Sari la conținut

Lorena Blonda Miniona!🤩 0748463449


Loreenaa

Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Acum 53 minute, altmarz a spus:

Pe Lorena am pus ochii de ceva timp, o asteptam sa vina mai aproape putin, dar avand in vedere ca nu parea sa se intample, combinat cu faptul ca era o zi in care chiar aveam destul timp, ma uitam pe topicul ei si ma gandeam, hai sa o cunosc totusi. Am verificat pe maps distanta, putin sub 2 ore jumatate...cu masina...dar cu bicicleta mea as fi facut sub o ora. Precis! 

Lasand gluma la o parte, i-am dat un mesaj. Mi-a raspuns si am reusesc sa stabilesc o programare, cu o ora inainte am primit si locatia. Si asa...Oradea devine al 3-lea oras de luna aceasta in care scriu o recenzie.

Am ajuns la Grand Hill cu cateva minute in avans, am anunat-o si am primit ultimele detalii legate de unde trebuie sa urc. Intamplarea face ca am fost in fata usii, dar ametit ca de obicei nu mi-am dat seama, si am inconjurat blocul pana am realizat. Asta sa fie cea mai mare problema. Am urcat sus unde Lorena ma astepta infasurata intr-un prosop. 
Dupa ce am stat putin la o apa, o tigara si o poveste, am primit un prosop si am mers la dus.

Aspect: M-a asteptat (evident) aceeasi fata blonda din poze, draguta, micuta...fix de ce aveam nevoie. Un lucru foarte periculos, e ca te poti pierde usor in ochii ei...si nu numai in ochii ei.

ON: Nu as putea spune ca e punctul ei forte, nu prea sunt artificii, si nici deep nu prea este. Dar reuseste sa pastreze un ritm satisfacator, nu se foloseste de mana si e destul de umed. A fost placut, dar eu eram deja incins dupa ce am explorat-o putin mai mult pe ea in prima faza, asa ca am cerut o pelerina.

NP: Lorena m-a acoperit cu o pelerina verde, a folosit putin lubrifiant si am lasat-o pe ea sa dea ritmul. Am schimbat cateva pozitii, cred ca vreo 4 la numar. Pe toata durata actiunii Lorena a fost chiar implicata, am "chinuit-o" putin, un sexulet mai sportiv putin, care a iesit chiar bine. La final am ramas intinsi pe pat sa ne mai tragem putin suflul, si am mai povestit una alta pana am fugit la dus. 

Atitudine: Lorena e o fata de comitet, poti sa razi cu ea, mai o gluma, mai o poveste, in principiu o companie placuta. Dupa ce am iesit de la dus am mai stat putin la un pahar de vorba destul de relaxati. Interactiunea cu ea a fost destul de naturala pentru o prima intalnire, se face placuta si se adapteaza putin si dupa tine, dar consider ca am fost pe aceeasi lungime de unda. Am plecat cu o stare de bine de la ea, ceea ce e cel mai important.

Igiena: 10

Amenda: 350


Mie mi-ar placea sa o mai revizitez...nu stiu cand o sa mai am ocazia sa trec pe la Oradea, dar daca ar fi putin mai aproape cu siguranta i-as face vizite mai dese. Chiar sunt fericit ca am iesit la o plimbare mai lunga si am reusit sa o cunosc.

 

 


O zi de luni cu multa iubire!

Te pup și mulțumesc 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Disponibilă pentru programări 😘

 

🔵Serviciile mele sunt următoarele:

🔵Oral protejat /nep (depinde de igiena) 

🟣Oral neprotejat (extra 50 lei

🔵Normal doar protejat 

🔴Fk (dacă e igiena și chimie)

🔵Finalizare corporală 

🔵Săruturi corporale

🔵Hand job

🔵Diferite poziții 

🔵Mici fantezii în limita bunului simț

🔵Masaj de relaxare

🔴Accept cunilingus 

🟣Fin corporala

🔴Cadoul: 💸150-30 min (1fin)

                        💸300-60 min (2fin)

Program : 10:30- 23:00

Contact:0748463449 (răspund la apeluri, mesaje și whatsapp)

 

Locație: Grand hill

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...