Sari la conținut

CORINA ZONA ROND ALBA IULIA-BLV BUREBISTA 0768697503 Sms ,Apel sau Whats'App .Incall / Outcall

Postări Recomandate

Postat
1 oră în urmă, corina0762893581 a spus:

Disponibila in intervalul orar 17:00-21:00 :*

O poză nu ne mai arăți și noua Cory? Sa vedem și noi mai ai frizura n o mai ai, cum mai arăți 

• Like 2
Postat
La 29.01.2023 la 17:00, gatusso69 a spus:

O poză nu ne mai arăți și noua Cory? Sa vedem și noi mai ai frizura n o mai ai, cum mai arăți 

Sa vina inspiratia pentru poze si o sa fac cateva :)

• Like 1
  • Mersi 2
  • Haha 1
  • Oras:cuca măcăii
  • Oras:cuca măcăii
Postat

care este numărul pe care ai uațap? ai două numere de telefon pe topic

0762 893 581 sau 0768 697 503

• Oras:pe aici
Postat
On 1/31/2023 at 3:38 PM, corina0762893581 said:

Sa vina inspiratia pentru poze si o sa fac cateva :)

tare se mai lasa asteptata inspiratia aia 😝

Postat

Sa ne lamurim ....poza de mai sus este realizata ieri,acum numai am acel par,este cheala =)))

Cand este cu par ,ma cauta persoanele carora nu le place hairy style ,cand ma epilez ma cauta cei care isi doresc contrariul .

Cum sa impac eu pe toata lumea ? 😅

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
31 minutes ago, corina0762893581 said:

Sa ne lamurim ....poza de mai sus este realizata ieri,acum numai am acel par,este cheala =)))

Cand este cu par ,ma cauta persoanele carora nu le place hairy style ,cand ma epilez ma cauta cei care isi doresc contrariul .

Sa lasi doar o dunga, oare? 😋

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
2 hours ago, corina0762893581 said:

O lasi cum iti place tie

• Oras:Bucuresti
Postat

Vizitat astazi pe Corina dupa mult timp :D

Confirm ca e cheala motata.

Programare pe whatsapp > m a recunoscut si ne am inteles imediat 

Locatie > 8,7 > singura in locatie... patul, saltea pe jos ....curat mi s a parut

Aspect: 7,75 > a mai pus ceva pe ea fata de ultima oara cand am vazut o ...ii sta bine oricum :D e o fata draguta

Masaj: 8 > nu e ceva profesional dar mi a placut

OP: 8 > un oral care si a facut treaba si la sculat pe ala mic....nu face deep dar nu stiu de ce chiar mi a placut destul de mult:))

NP > 8 s a urcat pe mine si mi am dat drumul destul de rapid....m a cam incins masajul si oralul 

Medie/recomandare: 8,1 > 150 ron fin cu masaj oral si normal nu prea gasesti cred eu......o sa mai revin la Corina....ne cunoastem de ceva timp si inca ma mai atrage.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 9 ore, corina0762893581 a spus:

o saptamana o lasi cu blana apoi o saptamana rasa :D 

• Haha 1
Postat
9 hours ago, corina0762893581 said:

persoanele acelea sa fie de gen feminin 😝 ?

• Oras:ROMÂNIA
  • Oras:ROMÂNIA
Postat
Acum 15 ore, corina0762893581 a spus:

😁

Disponibila de la ora 17:00-21:00

Programari pe whatsapp la nr din titlu :*

IMG-20230206-WA0000.jpg

Arăți ca o muză. Ca zeița frumuseții esti in poziția aceasta. Ai formele femeii clasice,naturale. Ce să mai zic, ești unică. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 15 ore, corina0762893581 a spus:

Stai linistita ca ne placi si cu si fara

Postat

De câte ori am scris pe whatsapp niciodată nu am primit răspuns de la ea și nu am reușit sa stabilesc vreo programare. Ce înseamnă asta? Discriminare?

• Haha 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...