Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall


Postări Recomandate

Reputație: 1051
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut!

 

 

Am fost si eu la domnisoara si ramasesem dator cu o recenzie! 

 

 

Locatia: 10( curat)

Corp: 8,5 pozele sunt reale.......arata bine

Oral: 7( oralul a fost protejat......nu exceleaza poate din cauza balonului dau nota asta)

Normal: 9......se misca bine cand e deasupra........are labii mari misto.....pussy fart........

Anal: nu am facut

Pret:150 ron 1h

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

 Aseara,sau mai bine zis azinoapte,fiind ultima in Bucuresti si pt. ca nu aveam somn am zis sa mai incerc ceva ca nu o fi bai.Si uite asa am contactato pe Corina.Raspuns promt prin PM apoi la telefon, zisa ca se poate si pe la 1 a fost la mine(punctualitate de apreciat).

  Corina este o faptura mica de statura(aproape ca nici senzorii de miscare de pe casa scarii nu o sesizau) dar cu un corp destul de frumos.Imbracata strengareste,de strada,foarte degajata in ciuda orei destul de tarzii si in acelasi timp foarte haioasa.

  Am trecut la partea de socializare unde s-a dovedit a fi foarte vorbareata(cineva spunea ca este cam tacuta) aproape ca nu o mai puteam opri,doar cand este cu gura plina mai tace si ea.Dar ce sa-i faci,este olteanca,nu.

  Actiunea a fost destul de buna,m-am jucat putin cu sanii foarte frumosi-in poze la fel par a fi mai mari -dar placuti la atingere si la smotoceala.Plusica la fel de cooperanta ca si purtatoarea.

  Nu intru in prea multe detalii pt. ca a cam inceput sa nu imi mai placa sa detaliez cu lux de amanunte aceste momente intime totusi.Corina se descurca destul de bine,experienta isi spune cuvantul,este cooperanta,nu comenteaza si incearca pe cat posibil sa-ti faca pe plac.

  Dupa ce inevitabilul s-a produs a urmat igienizarea,o noua runda de socializare,de data asta mai lunga,chiar a curatat o floare de frunze uscate si a udat-o-si aici un gest frumos.Echiparea si la revedere.Inca ceva ce mi-a placut la ea faptul ca nu a spus nimic de bani.Tocmai la sfarsit am intrebat eu cat face si i-am dat banii.

 Si acum note-tinete bine Corino:

  -aspect-9 pt. ca este mititica.

  -igiena-10-cand am luat legatura cu ea tocmai se epila

  -servicii-9

  -GFE-nu cred ca mai este cazul,totusi un 9 pt. turuie mult.

  -cadou 200 la ora

  -de recomandat-da,chiar daca este mult discutata pe aici(pe undeva este si vina ei ca nu mai tace si se ia cu toti la harta).Eu zic ca este o tipa OK.

  Te pup Corina si daca nu ne mai vedem discutam prin Ianuarie-stii tu despre ce.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo

Asa cum spuneam in ultima recenzie facuta Denisei25.....ziua nu era nici pe departe terminata. :rax2
Asa ca...cum necum....am pus mina pe telefon si am sunat la Corina44.

Realitatea este ca incercasem cu o noapte inainte si din motive technice, n-am reusit s aocmunicam: ba eu nu o auzeam, ba suna si nu raspundea.
Intr-un final, dupa multe, multe alpeluri (ca un adevarat obsedat ce ma stiu) am primiti in text de la ea prin care s-a scuzat ca nu e la bioru si ca o sa poata ajunge cam intr-o ora.
Am refuzat politicos si m-am culcat ca un bebe. :blushing2

Dar nici pe departe nu am rata ocazia de ma vedea cu ea.
Am sunat si ma reusit destul de repede sa-mi fac o programare pe seara la 21:30.

Am ajunt la locatia binecunoscuta din centru, vizavi de Hotel Royal si am cerut detaliile finale legate de scara, interfon si etaj+apartament.
Mi-a deschis dupa usa si am intrat.

Pot sa spun de la inceput ca este o prezenta chiar incintatoare: eu zic ca arata mai bine decit in poze.
Inaltuta, corp destul de slim, sini frumosi (in forma de para si estimez cam #3), talie subtirica, picioare lungi. M-a asteptat intr-un costum sexy din 2 piese de culoare albastra.

Am socializat (ea mai mult decit mine)si am stabilit sa stau o ora.
M-am cerut la dus si am primit un prosop mare si uscat.

Am cerut sa o ajut la dus (la spalat) si am fost refuzat politicos.
Ne-am intilnit inapoi in dormitor, am schimbat fanioanele echipelor reprezentate si am asteptat cuminte fluierul de inceput.
Eu eram la cel mai bun din trei meciuri si ma simteam avantajat dupa 2 victorii pretioase avute inainte...asa ca am plecat ca favorit.
Dar socoteala de acasa nu prea se potriveste cu cea din oras.

Am inceput cu un oral aplicat cu spor si dragoste asupra lui Gogu. Confident cu ma stiti deja am lasat ca actiunea sa curga de la sine. apoi am cerut un 69.
Corina a muncit destul me mult la oral care pot sa spun ca a fost presarat cu DT-ri destul de violente. Zic asta pentru am simtit ca ating destul de tare fundul/cerul gurii.
Ca sa vad cum mai sta treaba, am intrebat de anal si mi-a raspuns foarte repede: nu, nu, nuuuuu. De ce? Pai esti multe prea mare, nu corespunzi. :icon_cry
Pai....cum adica? Ce vrei sa spui? Eu unul am stiut o viata intreaga ca sunt mormal la acest capitol. Dar Corina adorit sa mentioneze express ca nu sunt nici pe departe in zona normala.
Asa ca....anal....nu.

Am avut si eu acces la plushica si desi m-am straduit din puteri sa ofer ceva spasmenecontrolate....n-am reusit. Corina mi-a spus ca nu prea are orgsam oral si e mai complicat la ea.
Dupa vreo 10-15 minute de oral reciproc am cerut prezervativul si am intrat in pozitia misonar. Aici am peteecut vreo 10-15 minute si am realzat ca o sa facem egal. Adica 0-0.

Dar doar cu citeva minute inainte de fluierul final de repriza si dupa multe discutii telepatice avute cu Gogu....am capitulat in prezervtiv: pozitia misionar pe coltul patului.

Scorul final: 1-0. O partida pierduta din pacate. :ewpu
M-am dus la dus, am revenit, m-am echipat si am plecat linisit.

Acum notele:

1. Locatia: cea cunoscuta, vizavi de Hotel Royal in centru; apartament OK spatios si baia cu ce e necesar
2. Contact: telefonul din titlu
3.Aspect:8.5; sini frumosi, talie subtire, carnea tare pe ea
4. Oral:8.5; executat corect cu DT fara CIM/COF
5. Normal:8.5; se misca bine si accepta diverse pozitii
6. GFE:8; e destul de vorbareata dar in rest e OK
7.Damage: 1h/150RON achitati la inceput din proprie initiativa

Cam atit am avut sa spun.
Daca am uitat ceva, sa ma iertati.

Keep cocking,
TT

:251x

 

PS inca nu am ajuns cu recenziile la zi da' ma stradui....zau! :biggrinking
 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

     Am revenit la corina astazi! Am sunat-o pentru o programare,cu 30 de minute inainte,am ajuns in zona hotelului royal,am urcat sus,ascunsa dupa usa era Corina!

   Am folosit dusul cu incredere(baia este utilata cirespunzator),ea era deja dusata.Actiunea a debutat cu un sex oral destul de ok,schimbari de ritm,deep,dar pacat ca nu face finalizare orala! :(,continuuand cu un  sex normal in pozitia doggy-style unde am si eliberat soldatei! 

Note:

locatia :s-a imbunatit,este mult mai aranjata acum,lumanarele,betioare parfumate,nota 8.5(la anumite ore ale zilei,parcarea poate fii o o problema!)

oral:9,este umed,fara dintisori,deep,dar fara CIM!

normal 9:se umezeste natural,aceepta orice poziti,dar este cam tacuta :D

anal:nu!

GFE:9,este prietenoasa si incearca sa iti faca pe plac!lipsa fk

aspect:8 aici depinde de preferintele fiecaruia,este miniona cu niste sani sperbi :boob ,de mentionat ca are putina burtica,dar nederanjabil pentru mine

igiena 10:piele alba,epilata corespunzartor,dantura ok

halat:100 ron o finalizare! :pepsi

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Buna seara....vin si eu cu o recenzie pt domnisoara...am fost acum 2 3 zile pe la ea si tind sa cred ca actiunea depinde de starea ei de spirit in momentul respectiv....eu cred ca am avut ghinion...initial am sunat-o pe colega ei "Adelina" insa a raspuns ea si mi-a explicat ca dansa nu e disponibila zilele acestea asa ca am fost de acord sa ma vad cu ea (oricum aveam de gand sa o vizitez si pe ea)...nu am sa intru in detalii pt ca nu are rost...locatia e langa hotel royal..

locatie - 8.5

oral - 8

normal 7.5

Gfe 7.5

 

halatul 100 lei plus o mica atentie din partea mea.....pacat ca are potential mult mai mare...bafta tuturor

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia
Am fost si eu pu la Corina. E ok fata. E cuminte, nu vrea sa deranjeze. Are un corp atragator, pielea fina, sani frumosi, fundulet okeiut. Frumoasa nu e.

Oralul l-a facut bine, chiar foarte bine - ritm bun, presiune, DT, a acceptat si face fucking. Normal caprita, din picioare propusesem eu, a stat cu genunchii pe pat pana la urma, ne-am mai rostogolit putin prin pat si finalizarea a venit pe sani. 

 

Camera de lucru e curata, ingrijita. Nota 8,5

Baia - strictul necesar. Nota 7,5 

(fac comparatie cu coregrafia din alta parte cam la aceiasi bani)

Igiena Corinei 10.

Tinuta ei - 7,5

Oral - 9,5 (excelent!)

Normal - 8,5

GFE - nu am cautat asa ceva.

Atitudinea - e o escorta onesta, calma, isi face treaba. A incercat ea sa vina si cu o 'surpriza' la oral, se straduieste, isi da interesul. Mi se pare comunicativa. Dar nu e impresionanta, nu are stil cum am avut norocul sa intalnesc de cateva ori la altele, ce-i drept mai mature. E okeiuta :) si pune si poze multe pe forum :) 

Halat 100 fin

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Doar o bataie in plus strica, o fata noua niciodata. Pe acest principiu am cunoscut-o si eu pe Corina.

Era libera si n-au fost probleme de respectarea programarii. Locatia, aceeasi ca si a Adelinei http://nimfomane.com/forum/topic/35268-adelina-0737556242/page-8?

Doar ca o sa dau o nota mai mare aici pentru ca fata a ales camera mai buna! Pat mare, ok, curat, iar prosopul era de data asta absorbant. :)

Deci 8-8,5 pentru locatie.

Corina, arata destul de bine si are intr-adevar niste sani naturali foarte frumosi. Pasarica cu labii generoase, curatenie fara cusur. Vorbareata, atitudine foarte ok. O sa-i dau un 8,5-9 la general.

Dupa dusurile necesare ne-am pus pe treaba. Aici am avut ce-i drept o surpriza mai putin placuta si anume faptul ca la cunnilingus mi-a venit in gura un gust amar, dar amar tare frate! :blushing2

Curata, curata, nimic de reprosat, dar faza cu gustul m-a dezorientat un pic. Initial am crezut ca isi daduse cu lubrefiant la baie. N-am zis nimic pemoment ca oricum nu era nimic de facut. I-am zis insa dupa. Si bine am facut. Fata isi schimbase de curand gelul pentru igiena intima si asta era. Mi-a mai zis ca oricum nu foloseste lubrefiant ca se uda singurica ("Uite, vezi pe pervaz lubrefiantul? Il am dar nu l-am folosit pana acum!). Prin urmare a fost ok ca i-am zis, nu o sa mai foloseasca gelul ala si nu vor mai fi probleme. Norocosilor, sa imi dati o bere! :laugh2

Mi-a parut putin rau de faza asta pentru ca fetei chiar ii placea si se udase frumos. Si mie mi-a placut treaba asta, dar nu am folosit-o la potentialul just, din motivul amintit!

Actiunea in sine a fost destul de buna. Fara artificii pe pereti, dar chiar buna. Am schimbat cateva pozitii si am terminat multumit in prezervativ.

O sa notez normalul cu 8,5. Dadeam mai mult dar am scazut pentru doua aspecte, 1) lipsa FK si 2) e putin prea pe mute pentru gustul meu.

La capitolele atitudine si GFE, atitudine foarte ok, prietenoasa si comunicativa, GFE destul de bun, mai putin treaba cu mutele si lipsa FK, dar gusturile variaza aici!

Atitudine: 10

GFE: 8 (cate un punctulet scazut pentru cele 2 aspecte)

Cadoul 150 LEI pentru o ora. Un raport bun spre foarte bun pret-servicii.

Cred ca am sa mai revin, fara gel si eventual cu mai mult ...sonor! :laugh2

Multumesc Corina!

  • Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor!

Ieri am vizitat-o pe Corina si bine am facut :)

In general prin vizitele la escorte caut doua lucruri: fie relaxare - destindere, fie satisfacerea unor fetisuri. Asadar, in vizita de ieri de la Corina am urmarit mai mult sa obtin o ora de relaxare si destindere intr-o companie placuta si cu o oarecare incarcatura erotica si nu neaparat actul sexual in sine.

Am citit in descrierea ei ca se poate ca la inceput sa avem parte si de o baie relaxanta in spuma si de un masaj, asa ca mi-am zis sa incerc, am contact-o cu ceva timp in urma pe PM. In cele din urma, am stabilit intalnirea pentru ieri.

Locatia este super buna, cu loc de parcare usor de gasit, fara portar la bloc sau vecini curiosi. Am stabilit cu ea cu o ora inainte sa pregateasca tot. La ora programata eram in fata locatiei. Mi-a dat instructiunile pentru a ajunge. Foarte placut suprins la vederea domnisoarei, care mi se pare ca arata mai bine ca in poze. Am facut cunostinta, m-a servit cu un pahar cu apa, apoi m-a invitat in dormitor. Si acum incepe partea misto, tipa pregatise in detaliu atat camera cat si baie pentru o atmosfera cat mai relaxanta si romantinca (lumanari, betisoare parfumate, lumina difuza, baia cu spuma era gata si ne astepta). Pentru moment am avut impresia ca am mers acasa si ma astepta sotia cu o surpriza romantica de Valetines Day :). I-am spus ca imi place cum a aranjat totul si mi-a zis ca de regula nu face asa ceva, dar a facut o exceptie pentru ca am insistat mai demult cu treaba aceasta si pentru ca ii par o persoana ok.

Baia a fost relaxanta si romantica, exact ce imi trebuia dupa o zi de stres la job. Imbratisari, saruturi, atingeri, (data viitoare o sa iau si o sampanie), etc.

Dupa baie am mers in dormitor unde a urma un masaj executat bine care m-a relaxat si mai mult. Au urmat imbratisari, saruri, apoi un oral, nu foarte lung dar ok. Am rugat-o sa stea pe spate pentru cunnilingus (ma jucasem inca de la baie cu pasarica ei, labiile ei proeminente ma excitau foarte mult si voiam sa ma joc cu ele). Dupa cateva minute de cunni am pus un prezervativ pentru a incerca normal. Fiind destul de excitat de toata experienta de pana atunci, nu am mai rezista prea mult si mi-am dat drumu in prez. in ea.

A urmat dusul de rigoare pentru a da jos crema de la masaj apoi 5-10 minute am mai stat de vorba am discutat mai multe, chair si despre forum. Ne-am luat la revedere si am plecat.

Tinand cont ca asta am cerut de la inceput (relaxare, atmosfera, gfe ridicat) mi se pare ca a inteles exact ceea ce vreau. Pentru abordare si atitudine primeste de la mine un 10.

Locatie - 9,5

Aspect - 9 (Mie mi-a placut de ea)

Atitudine - 10

GFE - 9,5 (aici am scazut 0,5 deoarece dupa ce mi-am dat drumu ea s-a ridicat si a plecat sa ia scoata servetele dintr-un sertar. As fi preferat sa mai ramana 1-2 minute in bratele mele. Poate e si vina mea, nu i-am dat de inteles ca asta vreau, nu cred ca ar fi comentat ceva daca ii ziceam.)

Oral - 9

Normal - nu a durat mult deci nu pot da o nota.

Anal - nu am intrebat

 

Pe tot parcursul vizitei a fost foarte vorbareata si deschisa cu mine, zici ca ne cunosteam de 100 de ani. Am stat cred in jur de o ora. Am intrebat la final cat e distractia. Mi-a zis ca e 150 ora, insa i-am lasat 200, consider ca merita pentru efortul depus.

Per total, mai mult ca sigur revin, m-am simtit foarte bine, a inteles exact ce doresc si a facut toate eforturile pentru a ma multumi.

  • Like 11
Link spre comentariu

Intr-o zi frumoasa de vara, adica ieri 10 iunie, am efectuat si eu o vizita la titulara acestui topic. De regula, cand am treaba in oras, incerc sa vizitez fetele care activeaza in zona in care ajung. Prin urmare, deschid dex-ul nostru, dau un search rapid si o gasesc pe Mircea Voda pe Corina. Programarea am facut-o prin sms. Chiar daca fetele sunt reticente la programari prin mesaje pe telefon, cu niste cuvinte bine mestesugite am reusit de fiecare data sa comunic si, culmea, sa primesc si raspuns.

Programarea respectata, ajung in fata la Hotel Royal, sun la interfon, urc, usa din stanga de langa lift, sun la usa, trec secundele, nimeni nimic, in cele din urma se deschide, iar nimeni nimic si m-a strafulgerat o clipa gandul ca poate numele ales de ea (Coryna44) este de la varsta…sau mai grav, anul nasterii, de’ dau peste cine stie ce mumie egipteana. Ei bine n-a fost asa, Corina aduce, daca e mai intuneric in camera, a Andreea Antonescu, aia de’ canta cand eram noi mici, cu andreaua cealalta, “Mosule ce tanar esti..…e prima oara cand vii la mine”. Prima impresie a corespuns dorintelor, corp OK, piele fina, nu este vreun miss da’ nici vreo Nichita reinventata. Per total, cu plusuri pentru sani si buci, impresia generala la design-ul domnisoarei este un 9.

Sunt condus in camera, intrebat de cola sau apa, aleg apa, pahar de unica folosinta, un mare plus aici. Apartamentul cred ca este cu doua camera, nu este cine stie ce, dar pentru activitatile astea este mai mult ca suficient, as nota cu un 8+.

Este colega cu Adelina, care arata intr-un mare fel si care a reusit sa intre pe lista scurta de “to do” pentru saptamana viitoare. Am reusit sa ma simt penibil cand mi-am dat seama ca varstele fetelor astora adunate  nu fac cat a mea, sau, ma rog, as fi putut sa le fiu tata. Dar asta este, “toti barbatii e porci” si toate fomeile e curve’ cum a zis Napoleon.

Dezbracat, fuguta la dus, o gramada de geluri de dus, aleg din ele, Avon nu, ala nu, gasesc un Palmolive bla bla bla, si imi fac intrarea triumfator in camera cu prosopul in jurul curului ca in sculpturile alea celebre. Fuge si domnita la dus, se intoarce in costumul in care a facut-o mama ei, mangaiat amical, pupaturi prietenesti, coborare ea, pus cauciuc si incepe fatuca un du-te-vino “relaxativ”. Schimbat pozitia, ma asez batraneste pe spate, mai munceste don’soara “ceva” la actul artistic si trece deasupra, asezoneaza momentul cu miscari lascive, sus-jos, hip-hop, uta-uta, nu stiu cat a durat, si ii propun sa trec si eu la “munca”. Incepem un misionar bland….din ce in ce mai sportiv….si terminat  apoteotic in cauciucu‘ cu pricina.

 

Impresia generala a momentului trait cu domnisoara a fost „peste medie“, ceea ce ma va face sa mai revin.

 

Ca note, pentru locatie am spus mai sus, gfe-ul zic eu este de un minus 9, oralul este de un  8, iar normalul de 9.

 

Programul nu-l stiu, nu am intrebat, dar am vazut ca-l are fata noastra postat pe-aici.

 

Pentru prestatie lasat 100 de leuti, iar ca timp, totul s-a petrecut in 30 si ceva de minute.

 

Ca o concluzie este o investitie buna, pretul este corect pentru serviciile pe care le primesti.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salt'are!

Am ajuns Vineri la domn'soara Corina!!

Locatia centrala si cu de toate.

Programare telefonica si inainte de asta cateva PM-uri fara probleme.

Asadar, am ajuns la ea si am gasit o fatuca simpatica, tanara si glumeata. Are un corp frumos, niste tate belea iar fata...nu-i chiar pe gustul meu....dar cine mi-s eu....vreun Brad Pitt?? :D.

M-am dus cu gandul sa le incerc pe amandoua, pe ea si pe Adelina, dar din pacate Adelina pleca...asa ca s-a ocupat de mine doar Corina.

Dupa dusurile de rigoare am inceput primul numar foarte natural...cu FK si a trecut la un oral deep....cu presiune si cu "joaca" asa....Nice!!

Am trecut la normal...unde am incercat 3 pozitii: on top ea, misionar si doggy style. In aceasta ultima pozitie, fundul cambrat...si carnea tare m-a facut...ko. ;).

A urmat pauza relaxanta si apoi incet, incet numarul doi. Fiind dupa o zi de cacao....nu am mai avut chef decat de stat pe spate si dat la muie!! :). Sa-mi scuzati franceza....dar...chiar asa a fost.

Corina mi-a spus ca nu accepta finalizarea orala, asa ca in momentul de "I am comming" mi-am frecat-o nitel...pentru a-mi tine promisiunea.

Ok...si acest al doilea numar.

Oral neprotejat iar despre normal....nu mai trebuie sa spun, se stie ca protejat.

Note:

Locatie :9

Fata: 9

Oral: 9+

Normal: 8

Experienta medie.

Halat 200 ron (cam mare...)

1h

 

Pulile tari sa le aveti caaa....asa le place.

  • Like 12
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

   Buna tuturor,

 Am revenit si eu la Corina,mai precis joi seara,.....cu mainiile goale ca deh am uitat sa aduc  ''ceva dulce''....

Despre locatie nu are rost sa intram in detalii,dupa cum toti stim,fetele(este colega cu Adelina) au o locatie central,aproape de Piata Unirii(in zona fostululi magazin Junior),nu este ceva de lux,dar este curata,fiecare fata avand propriia-i camera.

 Actiunea a debutat de data aceeasta in.....cadita cu spuma :D,acest moment romatic,punand-o in valoare pe Corina 100%,lumarele,muzica Budha Barr,spuma,betisoare parfumate.....ii plac momentele romatice(sau cel putin asa mi-a dat impresia),am stat in spuma 20 de minutele,in acest timp  admirandu-i formele sexi :male si ne-am sarutat la greu,am ajuns si in dormitor,unde am  

''testat-o''si la capitolul masaj :masaje ,(unde isi da silinta),dar daca cautati masaj sportiv,nu este o alegere perfecta....

  Oralul, :blowj0b  prestat a fost neprotejat,cu muulta saliva,limbute la ''vecini'',deep,schimbarii de ritm,spre rusinea mea,am terminat prea rapid pe sanii domnisoarei(nu accepta CIM-nici macar contracost)....... :icon_cry .

   A urmat  :dus2  si am trecut inapoi in dormitor, :onbed ,sarind,de aceeasta data peste sexul oral,montat prezervativul si am trecut la sexul normal cu ea peste mine,sani :boobs i Corinei''fugind''si in stanga si in dreapta....frumoasa priveliste....ce admir eu la ea cel mai mult,este ca se umezeste natural,iar daca se formeaza un click,implicarea este de nota 9.

 Cea dea doua finalizare, :jerkoff  a venit in pozitia ''mama iedului''unde privelistea este foarte misto  :ezpi_blush .

Am mai stat putin de vorba,am fumat o tigare,ea nu este fumatoare,am servit un pahar de suc,m-am imbracat si ametit,fiind,uitasem sa ii imanez ''cadoul'' domnisoarei :shy: .......am achitat,ne-am pupat si dus am fost :love ......

NOTE:

locatie-nota 9,zona centrala,apartament curat,prosop frumos mirositor,lipsa papuci(pentru mine asta nu este o problema),o schimbare in bine,a adaugat si bomboane mentolate la baie

sex oral-9 ,deep,limbute,atentie la zonele adiacente, daca ii dati indicatiile corespunzatoare,oralul o sa fie o placere garantata,insa este fara  CIM

sex normal-9,placut umed,se ''adapteaza''pe dotariile fiecaruia

sex anal-cica sunt prea ''bine-crescut'' :exclamation:

igiena 10-aici nu ai ce sa ii reprosezi,epilata,piele fina,respiratie fresh

GFE-10,comunicativa,o duce capul,nu te grabeste...

halat 250 leuti, 1 ora si 40 de minute 

 Inca un mic detaliu,colega ei Adelina,este si ea de recomandat,o sa revin cu o recenzie si pe pagina ei :heart:

                                  Spor si fir intins!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Sugi teava
  • Oras:Sugi teava

Fiind prin Bucuresti cu treaba zilele trecute , am decis sa o aleg pe Corina , datorita recenzilor pozitive.

Am sunat , m-am programat ...  iar la scurt timp a revenit cu un mesaj schimband ora, din 17 s-a transformat in 18. Nici o problema , altceva nu aveam ce face. Am hotarat totusi sa ma pornesc la ea si bine am facut deoarece traficul a fost infernal , o ora si 20 de minute. Locatia am gasit-o usor, chiar daca nu sunt din Bucuresti. Am sunat la tel , m-a ghidat spre apartamentul ei si mi.a deschis usa. Am facut repede cunostinta , putina socializare si am trecut la treaba .. dusuit , oral cu prezervativ( am lasat la latitudinea ei daca face oral cu sau fara si a ales cu ) , normal si terminat . Nu mi,a placut ca la un moment dat m.a controlat sa vada daca am terminat sau nu ... un minus . Mi-a placut ca nu mi,a zis nimic de bani ... deci am platit la sfarsit prosopul 100 ron pentru jumatate de ora .

note:

locatie 9

fata : 9

oral 8 ...a ales sa faca cu prezervativ

normal 8-9 (nu mi,a placut ca m,a controlat )

gfe : 9

pertotal am sa mai revin la ea ca este serioasa

halatul 100 ron 30 de min

 

recomand

ps: recomand si adelina .. dar asta pe pagina ei !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Si asa cum zicea si maneaua "E noapte si e tarziu",m-am gandit ca n-ar strica sa fiu cu Corina putin,cat sa schimbam "amabilitati".Pentru ca tot cautasem ceva disponibil duminică noaptea iar sansele erau nule,am fost entuziasmat când mi-a raspuns făptura la telefon.Locatia usor de gasit,loc de parcare ok,faptura ma astepta in aceeasi costumatie din fotografiile de mai sus.Amabilă,cu chef de vorbă,in ciuda orei inaintate, că m-am trezit cerând prosop fara sa imi dau seama.Baia dotată corespunzator,apartamentul ok, fata din poze de am zis ca mi se aliniasera toate planetele si se uitau acum la mine asteptând sa aplaude.Aveam ceva retineri datorate discutiei lungi purtate,subiectele dezbatute fiind anoste si imprastiate ca schimbul de amabilitati pe care il ai cu administratora blocului.Fata iti lasa impresia ca v-ati mai cunoscut, ati împărtit aceleasi păreri când a cazut guvernul,ati stat pe acelasi coridor la analize(pe care,apropo,si le face frecvent).Simteam ca nu am plecat de acasa si ca vorbesc cu nevasta de cum se prepară gogosile si cat a crescut pretul la benzină.Fata se străduie mult sa te simti ca acasa,poate prea mult.Intre doua păreri despre analize isi da textila jos si se apuca de treabă exact ca o nevastă care stie ca din când în când mai tre sa aiba si obligatii.Eu eram ready to fly asa ca s-a gandit,nu-i asa,ca partea orală fusese deja facuta(doar vorbisem atata inainte),asa ca trecem la lucruri serioase cu ea deasupra.Si dai si lupta,si imi punea tzatza la gura asemenea unei mame atenta cu hranirea la timp a bebelusului,dar era ca datoria aia pe care o ai la bancă si o dai strangand din dinti cu zâmbetul pe buze.Am trecut la "perversiuni" zic prea e ca acasa,sa o întorc cu spatele.Si dai si lupta din nou.In ciuda tuturor eforturilor depuse simteam ca nu voi termina niciodata.Si cred ca si ea gândea la fel dar nu zicea nimic,întocmai ca sotia rabdatoare si in asteptarea finalului glorios pentru a putea in sfarsit sa adoarmă.Am crutat făptura de chinuri si am zis ca ar fi mai bine sa oprim macelul.Si acum ma gandesc ca daca ma astepta cu tocăniță as fi putut mai mult.Fata e ca-n poze,nu stiu ce amanunte ar fi de oferit în plus,poate ca fizionomia e liniară si un pic obosită din cauza orei înaintate.Am lăsat 100 ron si am plecat acasa.Bine ca nu ma asteapta nimeni pt ca puteam pati exact ca in "Ziua Cartitei".

  • Like 10
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Acum ceva zile am ajuns in sfarsit la Coricica. Super dragu si volubila, am intrat in casa unde ma astepta in chilotei si sutien si dupa ce mi a expus meniul am purces la spalator ptr improspatare.

Mi a prezentat o si pe Inna dar si o alta colega noua f draguta...am uitat numele, dar sigur vreau cu ea data viitoare. Inna nu e pe gustul meu fiind prea micuta in toate cele.

Deci am inceput cu un oral nepro...tejat dar care nu a fost atat de pro - 7

Am gustat pasa negruta cu labii maaari.

Normalu ok si hai pe la spate...un pic grabit - 7

Atitudine - 10

Locatia curata langa htl Royale - 9

As vrea sa revin dar la colega noua...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut!

Acu 2 zile pe la ora 24 am sunat-o  pe Ina, după un search ”outcall” pe forum , însă mi-a răspuns Corina spunându-mi că Ina tocmai a plecat. După câteva discuții și verificarea profilului Corinei am hotărât să apelez la serviciile ei pentru 1 oră la un cost de 300 lei. În aproximativ 45 de minute a ajuns Corina la hotelul unde eram cazat și am început distracția. Corina este o fată pe la 1,60 maxim, cam 50 kg, având ca atuu sânii. Pe stradă nu cred că ți-ai întorce capul după ea. Fata ca atitudine este foarte ok, vorbăreață atât cât trebuie, dar cel mai important, hotărâtă să te facă să te simți bine. Am început acțiunea cu un oral neprotejat care mi-a plăcut, umed, cu DT și cu folosirea mâinii atât cât trebuie. Am început să mă joc și eu cu păsărica ei, care are niște labii mari și gustoase pe placul meu, după care cu capișonul de rigoare, am trecut la un LOT unde m-am jucat cu sânii ei superbi și am terminat glorios. A urmat dușul de împrospătare, discuții și un nou număr început cu ON, LOT, misionar, pe la spate și terminat oral fără CIM (fata nu face CIM). Toată distracția door to door cred că s-a petrecut cam într-o oră jumate fără să simt că sunt grăbit, fără priviri la ceas și fără telefon sunând. Și acum notele:

Atitudine: 10

Aspect: 8 - sânii un mare plus;

Locația - fiind outcall nu pot da notă;

ON - 8,5;

NP - 8,5;

Igienă 10

Preț 300 lei/h la ora 24:45 și în deplasare - reprezintă un preț corect.

Recomand celor cărora le plac sânii medii și păsăricile cu labii mari.

Spor în toate!

  • Like 8
Link spre comentariu

Pentru ca mi se facuse dor de Corina, am fost alaltaieri la ea. S-au mai modificat chestii de acum 4 luni, cand am fost ultima data, dar nu si la calitatea prestarii serviciilor. A scos analul din meniu ( :rax2) si a crescut tariful pe ora la 200lei. Ea a ramas insa aceiasi fata zambitoare si glumeata, lipicioasa si placuta. Iar corpul...

Pe scurt:

Locatia: 9 (apartament mare si curatel dar baia ar putea sa fie un pic mai bine amenajata - tamburusul de la dus era la fel de stricat ca la prima vizita. extra points pentru AC)

Fata: 9 (are corp de model. tocurile ii scot in evidenta bombeul iar sanii, sanii... sunt extraordinari 10/10. Sunt sigur ca sunt si alte escorte mai bune si pastrez 10le pentru ele. )

Oralul p.: 5 (ca si data trecuta a fost meh, nu cred ca a durat 1 minut. Dar nu pentru asta m-am dus la ea si nici nu am insistat)

Actiunea p.: 9 (era ceva in neregula la girl-on-top, parca facea prea violent. iar in pozitia caprei se tot impingea in mine mai-mai sa ma dea jos din pat (ProTip: mi-am adus aminte dupa ca poti sa bagi varfurile picioarelor intre corpul patului si saltea pentru suport la "pompare"). un alt minus a fost ca imi evita privirea in timpul actiunii. Pentru mine, chiar si o privire sfidatoare ar fi fost excitanta. Astea ar fi minusurile pe care le-am simtit eu, in rest a fost o zeita si nu mai are rost sa mai insir aici cat de bine a fost pentru ca sunt sute de recenzii pana acum. 

GFE: 8 Ne-am pupat pe buze de cateva ori. A fost dragut. 

Cadul: 100 lei/ finalizare. d2d ~30 min in care nu m-am simtit deloc grabit

 

Acum ca ma uit la note mi se par mici pentru cat de fericit am plecat de la ea, cu genunchii tremurand. 

Corina, olteanca mea, te pup si te recomand!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Hey guys I visited Corina I think one week ago with my friend there wew 2 girls Corina and Adelina I think.Ichoose Corina cause she look nice and has great boobs.for me Adelina is too small.Corina smells good after bath.we started with good oral sex she kissed me all over my body but protected.after it normal 2-3 positions and it was the end.

notes.

Corina 9

Oral p.8 (dont like protected)

normal 9 she was good

igien 10

one time we gave them 300 for both of us it was ok.recomand.may be next time not protected it will be 10 I think.kisses.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: ciocolataaaaa
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: ciocolataaaaa
  • Oras:Bucuresti

Actiune...motor si toate cele. Am fost la corina acum o ora. Ce sa zic...pasarica mai grozava ca a ei nu am mai vazut. In ce fel se muleaza, grasa asa, exact cum imi place mie.

Nici nu am multe sa spun, toata actiunea a durat 20 de minute. Dus si eu si ea, oral protejat la cererea mea, un normal de toata frumusetea si un anal de nota 10. E foarte draguta si te face sa te simti in largul tau. Cu siguranta as vrea sa o mai vizitez. Recomand din toata inima :D.

10 pe linie de la mine.Pretul 150 de lei o finalizare pe care nici nu ia luat de pe masuta pana am plecat.

ps: Asa pasarica? :)) nici nu mai vrei sex anal daca apuci sa il bagi. Pup corina.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

A trecut ceva vreme decand nu l-am mai scos pe Gogu in oras.

Ieri aruncand un ochi pe forum,am vazut topicul Corinutei,unde ne dadea minunata veste,ca sexul anal este facut acum fara retineri,deci am pus mana pe telefon si m-am programat!

Am ajuns in noua locatie,mult mai luxoasa ca cea de la hotelul Royal,este un apartament cu 3 camere pe care ul imparte cu Adelina.

Dupa ospitalitati si dusul de rigoare,ma tolanesc in patul Corinei,unde am parte de un sex oral cu coca-cola(wau!!!),punem prezervativul si sus in soldatel,dar nu ma las asa usor si o pun in pozitia misionar,unde vreau anal,intra mai greu,dar intra,primesc niste contre de vis si am finalizat.

Am mers la dus,dar gandindu-ma la sanii Adelinei,am zis sa o bifez si pe ea(din nou),recenzia o cititi pe pagina ei.

NOTE:

-locatie:10:central,curat,la baie papuci,prosop mare.

-sex oral:9,senzatia aia cald-rece de la cola este de neuitat,dar scadem un punct ca nu face CIM

-sex normal:am facut foarte putin,eu venisem pentru anal

-sex anal:pentru asta am venit,asta am primit,este stramta,curata,da contre.Ii place,chiar daca nu vrea sa recunoasca.

-GFE:10,corina este o fata draguta,dacaesti domn cu ea,primesti inapoi ce oferi!

-halat:150 ron/finalizarea,un pret decent pentru ce ofera!

fir intins sa aveti!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:UK
  • Oras:UK

Si hai sa scriu si eu recenzie pt Corina

 

Prima vizita a avut loc imediat dupa ce a fost lansata ipoteza "Ar fi fain sa`i dea si lui teapa...". Fiindu`i dator cu o programare anulata de mine, chiar dorindu`mi s`o cunosc, am decis sa incerc o vizita, daca tot o acuzau oamenii ca da tepe. Am ales sa faca un amic programarea, atat pt ea cat si pt Adelina(ca doar eram doi...). Confirmarea programarii am facut`o cu o ora inainte, telefonand si la apropierea de Mircea Voda, pt a afla numarul exact. Ajunsi in fata scarii cu 15 minute inainte de programare, n`am mai asteptat si am sunat din nou, insa nu a raspuns. Prietenul vroia sa plece, citind si el acuzatile de aici, zicand ca`i teapa. Eu am ales s`o sunam pe Adelina, ce a raspuns imediat si ne`a informat ca domnisoara Corina se cearta la telefon cu cineva si sa urcam in 5 minute, comunicandu`ne numarul apartamentului si etajul. Adelina ne`a asteptat cu usa deschisa, poftindu`ne inauntru, Corina iesind si ea din unul din dormitoare. Fiind cam intuneric, si eu fiind cu mintea`n alte parti, am incurcat buchetele de flori :)) Prietenul s`a grabit sa`i inmaneze buchetul ce i`l dadusem lui, Corinei, eu inmanandu`l pe al meu, Adelinei, inainte de`a face introducerile. Dar nu`i bai... Oricum erau identice(buchetele). Am fost poftiti in dormitorul Adelinei, unde am fost intrebati de optiunea fiecaruia(in ce priveste fata aleasa), aceasta fiind comunicata fara ezitari, din moment ce eu venisem pt Corina. De altfel nici nu m`am prea uitat atent la Adelina, pana mai tarziu, cand ne`am intersectat in fata scarii(ea plecand, eu revenind dupa un drum la bancomat). Am fost condus in dormitorul Corinei(acum, na... nu ne`au fost prezentate dormitoarele ca "Asta`i al meu si asta`i al ei", dar asa deduc eu, din moment ce Corina a iesit din dormitorul respectiv si de fiecare data tot in el m`a condus), moment in care mi`am si tradat, intentionat, userul de pe forum, aducand in discutie ceva ce vorbisem prin mesaje, fiind surprinsa. Se pare ca, conform spuselor ei, pe langa faptul ca`i micuta poza de avatar, in ea par mai pustan(Dar, doar datorita marimi acesteia, aratandu`i poza pe FB si constatand ca nu. Nu arat mai pustan in ea)  :laugh2 Mi`a adus o scrumiera si cateva lumanarele pentru atmosfera, aducand si un pachet de tigari, spunandu`mi zambitoare ca ma si acompaniaza(ea mentionand ca`i nefumatoare, intr`o discutie anterioara, de altfel si tigarea fumata in compania mea, fiind doar... pufaita, nu fumata), spunandu`mi insa ca nu stie sa fumeze. Dupa un timp de socializare, m`a intrebat daca vreau sa ma duc la dus, eu refuzand, informand`o ca "E timp, domnisoara. Eu nu ma grabesc.", ea zambind si continuand socializarea. Dupa inca vreo 2 tigari(eu fumez mult) si multe insistente sa ma fac mai confortabil(eu refuzand de fiecare data, spunand ca "E timp..."), s`a intins in pat, spunand ca "Eu totusi ma fac mai confortabila", eu ramanand in fund pe marginea patului. M`am vazut nevoit sa ma descalt pt a ma intinde si eu, dupa inca vreo 10 minute, fiindu`mi aiurea sa o tratez cu spatele, continuand sa socializam. Am intrebat`o daca are vreo programare dupa mine, ea informandu`ma ca nu, eu alegand atunci sa prelungesc cu inca o ora, vazand cum zboara timpul si nedorind sa plec. Prietenul, deja stiind ca eu tind sa prelungesc si nu`mi ajunge o ora, a plecat la finalul primei ore, fara sa ma mai intrebe daca vin si eu, in schimb trimitandu`mi un mesaj ca ma asteapta pe o banca de vis`a`vis, insa raspunzandu`i sa se duca acasa, ca eu nu stiu daca mai stau doar o ora. Bine am facut. M`ar fi injurat, ulterior  :laugh2 Pe parcursul acestei a doua ora, Corina m`a mai intrebat de vreo 3 ori, daca "Chiar nu vrei sa avansezi?", eu mereu ezitand, sfarsind prin a spune ca "E timp...". Nu pot trece direct "la treaba". Eu tre` sa simt o oarecare legatura si chiar si atunci, cam greu cu initiativa din partea mea. Ma rog... Am vazut ca se scurge si ora asta si totusi nu vroiam sa las lucrurile asa... In fond si la urma urmei... Aveam o fata super faina, acoperita doar cu "mileul"(cum i`au spus unii utilizatori), langa mine in pat... Si`mi doream mai mult. Am intrebat`o iar daca are vreo programare dupa mine ca as vrea sa prelungesc. M`a informat ca ar avea una peste vreo 40 de minute, dar o poate anula, numai sa`i spun din timp daca prelungesc, sa poata anunta omul cat inca nu`i in fata blocului. Am decis sa prelungesc, cu conditia de a`mi acorda 10 minute sa ma duc pana la cel mai apropiat bancomat(nu venisem pe ideea de`a sta cu orele). A acceptat, a anulat programarea printr`un mesaj, iar eu am mai stat vreo 5 minute si am plecat spre bancomat(desi nu se incheiase ora), pentru a scapa de acest inconvenient cat mai repede, achitand in prealabil cele 2 ore deja petrecute cu domnisoara, ramanand ca la intoarcere "Poate`ti iei si trofeul", cum a formulat ea, eu instiintand`o ca pt mine o domnisoara nu reprezinta un trofeu. La intoarcere, m`am intalnit cu Adelina in fata scarii, fiind foarte amabila si oferindu`se s`o sune ea pe Corina sa`i spuna ca m`am intors si tinandu`mi usa deschisa la scara, informandu`ma ulterior sa intru direct in apartament ca`mi lasa usa deschisa Corina, ea intrand sa faca un dus. Normal ca am asteptat in pragul usii, eu nefiind genul care se plimba de voie prin casa altora. Ajunsi din nou in dormitor, am mai fumat o tigare, dupa care "m`am cerut la dus", fiind informat ca am prosoape "pe alese", acolo. Am mai fumat o tigare dupa iesirea din dus(cum am spus...fumez mult) si m`am intins si eu in pat, avand insa grija sa raman acoperit de prosop(sunt timid  :laugh2), Corina chiar spunandu`mi zambind "Asa. Ai grija sa nu cumva sa te vad!". Stateam in pat si ne uitam unul in ochii altuia si eu tot nu`mi gaseam "curajul" de`a face ceva :P Noroc cu pisicuta, care s`a decis sa ne faca o vizita, ca am scapat de tensiunea creata de Corina prin privirea ei, incepand sa ne jucam cu ea. Timpul zburand, am facut`o sa mai anuleze o programare, alegand sa mai prelungesc  :laugh2 Pur si simplu nu`mi venea sa plec fara a o atinge macar(eu inca nu o atinsesem :P doar ea pe mine). Am inceput sa o "interoghez" in privinta lucrurilor care`i plac, respectiv cele ce nu`i plac, "in pat", pentru a stii cum sa procedez, pe mine interesandu`ma placerea fetei :P Dupa un total de 4 ore, am facut si eu un pas si am pupat`o pe gurita ei(A spus ca nu`i place sa fie sarutata, doar pupata. Eu insist si acum ca din cauza mea, dar ea continua sa nege. In fine. Tind s`o cred, doar pt ca a incercat ea FK si nu este ceea ce`mi place mie, de altfel fiind chiar aiurea genul ala de sarut, pentru mine). Am purces la cateva sarutari pe anumite zone ale corpului(evitandu`le pe cele unde`am fost informat ca nu`i place), fiind intrerupt de cateva ori de pisicuta, astfel descoperindu`si(Corina) o zona sensibila(placut) la sarutari  :laugh2 Ce`i drept, nu am putut saruta atat cat vreau... Eu sunt genul ce se plimba pe tot corpul domnisoarei, din cap pana`n picioare. Dar pisicuta aia ma tot intrerupea, desi era trimisa in living de fiecare data. Prinsese drag de mine(pisicuta), la urmatoarea vizita, de altfel, alegand chiar sa doarma in poala mea in timp ce stateam in fund pe marginea patului, in prima ora. Poate am gresit fiind atat de "distant" in orele precendente, creand o cu totul alta "relatie" intre mine si ea, poate era si obosita, cert e ca limbajul corpului ei nu`mi dadea de inteles ca ar fi atrasa/interesata de mine si nu mi`a venit sa inaintez prea mult. Pur si simplu nu pot. Indiferent ca vreau... Si ca juniorul SIGUR vrea... Principiile nu ma lasa. Am ales sa incerc s`o finalizez pe ea, oral, ceea ce`am si facut(conform spuselor ei. credibila, luand in consideratie reactile corpului ei, dar sunt sceptic). Am mai fumat vreo 3 tigari, alternand cu mangaieri si ocazional sarutari si am decis sa plec, s`o las sa mearga si ea sa doarma, fiind vizibil obosita. 

 

A doua intalnire a avut loc Vineri, dupa ce m`a luat tare pe topicul ei, fiind revoltat ca tot eu sunt cel "agresat", in loc sa`l injure pe interlocutorul meu  :laugh2 A nu se intelege ca m`am dus pornit pe scandal. Doar sa discutam fata`n fata, sa`mi spuna daca`i suparata pe mine. Am sunat`o din fata blocului, fiind deja prin zona cand m`am decis s`o vizitez. Initial nu mi`a recunoscut vocea, iar numarul n`avea de unde`l stii, ca programarea trecuta fusese facuta de pe numarul prietenului, intrebandu`ma daca am mai fost pe la ea, eu informand`o ca as vrea sa ma programez pt 2 ore. Intrebat cand as dori... I`am spus ca desi sunt in fata scarii, imi tre` vreo 10 minute sa ajung la bancomat(aveam doar 300 la mine, cash). Mare greseala am facut ca nu am pus mai multi bani pe card, la drumul ala. Ajuns inapoi la scara, am sunat. La primul telefon nu a raspuns. Am mai fumat o tigare, incepand sa ma gandesc ca "Na. Ca acum imi da si mie teapa...". Am sunat din nou, de data asta raspunzandu`mi imediat si poftindu`ma sus. La usa mi`a spus ca m`a recunoscut dupa voce banuia ca`s eu. M`a poftit in dormitor, i`am pus pe masuta cadoul pt 2 ore, am fumat o tigare, timp in care i`am spus ca n`a fost prea placut sa fiu luat tare pe forum de ea, zicandu`mi ca nu se referea neaparat la mine, dar postul meu a fost cel mai la indemana pentru a fi citat. Sa zicem c`am crezut`o :P Pisicuta si`a facut aparitia aproape instant, incepand initial sa se joace cu snurul de la hanoracul meu, apoi adormind in poala mea.  Am mai socializat vreo 30 de minute(cam 3 tigari fumate, de data asta nu m`a mai acompaniat) dupa care "m`am cerut la dus", pentru a scapa de acest pas, m`a urmat, apoi ne`am intins in pat. Si de data asta am avut grija sa`mi pastrez prosopul pe mine  :laugh2 Pisicuta incepuse sa`mi dea de furca, muscandu`ma de picioare :P Insa, preferam sa ma muste pe mine, decat sa pice iar pe mainile Corinutei, careia`i face o mare placere s`o cam chinuie  :laugh2 Zice ea ca se joaca... Dar eu zic c`o chinuie :P In fine... A plecat pana la urma, lasandu`ma s`o mangai si s`o sarut pe stapana. As fi vrut sa facem mai multe de data asta, insa timpul iar zburase(cu mine nici nu`i nevoie sa se uite domnisoara la ceas... O fac eu, insistent) si incep sa regret ca nu pusesem mai multi bani pe card, avand surpriza de`a gasit sistemul de eBanking in mentenanta  :laugh2 Mai avand doar 30 de minute din cele 2 ore, la dispozitie, am ales sa`i fac iar un oral, pentru a satisface macar domnisoara, de data asta durand mai mult, fiind informat ulterior ca de fiecare data cand ajungea aproape, eu ma intrerupeam, schimband ritmul :P Am mai fumat o tigare... Am mai stat putin de vorba si am plecat, ramanand s`o sun daca revine sistemul la o ora acceptabila si poate o mai gasesc treaza, ea oricum avand o programare dupa mine si n`avea rost s`o anuleze, mai ales ca nu stiam cand va reveni sistemul. Nu`mi place sa risc :) Am sunat`o peste circa 2 ore si mi`a spus ca`i cam obosita si ca "mai bine o lasam pe maine", eu insa avand alte drumuri de facut am convins`o sa ma mai primeasca o ora, cu conditia ei de a`i lua un energizant  :laugh2 Am ajuns la scara, am sunat, mi`a raspuns si mi`a deschis usa scarii, spunandu`mi ca`mi lasa usa deschisa(din nou) sa intru direct, ca ea face un dus rapid. Iar am asteptat in pragul usii, fiind apoi chemat in dormitor, odata ce`a iesit din dus. Facandu`se racoare`n camera de la geamul deschis(din cauza fumatului meu), nu m`a mai "ispitit", invelindu`se cu o paturica, sub care i m`am alaturat dupa 2 tigari fumate. Bine`nteles ca si`a facut aparitia si pisicuta, punandu`se chiar intre noi si adormind. A fost o ora lipsita de "actiune", ea fiind clar obosita, insa a fost o ora chiar placuta, ca o ora petrecuta intr`o noapte friguroasa cu prietena. Afara fiind cam ploios, s`a oferit sa`mi cheme un taxi, dar am refuzat, spunandu`i ca o sa gasesc eu unul.

 

Locatie: Apartament cu 3 camere, curat, fain, baia dotata cu tot ce`i trebuie(mai putin papuci, ca am vazut ca unii comenteaza ca nu`s papuci la domnisoare...). 10

Aspect domnisoara: 9 (nu ma intereseaza ce zic altii de ea, eu notez cum consider EU)

Igiena: 10.

Oral ea: N/A (nu a incercat, eu oricum informand`o ca nu prea accept sa mi se faca), Oral eu: 10!!! A doua oara 9, ca ma intrerupeam cand era foarte aproape :D

Normal: N/A (Poate o data si`o data... Cine stie...)

Anal: N/A (Nu cred ca m`as incadra in conditile ei)

GFE: 8 pt ca lipseste FK`ul asa cum imi place si pt ca nu are initiativa in ce priveste tandreturile. A doua intalnire ii dau 9, pt ora de la final, in care chiar m`am simtit ca si cum as fi fost cu iubita. Daca ar fi fost si FK`ul preferat si niste mangaieri initiate de ea... Ar fi fost 10 cu felicitari

Cadoul: 200/h

De revenit: Tinand cont ca am revenit... Eu zic ca se intelege

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

No' apoi sa va spui.

Cat timp voi va certați prietenește eu am furat-o pe Corina.

După un scurt telefon a venit la hotelul unde stau. Prompta și la timp.

Fiind doi flăcăi am convenit pentru doua ore, lucru ce s-a și întâmplat.

Când am deschis ușa am avut plăcuta surpriza sa vad o copilita frumusica și dezinvolta.

Am socializat la un pahar cu vin după care am trecut la treaba.

O fata deschisa la orice, fără fițe și mofturi. Are un corp frumușel dotat cu niște sâni feciorelnici cu sfarcurile roz în vânt, foarte frumoși. Carnea tare pe ea și o pussy cărnoase cu labii proeminente care s-a mai și umezit natural.

Ne-a făcut fata la amândoi cu brio și mai era loc. Cred c-a fost ușor dezamăgită ca nu a primit pe cât se aștepta. Despre sex e vorba.

Tinerețea și lipsa experientei s-au văzut (simtit) dar a compensat prin solicitudine și jovialitate.

După doua ore nu dădea semne ca s-ar grăbi undeva dar noi bagabontii eram franti după o zi obositoare. Deși ne încânta ideea de a o avea în compania noastră toată noaptea am lăsat-o totuși sa plece știind ca urmează o zi grea și un drum lung pana la Timișoara.

Per total am fost mulțumiți de Corina și intenționăm s-o mai vizitam când revenim în București. Sau dacă vine ea la Timișoara.

 

O experienta plăcută.

 

Cu stima @mazarin

  • Like 7
Link spre comentariu

Hello everyone!

Astazi,avand ceva timp liber la dispozitie,am pus la cale o escapada in 3,eu,un bun prieten si personajul principal,CORINUTZA!

. Trageam demult cu ochii la pozele corinei,are niste sanii si in fundulet care cer pula!

. Am pornit spre locatie,situata central chiar pe Mircea Voda,mai intai trecand pe la o florarie,cumparand un buchet de flori pentru domnisoara.

. Ok,ajunsi in fata blocului,primit numarul de la interfon,urcat,dupa usa asteptandu-ne Corina,imbracata intr.o plasa neagra,fara chilotei,cocotata pe niste tocuri,machiata si aranjata la par,nu este o frumusete,dar te poate surprinde placut daca se aranjata corespunzator!

Ne-am asezat in sufragerie,unde am fumat cateva tigarii si am servit cate un pahar de vin,pentru a destinde atmosfera!

. Dupa dusuriile de rigorae,am ajuns in dormitorul Corinei,unde am avut parte de un sex oral cu de toate,deep,bijuteriile familiei bagate si ele in seama,saliva,facut cand mie cand prietenului meu!

. Prietenul meu a penetrat-o anal,eu continuund cu sexul oral,facut fara nici-o retinere si parca ii si placea!

Am vrut sa vedem si cum sta cu dubla penetrare,eu sex normal prietenul meu sex anal,continuund asa minute bune!

. Finalizarea a avut loc pe fata Corinei,o imagine tare porno!

Dus eu,dus corina impreuna cu amicul meu,el s-a retras extenuat in sufragerie,continuund doar eu cu domnisoara!

Aceelasi oral,deep cu schimbarii de pozitii,eu in picioare,ea in genunchi asteptand finalizarea pe Fata ca o eleva ascultataoare!

Am Mai fumat o tigare,am pupat-o pe domnisoara Si am plecat cu promisiunea ca ne vom revedea!

NOTELE:

-aspect Corina:8,alba la ten,frumoasa la corp,sanii sunt bestiali,fund bombst,carne tare,cateva kilograme in plus.

-sex oral:10:deep,atentie la bijutetiile familiei,CIM nu face,Dar finalizarea faciala completeaza lipsa CIM

-Sex normal:ar trebuii Sa fie Mai porno,Este prea cumints

  • Like 4
Link spre comentariu

(continuare)

-sex anal:10:nu a zis nimic legat de marine,grosime,aceepta dubla pentrare Si ii place:10

-igiena:10,curata,epilata

-locatie:10,central,3 camere,2 bai,prosop mare,papuci,halat

Cadoul Este de 500 Ron/1,5 h!

De revenit Si o recomand!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...