Sari la conținut

ana #confirm cu tatuajele# -0761872167


Postări Recomandate


Salut. Astăzi răsfoind Publi24,dau de anunțul acestei fete. O sun îmi spune 100 finalizarea,o întreb de oral neprotejat sune ca da. Ma urc in mașina și plec spre strada textilistului la G6. Cam nașpa locația pentru ca nu-i funcționează interfonul și trebuie sa vina ea sa îți deschidă. Plus ca mai stau pe scara toate pensionarele sa vadă cine intra 😂. Intru, ma cer la baie pentru o reîmprospătare,ma întorc in camera de joaca. Se pune lângă mine și scoate prezervativul. Ii zic ca vreau oralul neprotejat, la care zice ea ca este extra. I-am zis ca la tel nu a menționat nimic,la care zice ca a uitat. O las sa se apuce de treaba, dar știam deja deznodământul 😂. Oralul bunicel dar la mine nu funcționează bine cu prezervativ. Am mai încercat eu sa o îndrum, dar mi-a zis sa nu o mai iau de gât ca o doare,și eu abia o atingeam. După câteva minute,am zis hai sa încercam și normal. Am pus-o iada,și ne-am apucat de treaba. Dar care treaba, ca soldatul era pe jumătate adormit. Când am văzut ca nu merge treaba m-am oprit la care ea a zis sa mai facem oral poate tot reușește sa scoată ceva din soldat. A mai făcut câteva minute,dar soldatul nimic! Nu a vrut sa dea nimic. Dacă spunea de la început luam și ceva in plus,dar eu când merg pentru prima data la o fata,iau bani cam ficsi,ca sa nu ma pomenesc ca ma golesc de buzunare când sunt la baie. Pozele sunt reale,este slăbuță, are buzele și sânii umflați,la sâni se simte la mâna cam urat,dar aia e. Are și o cicatrice de la o cezariana cred. Acestea fiind spuse va doresc sa aveți parte numai de femei bune !

4
  •  
  •  
  •  
  •  

ana #confirm cu tatuajele#

 Olt, Slatina

Valabil din 07.11.2022 14:44:24
Repostat automat
Descriere

Bună,sunt Ana frumoasa și dornica sa te cunosc,sunt mereu cu zâmbetul pe buze,îmi place sa comunic și sa cunosc oameni noi.
Compania mea va fi una din cele mai frumoase experiente ale tale...te invit într-o locatie discreta și intima pentru a da frau liber fanteziilor tale..
Calitatea serviciilor mele te vor face sa te reîntorci.
Suna Publi24_1662640066

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...