Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Acum 22 ore, 71laciport a spus: A gasit un sugar daddy iute de mana si nu o mai da, la altii Ehh.. de unde atât😂😂 am avut putina treaba💋 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4061 Postat Noiembrie 20, 2022 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 1 hour ago, ella.99 said: Ehh.. de unde atât😂😂 am avut putina treaba💋 Intoarce te , te voi vizita si poate ma bag eu....ti ai rezolvat macar, treaba? 1 Link spre comentariu
Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2022 Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 1 oră în urmă, 71laciport a spus: Intoarce te , te voi vizita si poate ma bag eu....ti ai rezolvat macar, treaba? Am rezolvat-o.. te aștept cu drag.. 💋 Link spre comentariu
Futureman Reputație: 321 Postat Noiembrie 20, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Faci si cim? Link spre comentariu
inconfundabil Reputație: 240 Postat Noiembrie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2022 Nineni? Nimic? Nici o recenzie? Atata lume pe aici si nu a testat nimeni? Ne poate spune domnisoara daca e noua in meserie? Link spre comentariu
cezartwix Reputație: 88 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 Am fost eu...nu am mai scris ca devenise indisponibila. Locatie: langa Intercontinental, geluri de dus, prosop curat, apartament ok Contact prin whatsapp Domnisoara este cea din poze. Nu contest varsta declarata. Inalta, slim, educata, draguta, un pic retinuta pe alocuri. Actiunea: oral soft, lung - asa am cerut, normal implicata, nu este genul PSE. Eu am fost super multumit. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 💋🙈 Link spre comentariu
Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Buna.. o perioada nu o sa mai fiu disponibilă… sunt in perioada de menstruație.. revin când se termina.. 💋💋 Link spre comentariu
ravenxrazvan Reputație: 375 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Vizitat domnișoară.E o blonda înaltă, slim,ai ce vorbi cu ea,chiar draguta fata și la corp și la fața,e începătoare și se vede în calitatea serviciilor dar își da silința sa pleci satisfăcut de la ea,câteodată e mai tăcută, mai reținută,dar dacă găsiți subiecte întreține o conversație.Ea e pe stilul mai soft ,nu e pe sex sportiv.Estimez un 25 de ani ca varsta. LOCATIE. 9 central balcescu, intercontinental,ap cu 2 camere,o locație f bună cu de toate,locația lui Nicolle pt cunoscători. Se cunosc fetele poate chiar prietene. ORAL 7 mai are de învățat,fără atenție la zonele adiacente,e plăcut dar nu e nimic wow,se mai folosește ocazional de mana,oral de începătoare. NORMAL. 9. aici mie mi_a plăcut de ea ,se mișcă bine,schimbat câteva poziții,strâmtă în păsa,te trage în ea ,te tine în brate,se uita în ochii tai , e acolo cu tine,săruturi pe buze chiar foarte ok,finalizat în balonas cu ea deasupra. GFE 8 ,lipsesc câteva chestii ca să fie de zece,dar per ansamblu fata e ok,se face placuta ,arata bine ,are servicii bune care cred ca se vor mai îmbunătăți pe parcurs ce capătă experienta,e stilul total opus a lui Nicolle,nu are nebunia aia specifica ca să zic asa,ea e mai cuminte ,mai liniștită, mai soft. Cadou 150 lei o finalizare bine investiți.Cred ca exista șansa ca în viitorul apropiat sa le vedem pe cele doua fete împreună,cine știe e doar o părere personala a mea.Ar fi interesant sa intri cu amândouă odată.Seamana destul de mult la corp ,la înălțime,diferite doar la fața și la felul lor de a fi ,la comportament ceea ce e logic. ELLA e de recomandat . 2 1 Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 12 ore, ella.99 a spus: 💋🙈 Sa faci ceva cu pedichiura aia ca e nenorocire ce se vede in poza. 1 Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 374 Postat Noiembrie 22, 2022 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Venim cu oja?🤔🤦♂️🤔🤦♂️🤔🤦♂️ Link spre comentariu
Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 1 oră, sens a spus: Sa faci ceva cu pedichiura aia ca e nenorocire ce se vede in poza. Noroc de comentariul tau , altfel nu știam ca trebuie sa merg la salon ! Multumesc! nu ai timp sa le faci pe toate când ai de muncit , și dacă nu le am făcute cu oja sau mai știu eu cum nu înseamnă ca nu sunt îngrijite! Cum le vezi tu in poza nu știu dar fiecare are drept la replica ! Bineînțeles! Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 21 minute, ella.99 a spus: Noroc de comentariul tau , altfel nu știam ca trebuie sa merg la salon ! Multumesc! nu ai timp sa le faci pe toate când ai de muncit , și dacă nu le am făcute cu oja sau mai știu eu cum nu înseamnă ca nu sunt îngrijite! Cum le vezi tu in poza nu știu dar fiecare are drept la replica ! Bineînțeles! Nu era un reminder sa mergi la salon. Era un exemplu de “asa nu” in meseria ce o practici. Daca nu te ingrijesti pt ca “n ai timp sa le faci pe toate ca muncesti” undeva gresesti, nu ti respecti clientii. Renunti la primul sau ultimul si mergi la salon altfel risti sa fii catalogata drept “neingrijita”. Link spre comentariu
Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 11 minute, sens a spus: Nu era un reminder sa mergi la salon. Era un exemplu de “asa nu” in meseria ce o practici. Daca nu te ingrijesti pt ca “n ai timp sa le faci pe toate ca muncesti” undeva gresesti, nu ti respecti clientii. Renunti la primul sau ultimul si mergi la salon altfel risti sa fii catalogata drept “neingrijita”. Ok , mulțumesc pentru părere! Seara buna! Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat Noiembrie 22, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Acum 1 minut, ella.99 a spus: Ok , mulțumesc pentru părere! Seara buna! Felicitari pt abordare si escaladarea discutiei. Pt asta, te vizitez zilele astea!! 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Hai sa nu sărim pe ea, fata a înțeles ce trebuie sa facă și rezolva sigur problema cu mani-pedi. 1 Link spre comentariu
marius_gen Reputație: 68 Postat Noiembrie 23, 2022 Oras:Slatina/Bucuresti Oras:Slatina/Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Plm :))) facusem programare la caprioara pt azi - se apropie ora ii scriu sa aflu adresa - nema raspuns , intru pe forum- "revin curand" la titlu - concluzia : amatoare incurca lume - pas pt alta incercare. Link spre comentariu
Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 4 ore, marius_gen a spus: Plm :))) facusem programare la caprioara pt azi - se apropie ora ii scriu sa aflu adresa - nema raspuns , intru pe forum- "revin curand" la titlu - concluzia : amatoare incurca lume - pas pt alta incercare. Eu pentru astăzi nu am făcut nici.o programare ! Nici tie , nici altcuiva ! Link spre comentariu
Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Chiar acum, ella.99 a spus: Eu pentru astăzi nu am făcut nici.o programare ! Nici tie , nici altcuiva ! Nu am încurcat pe nimeni pana acum , nu începeam cu tine! Seara faina! 🙂 Link spre comentariu
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 On 11/23/2022 at 12:10 AM, ella.99 said: Cum le vezi tu in poza nu știu dar fiecare are drept la replica ! Bineînțeles! Apropo, tu cum le vezi în poză? 1 Link spre comentariu
Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2022 Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Acum 10 ore, uritescu a spus: Apropo, tu cum le vezi în poză? Nu vreau sa mai comentam acest subiect , mi se pare ca deja e consumat ! Am răspuns odată despre acesta, nu ma mai repet ! Seara buna ! Link spre comentariu
witcher Reputație: 16280 Postat Noiembrie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2022 Acum 14 ore, uritescu a spus: Apropo, tu cum le vezi în poză? How can you see the whole picture when it's you in the frame ? 1 Link spre comentariu
uritescu Reputație: 1896 Postat Noiembrie 25, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 14 hours ago, witcher said: How can you see the whole picture when it's you in the frame ? Cred că e o tema cam grea... 🤣 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17096 Postat Noiembrie 25, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 On 11/23/2022 at 7:07 PM, marius_gen said: Plm :))) facusem programare la caprioara pt azi - se apropie ora ii scriu sa aflu adresa - nema raspuns , intru pe forum- "revin curand" la titlu - concluzia : amatoare incurca lume - pas pt alta incercare. Ia posteaza boss discutia,sa vedem,cine minte!!? Link spre comentariu
Vizitator ella.99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2022 Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 La 24.11.2022 la 22:24, witcher a spus: How can you see the whole picture when it's you in the frame ? Is it so hard to figure out how? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum