mojo Reputație: 36 Postat Decembrie 13, 2022 Oras:. Oras:. Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Salutare, M-am trezit ieri seara adaugat intr-un grup de whatsapp de posesoarea numarului: 0725.298.705. Au urmat o multime de mesaje si poze trimise, iar ca numar de membrii erau peste 200 (toti intrebau cam acelasi lucru, ce naiba cauta acolo). La o prima cautare vad ca e numarul din semnatura Andreei - andreeagfe25. Imi vine greu sa cred ca ar face ea asa ceva. Se incumeta cineva la o explicatie? Andreea? 2 1 Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Decembrie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2022 7 minutes ago, mojo said: Salutare, M-am trezit ieri seara adaugat intr-un grup de whatsapp de posesoarea numarului: 0725.298.705. Au urmat o multime de mesaje si poze trimise, iar ca numar de membrii erau peste 200 (toti intrebau cam acelasi lucru, ce naiba cauta acolo). La o prima cautare vad ca e numarul din semnatura Andreei - andreeagfe25. Imi vine greu sa cred ca ar face ea asa ceva. Se incumeta cineva la o explicatie? Andreea? da, swagger parca 5 1 Link spre comentariu
mojo Reputație: 36 Postat Decembrie 13, 2022 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2022 parca SWAG era numele, ceva cu un salon de masaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum