Sari la conținut

Betty 0754608641

Postări Recomandate

Reputație: 662
  • Oras:Galati
Acum 14 ore, alexanderklimk a spus:

Este de vreo săptămână la Buzău.

De pe 13 August nu mai e activa ...pe Buzău am intrat,  nu vad nicio noutate legata de ea..nu ca mi-ar fi dor de ea, spuneam asa ca și idee 🫣🙃

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau
Acum 2 ore, trebuci80 a spus:

Nu mai vine prea curând la gl! A rămas cu sechele de ultima data,are interzis !😂 S a transformat Intr o țepara îmbâcsită!😂

Te-ai întors din curu vacii?

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Acesta platforma a ajuns ,foarte jos ,ca exprimare ,ca interactiune , Nu stiu  de ce trebuie sa existe jigniri si cuvinte urite .

De aceea unii nu mai scriu recenzii ,pentru ca sunt unele persoane care ataca pe toata lumea ,jignesc ,spun vorbe urite .

Poti sa-ti spui o parere ,care sa fie ascultata si respectata . Poti asculta si respecta parerea altuia .

Trebuie sa intelegeti ca nu suntem la fel ,nu se potrivesc gusturile,preferintele .Ceea ce place cuiva nu place altcuiva .

M-am inscris de curind aici si am crezut ca se poate interactiona civilizat .

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 13 ore, respectmaxim a spus:

1.Acesta platforma a ajuns ,foarte jos ,ca exprimare ,ca interactiune , Nu stiu  de ce trebuie sa existe jigniri si cuvinte urite .

2.De aceea unii nu mai scriu recenzii ,pentru ca sunt unele persoane care ataca pe toata lumea ,jignesc ,spun vorbe urite .

1. daca te uiti pe alte orase unde forumul este mai dezvoltat - Buc, Constanta, Iasi, Craiova sau chiar Ardealul care e o idee mai civilizat , Timisoara, Brasov etc ... - o sa vezi ca zona Galati-Braila este "pantaloni scurti", sa vezi acolo hate si injuraturi si amenintari, useri vs useri, curve vs useri, curve vs curve etc :lol: ... asa ca crede-ma ca aici e "parfum" din pct asta de vedere  ... :lol:  

2. motivele sunt multiple, e adevarat ca pe zonele alea dezvoltate cu multe conturi rosii nu se mai scriu recenzii din cauza ca le sar in cap avocatii fetelor sau inamicii lor :lol: ... Dar daca vb strict de Galati-Braila aici e mult mai simplu, aici nu se mai scriu recenzii din pura comoditate, se prefera doar informarea si mersul la sigur ....

Asta e trendul prietene , nu doar aici, si pe alte comunitati,  threads sau tiktok de ex, e plin de hate si injuraturi, plus comoditatea specifica de a primi totul de-a gata...  asa ca nu prea avem ce face decat sa ne adaptam si sa mergem inainte  :D  

• Like 5

Link spre comentariu

14 hours ago, respectmaxim said:

Acesta platforma a ajuns ,foarte jos ,ca exprimare ,ca interactiune , Nu stiu  de ce trebuie sa existe jigniri si cuvinte urite .

De aceea unii nu mai scriu recenzii ,pentru ca sunt unele persoane care ataca pe toata lumea ,jignesc ,spun vorbe urite .

Poti sa-ti spui o parere ,care sa fie ascultata si respectata . Poti asculta si respecta parerea altuia .

Trebuie sa intelegeti ca nu suntem la fel ,nu se potrivesc gusturile,preferintele .Ceea ce place cuiva nu place altcuiva .

M-am inscris de curind aici si am crezut ca se poate interactiona civilizat .

Lumea nu mai scrie pt ca s-a saturat sa "ofere" altora și sa nu primească nimic în schimb. 

Adica eu sa îmi fut banii și nervii pe la toate rapandulele, ca alții sa se duca numai la "spuma" orașului, ba mai mult, mai și poluează forumul. Și da, de-alde labari ca emysex asta de mai sus, care de 1 an cel puțin (de atât timp sunt eu pe aici), știe numai sa întrebe când vine x în localitatea y, si sa le lingă în cur pe forum. 

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...