Sari la conținut

Teapa!!!Sechestrat !!!Strada Horea!!!


Vizitator Barbaru92

Postări Recomandate

Vizitator Barbaru92
Reputație: 0

Vreau sa informez comunitate cu privire la tot ce are legatura cu Strada Horea,cand auziti de Strada Horea fugiti.Am fost sechestrat !!Ajung la locatie ma intampina una nici urata nici frumoasa dar am zis ca hai ca merge de un numar,pe cand intru mai era una care statea acolo in salon unde urma si actiunea,ACHIT,pe cand sa incep actiunea cu fata care ma intampinat ,zice catre mine ca nu vreau cu ama2?si zic ca nu , si tot insista pana ce a 2a fata  zice ca oricum trebe sami platesti deranju (tot se intampla in 3 min) , eu frumos o intreb pe cea pe care am platito ca hai sa incepem si asta e, dar aia se schimba,ca neaparat sa o platesc si pe cealalta fata...la care eu zic :ok, vad ca e teapa ,merg asta e,intre timp una suna pe cineva la telefon intre timp eu ma grabeam sa ies dar ciuciu ca usa era incuiata, observ ca se ingroasa situatia zic sa ma deschida ,si se pune in fata usii si ca nu ca sai platesc si ei deranju ca oricum ea asunat pe cineva si oricum o sa platesc la care eu scot telu din buzunar si la fractiune de secunda sun la 112 imi raspunde ,zic ca sunt sechestrat pe Str Horea 11 si a zis ca trimite echipaj,curva cand a auzit a deschis pe loc usa si inca ma trimis ea afara,bine inteles in secunda cand eram in tocu usii ii zvarlesc un pumn indesat bine in mecla si am fugit , a venit politia etc si posibil ca leo dat amenda sau stie dracu...DACA TOT MERGETI LA CURVE,MERGETI LA CARE SE STIU CA SUNT OK,si ca in situatia mea daca nu is in oras niciuna mai bine stati nefututi decat sa mergeti la noutati de astea👍👍👍

Link spre comentariu

in afara de faptul ca povestea ta e cam alambicata..lipsind chestii importante din ea... nu ai facut decat sa ne arati cat de 'barbat' esti tu, lovind o muiere.. de erai asa smardoi iti rezolvai problema inauntru.. nu sunand la 112.. apoi sa dai si sa fugi..

probabil e o zdreanta borsalina, ca n-are ce sa ne mai mire  ... cand vine vorba de zona aia.. bratianu/p. bran/p. sandor/horea/corvinilor/traian..dar nici cu tine nu mi-ar fi rusine..

1.. ne lasi pe noi sa o ghicim care este, asa-i?.. nu tu link, nu tu nr de tel... si 2.. puteai sa scrii pe discutii...

1 min pierdut ampulea..

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator Barbaru92
Reputație: 0

Sahy,poi ce intelegi cand zic sa va feriti de Strada Horea ?indiferent de numar de telefon cand ti-o zis strada Horea ti-o zis teapa, nui de mers pe zona,ce sa imi rezolv inauntru cand aia sio sunat prietenii?sai mai dau 300si la cealalta ?sau esti pe o mana cu ele ca obs ca te-ai agitat ....da am vazut si in alte recenzii ca tu nai ce face numa sa comentezi aiurea,am dat un info cine intelege bine cine nu intelege sa mearga pe strada Horea sa-si ia teapa...bye

Link spre comentariu

esti un pic cam aprins cumetre.... nu fi ofensat, ca n-ai dreptate... daca a doua zi, locatia respectiva e ocupata de o alta donsoara.. care poate e ok? plus ca pe horea.. din ce stiu, sunt 3 locatii..

e de regulament, cand deschizi un topic.. sa pui si nr de tel...dar sunt sigur ca n-ai citit nici macar un rand...si te astepti sa-ti fim recunoscatori ca ce ajutor ai putut sa ne oferi..?.. no tks..

 

vad ca mi-ai analizat activitatea.. care ti se pare aiurea.. (astept cu interes sa vad activitatea celor ramasi.... noi, unii, ne-am 'pensionat'... a venit timpul sa futem si noi dupa recenziile voastre..)...

ps.. oricat de pornit si nervos poti fi.. mi se pare un gest de neam prost, sa dai intr-o femeie.. plm.. panarama.. dar la urma urmei ..e o femeie.. barbatule!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...