mai poate intilni niciodata in viata lui, deci este o decizie serioasa. Membrurile bineinteles au acces  prin token la platforma cu care poate sa ieie legatura cu oricare partener a clubului pentru un booking pentru o experienta din pachet (care poate sa fie: ales, random sau total personalizat). Pe platforma fiecare membru are acces la profilul lui personalizat unde poate sa urmareasca de exemplu si un sistem de punctare de unde dupa anumite puncta adunate primeste un cadou de calitate (de exemplu un televizor, un telefon, o excursie ...etc) din partea clubului.

Aceesarea platformei se poate doar cu ajutorul tokenului primit direct de la fondator in momentul in care devine membru. Tokenul respective contine un cod QR care te redirectioneaza la un domain random temporar. Pe domain-ul respective se genereaza automat interface-ul membrului care este criptat si este valabil numai in timpul conexiunii ceruta prin token. La fiecare acces  este ales in mod random un domain unde se genereaza automat interface-ul. Accesul cu combinatia gresita de token si numar de telefon care sunt asociati unu altu inseamna eliminare imediata, definitive si totala din club. Asta inseamna ca un membru daca doreste sa schimbe numarul de tel trebuie sa solicita de la fondator o asociere noua de token si numar de telefon. 

Fetele partenere bineinteles pot face parte din orice forum, dar tinand in minte ca in primul rand sunt parteneri al clubului si dupa aia membru al oricarui forum. Fetele care sunt parteneri al clubului sunt selectati de “The Inner Circle” care garanteaza 100% ca fetele sunt sanatosi, profesionisti, si discrete.

Experientele pacheturilor in mod standard sunt 12 ore, dar un membru bineinteles pe platforma la booking poate personaliza orice dupa dorintele lui.

De departe seamana ca o reclama de gentlemen’s club fiindca daca asa ne uitam la el atunci chiar e. Satu Mare chiar are nevoie de schimbare de mentalitate, si de mai multa implicare. Eu de exemplu peronal vreau sa-ti zic un “mersi mult fratelo” pt recenziile tale si a tuturor de pe site care sunt si utile. Din partea mea cu gindirea asta de "sa moara si capra vecinului" poate sa traiasca prostii ca ei oricum la nivelul ala vor si muri… deci..

Intr-adevar numai din greseli invatam si prin intelegerea si analizarea greselilor daca suntem apti pentru asa ceva putem sa cream o versione mai buna din noi.

Posibilitatea pt. a lua legatura cu clubul prin numarul de telefon mentionat in primul meu mesaj s-a terminat. Pentru un numar nou de contact trebuie solicitat aici in topic daca este cazul.

Multumesc pentru dorinta de “success in ceea ce am propus.”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...