Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Stiu ca ai spus-o in gluma, dar daca ar fi sa o luam in serios...e prima oara cand fac asta dar m-ai facut curios si din pura plictiseala am sa fac un calcul matematic bazat strict pe datele oferite de tine aici: ti-ai inceput activitatea pe nimfo in martie 2014. Fara sa mai luam in considerare anii petrecuti la strada (bordura, centura samd), loverboy-ii din adolescenta, eventual anii in care ai prestat servicii sexuale promovandu-te pe diverse alte site-uri, partidele executate pe o tigara sau o felie de salam (inceputurile) etc...si facem un calcul matematic simplu,sunt 6 ani de atunci. Daca din 6 ani ai prestat cate sa spunem 250 de zile/an (menstruatie, lipsa locatie, non-chef, diverse) rezulta: 6 (ani) * 250 (zile/an) = 1500 zile (cu indulgenta) de cand prestezi prostitutia.

 

Cercetandu-ti putin topic-ul si frenezia cu care te promovai (tu, dar in cea mai mare masura altii) fac si o presupunere, aceea ca de-a lungul timpului ai avut in medie mininum 3 clienti diferiti/zi (tu bagai cate 6-7-8 dar aici scad si oamenii care veneau constant si nu ca si clienti unici),

 

Ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, calculul arata asa:  1500 (zile) * 3 (clienti platitori/zi) = 4500 (puli unice supte si intrate in tine). Cel mai probabil numarul este cu mult mai mare punand in calcul si variabilele pe care generos le-am scazut.

 

Asa ca, draga Corina, nu ai cum sa mai devii virgina...esti doar un tomberon 

Deci, draga Corina!

Iti multumim pentru ca esti o femeie deschisa, ca acumulezi experienta pentru noi, ca imbini utilul cu placutul, ca acum esti in izolare prevenind raspandirea raului, ca ne ajuti sa ne relaxam din cand in cand in viata asta si asa agitata. Ai putea fi cu usurinta un model pentru multe femei care declara virginitatea ca fiind virtute, dar in sinea lor regreta ca n-au avut 4500 de puli (scuze..am preluat calculul de sus) cu care sa faca ce vor ele. Ramai asa "open", ignora rautatile si vei castiga in viata!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...