Sari la conținut

Masaj erotic pasional , dominare, soft ,hard , erotica !!! 0742420821


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Prieteni, Stapana Ramona merita fiecare moment petrecut in compania ei...Am vizitat-o azi, in urma unei programari facute cu o z inainte, ceea ce spune mult despre profesionalismul si atentia cu care isi trateaza clientii.
Tunsa scurt, cu un trup zvelt si bine proportionat, Stapana Ramona mi-a oferit, plina de rabdare si atentie (da, da!l) o initiere in BDSM care mi-a depasit asteptarile, relaxandu-ma, in final, complet.
Nu intru in detalii, astea au ramas intre noi, in dormitorul curat si elegant, dar la 500 de lei mi-a oferit, fara graba, momente de placere intensa.
Incepand cu primul apel si pana cand usa se inchide incet in urma ta, realizezi ca ai de a face cu o femeie cu o atitudine calma si binevoitoare, relaxanta.
Am negociat ce urmeaza sa se intample, am facut dus, apoi Stapana Ramona s-a dezlantuit, facandu-ma  ca la final, sa exclam WOW!
Si aici fac o paranteza.. pentru ca BDSM nu e "tortura si durere", "sadism si tehnici deviante". Nu, e o arta a relaxarii, in care predai, constient, controlul iar creierul accepta "decuplarea", secretand endorfinele de care avem atata nevoie in stresul de azi,  abandonandu-se cu incredere deplina in partener. Este ceea ce am facut, predandu-ma in mainile ferme si pricepute ale Stapanei Ramona, o femeie rafinata, atenta la reactiile tale, excitanta si ferma atunci cand trebuie.
Asta a fost experienta mea cu ea, una extrem de placuta (sa folosesc un termen BDSM - tehnica venita tocmai din Japonia medievala a sec. XV, cind prizonierii trebuiau legati si umilti).  O tehnica consacrata in ziua de azi, de studii academice din SUA drepr similara cu yoga, dar asta e o alta poveste...

Experienta mea - 5 stele!

  • Confuz 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...