urban07 Reputație: 346 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Februarie 2, 2023 Hello... Știe cineva ceva de Alina? Am eu impresia sau a disparut? Link spre comentariu
animat90 Reputație: 151 Postat Februarie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 2, 2023 1 oră în urmă, urban07 a spus: Hello... Știe cineva ceva de Alina? Am eu impresia sau a disparut? Așa se pare…și-a șters toate topicele poate sa retras … Link spre comentariu
gligor89 Reputație: 88 Postat Februarie 2, 2023 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Partajează Postat Februarie 2, 2023 Poate ne spune Ana, colega ei ca sa intamplat cu ea... Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5200 Postat Februarie 2, 2023 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Februarie 2, 2023 @Ana_slim poate asa este mai bine. Ana ne poti ajuta cu informatia asta? 2 1 Link spre comentariu
bitterwood Reputație: 654 Postat Februarie 6, 2023 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Partajează Postat Februarie 6, 2023 Cand am vorbit cu ea acum cateva zile, mi-a spus ca s-a retras. Nu stiu daca temporar sau definitiv, dar oricum va lipsi o perioada. 1 Link spre comentariu
moonwalker Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 11, 2023 Speram sa fie bine, sa fie o retragere voita nu din cauze de sanatate. Ciudat oricum sa stearga tot… Link spre comentariu
Membru Premium marianblaga Reputație: 3825 Postat Februarie 15, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Partajează Postat Februarie 15, 2023 a aparut o tipa alina_sibiu, jos de tot, unde apar toti cei conectati. acum am vazut-o. ...... pt cine intreaba. Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4232 Postat Februarie 15, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Februarie 15, 2023 Acum 2 ore, marianblaga a spus: a aparut o tipa alina_sibiu, jos de tot, unde apar toti cei conectati. acum am vazut-o. ...... pt cine intreaba. Este activ contul, chiar astazi a fost online dar văd că numai postează pe niciun topic din țară. Poate a trecut pe circuit inchis, ? Poate oferii cineva informații suplimentare ? 🤔 Link spre comentariu
bitterwood Reputație: 654 Postat Februarie 16, 2023 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Partajează Postat Februarie 16, 2023 Am vorbit eu putin cu ea pe tema asta. Mi-a zis ca se retrage o perioada din motive personale. Nu e cu circuit inchis si nu e din motive de sanatate. Doar a luat o pauza mai lunga. 1 Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4232 Postat Februarie 16, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Februarie 16, 2023 Acum 28 minute, bitterwood a spus: Am vorbit eu putin cu ea pe tema asta. Mi-a zis ca se retrage o perioada din motive personale. Nu e cu circuit inchis si nu e din motive de sanatate. Doar a luat o pauza mai lunga. E bine că s-a elucidat misterul și totul este ok 👍 1 Link spre comentariu
marius 97 Reputație: -588 Postat Februarie 18, 2023 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Februarie 18, 2023 Mai are cineva numărul lui Alina?? 1 Link spre comentariu
Membru Premium marianblaga Reputație: 3825 Postat Februarie 18, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Partajează Postat Februarie 18, 2023 are cont rosu si e activa pe forum.ce rost ar avea sa plateasca 500 / luna, daca s-a retras?? Link spre comentariu
Membru Premium marianblaga Reputație: 3825 Postat Februarie 18, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Partajează Postat Februarie 18, 2023 0744303738 asta e nr trecut in profilul ei. nu stiu daca e valabil. nu am mai vorbit de mult... Link spre comentariu
Gh2020 Reputație: -12 Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Nu s-a retras se fute pe circuit inchis. Link spre comentariu
marius 97 Reputație: -588 Postat Iunie 27, 2023 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Iunie 27, 2023 Acum 2 ore, Gh2020 a spus: Nu s-a retras se fute pe circuit inchis. Cum adică pe circuit închis?? Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4232 Postat Iunie 27, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iunie 27, 2023 Acum 2 ore, Gh2020 a spus: Nu s-a retras se fute pe circuit inchis. De unde ai aceste informații? Ai fost la ea sau poate o încurci cu colega ei Ana_Slim ? Acum 10 minute, marius 97 a spus: Cum adică pe circuit închis?? Adică doar cu un anumit grup de clienți fideli atent selectionati, ceea ce nu prea cred eu...dar până la urmă totul este posibil. Who knows ? 🤔 Link spre comentariu
Gh2020 Reputație: -12 Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Cu siguranta nu o confund cu Ana. Informatile le am din sursa sigura...nu are importanta de unde. Link spre comentariu
Membru Premium nightstar Reputație: 4232 Postat Iunie 28, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iunie 28, 2023 Acum 1 oră, Gh2020 a spus: Cu siguranta nu o confund cu Ana. Informatile le am din sursa sigura...nu are importanta de unde. Ai fost pe la ea ? Da și tu mai multe detalii te rog daca tot ai deschis subiectul. Link spre comentariu
urban07 Reputație: 346 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Iunie 28, 2023 Mi se pare incredibila aceasta info...daca e adevarata! Link spre comentariu
bitterwood Reputație: 654 Postat Iunie 28, 2023 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Partajează Postat Iunie 28, 2023 Toti putem sustine ca avem informatii din "surse sigure". Fara chestii concrete si dovezi, sunt egale cu 0. Din ce stiu eu, s-a retras de tot. Sursa: chiar ea, acum cateva zile. Am fost la ea de zeci de ori si nu cred ca m-ar minti doar de dragul de a minti. 1 Link spre comentariu
urban07 Reputație: 346 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Iunie 28, 2023 Acum 4 minute, bitterwood a spus: Toti putem sustine ca avem informatii din "surse sigure". Fara chestii concrete si dovezi, sunt egale cu 0. Din ce stiu eu, s-a retras de tot. Sursa: chiar ea, acum cateva zile. Am fost la ea de zeci de ori si nu cred ca m-ar minti doar de dragul de a minti. Mda... Cam asta cred si eu... Nu cred ca ne sarea pe clienți fideli si vechi... E o tipa sincera... Iar cei care arunca cu surse sigure vb aiurea 1 Link spre comentariu
-jonny- Reputație: 2952 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Partajează Postat Iunie 28, 2023 La fel cred si eu. Chit ca nu am intrebat personal de ce s-a retras. E suficient ca a spus altora de incredere. Si daca ar fi fost sa presteze cu circuit inchis, la fel cred si eu ca clientii fideli, sau cei cu care s-a inteles foarte bine ar fi stiut ceva. Si aparent, nu stie nimeni. E usor sa aruncam cu noroi cand persoana in cauza nu e aici sa se apere. Fara dovezi concrete sunt vorbe in vant. Vii cu vii, mortii cu mortii...daca o sa revina in bransa, o sa stie unde ne gaseste pe toti. Spor la toata lumea! 2 Link spre comentariu
Ducmult2h Reputație: 13 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Iunie 28, 2023 Circuit închis, nu înseamnă neapărat clienți fideli,ci poate fi și doar cunoștințe, relații,interes primar(din cercul ei de cunoscuți). Oricum Ana slim trebuie să știe , dacă cineva mai merge la ea,sigur știe. Părea mea e că s a retras din momentul in care nici cei mai fideli clienți nu mai au posibilitatea unei întâlniri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum