Sari la conținut

0750734229 Emma - Prima data în oraș!


Postări Recomandate


  • Oras:Orasi*
  • Oras:Orasi*

Salutari!

 

Am cautat-o pe domnisoara pe forum si nu apare decat intr-un search obscur pe Google, asa ca deschid un topic.

Anunt:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/prima-data-in-oras/f6e5d4e6ee867gif2hii8683ggf7gi1e.html

Pozele sunt reale (poate o ajuta lumina un pic), din locatie. Locatia este pe Calea Baciului, blocul e la strada, nou construit, se poate parca subteran, zice ea. Este ok apartamentul, pare intretinut, nota 8-9.

Domnisoara e de la mare, venita la Cluj. Zice ca profeseaza de mult timp. Am contactat-o initial pe whatsapp, apoi am sunat-o pentru a afla serviciile si tarifele (200fin / 400h), nu am fost pretentios sa intreb de extra, dar din ce mi-a comunicat ea este destul de basic. Programul ei este pana mai tarziu, 2-3AM; nu stiu cand incepe. Ea este cam de 1.60-1.65, frumusica la fata, are puse buzele, machiata modest, ochi albastri frumosi, chip placut, as zice ca la frumusete se incadreaza la un 9, poate fiind si subiectiv factorul de surpriza placuta ca nu mi-am luat tzeapa de pe publi.

Despre formele ei, eu zic ca sunt mai pronuntate in realitate decat online. Are talia subtire si un fund mare, generos, grasut dar nu exagerat si placut la aspect, cred ca asta e punctul ei forte, mai ales vazut din spate. Pe partea cealalta, are sanii cam lasati si poate nu am click-uit cum trebuie, ca a fost un pic pe uscat. Pentru un blind call, eu am apreciat formele ei. Nota 10 pentru fund, dar poate sunt cam nefutut si subiectiv, iar in general 8 la aspect.

Cat despre atitudine, parea un pic obosita si plictisita, dar asta si din cauza orei neortodoxe a intalnirii. Am purtat discutiile tipice de prima intalnire, nefiind niciunul foarte implicati. Poate un nota 7-8, ca a fost amabila pana la capat.

In ceea ce priveste momentul in sine, nu am venit cu palosul gros de acasa, asa ca vechea poveste cu caciula in capul lui Gigel molâu, si a trecut la OP. A inceput bine, miscari ample dar nu deep, fara dinti, dar destul de scurt. Undeva pe la un 6 OP, ca a fost suficient de o inviorare. Nu am fost doritor de ON, dar nici nu m-a lasat sa aleg.

Apoi, trecand la NP, a aplicat lubrifiant si a venit ea deasupra. Fata este curata, nimic nu miroase dubios, epilata bine, pielea catifelata. S-a miscat putin, a obosit relativ repede. Apoi misionar si in final doggy, care s-a simtit cel mai bine. Accepta sarutari corporale, dar nu practica GFE si FK. Nu am fost grabit, dar cred ca as recomanda pe domnisoara celor mai bine dotati. As zice un 8 NP.

 

Probabil ca mai multi factori au contribuit ca prezervativul sa nu stea bine si fata sa nu se ude cum trebuie, dar cred ca altora le-ar putea iesi mai bine. De recomandat? De golit bilutzele, da. De revenit? Nu sunt convins, dar nici nu o sterg de pe lista. Sper sa va ajute recenzia! :)

Spor in toate!

  • Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...