Jump to content

Fara vize pentru R Moldova

Recommended Posts

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Posted

Din mai 2014  miss-urile din R Moldova pot intra in UE (inclusive RO) fara vize.   Ce parere aveti?

Guest danyelle1980
Posted

Din mai 2014  miss-urile din R Moldova pot intra in UE (inclusive RO) fara vize.   Ce parere aveti?

doar "miss-urile"? mr-ii nu?

• Oras:n/a
Posted

Din mai 2014 miss-urile din R Moldova pot intra in UE (inclusive RO) fara vize. Ce parere aveti?

Fetele doar vor tranzita România, și vor presta in alte ţări, ca Germania, Anglia, etc... unde există o lege ce reglementează această activitate!

România este doar un punct de trecere ....

• Like 2
  • Oras:pe ici, pe colo
  • Oras:pe ici, pe colo
Posted

Conform noilor reglementari, cetatenii Republicii Moldova nu vor mai avea nevoie de vize in UE, doar pentru a calatori in scop turistic. Pentru a  munci in tarile membre UE, vor avea in continuare nevoie de vize :laugh2 (pe bune !!).

Lasand gluma la o parte, pentru a intra doar in Romania, nu aveau nevoie de vize nici pana acum.

Posted

... Lasand gluma la o parte, pentru a intra doar in Romania, nu aveau nevoie de vize nici pana acum.

Îmi pare sincer rău, dar greșești. Am prieteni în Chișinău, rude chiar, și tot timpul trebuie să le fac invitație ca să vină în România ...

Noi putem să intrăm în Republica Moldova fără nici o problemă, dar ei la noi .. greu !

...

• Like 2

Posted

Multumesc de promtitudine. Am sa ma documentez si eu. Nu am apucat sa citesc ceea ce mi-a postat Selectivul dar pot spune ca pana acum nu se putea intra ( ma refer la lumea de rand ) in Romania dinspre Republica Moldova decat in urma unei chemari. Abundenta de cetateni ai Republicii Moldova la noi este efectul cetateniei romane pe care o buna parte din moldoveni o au in urma legii promulgata de Iliescu in decembrie 1989 din cate imi aduc eu aminte si care spunea ca se pot repatria toti cetatenii moldoveni si nu numai care dovedesc ca au avut inaintasi printre cei care au facut parte din Romania mare.

• Like 1