Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall


Postări Recomandate

  • Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania

Vizitat carina notez o intalnire buna, o recomand. Notele mele

locatia ok

Oral 9 cu deep , ii cam place se vede

Normal protejat 9 priveliste super, fund fenomenal, geme dupa ce se incinge putin, sta cum o pui

Igiena 9

Gfe 8 se straduieste , fk timid , masaj

Anal nu face

Cadou 100 lei finalizarea 30 min

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut pularai,

 

 

Weekendul trecut am fost la Corina in noua ei locatie(pt mine a fost f. usor sa o gasesc), nu e super luxoasa, dar who cares? :) E curat si bine, perfect pt futai.

 

A pregatit ea patul acolo, a pus un fel de prosop de unica folosinta (idee buna din punctul meu de vedere si ar fi bine sa o aplice si alte fete, mai ales cele care nu schimba frecvent lenjeria ) daca era si mai mare, era si mai bine.

 

Corina pare o tipa timida, nu intra in vorba cu lux de amanunte, ciudat...pe forum este ceva mai vorbareata.

Are un corp cu linii frumoase, am fost incantat sa pun mainile pe coapsele ei si sa le plimb in sus, pe fund, talie si sani. Nu e minioana cum reiese din poze. Fața Corinei nu e extraordinara, are si niste mici cosulete intr-o parte, nimic de speriat, se pot ignora usor. Urata nu e, stati linisiti! Eu am apreciat aceste linii frumoase, are o pasarica cu labii mari de iti e mai mare dragul sa pui mana pe acolo si sa o mangaii, sa te joci cu ea. Imi plac astfel de pasarici pt ca dau o senzatie tare, tactila si vizuala in timpul actului.

 

M-a servit cu o apa plata, nu stiu ce m-as fi facut ca eram tare deshidratat, mai ales dupa. Am inceput joaca, mi-a placut ca a inceput incet, cu pupaturi pe umei, piept, mangaieri. M-am intins pe spate. Oralul Corinei este putin ciudat pt mine, are o tehnica aparte,  pune presiune pe mataranga si trage in sus de ea cu buzele, cand ajunge la cap ti-o stoarce si o soarbe si mai tare :D

Daca ar folosi limba mai mult si sa fie mai umed, ar fi de super senzatie.

 

Dupa oralel si futut putin intre tate, a urmat clasicul misionar, apoi capra...am simtit-o mai bine in prima pozitie. La capra mi s-a parut cam larga. I-am propus sa i-o trag anal, nu a vrut, mi-a spus ca e prea mare pt ea. Sincer nu ma consider vreun pulos, nu am pula de negru, nu stiu ce standarde are Corina. Ce-i drept, mi-a spus inainte la telefon de intalnire ca face in functie de dimensiuni. Eu ce sa fac acum, sa ma bucur ca mi-a zis ca sunt pulos, sau sa-mi para rau ca nu am futut-o in toate gaurile? :laugh2

Ce mi s-a parut turn-off, e faptul ca are un smoc de par deasupra ochiului maro :) sper ca scape de el.

 

Note:

Locatie: 9 (central, curat, baie ok, prosop curat, papuci)

Corina corp: 10 (suava, linii frumoase, sani moi si placuti la atingere)

Fata Corinei: 8 (poate ar fi bine sa se aranjeze mai mult...)

Pasarica: 10  :)

Oral: 7

Normal: 7

Anal: nu a vrut cu mine

Gfe: 8

 

Halatul a facut 150 de gologani pt 1 ora.

De vizitat? Da, o experienta frumoasa.

 

 

Futeti mult ca viata-i scurta!

 

 

tinos

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Culmea rasului: Sa gadili becul si sa rada cei de la centrala electrica !

 

In aceasta saptamana in care trebuie sa fim mai buni, am incercat si sper ca am reusit sa o fac pe Corina fericita, rezolvandu-i problema becului rosu, pe care si-l dorea asa de mult. 

Desi nu era pe lista mea de prioritati, am zis hai sa intru in postura de <<electrician>>.

Asa ca mi-am facut programare prin PM cu o zi inainte, in loc de flori/bomboane m-am inarmat cu un bec rosu aprins si m-am indreptat catre centru. Locatia este pe Bd. Mircea Voda, vis-a-vis de Hotel Royal, un apartament cu doua camere impartit cu Adelina, curat si suficient dotat cu cele necesare.

Ne-am cunoscut, m-a servit cu o apa si in primele 30 de secunde aveam in camera o lumina difuza rosie, care va fi pusa in valoare in fiecare seara.

Atmosfera propice pentru sex aveam, daca tot am venit, zic hai sa trecem la treaba. Am primit prosop si papuci, fuga la dus dupa care si ea la dus.

Am inceput cu un oral interesant, pupaturi pe tot corpul, putina atentie si la oute, ce a facut ce nu a facut ca m-a terminat cam repede. 

M-am gandit o clipa sa plec, chiar mi-am pus ciorapii, dupa care zic hai sa mai incercam o data, sa trec la alt nivel, direct la anal ca parea mai interesant.

S-a codit putin, ca o fi ok, ca nu, a zis DA. Mi-a placut ca si-a facut igiena suplimentar pentru asta, sa nu avem vreo surpriza.

Fiind primul client in ziua respectiva, locul era cam stramt, ne dam amandoi cu crema, nimic, nu intra. Daca vad ca nu intra, o introduc dincolo in pasarica si dupa doua-trei pozitii in care am pregatit putin fundul cu degetul, am reusit sa patrund in adancuri pentru explorare, unde am si finalizat intr-un final glorios.

E cuminte, sta cum o pui, dar mai are de lucrat la capitolul atitudine, teatru, impresie artistica sau fiecare cum vrea sa-i spuna (ca recomandare pentru Corina).

Punctul forte sunt sanii, mari, rotunzi, frumosi. In rest, o fata absolut normala ...

Am fost ultimul client care a prins-o cu parul ca in fotografii, s-a vopsit blonda.

 

NOTE

Locatia 8,5

Oral 8

Normal 8

Anal 9

Igiena 10

Aspect/GFE 8

Cadou 150/h/2fin. (si sa nu uitam de becul rosu, plus instalare :laugh2)

 

PS O piesa de la dus s-a stricat, aviz urmatorilor clienti ..

  • Like 7
Link spre comentariu

Salut pulosi, m-am hotarat sa imi povestesc si eu hoinarelile din ultimul timp, macar alea de anu asta. Weekendul trecut, manat de cat de sociabila pare Corina pe forum, m-am hotarat s-o vizitez. Recunosc, am mai avut mai avut o tenativa, am sunat-o, dar cred ca era foarte prost dispusa, m-a repezit la telefon, mi-a zis ca de ce intreb daca are o colega cand eu am sunat pentru ea.

Locatia e destul de bine pozitionata, vizavi de Hotel Royal, dar starea locatie e cam precara, extrem de saracioasa, doar un pat, o servanta, un covor vechi, mi s-a parut cam rece, ca la spital. Cearceaful era ravasit, dar n-am intrebat de jena, am presupus ca abia il pusese.

Fata nu e nici pe departe vorbareata si vesela cum e pe site, mi s-a parut plctisita, timida, si cred ca aude sau intelege putin cam greu. La corp e normala, sanii ok, nu nemaipomeniti, am zarit si vergeturi intr-o parte, dar nimic respingator. Fata o strica putin, buze subtiri, la dantura nu exceleaza, parul pare ravasit, nu aranjat.

Dusul ok,functional, dar prosopul numi se parea super fresh, si papucii erau umezi.

Actiunea a fost relativ scurta, parca aveam ceva pe creier, nu puteam sa ma bucur ca ma asteptasem la altceva. Oralul bun, cu dantura din plin, dar capsorul sorbit bine, iar la normal am pus-o capra,i-am simtit pasarica tepoasa,cred ca se rasese cu lama, si nu vreau sa se supere, dar nici super fresh nu-mi mirosea. Se misca bine, gemea destul de natural. Am terminat asa, n-am zis nimic de anal,desi cand am contactat-o aveam asta in cap cu funduletul ei.

 

Locatie: 7.5

Oral: 8

Normal: 7 (din cauza mirosului, nu vreau sa te superi, te-ai dusat, dar nu stiu, foloseste pe viitor un deodorant intim)

Iginena: 7

Aspect:7

 

Halat:100 (o fin)

 

Per total - eu nu mai revin.Voi decideti!

  • Like 7
Link spre comentariu

Urmeaza o recenzie scurta si la obiect, intocmai ca vizita mea la Corina. O aveam de mult timp in lista, fiind vrajit de sanii ei. Chiar cand am ajuns, ca sa imi dau seama daca e cea din poze, am rugat-o sa imi arate sfarcurile, ea facandu-mi pe plac :)

 

Locatia a facut-o mult mai accesibila mie dar presupun ca si voua; nu sunt foarte entuziasmat de ideea asta pt ca vreau sa mai vin pe la ea si o sa fie coada :)

M-am asigurat ca serviciile sunt totale si m-a avertizat ca doar daca dimensiunea o permite. Ce sa zic, dimensiunea a permis :)

M-a intampinat intr-o rochie scurta si tocuri. Are un corp de nimfa, fara atarnaturi si placut la atingere. Nu e chiar frumoasa dar nici urata. Are o personalitate placuta si stie cand sa vorbeasca si cand sa nu.

 

Nu m-a grabit deloc; dimpotriva, chiar mi se parea ca trage de timp. Pentru o fata care face treaba exclusiv din publicitatea de pe forumuri (dupa spusese ei) e important sa ofere servicii de calitate. 

Am facut un dus si apoi am asteptat-o in camera pana a facut si ea. Am dat o limba de control si mirosea perfect dar nu am continuat pentru ca nu era prea epilata (un punct scazut). 

A inceput un sex oral neprotejat destul de adanc dar a dupa numai un minut s-a intins dupa prezervativ. Imi doream funduletul ala foarte tare asa ca nici nu a mai contat. A spus ca vrea in fund prima data si s-a dat cu lubrifiant; mie imi cam murise de la prezervativ asa ca m-am intarit putin in vajan unde era perfect. Are genul ala de pizda care te apuca atunci cand vrei sa iesi. http://gfycat.com/ifr/HeartyUniformDassie

 

Am intrat apoi in fund unde si am si terminat, doua pozitii mai tarziu, dupa contre si implicare. 

 

Per total a fost o experienta foarte placuta si cu siguranta revin. Poate si cu Adelina..

 
Locatie: 10 (n-am pretentii)
Igiena: 10
Aspect: 8 (prefer sa scad aici pt ca nu era perfect epilata; in cazul ei nu mi s-a parut o problema de igiena)
Oral: 6 
Normal: 10
Anal: 10
 

Halat:100 (o finalizare; banii la sfarsit)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare, stimati colegi !

Am reusit sa ajung ieri la Corina, si bine am facut, o experienta absolut faina.

Programat la numarul din topic, locatia situata in b-dul Mircea Voda, in apropierea hotelului Royal, bloc stradal. M-am prezentat, m-a asteptat intr-un body negru, ascunsa jumatate dupa usa. Corina este o tipa draguta, poza in care i se vede fata nu o avantajeaza. Are trasaturi frumoase ale fetei, un zambet dragut, joviala, comunicativa, stie sa te faca sa te simti bine in prezenta ei. Corp frumos, sani medii, fund beton.

Dupa acomodare, am fost la dus, eu, dupa care si ea. Baia Ok, dotata cu tot ce trebuie

Actiunea a inceput cu sarutari pe corp, FK timid, apoi oral neprotejat. Oralul il face sarguincios, cu incercari de deep, nu oboseste, nu se plictiseste. Am oprit-o si i-am cerut sa il echipeze junior. Am pus-o caprita, si am inceput anal, unde se implica, ii place, da contre. Am finalizat anal, in balonas.

Dupa o scurta igienizare, mi-a facut un masaj bun, spunandu-mi ca in "tinerete" a inceput activitatea ca maseuza.

Al doilea numar a debutat cu oral neprotejat, dupa care i-am intors serviciul. Are o pussy delicioasa, curata, cu labii mari. nu ma mai saturam. Am continuat cu normal, apoi anal, finalizare in balon. Gemetele au fost discrete si cred ca naturale, mi-a marturisit mai apoi ca ii place analul, dar nu cu oricine.

M-a rasfatat apoi la dus, unde m-a spalat de ulei din cap pana in picioare.

Per total o experienta mult peste medie, care mie mi-a placut. Notele mele sunt :

- Locatie - 9

- Aspect - 9

- Oral - 8.5 (fara CIM, se simt putin dintii)

- Normal protejat - 9

- Igiena - 10

- Anal - 9

- GFE - 9 (m-am simtit foarte bine, desi am fost prima data la ea)

 Cadoul - 150 lei, timp de o ora.

Corina este o fata placuta, fara fite, o recomand.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mda, cu toate ca am fost la majoritatea fetelor de aici, nu am scris recenzii doar atunci cand a fost ceva iesit din tipar; nu neaparat rau, ci ceva care nu s-a mai spus si ajuta la "comunitate".

Legat de Corina: zicea ieri cand am vizitat-o ca are 9 recenzii pozitive si i-ar mai trebui una sa poata urca, teoretic, la Top. Nu ca ar tine neaparat, poate ramane si aici, dar nici nu s-ar supara...

Asa ca poftim Corina, una bucata nota "de trecere".

 Fata e pustoica miniona si slim, amabila, incearca sa se faca placuta.

Locatia e curata, asa cum scrie aici vis-a-vis de Hotel Royal (zona Tribunalului de pe B-dul Unirii).

A prestat un oral protejat (cica asa e la prima vizita), un normal on top cu finalizare in balon, apoi un masaj la care s-a straduit. Incheiat cu numarul doi, pe la spate plus misionar. Cand am incercat si analul din oferta, m-a refuzat ca "e prea groasa, nu intra!".

Hm...nu stiu cum sa percep asta, ca un compliment sau nerespectare oferta, macar felul in care a spus-o n-a fost deranjant.

Platit 150 lei la final, 50 minute door to door inclus si dusharea (apropos, baia e ok, la fel si papucii si prosopul).

Daca am uitat ceva, pot completa, doar-doar sa o in cur ajez pe micutza :) 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna seara stimabililor, dupa o scurta pauza cu ocazia sarbatorilor pascale, am revenit la cel mai placut hobby al meu.

Si prima pe lista era Corina :). Locatia foarte aproape de bulevardul rosu al bucurestiului sau bd unirii . Apartament curat dotat cu tot ce trebuie.

Fata tinerica, frumusica, subtirica la mijloc, imbracata office.

Dupa prezentari si dusul de rigoare, optez pentru un oral protejat, destul de bine executat, trecem la normal schimbam 2-3pozitii si happy end.Igienizare, o mica discutie si trecem la partida no. 2. Am vazut ca parerile despre Corina sunt impartite pe aici, dar cu mine s-a purtat ireprosabil. Daca te porti frumos cu ea se implica, normalul chiar a iesit misto, se vedea ca isi da interesul. Punctele forte: tineretea ei, carnea tare si normalul. De asemenea raportul calitate/ pret foarte bun, are potential sa ajunga in top. Revin cu siguranta, dar mai intai trebuie sa incerc o partida si cu, colega ei. Mi s-a pus pata cand am vazut-o, tot bruneta tot miniona :D. Acum notele...

Normal : 9,

Oral: 8,

Fizic: 9,

Igiena: 10+,

GFE: 8,

Anal: nu am incercat.

Ciocane tari!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara,

 

Acum doua zile m-am hotarat sa trec pe la Corina, dupa o zi de munca destul de solicitanta am zis ca am nevoie de putina relaxare.

Dupa confirmarea telefonica si explicatiile date de ea am gasit locatia foarte usor, si foarte simplu.(bd. Unirii)

Am urcat, m-a asteptat intr-o tinuta interesanta zic eu( un body rosu),am facut cunostinta.

Primul lucru pe care l-am facut a fost un dus, am schimbat cateva pareri in timp ce am fumat o tigare dupa care am inceput activitatea propriu zisa.

A inceput cu sarutari pe tot corpul, fk timid dar destul de senzual incat sa iti puna sangele in miscare.

 

Apoi a inceput cu un oral neprotejat (pacat ca nu face CIM). Ce sa zic, un oral de nota 9 clar. Tendinte de deep, super ok.

Normalul a fost foarte bine facut, de nota 10. Se implica, se vede ca pune suflet in ceea ce face.

 

Clar e de revenit.

 

Note:

Normal - 10

Oral - 9

Igiena - 10 (apartamentul curat, baie dotata cu orice ai nevoie)

GFE - 9

Fk- 9

 

Ce pot sa spun, e super fata. Arata bine, se poarta foarte frumos, ba chiar m-a servit cu apa la intrarea in apartament.

Cu siguranta voi reveni.

Recomand cu incredere!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

intr-o zi la asfintit , soarecele a indraznit....a scz asta era din alta poveste.

 

Era defapt in duminica de Florii, afara frumos soare, hormonii colcaiau ,am decis sa ii fac o vizita titularei thredului.

Locatia este la intersectia Blv.Unii cu Mircea Voda , am asteptat-o un pic in fata blocului pt. ca era plecata pana la magazin.A veni , am urcat in apartament ,foarte ok apartamentul ,baia curata.

Dra. m-a servit cu o sticla de apa plata ca sa ma mai racoreasca si am purces spre pacat , eu imi facusem rugaciune inainte deci avem dezlegare la carne.

Carne care, de altfel , este frumos proportionata  pe domnisoara lucru observabil si din pozele de pe forum.Actiunea in sine nu este memorabilia de aceea am sa trec peste , am stat 1 fin pt care am achitat 100 ron.

 

Locatie : 10

 

Aspect : 8 corp frumos , probleme accentuate cu tenul

 

Oral : 10 atentie periferica + saruturi pe corp

 

Normal : 8 - larguta

 

Anal: 0 nu face , desi are in meniu

 

per total o experienta pozitiva datorita atitudinii

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

O sa incep in forta (zic eu ) cu niste poze  :snap

 

Si acum o mica recenzie 

 

Am vazut la escorte care lucreaza in weekend pozele Corinei si m-am convins sa ii fac o vizita(era de mult pe lista de asteptare :)))  )  

Am sunat am facut o programare am ajuns in zona indicata de ea m-a dirijat pana sus si cand s-a deschis usa surprise  :blushing2  una bucata tipa buna pe niste sandale cu toc intr-un body frumos, m-a poftit inauntru , este simpatica tipa chiar draguta . Eu unul pot spune ca am facut acel ''click'' cum il numesc unii pe aici  :laugh2 . M-a servit cu ceva de baut , (apreciez si chestia asta va ajuta la nota) , ai ce sa discuti cu ea ba chiar intretine conversatia ... asa si acum sa trecem la actiune: 

 

O sa incep cu igena care este oke , chiar perfecta , am inceput cu mangaieri , Fk sustinut si de ea la un moment dat , dupa oral neprotejat  momentan cel mai '' smecher si mai tare oral nep pe care l-am primit vreodata '' , montat prezervativul si am trecut la normal  :atm  dar nu prea am avut parte de normal deoarece m-a lasat jucaria ...(oboseala , fata draguta poate si din cauza  :boob  frumosi sani :laugh2 ) in fine una peste alta o experienta tare .

 

De data asta Corina e prima escorta la care mi-as face abonament, e genu de femeie care te fute de nu te vezi si nu te lasa pana nu vede ca te simti cu adevarat bine . 

 

Sa dam cu notele acum :

 

Oral nep : 10 + cu tot ce trebuie plus o surpriza  :crazylove

 

Normal : momentan 9 , se misca bine 

 

Gfe:10 + clar

 

Igiena :10 + 

 

Corp\Fata:9

 

Cadou:100 Lei

 

Timpul : putin peste o fin  :laugh2

Concluzia : Vrei sa te futi cu adevarat o suni pe Corina si stabilesti o programare si te futi nu te descarci  :rockettes-1 ,eu o sa mai revin , servicii pe care nu le-am intalnit pana acum la nici o escorta de pe forum(nici la top - poate putin pe la Ksenyaaa) 

 

 

Multumesc pentru surpriza  :crazylove 

 

post-91041-0-32923600-1429523960_thumb.jpg

post-91041-0-27527700-1429523969_thumb.jpg

post-91041-0-09542500-1429523978_thumb.jpg

post-91041-0-09586200-1429523988_thumb.jpg

post-91041-0-51734700-1429523997_thumb.jpg

post-91041-0-11299400-1429524008_thumb.jpg

  • Like 3
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Transilvania
  • Oras:Transilvania

si acum o descriere mai detaliata a intalnirii cu Corina.

Corina e o super escorta , la 21 de ani e la varsta ideala pt a darui corpul celor dispusi sa plateasca.

Are : fund bombat mare bine proportionat, sani tineri perversi, pasarica carnoasa nu rezisti sa ju faci un 69 cu ea dupa ce vezi ce stie sa faca oral cu un penis erect.

tehnica : oral fantastic cu deep , capra sta si te lasa sa o rupi cum iti doresti , gfe reusit chiar de la prima intalnire.

pe zi ce trece Corina devii o curtezana mai buna ... clar ca iti place cate putin din ceea ce faci :-)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

am fost si eu pe data de 22 parca nu mai stiu sigur un ,  ce pot spune ca stiti fata superba forme super.

locatia e mircea voda mai are o colega ,

pe scurt o recomand la colega iei nam fost

.Din toate punctele ofer un 10+ fara anal ca nu sa putut motivu ca o am prea mare

Imi cer scuze ca nu tiam zis la multi ani

Locatie:9

Oral:9

Normal:9

Gfe:8

Tarif: 150 ron/ora

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Cica...recenzie

 

Dupa presupusa teapa de acum....nu stiu cate zile.....presupun ca magazinul carreffour s-a inchis...si am reusit sa ajung la corina.

 

Sunat, programat, stricat masina pe drum...ajuns taras la corina. Urcat, vorbit, dus, vorbit din nou...ca sunt vorba lunga. Dupa care va imaginati si voi...banuiesc ca nu trebuie sa fac teoria pizdii aici.

 

Note?

 

Locatie....4 pereti...de beton cred. baie curate. gel de dus...sapun de casa nu....Nota 9...pt ca nu are comanda vocala la lumina din baie.

 

Fata ... cui ii place bine...cui nu iar bine....9

 

Oral....nu ma pricep sa fac.....ea da...9

 

Normal....normal ca da....ok...in parametrii...9

 

Anal...cica n-am voie

 

GFE....nu e ca nevasta-mea...dar na...aia e obisnuita cu mine

 

Cadou...150

 

Daca recomand? ... suna-ma si-ti spun...ca s-ar putea sa da

 

Hai pa

 

 

 

F

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

Ce sa faca omul daca ajunge tarziu in Bucuresti? 

Nu stiu ce fac altii, dar va pot spune ca eu am cautat o escorta care este dispusa sa se deplaseze la hotel. 

Deci am contactat-o pe Corina si am stabilit ca ne vom intalni la ora 21.00. La telefon mi-a raspuns o voce placuta si amabila, care mi-a dat toate detaliile de care am avut nevoie.

Corina este o minioana dragutica, undeva la 165 cm si bine proportionata. Remarcabili sunt sanii care intr-adevar merita smotociti. Funduletul este frumos, dar mai interesant mi sa parut pasarica '' Plusica ", care are niste labii frumos dezvoltate.

Actiunea a inceput dupa ce Domnisoara a trecut pe la dus ca sa se improspateze . 

Am inceput cu un mic masaj ca sa-l trezim la realitate pe Junior si intre timp am primit mici pupturi pe corp . Tratamentul cu sanii aplicat direct asupra Juniorului, a avut un efect revigorant.

Dupa masaj, am avut parte de un oral bun, cu atentie cuvenita si outelor. Pentru ca am fost curios sa si eu cum arata si cum se comporta pasarica Corinei, am purces la un mic cunilingus. Prima finalizare a fost in pozitia misionarului.

A doua etapa a inceput din nou cu pupaturi si cu acelasi oral bun, doar ca finalizarea a fost in Doggy  Style. Cred ca aceasta pozitie o avantajeaza mai mult.

Note:

Aspect general - 8,50

Oral - 9

Normal -9

Masaj - 9

GFE -9

Cadou - 200/ora

Raport calitate/pret - OK

Recomandare: da, daca esti amator de minioane si daca vrei sa ai parte de o domnisoara dragutica, care va face totul ca tu sa te simti bine.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salut,

 

Am fost joi seara in vizita la Corina;sunat inainte cu 2 ore pentru programare locatia binecunoscuta bd. mircea voda.

Am ajusn in fata blocului si mi-a zis ca tocmai ce venise de la cumparaturi si sa o las 5 minute pentru o dus mic.A fost de treaba si a sunat inapoi pentru ultimele indicatii bloc,interfon etaj.

Dupa usa ma astepta caprioara Corina,o miniona bine proportionata,sani mari nr 2.5.

Un scurt dialog am cerut prosopul pentru igienizare si am revenit in camera pentru actiune.

A inceput cu un oral foarte scurt,cel mai scurt dupa mine cam 2-3 minute;as fi preferat sa fie mai mult insa recunosc ca nu i-am zis asta pentru ca nu vroiam sa o supar.

Primul numar a fost destul de rapid,se misca bine la pozitia girl on top.

In pauza am avut ocazia sa o cunosc si pe colega ei Adelina,tot o miniona dar skinni cu niste sani superbi,mari,cu sfarculetul la vedere prin tricou.M-as bucura sa ajung si pe la Adelina o data...

Imi trecea prin gand o sa rog sa ma lase sa-i simt insa si acum regret ca nu am facut-o;vroiam f mult sa ii ating....well my bad.

Actiunea numarul 2 a inceput dupa dusul meu si al Corinei cu un oral la fel de scurt...2-3 minute si a continuat cu un sex normal pe la spate.

Atunci am avut ocazia sa o mangai pe funduletul obraznic,bine proportionat.Se misca f bine in pozitia caprita,recomand si altor colegi :P .

Are un fund marfa si niste tate incredibil de "iubibile"; am avut ocazia sa ma joc cu ei la pozitia girl on top si mi-au placut,tari,sfarcuri bune de supt...

 

Si acum notele:

Aspect general - 9

Locatia 9.5 - usor de ajuns,am aflat ca sunt si locuri goale de parcare;apartament dragut,patul mare patrat,saltea comoda numai buna pentru activitate.

Oral - 8 - prea scurt 

Normal 9.5 - se umezeste natural BIG PLUS

GFE -9

Cadou - 200/ora

Raport calitate/pret - OK

  • Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Sal All

 

Miercurea trecuta,dupa meciul Steaua-Asa,fiind oarecum dezamagit,am dechis sa o vizitez pe Corina,ii promisesem ca o vizitez si am zis sa ma tin de cuvand,am comunicat cu ea prin PM si am stabilit toate detaliile,In 10 min eram in fata blocului,ora fiind ff inaintata aproape 1.30.am ajuns repede.

Locatia vis a vis de Hotel Royal,am sunat la interfon si iata ma fata in fata cu Corina,ptr ca ora nu permitea taclale inutile am trecut direct la treaba,am inceput cu Fk destul de intretinut ea iar eu am mers la dus,

Am revenit in camera,am continuat FK ul ,ne am intins pe pat,am coborat putin la vale si am ramas acolo pana a avut fata orgasm,dupa care am primit partea leului,sarutari pe gat,pe sfarcuri,pe urechi si  cel mai excitant oral(imi facea oral cu cola rece in gura,senzatiile nu pot fi descrie in cuvinte) atentie maxima la oo si imprejurimi dupa asemenea senzatie,am dorit sa continuam ,eu stand in picioare si ea in genunchi,tot cu cola rece,acidul din cola creeaza o mare senzatie.

Fiind ff excitat in urma oralului am decis sa termin treaba ,am pus prezervativul si in pozitia misionarului am finalizat in timp ce ma sarutam de mama focului cu Corina.

Am facut dus ,m am imbracat si am plecat.trecuse mai bine de 30 de min.

Note:

Locatie :8

Fizic:8

Oral :10

FK:8.5

Normal:8.5

 

Recomand ,in special pt acel oral

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Sara buna,..

 

Fost si eu la Coryna si fu bine :)

Programare telefonica la numarul din topic, raspuns prompt si in 20 de minute am fost la locatie. Dupa mici bajbaieli am ajuns la usa, Fata exact ce se vede in poze, mie mi-a placut fff mult. Sanii dementiali, curu ala cu plusica bine conturata o minune nu alta. M-am simtit foarte bine pret de o ora. Fata e putin crispata la inceput (nu e versata ceea ce e f bine). dar daca e scanteie se aprinde si focul ;)

 

Locatie: 9

Fata:9 

Oral: 9 cu deep 

Normal: 9 se lubrifiaza natural si se misca frumos.

Igiena: 10

 

Timp 1h 2 finalizari + un masaj  / 150 RON

 

Pentru mine o experienta super ok, clar de revenit. Scurt si la obiect 

 

Va pupa Nelu... :hihat

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Duminica....vreme ploioasa...serviciu.....plm....cum pierdeam vremea pe la munca am zis sa arunc un ochi pe forum sa vad care mai este treaba ...poate se leaga ceva..Pus mana pe telefon...dupa cateva incercari imi raspunde Corina si stabilim o intalnire.

La ora cu pricina...punctual din fire,ma infiintez la locatie,central Mircea Voda,parchez cu usurinta,primesc indicatii si urc la domnisoara.

Placuta domnisoara...schimbam cateva vorbe...ma dusez si trecem la treaba.

Oral bun,umed,soft cu incercari de Deep....il bag pe ala mic printre sanii dansei putin....buni sanii dansei...trecem la normal unde finalizam in balonas. Reluam procedura cu dusul...chat...nr 2 ..oral...normal diferite pozitii..oral din nou...iar normal...din pacate nu am putut finaliza si am renuntat...nu stiu cine a fost de vina,poate data viitoare.

Acum...fetita este de treaba,vorbareata dar nu are o atitudine de escorta profesionista...poate este vb de experienta aici...au fost ceva timpi morti in timpul intalnirii, nu m a tratat cu sictir sau cu rautate dar nici atentia nu a fost cea corespunzatoare. La normal...nu prea se implica....sau cel putin asa am simtit eu....in schimb oralul a fost ok. Per total...o experienta bunicica...

Notele:

Locatie-9...cental,parcare,baie ok..utilata,prosop dar fara papuci

Aspect-8,5 o ajuta sanii

Igiena-9 avea ceva freza la pasarica care nu este pe placul meu...i like fresh!!

Oral -9

Normal-8

Anal nu am intrebat

GFE-8,5 

Halat...150 lei /h

O recomand ....dar eu unul nu am plecat de la dansa sa imi tremure picioarele cum mi s a intamplat la alte fete de pe forum.

O zi buna va doresc......si dezlantuiti ciocanele!!!!

  • Like 5
Link spre comentariu
Reputație: 71
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Scuze ca dau recenzia tocmai acum coryna :D sper ca nu este niciun fel de problema

Acum 2 saptamani dupa ce am fost la adelina am ramas cu gandul la ea si i am recomandat o si la un amic..

Sun si intrabam daca putem sa venim doi baieti.. nu acceptau da noroc ca tinusera minte de saptamana trecuta si le multumesc fetelor pentru asta inca odata !!!

Apartamentul este curat, decomandat, la etaj superior, geluri de dus la baie, prosop curat, etc...

Actiunea incepe cu un oral protejat de 2-3 min dupa care trecem la un normal in diferite pozitii pe la spate, on top, pe o parte, mama iedukui, etc..

Corina este o fata draguta si extrem de important foarte de treaba si lucrul asta o ridica mult !!!

aproximativ 55 kg, 1,65 inaltime, saini nr 3(mi au placut dar ai adelinei sunt superbi)

Oral: 9

Norrmal: 9

Gfe:10

Anal: - aici am ramas putin uimit.. de ce? nu a acceptat analul cu mine pe pretextul ca sunt prea mare(eu care sunt complexat ca o am mica :)) :) oricum m am simtit bine cand a zis ca o am de dimensiuni peste limita ei de anal. In fine, oricum nu sunt mare fan la anal nu conteaza pana la urma.

Igiena:10

Halat: 100 ron finalizarea

Iti multumesc pentru serviciile acordate corina

by ovu !!!

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Chiar deloc nu dau!!! Am zis doar Doamne ajuta cand am plecat la drum :laugh2

 

Tocmai ce am revenit de la Corina

 

Locatia bine stiuta nu mai intru in detalii

 

Intalnirea a decurs foarte bine,actiune a durat cam 20/30 minute asa optand eu de la telefon.

 

Dupa dus a inceput cu un oral bine executat,urmat de un 69 si un normal misionar

 

Nu m-am nascut povestitor si trec direct la note

 

Locatie 9

 

Aspect Corina 9 dar pentru cat este halatul este chiar de 10

 

Igiena 10-nu am simtit nimic suspect

 

Oral 9

 

Normal 9-daca am timp sa stau mai mult pot da o nota mai corecta

 

Gfe 10 cu mine cel putin a fost comunicativa

 

Anal nu am mai stat sa intreb,cu toata ca nu sunt terente

 

Halat pentru 1 finalizare in jur de 30 min 100 ron

 

Eu sigur mai revin

 

 

Ciocane tari!!!

  • Like 7
Link spre comentariu

Salutare dragilor,

 

Impins de dorinte arzatoare si nou, am ajuns la domnisoara Corina. O prezenta agreabila, placut si cu o prezenta indreptata catre client. Am fost placut impresionat de masaj si caldura prieteneasca de care a dat dovada.

 

Cat despre servicii, prefer sa fiu cat mai scurt:

 

Locatie: 8, este ok, dar se simte goliciunea spatiului, ca sa spun asa, nu prea prietenos, clar dedicat pentru ce face.

Domnisoara: 8, gusturile nu se discuta

Masaj: 10, nimic de comentat

Oral: 8, putin si parca nu ii place (eu sunt innebunit dupa asa ceva)

Normal: 8, o singura pozitie, dar este vina mea (prea statut ca sa fiu sincer), dar ok in principiu

Anal:  pauza, nu am incercat

GFE: 10

 

Per ansamblu, de revenit, raportul calitate/ pret este unul foarte corect, 100ron/ deranjul unul finalizari.

 

Recomand, ca fiind safe.

 

Multam si la mai multe !

 

:)

  • Like 5
Link spre comentariu
Reputație: 24006
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Salve, am facut azi o revenire la Corina in noua locatie. Am mai recenzat-o asa ca nu mai insist cu detaliile de contact. Am ales o finalizare din lipsa de timp, insa este de lucrat la domnisoara. :)

Oral si normal ambele protejate la cererea mea, actiune inceputa din picioare, mangaieri si pupaturi pe corp la greu, gogu se intarise, pus balonul, un oral foarte bun cu deep si atentie la oo, intoarsa cu spatele la mine in picioare si pusa pe dulapul din camera, un picior ridicat si luat pe la spate cu frenezie pana la capitulare. :)

Foarte misto experienta si revederea, chiar mi-a placut.

Locatia 8

Oral 8

Normal 9

Igiena 10

Gfe 10

Cadoul 100 lei finalizarea

Este fata serioasa, orientata catre client, se poarta si vorbeste frumos, ofera o calitate foarte buna daca faci click cu ea.

Recomand si voi reveni.

Va salut!

  • Like 7
Link spre comentariu

  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Salutare,

 

Am ajuns la Corina acum câteva zile, în drumul meu de la birou spre casa.

Tentat fiind de formele apetisante ale respectivei din pozele pe care le postează, o sun și stabilim ora de întâlnire și locația unde trebuia sa ma prezint.

 

Ajuns la ora promisa lângă Hotel Royal,perpendicular cu blvd Unirii.

Sunat la interfon, urc și ma prezint în fata usii.

Îmi deschide frumoasa Cory intr-o lenjerie extrem de sexy, intru și ma îndruma sa stau jos. Mi se ofera ceva de baut (apa la alegerea mea) si schimbam câteva vorbe pentru a destinde atmosfera :-)

 

Cer prosop, intru la dus ( dotat cu o varietate de geluri) revin în camera.

După ce s-a întors și Corina de la dus, ne am întins amândoi pe pat și am început sa ne atingem și sa ne sarutam pe corp.

Ajunsa la cel mic care deja se marise destul de mult, Incepu sa il desfete cu un sex oral umed cu tente de DT.

Partea misto urmează acum: se ridica Corina si se duce vesela spre bucatarie spunând ca are o surpriza pentru cel mic.

Revine cu un pahar de cola, ia o gura și începe sa îmi facă sex oral..nu pot descrie exact senzația dar ganditi va la cald si rece în acelasi timp si ftft bubbly umed in acelasi timp :-) anyway, am fost aproape sa termin dar am zis ca e păcat sa las acel corp al ei nepenetrat...

Zis și făcut, pun prezervativul, vin deasupra, ii admir labiile cum intrau si ieseau in urma penetrării mele.. Mmmm,super priveliște :-*

O întorc și doggy, admirand fesele acelea misto de care da dovada , și nemaiputand sa ma abtin, ma infig cat pot de tare in ea într-un orgasm glorios! :-)

 

Stam îmbrățișați câteva minute, ies din ea, ma șterge și ma scuz spre baie.

 

Reintors în camera, achitat (150 ron) si am mai schimbat câteva cuvinte și am plecat cu promisiunea de a reveni.

 

Concluzia: O fata care merita tratata cu respect, o persoana care știe sa se poarte în pat și ai ce discuta cu ea.

 

Notele :

 

Locatia :9 modern, curat, camera exact pentru ce trebuie

Corp:9,5 pe gustul meu, sanii super ok, fundul wow

Oral :10 cam da..stie meserie...

Normal :9 initiative, atingeri, umezire naturala

Anal: nu cu mine dar sper sa ma accepte pe viitor fiindca mi as dori-o asta cu ea :-)

Gfe:10 ok din toate punctele de vedere

 

Cu siguranta voi reveni! Felt good :-)

 

Cu stima,

 

Apo

 

P.s.:scuzați eventualele greșeli dar scriu de pe telefon

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...